Hitta billiga flyg till Milano från 298 kr

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 3/10
tis. 10/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Milano

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Milano

Bästa priset för enkelresa

298 kr

Bästa priset för tur- och returresa

518 kr

Snabbast flygtid

2t 20m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Milano från Sverige under de senaste 72 timmarna är 298 kr (Stockholm Arlanda till Bergamo-Orio al Serios internationella).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Milano från Sverige under de senaste 72 timmarna är 518 kr (Stockholm Arlanda till Bergamo-Orio al Serios internationella).
Det snabbaste flyget till Milano från Sverige tar 2t 20m (Göteborg Landvetter till Bergamo-Orio al Serios internationella).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Milano, inklusive Ryanair och Wizz Air.

Trender för flygresor till Milano

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Milano och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Milano?

Generellt är november den billigaste månaden att flyga från Sverige till Milano. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 477 kr. Om du inte har möjlighet att resa i november kan du istället boka flyg till Milano från Sverige för januari. Flyg till Milano i januari är kanske inte lika billiga som i november, men genomsnittet ligger fortfarande runt 1 488 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Milano?

Användare som bokade resor till Milano från Barcelona hittade flyg som var 85 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Milano. För att hitta det billigaste priset till Milano från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Milano?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Milano från Sverige en tisdag. momondo-användare har hittat biljetter för tisdagsavgångar för så lite som 1 603 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Och andra sidan är lördag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 2 029 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Milano?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Milano på kvällen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Milano på kvällen för så lite som 1 449 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på morgonen då priserna genomsnittligen ligger på 1 947 kr. Flyg till Milano från Sverige på morgonen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Milano?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Milano du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Milano-Malpensa tar det i genomsnitt 2t 45m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Milano-Malpensa generellt omkring 4t 35m. Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Milano?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Milano ungefär 26 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 2 034 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Milano

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Milano från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Milano-Malpensa flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Milano

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Bergamo (BGY)

Vanligtvis är flyg till Milano från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Bergamo-Orio al Serios internationella, vilket i genomsnitt kostar 1 304 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MILANO TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember33% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Milano kostar i genomsnitt bara 1 367 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MILANO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli44% dyrareDet kostar omkring 2 933 kr för flyg till Milano från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MILANO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli237% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Milano från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Milano

Stackars Milano är hårt konkurrensutsatt av Rom, Florens och Venedig. Och ärligt talat – området närmast centralstationen är inte särskilt trevligt. Men om man avstår från att jämföra så är det lätt att bli förtjust i modets huvudstad. Tempot är lite högre här än på andra platser i Italien, men det finns fortfarande goda möjligheter att njuta av ‘la dolce vita’. Staden är full av utomhuscaféer, välskötta parker, hippa restauranger och design-shopping. Modeälskarna vill kasta sig huvudstupa rakt in i det berömda modedistriktet Quadrilatero och matälskarna boka bord på Milanos finaste restauranger med den bästa italienska mat som går att få tag på. Den som vill ha en religiös upplevelse tar en promenad på Duomo-katedralens tak och avslutar dagen på något av caféerna intill kanalen i Navigli-området.

Resor till Milano är särskilt populära under våren och då infaller också stadens högsäsong. Under våren är temperaturerna härliga och då inträffar den kända modeveckan såväl som möbelmässan. Under stadens högsäsong stiger också priser för flygbiljetter till Milano och vistelser med hotell. För att hitta en flygresa till Milano till billigt pris kan du använda dig av momondos priskalender på nätet där du enkelt kan jämföra priser för olika avresedatum.

När är det billigast att boka flyg till Milano? Billiga flyg till Milano hittar du under maj och november. I maj undviker du både modeveckan och möbelmässans, som medför högre priser på flygstolar, men kan ändå njuta av det härliga vårvädret innan det blir för varmt. Försök att boka din resa ungefär 50 dagar innan avfärd för att slippa höga sista minuten priser.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Milano?

