Flyg till Marseille

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Marseille (MRS)
ons 25/11
ons 2/12
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Marseille

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Marseille från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Marseille?

Flyg till Marseille är särskilt populära under sommarmånaderna vilket är stadens högsäsong. Under sommaren är temperaturerna som högst och man kan kombinera stadssemestern med sol och bad på någon av de närliggande stränderna. Vintern är stadens lågsäsong men tack vare stadens läge i södra Frankrike är temperaturerna ändå behagliga. Även om vintern inte passar för en solsemester så går det alldeles utmärkt att utforska stadens sevärdheter under denna period. Säsongerna påverkar priserna på resor som är som högst mitt under sommaren.

När är det billigast att boka flyg till Marseille?

Billiga priser på flygstolar hittar du framförallt i november och januari, alltså mitt under stadens lågsäsong. Under denna period kan du vänta dig mindre folktäthet vid stadens sevärdheter och en temperatur på ungefär 10 grader. På nätet kan du jämföra priser i momondos priskalender för att hitta billiga resor till Marseille. Du kan även hitta erbjudanden på resor med hotell.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Marseille?

Det bästa priset som hittats på momondo till Marseille var 168 kr/per person från Toulouse, vilket är 94 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Marseille. För att hitta det billigaste priset till Marseille från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Marseille?

Den billigaste månaden att flyga till Marseille från Sverige är november. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 283 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Marseille i november bör du vänta med att flyga från Sverige till mars månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 1 361 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Marseille?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Marseille från Sverige är 28 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 1 898 kr. Kom dock ihåg att du när som helst kan hitta billigare flyg till Marseille. Faktum är att momondo-användare hittat flyg för så lite som 1 653 kr under de senaste 72 timmarna.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Marseille?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Marseille från Sverige en tisdag. momondo-användare har hittat biljetter för tisdagsavgångar för så lite som 1 614 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Flyg från Sverige till Marseille en söndag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 2 230 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Marseille?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Marseille oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Marseille med avgång på kvällen för så lite som 1 748 kr. Flyg på eftermiddagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 2 002 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Marseille?

Toulon Hyeres flygplats, Avignon Avignon-Caum flygplats, Nîmes Garons flygplats, Montpellier Méditerranée flygplats eller Nice Côte d'Azur flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Marseille.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Marseille?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Marseille Marseille flygplats med ett genomsnittspris på 1 451 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Marseille

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Marseille
Billigast
Bäst
Snabbast
Air France
3 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
11t 30m
1 stopp
MRS
Marseille
23 dec.
MRS
Marseille
15t 45m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
1 653 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
21 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
5t 05m
1 stopp
MRS
Marseille
29 dec.
MRS
Marseille
16t 25m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
1 765 kr
Hitta liknande
Brussels Airlines
22 apr.
BMA
Stockholm-Bromma
5t 25m
1 stopp
MRS
Marseille
25 apr.
MRS
Marseille
8t 15m
1 stopp
BMA
Stockholm-Bromma
1 808 kr
Hitta liknande
KLM
15 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
27t 20m
1 stopp
MRS
Marseille
6 jan.
MRS
Marseille
15t 30m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
2 170 kr
Hitta liknande
Brussels Airlines
22 apr.
BMA
Stockholm-Bromma
5t 25m
1 stopp
MRS
Marseille
25 apr.
MRS
Marseille
8t 15m
1 stopp
BMA
Stockholm-Bromma
1 912 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
24 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
20t 50m
1 stopp
MRS
Marseille
5 jan.
MRS
Marseille
5t 55m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
2 015 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Marseille

Om du letar efter enkelbiljetter till Marseille, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Billigast
Bäst
Snabbast
Flera flygbolag
3 jan.
NYO
Stockholm Skavsta
29t 50m
2 stopp
MRS
Marseille
Ryanair
23 dec.
NYO
Stockholm Skavsta
23t 25m
2 stopp
MRS
Marseille
Iberia
3 jan.
ARN
Stockholm Arlanda
18t 10m
1 stopp
MRS
Marseille

Vilka flygbolag flyger till Marseille?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Marseille

