Hitta billiga flyg till Frankrike från 384 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
lör 9/12
lör 16/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Frankrike

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Frankrike

Bästa priset för enkelresa

384 kr

Bästa priset för tur- och returresa

674 kr

Snabbast flygtid

2t 35m

Flygs av

8 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Frankrike från Sverige under de senaste 72 timmarna är 384 kr (Stockholm Arlanda till Paris Beauvais-Tillé).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Frankrike från Sverige under de senaste 72 timmarna är 674 kr (Stockholm Arlanda till Paris Beauvais-Tillé).
Det snabbaste flyget till Frankrike från Sverige tar 2t 35m (Stockholm Arlanda till Paris Beauvais-Tillé).
Det finns 8 flygbolag som flyger till och från Frankrike, inklusive Scandinavian Airlines, SWISS och Vueling.

Trender för flygresor till Frankrike

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Frankrike och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det billigaste flyget till Frankrike?

De billigaste flygen till Frankrike som nyligen hittats av momondos användare är 254 kr med Ryanair, 433 kr med easyJet och 486 kr med Vueling.
Se priser från:

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Frankrike?

Frankrike är fullt av spännande städer att besöka om du är intresserad av att resa runt i landet. Majoriteten av våra användare (62%) besöker Paris mest av alla landets städer, men andra populära destinationer i Frankrike är Nice och Marseille.

Hur långt är flyget från Sverige till Frankrike?

Flygtider från Sverige till Frankrike varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Paris Charles de Gaulle (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 2t 30m. En annan populär rutt från Sverige till Frankrike är att flyga från Göteborg Landvetter till Paris Charles de Gaulle, vilket i runda slängar tar 2t 20m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Vilka flygbolag flyger till Frankrike?

Scandinavian Airlines är det mest populära flygbolaget som flyger till Frankrike, och 29% av våra användare väljer att flyga med dem för att ta sig till Frankrike. Andra populära val inkluderar Norwegian och Lufthansa. Det finns för närvarande totalt 16 olika flygbolag som flyger till Frankrike.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Frankrike? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De billigaste flygen till städer i Frankrike

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Frankrike från Sverige
Paris
Paris

Användbar information om ditt flyg till Frankrike

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Frankrike

Vilka sevärdeheter finns det i Frankrike?

Vilken är den bästa flygplatsen att landa på för att besöka Eiffeltornet?

Det smidigaste alternativet för att besöka Eiffeltornet är att flyga in till Paris Charles de Gaulle flygplats eftersom det är den närmsta flygplatsen till området.

Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Frankrike?

Hur mycket kostar flyg till Frankrike?

Kostnaden för att flyga till Frankrike varierar beroende på olika faktorer, men du kan förvänta dig att hitta priser så låga som 159 kr eller höga som 30 533 kr. Baserat på nya flygdata har vi sett att en biljett till Frankrike för 2 888 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande medan genomsnittskostnaden ligger på 4 066 kr.

Vart är det billigast att flyga till för Frankrike?

När du reser till Frankrike, har Paris Charles de Gaulle flygplats i Paris de över lag billigaste alternativen med biljettpriser på 159 kr, medan det näst billigaste alternativet är Beziers Vias flygplats med ett genomsnittligt biljettpris på 289 kr för Béziers.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Frankrike?

Priserna för flyg till Frankrike uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Frankrike?

Det finns 26 bolag tillgängliga för flyg till Frankrike från och med december. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Frankrike?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Frankrike

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Frankrike?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Frankrike kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Frankrike. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


De senaste flygen hittade till populära städer i Frankrike

Hitta flyg till dessa populära städer i Frankrike, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Frankrike

Dessa rutter har de billigaste flygen till Frankrike som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmParis2t 35m363 kr
StockholmNice3t 00m1 327 kr
GöteborgParis7t 50m1 410 kr
GöteborgNice5t 45m1 483 kr
StockholmMarseille4t 45m1 545 kr
StockholmLyon3t 05m1 597 kr
StockholmToulouse5t 25m1 649 kr
GöteborgLyon4t 05m1 690 kr
StockholmBéziers5t 45m1 773 kr
StockholmStrasbourg7t 30m2 167 kr
GöteborgBordeaux5t 55m2 219 kr
GöteborgBiarritz7t 55m2 229 kr
StockholmMontpellier9t 45m2 385 kr
StockholmLa Rochelle5t 40m2 416 kr
StockholmFigari7t 40m2 727 kr
StockholmBiarritz13t 50m2 872 kr

De bästa sakerna att se och göra i Frankrike

Vilka flygbolag flyger direkt till Frankrike?

Från Sverige till Frankrike kan du resa direkt med flera flygbolag. Med Ryanair kan du flyga från Skavsta flygplats i Nyköping till Beauvais-Tille Airport utanför Paris. Med Norwegian flyger du från Arlanda flygplats i Stockholm till Orly Airport i Paris och med SAS flyger du från Arlanda flygplats i Stockholm till Charles de Gaulles Airport i Paris. Under sommaren kan du även flyga direkt från Arlanda flygplats i Stockholm till Nice Côte d’Azur Airport i Nice.

Hur många timmar tar det att flyga till Frankrike?

Flygresor till Frankrike tar ungefär 2 och en halv timme om du reser direkt.

Vilken tid på året ska man resa till Frankrike?

Om du är intresserad av viner ska du besöka landets vinodlingar under hösten. Då skördas druvorna för att skapa de goda franska vinerna. Under vintern är det de franska alpernas skidorter som du ska besöka. Om du reser under sommarmånaderna passar det bäst att åka till den franska Rivieran där du kan svalka dig i Medelhavet under varma dagar. För att utforska Paris är sen vår en utmärkt tid för härligt sightseeing-väder.


Användbar information för att hitta flygerbjudande för Frankrike

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Frankrike?

    Prisbevakningen kommer att berätta för dig via e-post när priserna för flyg till Frankrike sjunker. För att aktivera detta väljer du dina önskade resedatum och söker efter erbjudanden. När du går igenom erbjudandena kommer du se funktionen för prisbevakning. Klicka på den för att aktivera notiser.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Frankrike med momondo?

    Planera dina resor så smart som möjligt med vår "Prisprognos" som använder sig av flygdata för att hjälpa dig hitta de billigaste dagarna att resa. Vår "Priskalender" ger dig mest för pengarna genom att vissa dig de billigaste flygdagarna. Skapa din egen reseupplevelse så kostnadseffektivt som möjligt med "Explore". Experttips för att fixa ditt nästa äventyr är endast ett klick bort med momondos "Explore". Skapa en "Prisbevakning" för att få koll på prisändringar och boka när du som mest tjänar på det.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi hämtar våra priser från fler än 700 konkurrenter bland flygbolag och resebyråer. Vi är verksamma på över 30 internationella marknader för att kunna förse dig med ett brett utbud av resealternativ.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Frankrike?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Frankrike när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Frankrike, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Kan jag hitta flyg till Frankrike ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Frankrike.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Frankrike?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Frankrike.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Frankrike ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du inte är redo att boka ett flyg till Frankrike just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Frankrike och meddelar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Frankrike

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.