Insikter
FAQ
Senaste erbjudandena
Flights to Kairo

Hitta billiga flyg till Kairo från 1 552 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
Tue 5/3
Tue 12/3

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Om flyg till Kairo

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Kairo

Bästa priset för enkelresa

1 552 kr

Bästa priset för tur- och returresa

3 631 kr

Snabbast flygtid

10t 55m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Kairo från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 552 kr (Stockholm Arlanda till Kairo Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Kairo från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 631 kr (Stockholm Arlanda till Kairo Intl).
Det snabbaste flyget till Kairo från Sverige tar 10t 55m (Stockholm Arlanda till Kairo Intl).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Kairo, inklusive Iberia, LOT och Vueling.

Trender för flygresor till Kairo

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Kairo och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Kairo?

Generellt är maj den billigaste månaden att flyga från Sverige till Kairo. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 4 604 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Kairo under maj, är det även billigt att resa från Sverige i januari. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 4 862 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Kairo?

Användare som bokade resor till Kairo från Hurghada hittade flyg som var 13 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Kairo. För att hitta det billigaste priset till Kairo från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Kairo?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Kairo från Sverige en måndag. momondo-användare har hittat biljetter för måndagsavgångar för så lite som 4 933 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en lördag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 5 541 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Kairo.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Kairo?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Kairo från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 4 623 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Det är mer efterfrågan på flyg på morgonen till Kairo, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 5 319 kr per biljett.

Hur lång tid tar det att flyga till Kairo?

Flygtider från Sverige till Kairo varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Kairo Intl (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 4t 50m. En annan populär rutt från Sverige till Kairo är att flyga från Göteborg Landvetter till Kairo Intl, vilket i runda slängar tar 6t 40m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Kairo?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Kairo ungefär 42 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 5 399 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Kairo

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Kairo från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Kairo

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Kairo

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Kairo (CAI)

Vanligtvis är flyg till Kairo från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Kairo Intl, vilket i genomsnitt kostar 5 330 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KAIRO TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj13% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Kairo kostar i genomsnitt bara 4 666 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KAIRO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli30% dyrareDet kostar omkring 6 932 kr för flyg till Kairo från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KAIRO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni576% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Kairo från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Kairo

Resor till Kairo är populära under sommarmånaderna då det blir ordentligt varmt i den egyptiska staden. Under högsäsongen stiger priserna på både flygresor till Kairo och resor med hotell. Under våren är temperaturerna inte lika höga och staden fylls av partyglada turister som festar på gatorna hela natten. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra priser för olika datum online och på så vis hitta flygbiljetter till Kairo till ett billigt pris.

När är det billigast att boka flyg till Kairo? Billiga flyg till Kairo hittar du framför allt under månaderna november och maj då temperaturerna är lite lägre än under sommarens högsäsong. Det är också mindre folkanstormning till staden vilket gör att du kan fynda både boende och flygstolar till ett bättre pris.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Kairo?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Kairo. Om du planerar att flyga till Kairo, överväg då även att boka flyg till Giza Sphinx Intl flygplats(34 km från stadskärnan i Kairo).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Kairo?

Giza Sphinx Intl flygplats har ett genomsnittspris på 1 026 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Kairo. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Kairo Intl flygplats?

Priserna för flyg till Kairo Intl flygplats uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Kairo Intl flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Kairo Intl flygplats är 21 från och med februari. 2024.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Kairo Intl flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Kairo Intl flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Kairo Intl flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Kairo Intl flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Kairo Intl flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Kairo

