Flyg till Bordeaux

Tur & retur
Ekonomi
Paris (PAR)
Bordeaux (BOD)
fre 16/4
fre 23/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Bordeaux. Nuvarande restriktioner för Bordeaux baseras på reserestriktioner för Frankrike.

Visa nuvarande reserestriktioner för Frankrike

Billigaste flygen till flygplatser i Bordeaux

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bordeaux från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Bordeaux

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bordeaux

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Bordeaux (BOD)

Vanligtvis är flyg till Bordeaux från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Bordeaux, vilket i genomsnitt kostar 1 955 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BORDEAUX TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember36% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Bordeaux kostar i genomsnitt bara 1 246 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BORDEAUX FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli39% dyrareDet kostar omkring 2 713 kr för flyg till Bordeaux från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BORDEAUX FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember249% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Bordeaux från Stockholm Arlanda flygplats i september än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Bordeaux?

Vilket är det absolut billigaste flyget till Bordeaux?

Användare som bokade resor till Bordeaux från Köln hittade flyg som var 95 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Bordeaux. För att hitta det billigaste priset till Bordeaux från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Bordeaux?

Generellt är november den billigaste månaden att flyga från Sverige till Bordeaux. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 407 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Bordeaux i november är det också billigt att flyga i september. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 1 509 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Bordeaux?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Bordeaux är att boka 40 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 2 026 kr. Under de senaste 72 timmarna har dock flyg hittats från Sverige för så lite som 1 195 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Bordeaux?

Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Bordeaux från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 1 495 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Och andra sidan är lördag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 2 095 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Bordeaux?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Bordeaux oftast är de som avgår på morgonen. Våra användare har hittat flyg till Bordeaux med avgång på morgonen för så lite som 1 728 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Bordeaux mitt på dagen då priserna ligger på omkring 2 258 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Bordeaux?

De som flyger till Bordeaux kan potentiellt hitta bättre priser för Bergerac Roumanieres flygplats(86 km från stadskärnan i Bordeaux), Périgueux flygplats(116 km från stadskärnan i Bordeaux), Agen La Garenne flygplats(118 km från stadskärnan i Bordeaux) eller La Rochelle Laleu flygplats(157 km från stadskärnan i Bordeaux) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Bordeaux?

Agen La Garenne flygplats har ett genomsnittspris på 1 318 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Bordeaux. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Bordeaux?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Frankrike resor till Bordeaux. Inreserestriktioner

Frankrike har begränsat all internationellt resande från länder utanför EU, Andorra, Vatikanstaten, Island, Liechtenstein, Monaco, Norge, San Marino och Schweiz. Utländska resenärer som inte är medborgare i ovannämnda länder eller anländer från något av ovan nämnda länder måste visa att deras resa är väsentlig och att de som resenärer har en tvingande anledning att resa. Brittiska resenärer/medborgare utanför EU och EES som är bosatta i Storbritannien får inte resa till Frankrike för icke-väsentliga ändamål. Viktiga resor är fortfarande tillåtna. Dessa begränsningar gäller inte brittiska medborgare som är lagligen bosatta i Frankrike. De kommer att få återvända in i landet, men kan behöva visa bevis på bosättning. Undantag görs för makar och barn till franska medborgare, varaktigt bosatta med franska uppehållstillstånd och deras makar och barn, varaktigt bosatta i EU, Andorra, Vatikanstaten, Island, Liechtenstein, Monaco, Norge, San Marino och Schweiz samt deras makar och barn på väg hem, samt sjukvårdspersonal. Flygbesättning, personal vid diplomatiska och konsulära inrättningar och internationella organisationer med kontor i Frankrike samt deras makar och barn samt handelssjömän får också fortfarande komma in i landet. Mask är obligatoriskt för alla resenärer över 11 år.

Inträdeskrav

Resenärer måste fylla i en ”edsvuren förklaring”, (déclaration sur l’honneur) för att själva intyga att de inte lider av symptom som är förknippade med COVID-19 och inte har varit i kontakt med bekräftade fall under de föregående två veckorna. Resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt COVID-19 PCR-testresultat utfärdat inom 72 timmar före avresan. Barn under 11 år är undantagna från kravet på att presentera ett COVID-19 testresultat. Utländska resenärer som inte är medborgare i ovannämnda länder eller som inte anländer från ett av ovanstående länder förbjuds fortfarande från att resa in i Frankrike. Resenärer som anländer utanför de ovan nämnda länderna måste ha ett Exempted International Travel Certificate Certificate för att resa in i och transitera i Frankrike, som visar att deras resa är av "väsentlig" karaktär.

Karantänskrav

Resenärer måste genomgå en 7-dagars isoleringsperiod och ta ytterligare ett COVID-19 PCR-test i slutet av denna period.

Transiteringsregler

Det finns särskilda regler för resande som passerar genom Frankrike för att återvända till sitt hemland. Endast direkt transitering till ditt hemland är tillåten. Resenärer som reser i transit får inte lämna den internationella zonen och får inte vistas i Frankrike. Bagage måste kontrolleras till slutdestinationen, och resenärer får inte lämna den internationella zonen för att hämta och återigen checka in sitt bagage. Transiteringen måste vara kortare än 24 timmar.

All övrig information

För resor till franska utomeuropeiska territorier, kontrollera restriktionerna för det territorium du är intresserad av att besöka.

Om du planerarar att resa till Bordeaux inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Bordeaux

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Bordeaux
Air France
10 maj
13:50Göteborg-Landvetter Airport
5t 00m
1 stopp
18:50Bordeaux
14 maj
05:10Bordeaux
8t 05m
1 stopp
13:15Göteborg-Landvetter Airport
2 128 kr
Hitta liknande
KLM
5 juni
09:40Stockholm Arlanda
8t 40m
1 stopp
18:20Bordeaux
12 juni
13:10Bordeaux
5t 45m
1 stopp
18:55Stockholm Arlanda
1 738 kr
Hitta liknande
KLM
10 maj
08:05Göteborg-Landvetter Airport
10t 20m
1 stopp
18:25Bordeaux
14 maj
02:30Bordeaux
4t 50m
1 stopp
07:20Göteborg-Landvetter Airport
2 382 kr
Hitta liknande
KLM
10 maj
08:05Göteborg-Landvetter Airport
10t 20m
1 stopp
18:25Bordeaux
14 maj
02:30Bordeaux
4t 50m
1 stopp
07:20Göteborg-Landvetter Airport
2 408 kr
Hitta liknande
Air France
28 maj
13:20Stockholm Arlanda
5t 30m
1 stopp
18:50Bordeaux
1 juni
07:20Bordeaux
12t 05m
1 stopp
19:25Stockholm Arlanda
2 128 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
5 juni
02:30Stockholm Arlanda
4t 35m
1 stopp
07:05Bordeaux
12 juni
04:40Bordeaux
14t 45m
2 stopp
19:25Stockholm Arlanda
1 916 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Bordeaux

Om du letar efter enkelbiljetter till Bordeaux, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
easyJet
6 juni
11:15Stockholm Arlanda
5t 45m
1 stopp
17:00Bordeaux
Ryanair
6 juni
17:25Stockholm Skavsta
12t 30m
1 stopp
05:55Bordeaux
Ryanair
28 maj
17:00Stockholm Skavsta
17t 30m
1 stopp
10:30Bordeaux

Populära flygresor till Bordeaux

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Bordeaux som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Bordeaux
Snabbaste flygtid
5t 55m
Billigast pris
1 603 kr

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass