Flyg till Nice

Tur & retur
Ekonomi
Stockholm (STO)
Nice (NCE)
fre 23/7
fre 30/7
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Nice. Nuvarande restriktioner för Nice baseras på reserestriktioner för Frankrike.
Visa nuvarande reserestriktioner för Frankrike

Billigaste flygen till flygplatser i Nice

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Nice från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Nice

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Nice

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Nice (NCE)

Vanligtvis är flyg till Nice från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Nice Côte d'Azur, vilket i genomsnitt kostar 1 845 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN NICE TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars29% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Nice kostar i genomsnitt bara 1 313 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL NICE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember30% dyrareDet kostar omkring 2 392 kr för flyg till Nice från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL NICE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli355% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Nice från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Nice?

Nice har högsäsong mellan juni och augusti då klimatet är som bäst. Dock är det många som bokar flyg till Nice även under våren samt hösten. Om du vill ha större chans att hitta billiga flygbiljet-ter till Nice är det bättre att åka i mars-april eller september-oktober då det inte är högsäsong.

När är det billigast att boka flyg till Nice?

Från Stockholm kan du boka flyg till Nice för cirka 1500-3500 SEK beroende på när du ska åka. Du kan även hitta billiga flyg till Nice i juni och augusti men utbudet är inte lika stort. Ett tips är att boka din resa i god tid om du vill resa till Nice billigt. I slutet på augusti och i september kan du till exempel ta ett direktflyg från Stockholm för cirka 1500-2000 SEK per person och flyget tar ungefär 3 h. Om du reser från Göteborg kan du boka flygbiljetter till Nice för cirka 1500-3000 SEK per person. Det går inga direktflyg från Göteborg till Nice men du har oftast en relativt kort mellanlandning på vägen. Resan från Göteborg tar ungefär 4-5 h.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Nice?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Nice för 422 kr/person, vilket är 84 % billigare än för genomsnittsflyget till Nice. För att hitta de billigaste priserna till Nice från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Nice?

januari är en annan bra månad för att besöka Nice med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 1 444 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Nice?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Nice från Sverige är större om du bokar 41 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Nice för ungefär 1 943 kr om du gör din sökning 41 dagar innan. Kom dock ihåg att du när som helst kan hitta billigare flyg till Nice. Faktum är att momondo-användare hittat flyg för så lite som 783 kr under de senaste 72 timmarna.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Nice?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Nice är en tisdag. Resenärer som väljer att resa till Nice på en tisdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 1 873 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en fredag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 2 137 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Nice.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Nice?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Nice från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 2 053 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Nice på eftermiddagen då priserna ligger på omkring 2 291 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Nice?

De som flyger till Nice kan potentiellt hitta bättre priser för Toulon Hyeres flygplats(113 km från stadskärnan i Nice) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Nice?

Du kan hitta erbjudanden för Toulon Hyeres flygplats för i genomsnitt 2 654 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Nice?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Frankrike resor till Nice. Inreserestriktioner

Frankrike har begränsat all internationellt resande från länder utanför EU, Andorra, Vatikanstaten, Island, Liechtenstein, Monaco, Norge, San Marino och Schweiz. Utländska resenärer som inte är medborgare i ovannämnda länder eller anländer från något av ovan nämnda länder måste visa att deras resa är väsentlig och att de som resenärer har en tvingande anledning att resa. Brittiska resenärer/medborgare utanför EU och EES som är bosatta i Storbritannien får inte resa till Frankrike för icke-väsentliga ändamål. Viktiga resor är fortfarande tillåtna. Dessa begränsningar gäller inte brittiska medborgare som är lagligen bosatta i Frankrike. De kommer att få återvända in i landet, men kan behöva visa bevis på bosättning. Undantag görs för makar och barn till franska medborgare, varaktigt bosatta med franska uppehållstillstånd och deras makar och barn, varaktigt bosatta i EU, Andorra, Vatikanstaten, Island, Liechtenstein, Monaco, Norge, San Marino och Schweiz samt deras makar och barn på väg hem, samt sjukvårdspersonal. Flygbesättning, personal vid diplomatiska och konsulära inrättningar och internationella organisationer med kontor i Frankrike samt deras makar och barn samt handelssjömän får också fortfarande komma in i landet. Mask är obligatoriskt för alla resenärer över 11 år.