Billiga flyg till Marseille hittar du med flygbolagen Ryanair, Norwegian och Lufthansa. Andra flygbolag som är populära för rutten är KLM och Air France. Tänk alltid på att om du bokar billiga biljetter med lågprisbolag kan det finnas flera obligatoriska kostnader som tillkommer. Under sommarsäsongen finns det direktflyg från Stockholm till Marseille med Air France men under resten av året får du göra en mellanlandning under resan. Air France mellanlandar i Paris och KLM i Amsterdam. Med ett stopp på resan tar flygtiden ungefär 4 och en halv timme. Med ett direkt flyg tar det knappt 3 timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Marseille till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Marseille plus avståndet till centrum

Flyg till Marseille landar på Marseille Provence Airport 27 kilometer nordväst om staden. Staden är en av flygbolaget Air Frances baser och hit går därför många linjer med det franska bolaget. Flygplatsen är relativt stor och här hittar du det mesta du kan tänkas behöva. Bland annat finns post, valutaväxling, bank och ett antal affärer. Om du är hungrig kan du äta på någon av restaurangerna i terminalen. För att ta dig in till centrum kan du först ta gratisbussen, som avgår från plattform 3 utanför terminal 1. Den går från flygplatsen till tågstationen som ligger ungefär 5 minuter bort. Från tågstationen kan du sedan ta ett direkttåg in till centrum på ungefär 15 minuter. Tågbiljetter köper du antingen online via mobilen eller i biljettkassan inne på flygplatsens terminal. Du kan även ta flygbussen som avgår utanför terminal 1 och som tar dig in till centrum på en halvtimme. Du köper även bussbiljetten inne på flygplatsen.


Populära flygresor till Marseille

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Marseille som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Marseille
Snabbaste flygtid
5t 10m
Billigast pris
2 015 kr

Hur tar man sig runt i Marseille?

Det är lätt att ta sig runt i Marseille med stadens kollektivtrafik. Två tunnelbanelinjer går genom staden från norr till söder och från öster till väster. Däremellan finns det över 50 olika busslinjer och tre spårvagnslinjer. Biljetterna kan du köpa i automater på stationerna och gäller i en timme. Ett annat sätt att ta sig runt är med hop-on-hop-off-bussen som är till för stadens tillfälliga besökare. Busslinjen går därför till de olika sevärdheterna och du kan hoppa på och av på vilken som helst av dess stationer. Dessutom får du information om du olika sevärdheterna genom bussens hörlurar.

Om du är i Marseille under de varmare månaderna rekommenderas det starkt att hyra en cykel för att ta dig runt. Du hämtar enkelt upp en cykel på någon av Le Vélos cykelstationer som finns på över 130 ställen i staden. Du lämnar sedan tillbaka cykeln på den station som är närmast din destination.


Kan man flyga till Marseille utan pass eller visum?

Som svensk medborgare behöver du inte något visum för att åka från Sverige till Marseille eftersom både länderna är med i Schengensamarbetet. Vid inresa i landet behöver du visa upp giltig legitimation. Denna kan bestå antingen av ditt pass eller ditt nationella id-kort. Det nationella Id-kortet är inte detsamma som körkort eller annan legitimation så se till att du har rätt identifikation om du vill lämna ditt pass hemma. Innan du reser ska du alltid kontrollera de senaste reglerna för pass och visum hos Frankrikes ambassad i Stockholm eller online.


Hitta hyrbil och hotell för din resa till Marseille


Tips och råd om Marseille

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Marseille?

Jämför priser hos momondo för att hitta en billig flygresa, även om du är ute i sista minuten.

Vad ska man se i Marseille?

Ta en drink på uteserveringarna i den gamla hamnen, Vieux Port, beundra konstverken på Musée Cantini och gör ett besök till fortet Chateau d’If.

Aktiviteter för barn

Ta det lilla turisttåget, petit train, mellan den gamla hamnen och Gamla Stan.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Marseille?

Lägg till 10 procent på finare restauranger även om service är inkluderat i priset.

Var finns den bästa shoppingen?

Botanisera bland de små butikerna i Gamla Stan eller shoppa på varuhuset Les Terrasses du Port.

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass