Hitta billiga flyg till Marseille

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 21/8
sön 28/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Marseille

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Marseille

Bästa priset för enkelresa

288 kr

Bästa priset för tur- och returresa

689 kr

Snabbast flygtid

7t 50m

Flygs av

4 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Marseille från Sverige under de senaste 72 timmarna är 288 kr (Stockholm Arlanda till Marseille).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Marseille från Sverige under de senaste 72 timmarna är 689 kr (Stockholm Arlanda till Marseille).
Det snabbaste flyget till Marseille från Sverige tar 7t 50m (Stockholm Arlanda till Marseille).
Det finns 4 flygbolag som flyger till och från Marseille, inklusive Lufthansa, SWISS och Brussels Airlines.

Billigaste flygen till flygplatser i Marseille

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Marseille från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Marseille

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Marseille

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Marseille (MRS)

Vanligtvis är flyg till Marseille från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Marseille, vilket i genomsnitt kostar 2 177 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MARSEILLE TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars32% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Marseille kostar i genomsnitt bara 1 481 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MARSEILLE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli71% dyrareDet kostar omkring 3 722 kr för flyg till Marseille från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MARSEILLE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli390% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Marseille från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Marseille?

Flyg till Marseille är särskilt populära under sommarmånaderna vilket är stadens högsäsong. Under sommaren är temperaturerna som högst och man kan kombinera stadssemestern med sol och bad på någon av de närliggande stränderna. Vintern är stadens lågsäsong men tack vare stadens läge i södra Frankrike är temperaturerna ändå behagliga. Även om vintern inte passar för en solsemester så går det alldeles utmärkt att utforska stadens sevärdheter under denna period. Säsongerna påverkar priserna på resor som är som högst mitt under sommaren.

När är det billigast att boka flyg till Marseille?

Billiga priser på flygstolar hittar du framförallt i november och januari, alltså mitt under stadens lågsäsong. Under denna period kan du vänta dig mindre folktäthet vid stadens sevärdheter och en temperatur på ungefär 10 grader. På nätet kan du jämföra priser i momondos priskalender för att hitta billiga resor till Marseille. Du kan även hitta erbjudanden på resor med hotell.

Det bästa priset som hittats på momondo till Marseille var 114 kr/per person från Alicante, vilket är 96 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Marseille. För att hitta det billigaste priset till Marseille från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

november är generellt den billigaste månaden att flyga till Marseille från Sverige med priser runt 1 604 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Marseille i november är det också billigt att flyga i januari. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 1 727 kr.

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Marseille ungefär 25 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 2 317 kr. Men tveka inte att kontrollera priserna i nuläget eftersom momondo-användare nyligen hittat biljetter för så lite som 689 kr.

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Marseille från Sverige en fredag. momondo-användare har hittat biljetter för fredagsavgångar för så lite som 2 197 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 3 038 kr.

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Marseille är på kvällen. Flyg från Sverige till Marseille kan då kosta så lite som 1 832 kr. Det är mer efterfrågan på flyg på eftermiddagen till Marseille, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 2 465 kr per biljett.

Toulon Hyeres flygplats, Avignon-Caum flygplats, Nîmes Garons flygplats, Montpellier Méditerranée flygplats eller Nice Côte d'Azur flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Marseille.

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Marseille Toulon Hyeres flygplats med ett genomsnittspris på 2 048 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Hitta billiga flygbiljetter till Marseille

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Marseille
Ryanair
25 sep.
ARN05:45Stockholm Arlanda
22t 25m
1 stopp
MRS04:10Marseille
27 sep.
MRS12:30Marseille
27t 35m
1 stopp
ARN16:05Stockholm Arlanda
Ryanair
13 sep.
ARN06:15Stockholm Arlanda
10t 05m
1 stopp
MRS16:20Marseille
20 sep.
MRS15:05Marseille
25t 00m
1 stopp
ARN16:05Stockholm Arlanda
Ryanair
30 sep.
ARN11:55Stockholm Arlanda
7t 45m
1 stopp
MRS19:40Marseille
6 okt.
MRS15:30Marseille
20t 00m
1 stopp
ARN11:30Stockholm Arlanda
Ryanair
30 sep.
ARN11:55Stockholm Arlanda
7t 45m
1 stopp
MRS19:40Marseille
4 okt.
MRS15:05Marseille
25t 00m
1 stopp
ARN16:05Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
25 sep.
ARN03:20Stockholm Arlanda
6t 20m
1 stopp
MRS09:40Marseille
28 sep.
MRS10:30Marseille
24t 55m
1 stopp
ARN11:25Stockholm Arlanda
1 162 kr
Hitta liknande
Lufthansa
18 okt.
ARN02:00Stockholm Arlanda
7t 00m
1 stopp
MRS09:00Marseille
22 okt.
MRS02:00Marseille
5t 05m
1 stopp
ARN07:05Stockholm Arlanda
1 419 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Marseille

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Marseille, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
17 okt.
ARN12:15Stockholm Arlanda
28t 05m
2 stopp
MRS16:20Marseille
Ryanair
20 sep.
ARN12:45Stockholm Arlanda
21t 30m
2 stopp
MRS10:15Marseille
Flera flygbolag
17 okt.
NYO11:20Stockholm Skavsta
29t 00m
2 stopp
MRS16:20Marseille

Vilka bolag flyger till Marseille?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Marseille

Vilka bolag flyger till Marseille?