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Kairo
Flera flygbolag
8 apr.
ARN11:15Stockholm Arlanda
10t 55m
1 stopp
CAI22:10Kairo Intl
17 apr.
CAI23:10Kairo Intl
12t 15m
1 stopp
ARN11:25Stockholm Arlanda
3 631 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
8 apr.
ARN11:15Stockholm Arlanda
10t 55m
1 stopp
CAI22:10Kairo Intl
11 apr.
CAI03:00Kairo Intl
16t 45m
2 stopp
ARN19:45Stockholm Arlanda
3 662 kr
Hitta liknande
LOT
30 maj
GOT07:50Göteborg Landvetter
19t 20m
1 stopp
CAI04:10Kairo Intl
26 juni
CAI05:10Kairo Intl
18t 10m
1 stopp
GOT22:20Göteborg Landvetter
3 662 kr
Hitta liknande
LOT
27 maj
GOT07:50Göteborg Landvetter
17t 20m
1 stopp
CAI02:10Kairo Intl
26 juni
CAI05:10Kairo Intl
18t 10m
1 stopp
GOT22:20Göteborg Landvetter
3 704 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
8 apr.
ARN11:15Stockholm Arlanda
10t 55m
1 stopp
CAI22:10Kairo Intl
10 apr.
CAI03:00Kairo Intl
15t 50m
2 stopp
ARN18:50Stockholm Arlanda
3 786 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
8 apr.
ARN11:15Stockholm Arlanda
10t 55m
1 stopp
CAI22:10Kairo Intl
16 apr.
CAI22:20Kairo Intl
15t 50m
1 stopp
ARN14:10Stockholm Arlanda
3 797 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Kairo

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Kairo, visa några av våra erbjudanden nedan av Vueling
Vueling
8 apr.
ARN11:15Stockholm Arlanda
10t 55m
1 stopp
CAI22:10Kairo Intl
1 552 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
14 apr.
NYO21:40Stockholm Skavsta
18t 25m
2 stopp
CAI16:05Kairo Intl
1 604 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
7 apr.
NYO21:40Stockholm Skavsta
18t 25m
2 stopp
CAI16:05Kairo Intl
1 697 kr
Hitta liknande

Så tar du dig runt i Kairo

Kairos kollektivtrafik består av buss, tunnelbana och mikrobuss. Det bästa sättet att ta sig runt är med det effektiva tunnelbanesystemet som är både billigt och, med undantag för rusningstrafiken, inte för trångt. Tågen går regelbundet ungefär far femte minut så du behöver inte vänta särskilt länge. På varje tåg finns det två vagnar i mitten som endast är för kvinnor. På perrongen är det markerat var du ska stå för att gå på dessa vagnar.

Att ta tunnelbanan är ett bra alternativ då det ofta är både hetsig trafik och stora trafikstockningar ovan jord. Taxibilar är annars lätta att få tag på och du vinkar enkelt in en från gatan. Lämna ungefär tio procent i dricks till chauffören.


Visumkrav för att besöka Kairo

När du reser från Sverige till Kairo behöver du som svensk medborgare ansöka om ett visum. Visumet kostar ungefär 220 kronor och du ansöker och betalar för detta när du bokar din resa. Du får sedan visumet på flygplatsen i Kairo. När du flyger till Egypten måste du ha med dig ditt pass som legitimation. Detta ska visas upp både vid ombordstigning och vid gränskontrollen. Passet måste vara giltigt i sex månader från och med ditt utresedatum från landet. Eftersom inresebestämmelser alltid kan ändras med kort varsel ska du kolla upp de aktuella reglerna innan din avresa. Detta kan du antingen göra hos de egyptiska myndigheterna eller hos den egyptiska ambassaden i Stockholm. Du ska även kolla upp med ditt flygbolag vilka typer av dokument de kräver att du har med dig för att få flyga.


De bästa sakerna att se och göra i Kairo

Intresserad av sevärdheter i Kairo?

De 400 år gamla pyramiderna i Giza är en av Kairos mest kända sevärdheter. Missa inte heller det egyptiska museet med antika fynd och ett besök till den vackra moskén Qaitbey. För shopping tar du dig till marknaden Khan al-Khalili.

Vad bör jag packa inför min resa?

Kvällarna kan vara kalla även under de allra varmaste dagarna så ta med passande kläder.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort om du vill undvika höga kostnader för mobilsurf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Nej, köp alltid vatten på flaska.

Ska jag dricksa i Kairo?

Ja, lämna ungefär tio procent.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Kairo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Kan jag hitta flyg till Kairo ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Kairo ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Kairo?

När du söker efter flyg till Kairo hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Kairo ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Kairo. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Kairo

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Kairo


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Flyg till Kairo
1 vuxen
Tue 5/3
Tue 12/3
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners