Hitta billiga flyg till Bordeaux

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 16/8
tis 23/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Bordeaux

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Bordeaux

Bästa priset för enkelresa

313 kr

Bästa priset för tur- och returresa

899 kr

Snabbast flygtid

6t 55m

Flygs av

6 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Bordeaux från Sverige under de senaste 72 timmarna är 313 kr (Stockholm Arlanda till Bordeaux).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Bordeaux från Sverige under de senaste 72 timmarna är 899 kr (Stockholm Arlanda till Bordeaux).
Det snabbaste flyget till Bordeaux från Sverige tar 6t 55m (Stockholm Arlanda till Bordeaux).
Det finns 6 flygbolag som flyger till och från Bordeaux, inklusive Lufthansa, Air France och KLM.

Billigaste flygen till flygplatser i Bordeaux

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bordeaux från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Bordeaux

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bordeaux

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Bordeaux (BOD)

Vanligtvis är flyg till Bordeaux från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Bordeaux, vilket i genomsnitt kostar 2 895 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BORDEAUX TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember54% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Bordeaux kostar i genomsnitt bara 1 324 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BORDEAUX FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli59% dyrareDet kostar omkring 4 608 kr för flyg till Bordeaux från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BORDEAUX FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli484% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Bordeaux från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Bordeaux?

Du kan hitta flygerbjudanden till Bordeaux, Frankrike på mellan fem och sju timmar. Hur lång tid den totala restiden tar beror på vilken flygplats du flyger från i Sverige. Då du behöver mellanlanda under resan spelar det även roll hur lång din mellanlandning är. Från Stockholm Arlanda flygplats hittar du flygningar till Bordeaux på drygt sju timmar, och du kan då flyga med Air France som har rutter till Bordeaux via ett stopp i Paris på Charles de Gaulle Airport. Från Arlanda hittar du även rutter med KLM via ett stopp i Amsterdam. Från Göteborg hittar du flyg till Bordeaux på ungefär fem timmar och då flyger du med Air France som har rutter från Landvetter flygplats till Bordeaux via ett stopp i Paris. Om du reser från Malmö kan du ta dig till Bordeaux på drygt fem timmar. Du behöver då ta Öresundståget eller Nettbuss till Köpenhamn Kastrup flygplats från Malmö Central eller Malmö Busstation. Från Köpenhamn Kastrup flygplats kan du sedan flyga med easyJet till Bordeaux via ett stopp i Geneve.

Du hittar inte något direktflyg till Bordeaux från Sveriges flygplatser. Däremot går direktflyg från bland annat Paris och Amsterdam och därför mellanlandar du ofta i dessa städer. Från Stockholm Arlanda flygplats kan du flyga med Air France till Bordeaux via ett stopp i Paris. Du kan även hitta rutter med KLM via Amsterdam. När du flyger från Göteborg Landvetter flygplats hittar du också flyg med Air France som går via Paris samt KLM som har rutter via Amsterdam. När du reser från Malmö behöver du först ta dig till Kastrup flygplats utanför Köpenhamn för en så smidig resa som möjligt. Detta gör du via buss eller tåg över Öresundsbron. Från Kastrup hittar du sedan flyg med bland annat easyJet som har rutter till Bordeaux via Geneve. När du reser från andra flygplatser i Sverige behöver du först flyga till Arlanda flygplats, Landvetter flygplats eller Kastrup flygplats.

Användare som bokade resor till Bordeaux från Valencia hittade flyg som var 86 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Bordeaux. För att hitta det billigaste priset till Bordeaux från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

mars är generellt den billigaste månaden att flyga till Bordeaux från Sverige med priser runt 1 900 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Bordeaux i mars är det också billigt att flyga i november. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 2 425 kr.

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Bordeaux från Sverige är större om du bokar 52 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Bordeaux för ungefär 2 919 kr om du gör din sökning 52 dagar innan. Kom ihåg att du fortfarande kan hitta billiga biljetter till Bordeaux även utanför denna tidsram. Faktum är att momondo-användare nyligen hittat flyg från Sverige till Bordeaux för 899 kr.

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Bordeaux är en fredag då man kan hitta priser så låga som 2 802 kr. Flyg från Sverige till Bordeaux en söndag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 3 690 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Det är billigast att flyga på kvällen från Sverige till Bordeaux då du kan hitta flygpriser för så lite som 3 039 kr. Att flyga till Bordeaux på kvällen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Det är mer efterfrågan på flyg mitt på dagen till Bordeaux, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 3 794 kr per biljett.

De som flyger till Bordeaux kan potentiellt hitta bättre priser för Bergerac Roumanieres flygplats(86 km från stadskärnan i Bordeaux), Perigueux flygplats(116 km från stadskärnan i Bordeaux), Agen La Garenne flygplats(118 km från stadskärnan i Bordeaux) eller La Rochelle Laleu flygplats(157 km från stadskärnan i Bordeaux) beroende på månad och avgångsflygplats.