De som flyger till Milano kan potentiellt hitta bättre priser för Milano-Malpensa flygplats(40 km från stadskärnan i Milano), Bergamo-Orio al Serios internationella flygplats(46 km från stadskärnan i Milano) eller Parma flygplats(112 km från stadskärnan i Milano) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Milano?

Den billigaste flygplatsen i närheten av Milano är generellt Bergamo-Orio al Serios internationella flygplats med ett genomsnittspris på 1 269 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Går det några flyg till Washington?

Ja, flyg till Washington landar på flygplatsen i Milano, Milano-Malpensa, som ligger 38,1 km bort.

Vilken flygplats ligger närmst Stazione Centrale?

Flygplatsen som ligger närmst Stazione Centrale är Milano-Malpensa. Den ligger 40,3 km bort i Milano.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Milano?

Priserna för flyg till Milano uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Milano?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Milano är 12 från och med september. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Milano?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Milano

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Milano?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Milano-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Milano

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Milano
Ryanair
7 nov.
ARN04:10Stockholm Arlanda
2t 45m
BGY12:55Bergamo-Orio al Serios internationella
13 nov.
BGY02:00Bergamo-Orio al Serios internationella
2t 45m
ARN04:45Stockholm Arlanda
Ryanair
8 nov.
ARN01:00Stockholm Arlanda
2t 45m
BGY09:45Bergamo-Orio al Serios internationella
13 nov.
BGY02:00Bergamo-Orio al Serios internationella
2t 45m
ARN04:45Stockholm Arlanda
Ryanair
9 okt.
GOT05:05Göteborg Landvetter
2t 20m
BGY13:25Bergamo-Orio al Serios internationella
13 okt.
BGY03:00Bergamo-Orio al Serios internationella
2t 20m
GOT05:20Göteborg Landvetter
Ryanair
8 nov.
ARN01:00Stockholm Arlanda
2t 45m
BGY09:45Bergamo-Orio al Serios internationella
9 nov.
BGY08:35Bergamo-Orio al Serios internationella
2t 45m
ARN11:20Stockholm Arlanda
Ryanair
24 jan.
ARN01:00Stockholm Arlanda
2t 45m
BGY09:45Bergamo-Orio al Serios internationella
31 jan.
BGY04:10Bergamo-Orio al Serios internationella
2t 45m
ARN06:55Stockholm Arlanda
Ryanair
22 nov.
ARN01:05Stockholm Arlanda
5t 25m
1 stopp
BGY12:30Bergamo-Orio al Serios internationella
29 nov.
BGY04:10Bergamo-Orio al Serios internationella
2t 45m
ARN06:55Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Milano

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Milano, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
8 okt.
ARN02:15Stockholm Arlanda
2t 45m
BGY11:00Bergamo-Orio al Serios internationella
Ryanair
2 nov.
GOT08:40Göteborg Landvetter
2t 20m
BGY16:00Bergamo-Orio al Serios internationella
Flera flygbolag
7 nov.
ARN01:15Stockholm Arlanda
15t 40m
1 stopp
MXP22:55Milano-Malpensa

Andra kabinklasser för flyg till Milano

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Milano

Vilka bolag flyger till Milano?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Milano

Vilka bolag flyger till Milano?

Flyg med SWISS till Milano

I genomsnitt avgår 7 flyg med SWISS till Milano varje vecka.De flesta av dem flyger från Newark Liberty Intl till Milano vilket är den mest populära rutt som trafikeras av SWISS till Milano. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med SWISS till Milano som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 1 495 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. SWISS är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 8,0/10 i betyg av 261 av våra användare.

Flyg med Finnair till Milano

Finnair flyger vanligtvis till Milano 9 gånger per vecka, vilket gör det till ett populärt flygbolag att flyga med, särskilt när du ska till Milano från Helsingfors Helsinki-Vantaa . Finnair (betyg: 7,7, 369 omdöme) varierar i pris beroende på när och vart du vill flyga från Milano. Det bästa biljettpriset för Finnair som hittats på momondo till Milano var från Stockholm Arlanda (2 892 kr tur och retur).


