Hitta billiga flyg till Bordeaux från 411 kr

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 26/9
tis. 3/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Bordeaux

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Bordeaux

Bästa priset för enkelresa

411 kr

Bästa priset för tur- och returresa

800 kr

Snabbast flygtid

9t 00m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Bordeaux från Sverige under de senaste 72 timmarna är 411 kr (Stockholm Arlanda till Bordeaux).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Bordeaux från Sverige under de senaste 72 timmarna är 800 kr (Stockholm Arlanda till Bordeaux).
Det snabbaste flyget till Bordeaux från Sverige tar 9t 00m (Stockholm Arlanda till Bordeaux).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Bordeaux, inklusive SWISS, Brussels Airlines och Ryanair.

Trender för flygresor till Bordeaux

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Bordeaux och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Bordeaux?

mars är generellt den billigaste månaden att flyga till Bordeaux från Sverige med priser runt 2 134 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Bordeaux i mars är det också billigt att flyga i oktober. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 3 013 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Bordeaux?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Bordeaux är en onsdag då man kan hitta priser så låga som 2 014 kr. Flyg från Sverige till Bordeaux en tisdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 3 523 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Bordeaux?

Det är billigast att flyga på morgonen från Sverige till Bordeaux då du kan hitta flygpriser för så lite som 2 705 kr. Att flyga till Bordeaux på morgonen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Det är mer efterfrågan på flyg mitt på dagen till Bordeaux, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 3 600 kr per biljett.

Hur lång tid tar det att flyga till Bordeaux?

Flyget från Sverige till Bordeaux beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Bordeaux (den mest populära flygplatsen i Bordeaux) ligger flygtiden på 17t i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Bordeaux ligger den genomsnittliga flygtiden på 9t 10m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Bordeaux?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Bordeaux från Sverige är större om du bokar 37 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Bordeaux för ungefär 3 314 kr om du gör din sökning 37 dagar innan.

Billigaste flygen till flygplatser i Bordeaux

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bordeaux från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Bordeaux

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bordeaux

Stockholm (STO) till Bordeaux (BOD)

Vanligtvis är flyg till Bordeaux från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Bordeaux, vilket i genomsnitt kostar 3 314 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BORDEAUX TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars60% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Bordeaux kostar i genomsnitt bara 1 378 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BORDEAUX FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli55% dyrareDet kostar omkring 5 303 kr för flyg till Bordeaux från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BORDEAUX FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli494% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Bordeaux från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Bordeaux

Hur lång tid tar det att flyga till Bordeaux?

Du kan hitta flygerbjudanden till Bordeaux, Frankrike på mellan fem och sju timmar. Hur lång tid den totala restiden tar beror på vilken flygplats du flyger från i Sverige. Då du behöver mellanlanda under resan spelar det även roll hur lång din mellanlandning är. Från Stockholm Arlanda flygplats hittar du flygningar till Bordeaux på drygt sju timmar, och du kan då flyga med Air France som har rutter till Bordeaux via ett stopp i Paris på Charles de Gaulle Airport. Från Arlanda hittar du även rutter med KLM via ett stopp i Amsterdam. Från Göteborg hittar du flyg till Bordeaux på ungefär fem timmar och då flyger du med Air France som har rutter från Landvetter flygplats till Bordeaux via ett stopp i Paris. Om du reser från Malmö kan du ta dig till Bordeaux på drygt fem timmar. Du behöver då ta Öresundståget eller Nettbuss till Köpenhamn Kastrup flygplats från Malmö Central eller Malmö Busstation. Från Köpenhamn Kastrup flygplats kan du sedan flyga med easyJet till Bordeaux via ett stopp i Geneve.

Varifrån kan du hitta direktflyg till Bordeaux?

Du hittar inte något direktflyg till Bordeaux från Sveriges flygplatser. Däremot går direktflyg från bland annat Paris och Amsterdam och därför mellanlandar du ofta i dessa städer. Från Stockholm Arlanda flygplats kan du flyga med Air France till Bordeaux via ett stopp i Paris. Du kan även hitta rutter med KLM via Amsterdam. När du flyger från Göteborg Landvetter flygplats hittar du också flyg med Air France som går via Paris samt KLM som har rutter via Amsterdam. När du reser från Malmö behöver du först ta dig till Kastrup flygplats utanför Köpenhamn för en så smidig resa som möjligt. Detta gör du via buss eller tåg över Öresundsbron. Från Kastrup hittar du sedan flyg med bland annat easyJet som har rutter till Bordeaux via Geneve. När du reser från andra flygplatser i Sverige behöver du först flyga till Arlanda flygplats, Landvetter flygplats eller Kastrup flygplats.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Bordeaux?

De som flyger till Bordeaux kan potentiellt hitta bättre priser för Bergerac Roumanieres flygplats(86 km från stadskärnan i Bordeaux), Perigueux flygplats(116 km från stadskärnan i Bordeaux), Agen La Garenne flygplats(118 km från stadskärnan i Bordeaux) eller La Rochelle Laleu flygplats(157 km från stadskärnan i Bordeaux) beroende på månad och avgångsflygplats.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Bordeaux flygplats?

Priserna för flyg till Bordeaux flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Bordeaux flygplats?

Från och med september 2023 finns det 8 bolag att välja mellan för flyg till Bordeaux flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Bordeaux flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Bordeaux flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Bordeaux flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Bordeaux flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Bordeaux flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Bordeaux

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Bordeaux
Ryanair
3 okt.
ARN19:05Stockholm Arlanda
20t 45m
1 stopp
BOD21:50Bordeaux
5 okt.
BOD02:05Bordeaux
6t 25m
1 stopp
ARN08:30Stockholm Arlanda
Ryanair
3 okt.
ARN04:00Stockholm Arlanda
14t 55m
2 stopp
BOD00:55Bordeaux
5 okt.
BOD02:05Bordeaux
6t 25m
1 stopp
ARN08:30Stockholm Arlanda
Ryanair
7 okt.
ARN11:05Stockholm Arlanda
7t 10m
1 stopp
BOD00:15Bordeaux
11 okt.
BOD12:00Bordeaux
8t 45m
1 stopp
ARN20:45Stockholm Arlanda
1 045 kr
Hitta liknande
Ryanair
7 okt.
ARN11:05Stockholm Arlanda
7t 10m
1 stopp
BOD00:15Bordeaux
11 okt.
BOD12:00Bordeaux
8t 45m
1 stopp
ARN20:45Stockholm Arlanda
1 212 kr
Hitta liknande
Ryanair
3 okt.
ARN14:40Stockholm Arlanda
25t 10m
2 stopp
BOD21:50Bordeaux
5 okt.
BOD14:40Bordeaux
24t 20m
2 stopp
ARN15:00Stockholm Arlanda
1 256 kr
Hitta liknande
Ryanair
7 okt.
ARN11:05Stockholm Arlanda
7t 10m
1 stopp
BOD00:15Bordeaux
11 okt.
BOD12:00Bordeaux
14t 10m
2 stopp
ARN02:10Stockholm Arlanda
1 445 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Bordeaux

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Bordeaux, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
25 okt.
ARN06:35Stockholm Arlanda
23t 05m
1 stopp
BOD11:40Bordeaux
Ryanair
26 sep.
ARN12:55Stockholm Arlanda
26t 10m
1 stopp
BOD21:05Bordeaux
Ryanair
24 okt.
ARN03:20Stockholm Arlanda
15t 35m
2 stopp
BOD00:55Bordeaux

Vilka bolag flyger till Bordeaux?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Bordeaux

Vilka bolag flyger till Bordeaux?

Flyg med KLM till Bordeaux

KLM är ett populärt val för användare som reser till Bordeaux. De flyger 15 flyg i veckan till Bordeaux, oftast från Amsterdam Schiphol. Biljettpriserna för KLM beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 2 252 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 352 omdömen har momondos användare betygsatt KLM med ett genomsnittligt betyg på 7,5/10.

Flyg med Air France till Bordeaux

Priser för flyg med Air France till Bordeaux kan börja på så lite som 2 572 kr (tur och retur, från Stockholm Arlanda, hittat under de senaste 72 timmarna). Bland de 26 flyg som Air France trafikerar till Bordeaux under en vanlig vecka, kan priserna variera avsevärt. Det populäraste flyget med Air France till Bordeaux kostar från Paris Charles de Gaulle. Air France har fått betyget 7,3/10 av användare på momondo med 476 omdömen.


Populära flygresor till Bordeaux

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Bordeaux som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Bordeaux
Snabbaste flygtid5t 05m
Billigaste pris1 390 kr
Flyg från Göteborg till Bordeaux
Snabbaste flygtid9t 10m
Billigaste pris1 312 kr

Visumkrav för att besöka Bordeaux

Vilka pass- och visabestämmelser behöver du följa för att besöka Bordeaux?

Du behöver inte något inresetillstånd för din vistelse i Bordeaux. För att resa in i landet behöver du endast kunna legitimera dig som europeisk medborgare vilket du gör antingen med ditt pass eller ett nationellt ID-kort.


Börja planera din resa till Bordeaux


De bästa sakerna att se och göra i Bordeaux

Vad kan du se och göra i Bordeaux?

En av Bordeaux mest populära sevärdheter är museet La Cité du Vin. Regionen är känd för sin produktion av vin och du kan lära dig mer om detta på museet som är beläget i en banbrytande arkitektonisk byggnad vid floden Garonne. Här kan du både testa på vinprovning och lära dig mer om framställningen. Inne i centrala Bordeaux ska du inte heller missa världsarvet Cathedrale St-Adre från 1400-talet. Katedralen med sin gotiska stil har till och med delar bevarade från originalkyrkan från 1000-talet.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Bordeaux?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Bordeaux. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Bordeaux ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan filtrera alla flygsökningar till Bordeaux ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Bordeaux?

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Bordeaux.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Bordeaux ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Bordeaux erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Bordeaux och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Bordeaux

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.