Bergerac Roumanieres flygplats har ett genomsnittspris på 2 290 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Bordeaux. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.Hitta billiga flygbiljetter till Bordeaux

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Bordeaux
Flera flygbolag
8 okt.
ARN15:20Stockholm Arlanda
19t 35m
1 stopp
BOD10:55Bordeaux
17 okt.
BOD18:45Bordeaux
16t 10m
1 stopp
ARN10:55Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
8 okt.
ARN03:55Stockholm Arlanda
8t 40m
2 stopp
BOD12:35Bordeaux
17 okt.
BOD02:20Bordeaux
12t 45m
1 stopp
ARN15:05Stockholm Arlanda
1 081 kr
Hitta liknande
Ryanair
14 okt.
ARN11:55Stockholm Arlanda
16t 10m
1 stopp
BOD04:05Bordeaux
22 okt.
BOD04:35Bordeaux
6t 00m
1 stopp
ARN10:35Stockholm Arlanda
1 091 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
10 okt.
ARN11:40Stockholm Arlanda
20t 55m
1 stopp
BOD08:35Bordeaux
16 okt.
BOD10:00Bordeaux
21t 15m
1 stopp
ARN07:15Stockholm Arlanda
1 172 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
7 okt.
ARN02:50Stockholm Arlanda
18t 00m
1 stopp
BOD20:50Bordeaux
16 okt.
BOD11:20Bordeaux
23t 35m
2 stopp
ARN10:55Stockholm Arlanda
1 233 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
7 okt.
ARN02:50Stockholm Arlanda
18t 00m
1 stopp
BOD20:50Bordeaux
16 okt.
BOD11:20Bordeaux
21t 50m
1 stopp
ARN09:10Stockholm Arlanda
1 293 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Bordeaux

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Bordeaux, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
27 sep.
ARN08:15Stockholm Arlanda
10t 15m
1 stopp
BOD18:30Bordeaux
Ryanair
6 sep.
ARN06:15Stockholm Arlanda
12t 45m
1 stopp
BOD19:00Bordeaux
Ryanair
27 sep.
ARN06:15Stockholm Arlanda
12t 45m
1 stopp
BOD19:00Bordeaux

Vilka bolag flyger till Bordeaux?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Bordeaux

Vilka bolag flyger till Bordeaux?

Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Bordeaux från Sverige KLM, Air France, Lufthansa och Ryanair. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.

Flyg med SWISS till Bordeaux

SWISS är ett populärt val för användare som reser till Bordeaux. De flyger 5 flyg i veckan till Bordeaux, oftast från Zürichs internationella. Biljettpriserna för SWISS beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 1 286 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 138 omdömen har momondos användare betygsatt SWISS med ett genomsnittligt betyg på 8,4/10.

Flyg med Air France till Bordeaux

Priser för flyg med Air France till Bordeaux kan börja på så lite som 2 306 kr (tur och retur, från Stockholm Arlanda, hittat under de senaste 72 timmarna). Bland de 41 flyg som Air France trafikerar till Bordeaux under en vanlig vecka, kan priserna variera avsevärt. Det populäraste flyget med Air France till Bordeaux kostar från Paris Charles de Gaulle. Air France har fått betyget 7,6/10 av användare på momondo med 204 omdömen.


Flygplatser nära Bordeaux

Nedan hittar du alla flygplatser i Bordeaux tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till Bordeaux centrum från flygplatsen?

När du flyger till Bordeaux landar du på Bordeaux Airport som ligger rakt väster om stadens centrala delar i området Merignac. Det går för det mesta smidigt och snabbt att ta sig genom flygplatsen som inte är lika stor som Charles de Gaulle i Paris. För att ta dig in till centrum kan du välja mellan buss, bil eller taxi. Busslinje 1 stannar utanför flygplatsen och tar dig in till centrala Palais de Justice inne i centrum på knappt 40 minuter. Detta är det billigaste färdmedlet från flygplatsen. Snabbast är att ta taxi från flygplatsen vilket tar knappt en halvtimme. Du kan även välja att hämta upp din hyrbil på flygplatsen och själv köra in till centrum. Du följer då vägen Avenue Francois Mitterand österut.


Populära flygresor till Bordeaux

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Bordeaux som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Bordeaux
Snabbaste flygtid5t 25m
Billigaste pris788 kr
Flyg från Göteborg till Bordeaux
Snabbaste flygtid14t 00m
Billigaste pris818 kr

Visumkrav för att besöka Bordeaux

Du behöver inte något inresetillstånd för din vistelse i Bordeaux. För att resa in i landet behöver du endast kunna legitimera dig som europeisk medborgare vilket du gör antingen med ditt pass eller ett nationellt ID-kort.


Börja planera din resa till Bordeaux


De bästa sakerna att se och göra i Bordeaux

En av Bordeaux mest populära sevärdheter är museet La Cité du Vin. Regionen är känd för sin produktion av vin och du kan lära dig mer om detta på museet som är beläget i en banbrytande arkitektonisk byggnad vid floden Garonne. Här kan du både testa på vinprovning och lära dig mer om framställningen. Inne i centrala Bordeaux ska du inte heller missa världsarvet Cathedrale St-Adre från 1400-talet. Katedralen med sin gotiska stil har till och med delar bevarade från originalkyrkan från 1000-talet.


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Bordeaux. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Bordeaux ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Bordeaux.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Bordeaux erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Bordeaux och notifierar dig så fort de ändras.


Andra kabinklasser för flyg till Bordeaux

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Bordeaux

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.