Lufthansa är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Marseille. Brussels Airlines, KLM och Ryanair är också populära val för att flyga till Marseille från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Marseille med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med SWISS till Marseille

Det avgår 4 flyg med SWISS till Marseille under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Zürichs internationella och det bästa biljettpriset med SWISS som hittats på momondo är 1 559 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Marseille). SWISS har ett betyg på 8,4 från 138 användaromdömen på momondo.

Flyg med KLM till Marseille

KLM flyger vanligtvis till Marseille 17 gånger per vecka, vilket gör det till ett populärt flygbolag att flyga med, särskilt när du ska till Marseille från Amsterdam Schiphol . KLM (betyg: 7,6, 154 omdöme) varierar i pris beroende på när och vart du vill flyga från Marseille. Det bästa biljettpriset för KLM som hittats på momondo till Marseille var från Stockholm Arlanda (1 428 kr tur och retur).


Flygplatser nära Marseille

Nedan hittar du alla flygplatser i Marseille tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Marseille landar på Marseille Provence Airport 27 kilometer nordväst om staden. Staden är en av flygbolaget Air Frances baser och hit går därför många linjer med det franska bolaget. Flygplatsen är relativt stor och här hittar du det mesta du kan tänkas behöva. Bland annat finns post, valutaväxling, bank och ett antal affärer. Om du är hungrig kan du äta på någon av restaurangerna i terminalen. För att ta dig in till centrum kan du först ta gratisbussen, som avgår från plattform 3 utanför terminal 1. Den går från flygplatsen till tågstationen som ligger ungefär 5 minuter bort. Från tågstationen kan du sedan ta ett direkttåg in till centrum på ungefär 15 minuter. Tågbiljetter köper du antingen online via mobilen eller i biljettkassan inne på flygplatsens terminal. Du kan även ta flygbussen som avgår utanför terminal 1 och som tar dig in till centrum på en halvtimme. Du köper även bussbiljetten inne på flygplatsen.


Populära flygresor till Marseille

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Marseille som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Marseille
Snabbaste flygtid5t 05m
Billigaste pris812 kr

Så tar du dig runt i Marseille

Det är lätt att ta sig runt i Marseille med stadens kollektivtrafik. Två tunnelbanelinjer går genom staden från norr till söder och från öster till väster. Däremellan finns det över 50 olika busslinjer och tre spårvagnslinjer. Biljetterna kan du köpa i automater på stationerna och gäller i en timme. Ett annat sätt att ta sig runt är med hop-on-hop-off-bussen som är till för stadens tillfälliga besökare. Busslinjen går därför till de olika sevärdheterna och du kan hoppa på och av på vilken som helst av dess stationer. Dessutom får du information om du olika sevärdheterna genom bussens hörlurar.

Om du är i Marseille under de varmare månaderna rekommenderas det starkt att hyra en cykel för att ta dig runt. Du hämtar enkelt upp en cykel på någon av Le Vélos cykelstationer som finns på över 130 ställen i staden. Du lämnar sedan tillbaka cykeln på den station som är närmast din destination.


Visumkrav för att besöka Marseille

Som svensk medborgare behöver du inte något visum för att åka från Sverige till Marseille eftersom både länderna är med i Schengensamarbetet. Vid inresa i landet behöver du visa upp giltig legitimation. Denna kan bestå antingen av ditt pass eller ditt nationella id-kort. Det nationella Id-kortet är inte detsamma som körkort eller annan legitimation så se till att du har rätt identifikation om du vill lämna ditt pass hemma. Innan du reser ska du alltid kontrollera de senaste reglerna för pass och visum hos Frankrikes ambassad i Stockholm eller online.


Börja planera din resa till Marseille


De bästa sakerna att se och göra i Marseille

Jämför priser hos momondo för att hitta en billig flygresa, även om du är ute i sista minuten.

Ta en drink på uteserveringarna i den gamla hamnen, Vieux Port, beundra konstverken på Musée Cantini och gör ett besök till fortet Chateau d’If.

Ja, det går bra.

Lägg till 10 procent på finare restauranger även om service är inkluderat i priset.

Botanisera bland de små butikerna i Gamla Stan eller shoppa på varuhuset Les Terrasses du Port.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Marseille ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Marseille ​​för just dig.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Marseille ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Marseille. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Om du inte är redo att boka ett flyg till Marseille just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Marseille och meddelar dig så fort de ändras.


Andra kabinklasser för flyg till Marseille

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Marseille

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.