Hitta billiga flyg till Marseille från 620 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
mån 4/12
mån 11/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Marseille

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Marseille

Bästa priset för enkelresa

620 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 623 kr

Snabbast flygtid

5t 05m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Marseille från Sverige under de senaste 72 timmarna är 620 kr (Stockholm Arlanda till Marseille).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Marseille från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 623 kr (Stockholm Arlanda till Marseille).
Det snabbaste flyget till Marseille från Sverige tar 5t 05m (Stockholm Arlanda till Marseille).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Marseille, inklusive KLM, SWISS och Austrian Airlines.

Trender för flygresor till Marseille

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Marseille och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Marseille?

november är generellt den billigaste månaden att flyga till Marseille från Sverige med priser runt 1 561 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Marseille i november är det också billigt att flyga i januari. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 1 892 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Marseille?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Marseille från Sverige en onsdag. momondo-användare har hittat biljetter för onsdagsavgångar för så lite som 2 509 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Och andra sidan är fredag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 3 033 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Marseille?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Marseille är på kvällen. Flyg från Sverige till Marseille kan då kosta så lite som 1 751 kr. Det är mer efterfrågan på flyg mitt på dagen till Marseille, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 3 516 kr per biljett.

Hur lång tid tar det att flyga till Marseille?

Flygtider från Sverige till Marseille varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Marseille (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 6t 20m. En annan populär rutt från Sverige till Marseille är att flyga från Göteborg Landvetter till Marseille, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Marseille?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Marseille ungefär 22 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 2 576 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Marseille

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Marseille från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Marseille

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Marseille

Stockholm (STO) till Béziers (BZR)

Vanligtvis är flyg till Marseille från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Beziers Vias, vilket i genomsnitt kostar 2 202 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MARSEILLE TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari56% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Marseille kostar i genomsnitt bara 1 106 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MARSEILLE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril38% dyrareDet kostar omkring 3 442 kr för flyg till Marseille från Stockholm Arlanda flygplats i april
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MARSEILLE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember296% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Marseille från Stockholm Arlanda flygplats i september än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Marseille

Flyg till Marseille är särskilt populära under sommarmånaderna vilket är stadens högsäsong. Under sommaren är temperaturerna som högst och man kan kombinera stadssemestern med sol och bad på någon av de närliggande stränderna. Vintern är stadens lågsäsong men tack vare stadens läge i södra Frankrike är temperaturerna ändå behagliga. Även om vintern inte passar för en solsemester så går det alldeles utmärkt att utforska stadens sevärdheter under denna period. Säsongerna påverkar priserna på resor som är som högst mitt under sommaren.

När är det billigast att boka flyg till Marseille?

Billiga priser på flygstolar hittar du framförallt i november och januari, alltså mitt under stadens lågsäsong. Under denna period kan du vänta dig mindre folktäthet vid stadens sevärdheter och en temperatur på ungefär 10 grader. På nätet kan du jämföra priser i momondos priskalender för att hitta billiga resor till Marseille. Du kan även hitta erbjudanden på resor med hotell.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Marseille?

Det bästa priset som hittats på momondo till Marseille var 477 kr/per person från Barcelona, vilket är 63 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Marseille. För att hitta det billigaste priset till Marseille från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Marseille?

Toulon Hyeres flygplats, Avignon-Caum flygplats, Nîmes Garons flygplats, Montpellier Méditerranée flygplats eller Nice Côte d'Azur flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Marseille.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Marseille?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Marseille Nice Côte d'Azur flygplats med ett genomsnittspris på 1 264 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Marseille flygplats?

Priserna för flyg till Marseille flygplats uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Marseille flygplats?

Det finns 9 bolag tillgängliga för flyg till Marseille flygplats från och med november. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Marseille flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Marseille flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Marseille flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Marseille flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Marseille

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Marseille
Flera flygbolag
19 jan.
ARN08:25Stockholm Arlanda
14t 25m
2 stopp
MRS22:50Marseille
23 jan.
MRS11:55Marseille
20t 50m
2 stopp
ARN08:45Stockholm Arlanda
1 623 kr
Hitta liknande
Brussels Airlines
19 jan.
ARN17:20Stockholm Arlanda
5t 30m
1 stopp
MRS22:50Marseille
23 jan.
MRS11:55Marseille
11t 00m
1 stopp
ARN22:55Stockholm Arlanda
1 695 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
19 jan.
ARN16:05Stockholm Arlanda
6t 45m
1 stopp
MRS22:50Marseille
23 jan.
MRS11:55Marseille
20t 50m
2 stopp
ARN08:45Stockholm Arlanda
1 788 kr
Hitta liknande
KLM
17 dec.
ARN20:55Stockholm Arlanda
14t 40m
1 stopp
MRS11:35Marseille
24 dec.
MRS17:15Marseille
15t 40m
1 stopp
ARN08:55Stockholm Arlanda
2 068 kr
Hitta liknande
KLM
18 dec.
ARN06:30Stockholm Arlanda
5t 05m
1 stopp
MRS11:35Marseille
24 dec.
MRS17:15Marseille
15t 40m
1 stopp
ARN08:55Stockholm Arlanda
2 109 kr
Hitta liknande
KLM
19 dec.
ARN20:55Stockholm Arlanda
14t 40m
1 stopp
MRS11:35Marseille
24 dec.
MRS17:15Marseille
15t 40m
1 stopp
ARN08:55Stockholm Arlanda
2 305 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Marseille

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Marseille, visa några av våra erbjudanden nedan av KLM och Ryanair
Ryanair
10 mars
ARN09:40Stockholm Arlanda
13t 10m
1 stopp
MRS22:50Marseille
Flera flygbolag
10 mars
ARN23:15Stockholm Arlanda
32t 50m
2 stopp
MRS08:05Marseille
Ryanair
19 dec.
ARN06:00Stockholm Arlanda
27t 00m
2 stopp
MRS09:00Marseille

Så tar du dig runt i Marseille

Det är lätt att ta sig runt i Marseille med stadens kollektivtrafik. Två tunnelbanelinjer går genom staden från norr till söder och från öster till väster. Däremellan finns det över 50 olika busslinjer och tre spårvagnslinjer. Biljetterna kan du köpa i automater på stationerna och gäller i en timme. Ett annat sätt att ta sig runt är med hop-on-hop-off-bussen som är till för stadens tillfälliga besökare. Busslinjen går därför till de olika sevärdheterna och du kan hoppa på och av på vilken som helst av dess stationer. Dessutom får du information om du olika sevärdheterna genom bussens hörlurar.

Om du är i Marseille under de varmare månaderna rekommenderas det starkt att hyra en cykel för att ta dig runt. Du hämtar enkelt upp en cykel på någon av Le Vélos cykelstationer som finns på över 130 ställen i staden. Du lämnar sedan tillbaka cykeln på den station som är närmast din destination.


Visumkrav för att besöka Marseille

Som svensk medborgare behöver du inte något visum för att åka från Sverige till Marseille eftersom både länderna är med i Schengensamarbetet. Vid inresa i landet behöver du visa upp giltig legitimation. Denna kan bestå antingen av ditt pass eller ditt nationella id-kort. Det nationella Id-kortet är inte detsamma som körkort eller annan legitimation så se till att du har rätt identifikation om du vill lämna ditt pass hemma. Innan du reser ska du alltid kontrollera de senaste reglerna för pass och visum hos Frankrikes ambassad i Stockholm eller online.


De bästa sakerna att se och göra i Marseille

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Marseille?

Jämför priser hos momondo för att hitta en billig flygresa, även om du är ute i sista minuten.

Vad ska man se i Marseille?

Ta en drink på uteserveringarna i den gamla hamnen, Vieux Port, beundra konstverken på Musée Cantini och gör ett besök till fortet Chateau d’If.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Marseille?

Lägg till 10 procent på finare restauranger även om service är inkluderat i priset.

Var finns den bästa shoppingen?

Botanisera bland de små butikerna i Gamla Stan eller shoppa på varuhuset Les Terrasses du Port.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Marseille?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Marseille ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Marseille ​​för just dig.

Kan jag hitta flyg till Marseille ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Marseille ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Marseille?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Marseille. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Marseille ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du inte är redo att boka ett flyg till Marseille just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Marseille och meddelar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Marseille

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.