Inträdeskrav

Resenärer måste fylla i en ”edsvuren förklaring”, (déclaration sur l’honneur) för att själva intyga att de inte lider av symptom som är förknippade med COVID-19 och inte har varit i kontakt med bekräftade fall under de föregående två veckorna. Resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt COVID-19 PCR-testresultat utfärdat inom 72 timmar före avresan. Barn under 11 år är undantagna från kravet på att presentera ett COVID-19 testresultat. Utländska resenärer som inte är medborgare i ovannämnda länder eller som inte anländer från ett av ovanstående länder förbjuds fortfarande från att resa in i Frankrike. Resenärer som anländer utanför de ovan nämnda länderna måste ha ett Exempted International Travel Certificate Certificate för att resa in i och transitera i Frankrike, som visar att deras resa är av "väsentlig" karaktär.

Karantänskrav

Resenärer måste genomgå en 7-dagars isoleringsperiod och ta ytterligare ett COVID-19 PCR-test i slutet av denna period.

Transiteringsregler

Det finns särskilda regler för resande som passerar genom Frankrike för att återvända till sitt hemland. Endast direkt transitering till ditt hemland är tillåten. Resenärer som reser i transit får inte lämna den internationella zonen och får inte vistas i Frankrike. Bagage måste kontrolleras till slutdestinationen, och resenärer får inte lämna den internationella zonen för att hämta och återigen checka in sitt bagage. Transiteringen måste vara kortare än 24 timmar.

All övrig information

För resor till franska utomeuropeiska territorier, kontrollera restriktionerna för det territorium du är intresserad av att besöka.

Om du redan planerar att resa till Nice inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Nice Côte d'Azur

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Nice Côte d'Azur
Norwegian
15 aug.
ARN02:00Stockholm Arlanda
3t 00m
NCE05:00Nice Côte d'Azur
20 aug.
NCE09:40Nice Côte d'Azur
2t 55m
ARN12:35Stockholm Arlanda
Norwegian
24 aug.
ARN06:00Stockholm Arlanda
3t 00m
NCE09:00Nice Côte d'Azur
26 aug.
NCE09:40Nice Côte d'Azur
2t 55m
ARN12:35Stockholm Arlanda
Norwegian
16 aug.
ARN06:00Stockholm Arlanda
3t 00m
NCE09:00Nice Côte d'Azur
23 aug.
NCE09:40Nice Côte d'Azur
2t 55m
ARN12:35Stockholm Arlanda
Norwegian
29 aug.
ARN02:00Stockholm Arlanda
3t 00m
NCE05:00Nice Côte d'Azur
20 dec.
NCE17:15Nice Côte d'Azur
2t 55m
ARN20:10Stockholm Arlanda
Norwegian
11 okt.
ARN06:00Stockholm Arlanda
3t 00m
NCE09:00Nice Côte d'Azur
18 okt.
NCE09:40Nice Côte d'Azur
2t 55m
ARN12:35Stockholm Arlanda
Norwegian
20 aug.
ARN06:00Stockholm Arlanda
3t 00m
NCE09:00Nice Côte d'Azur
23 aug.
NCE09:40Nice Côte d'Azur
2t 55m
ARN12:35Stockholm Arlanda
1 044 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Nice Côte d'Azur

Om du letar efter enkelbiljetter till Nice, visa några av våra erbjudanden nedan av Norwegian
Norwegian
14 sep.
ARN06:00Stockholm Arlanda
3t 00m
NCE09:00Nice Côte d'Azur
Norwegian
12 aug.
ARN02:50Stockholm Arlanda
3t 00m
NCE05:50Nice Côte d'Azur
Norwegian
24 aug.
ARN06:00Stockholm Arlanda
3t 00m
NCE09:00Nice Côte d'Azur

Vilka flygbolag flyger till Nice?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Nice

När du bokar flyg till Nice från Stockholm Arlanda kan du flyga direkt med Norwegian. Hos Nor-wegian ingår det inte bagage om du bokar low fare. Du kan däremot uppgradera biljetten och på så sätt få bagage inkluderat. Från Göteborg flyger du antingen med KLM, Lufthansa eller Brussels Airlines. Dessa flygbolag har ofta inkluderat handbagage samt incheckat bagage i priset.


Hur tar man sig från flygplatsen i Nice till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Nice plus avståndet till centrum

Från Nice Côte d’Azur Airport kan du ta dig in till stan med buss, taxi eller med den moderna spårvagnen. Det billigaste är att ta spårvagnen eller den lokala bussen som kostar cirka 1,50 EUR (cirka 15 SEK) per person. Om du ska ta spårvagnen kan du köpa biljett i biljettautomaten på platt-formen och du kan även betala med mynt. Om du istället väljer Airport Express Bus kostar det cirka 6 EUR (cirka 60 SEK) per person. Om du tar en taxi från flygplatsen kostar resan ungefär 35 EUR (cirka 350 SEK) och du kan vara inne i stan på 15 minuter. Flygplatsen ligger cirka åtta kilometer från centrum och resan tar ungefär 20-30 minuter beroende på vilket transportmedel du väljer.


Populära flygresor till Nice

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Nice som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Nice
Snabbaste flygtid
3t 00m
Billigast pris
896 kr
Flyg från Köpenhamn till Nice
Snabbaste flygtid
2t 20m
Billigast pris
1 157 kr
Flyg från Linköping till Nice
Snabbaste flygtid
5t 25m
Billigast pris
1 984 kr
Flyg från Malmö till Nice
Snabbaste flygtid
6t 55m
Billigast pris
2 619 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i Nice?

Det finns många sätt att ta sig runt i Nice. Du kan hyra en cykel, ta bussen eller spårvagnen, hyra bil, ta taxi eller åka med Velo Bleu cykel. Velo Bleu cyklar finns att hämta på olika stationer runt omkring i Nice, varje 300 meter för att vara exakt, vilket är väldigt smidigt, och du kan sedan lämna cykeln på en valfri station. Detta är ett av de populäraste sätten att ta sig runt i Nice på. Du betalar med ditt bankkort på plats innan du cyklar iväg. Vill du utforska så mycket som möjligt av staden och runt omkring är bil att rekommendera.


Kan man resa till Nice utan pass eller visum?

Du kan resa till Nice med antingen pass eller nationellt ID-kort. Om du har ett nationellt ID-kort räcker det med detta och du behöver då inget pass. Du kan inte resa till Nice med vanligt ID-kort eller körkort. Du behöver inget pass för att resa till Nice som svensk medborgare.


Tips och råd om Nice

Att se i Nice

Nice är en pärla i Frankrike med vackra stränder, historia, museum, arkitektur, shopping och lyx. När du är i Nice bör du bland annat besöka ett av de många museer som finns i staden, som till exempel Musée d’Archéologie de Nice som har samlingar från cirka 3000 år tillbaka. En annan sevärdhet i Nice som är värd att besöka är ett av monumenten från 1600-talet, 200 meter ovanför havet, som heter Fort Du Mont Alban. Ett tips om du ska besöka många sevärdheter är att köpa French Riviera Pass där du får gratis tillgång till väldigt många sevärdheter samt gratis transport mellan vissa destinationer.

Ska du ge dricks i Nice?

Det ingår oftast dricks i notan på restauranger i Nice. Har du däremot fått väldigt bra service är det vanligt att ge cirka 10 % i dricks, särskilt på fina restauranger.

Var ska man shoppa i Nice?

Det finns massvis med shopping i Nice. Det finns ett stort utbud av shoppingcenter, butiker och möjlighet att handla lokala varor, som ofta finns att hitta i gamla stan, som har fler än 600 butiker. Är du shoppingsugen när du besöker Nice kan du vara säker på att du kommer hitta massor med fina saker, från lyx till handgjorda verk. (Priser kontrollerade 22/04/2019).


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass