Hitta billiga flyg till Shannon

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 12/10
ons 19/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Shannon

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Shannon och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Shannon?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Shannon för 82 kr/person, vilket är 97 % billigare än för genomsnittsflyget till Shannon. För att hitta de billigaste priserna till Shannon från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Shannon?

Enligt våra data är lördag den billigaste veckodagen att flyga till Shannon från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en lördag var 1 552 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Den dyraste veckodagen att flyga till Shannon är söndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 5 198 kr.


Vanliga frågor om att flyga till Shannon

april är generellt den billigaste månaden att flyga till Shannon från Sverige med priser runt 1 368 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Shannon under april, är det även billigt att resa från Sverige i oktober. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 2 448 kr.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Shannon. Om du planerar att flyga till Shannon, överväg då även att boka flyg till Galway flygplats(66 km från stadskärnan i Shannon), Milltown (Kerry) Kerry flygplats(73 km från stadskärnan i Shannon), Cork Intl flygplats(99 km från stadskärnan i Shannon), Waterford flygplats(133 km från stadskärnan i Shannon) eller Knock Intl flygplats(134 km från stadskärnan i Shannon).

Galway flygplats har ett genomsnittspris på 751 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Shannon. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.Andra kabinklasser för flyg till Shannon

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Shannon

Vilka bolag flyger till Shannon?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Shannon

Vilka bolag flyger till Shannon?

Ryanair är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Shannon. KLM och British Airways är också populära val för att flyga till Shannon från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Shannon med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.


Börja planera din resa till Shannon


Hitta billiga flyg till andra städer i Irland

Irland har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Shannon ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Shannon ​​för just dig.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Shannon ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Shannon. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Om du inte är redo att boka ett flyg till Shannon just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Shannon och meddelar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.