Hitta billiga flyg till Shannon

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
fre 8/12
fre 15/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Shannon

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Shannon och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Shannon?

Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Shannon från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 1 066 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Den dyraste veckodagen att flyga till Shannon är måndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 1 993 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Shannon?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Shannon är på morgonen då man kan köpa flyg för så lite som 1 510 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 1 914 kr. Flyg till Shannon från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Billigaste flygen till flygplatser i Shannon

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Shannon från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Cork

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Shannon

Stockholm (STO) till Shannon (SNN)

Vanligtvis är flyg till Shannon från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Shannon, vilket i genomsnitt kostar 2 103 kr


Vanliga frågor om att flyga till Shannon

Vilket är det absolut billigaste flyget till Shannon?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Shannon för 207 kr/person, vilket är 71 % billigare än för genomsnittsflyget till Shannon. För att hitta de billigaste priserna till Shannon från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Shannon?

januari är generellt den billigaste månaden att flyga till Shannon från Sverige med priser runt 985 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Shannon under januari, är det även billigt att resa från Sverige i juni. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 1 255 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Shannon?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Shannon. Om du planerar att flyga till Shannon, överväg då även att boka flyg till Galway flygplats(66 km från stadskärnan i Shannon), Milltown (Kerry) Kerry flygplats(73 km från stadskärnan i Shannon), Cork Intl flygplats(99 km från stadskärnan i Shannon), Waterford flygplats(133 km från stadskärnan i Shannon) eller Knock Intl flygplats(134 km från stadskärnan i Shannon).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Shannon?

Cork Intl flygplats har ett genomsnittspris på 723 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Shannon. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Shannon flygplats?

Priserna för flyg till Shannon flygplats uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Shannon flygplats?

Från och med december 2023, det finns 1 bolag att välja mellan för flyg till Shannon flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Shannon flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Shannon flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Shannon flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Shannon flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Shannon?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Shannon ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Shannon ​​för just dig.

Kan jag hitta flyg till Shannon ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Shannon ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Shannon?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Shannon. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Shannon ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du inte är redo att boka ett flyg till Shannon just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Shannon och meddelar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Shannon

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.