Flygplatser nära Milano

Nedan hittar du alla flygplatser i Milano tillsammans med avståndet från stadens centrum

Så tar du dig till centrala Milano från flygplatsen

Billiga flyg till Milano landar på någon av stadens två flygplatser eller på någon av flygplatserna i de intilliggande italienska städerna och orterna. För att ta dig in till centrum med kollektivtrafik är det buss och tåg som gäller, men du kan även hitta taxibilar och biluthyrning på samtliga flygplatser.


Populära flygresor till Milano

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Milano som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Milano
Snabbaste flygtid2t 45m
Billigaste pris386 kr
Flyg från Göteborg till Milano
Snabbaste flygtid2t 20m
Billigaste pris441 kr
Flyg från Malmö till Milano
Snabbaste flygtid5t 45m
Billigaste pris3 098 kr
Flyg från Sundsvall till Milano
Snabbaste flygtid17t 25m
Billigaste pris4 057 kr

Så tar du dig runt i Milano

Milanos stadskärna är relativt kompakt och promenadvänlig så här kan du enkelt nå de olika sevärdheterna till fots. Staden har annars bra kommunikationer med kollektivtrafik om du behöver ta dig runt till andra stadsdelar och områden. Kollektivtrafikens olika nät har samma biljettsystem vilket gör att en och samma biljett fungerar ombord på både spårvagn, buss och tunnelbana. Biljetten kostar ungefär 1,5 euro och är giltig i 90 minuter.

Tunnelbanan är ett av de enklaste sätten att resa med då den är lättnavigerad och har regelbundna avgångar. Det finns fyra olika linjer vars stopp är märkta med ett M så att du lätt ser tunnelbanenedgångarna. Stadens busstrafik består av hela 80 olika linjer. Tänk på att bussen bara stannar på hållplatsen om du indikerar att du vill gå ombord genom att vinka in den, eller om du när du är ombord trycker på stoppknappen. Stadens spårvagnar trafikerar 17 olika linjer och går till områden som varken trafikeras av buss eller tunnelbana.


Visumkrav för att besöka Milano

Eftersom både Italien och Sverige är med i EU-samarbetet behöver du inte ansöka om något visum innan din resa till Milano, förutsatt att du har ett svenskt medborgarskap. Du behöver inte heller nödvändigtvis ha med dig ditt pass när du reser från Sverige, då det räcker med att visa upp ett nationellt id-kort. Observera dock att det nationella id-kortet inte ska förväxlas med vanliga id-kort eller körkort. Det nationella id-kortet ges ut av den svenska polisen och visar ditt medborgarskap. Innan du reser ska du alltid kolla upp de aktuella inresebestämmelserna. Detta kan du göra online hos de italienska myndigheterna eller genom att ta kontakt med den italienska ambassaden i Stockholm. Anledningen är att regler gällande visum och pass alltid kan förändras.


Börja planera din resa till Milano


De bästa sakerna att se och göra i Milano

Intresserad av sevärdheter i Milano?

Den stora katedralen Duomo ligger mitt i stadens centrum och är en bra utgångspunkt för flera sevärdheter. Fortsätt till den kända Nattvarden av Leonardo da Vinci och konstmuseet Pinacoteca di Brera. Passa även på att gå på opera på La Scala.

Vad bör jag packa för min resa?

För att besöka stadens vackra kyrkor ska du ta med en sjal som täcker axlarna.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att slippa höga kostnader.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka.

Ska jag dricksa i Milano?

Det är inte ett måste men anses vara en trevlig gest.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Milano?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Milano när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Milano, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Kan jag hitta flyg till Milano ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till Milano ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Milano?

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Milano.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Milano ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Milano och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Milano

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.