Hitta billiga flyg till Carcassonne

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 4/4
tis 11/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Carcassonne

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Carcassonne och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Carcassonne?

174 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Carcassonne på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Milano och är 93 % billigare än de flesta andra flyg till Carcassonne. För att hitta det billigaste priset till Carcassonne från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Carcassonne?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Carcassonne från Sverige en torsdag. momondo-användare har hittat biljetter för torsdagsavgångar för så lite som 2 780 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Den dyraste veckodagen att flyga till Carcassonne är fredag, med genomsnittliga biljettpriser runt 3 439 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Carcassonne?

Hur lång tid tar det att flyga till Carcassonne?

Flyget från Sverige till Carcassonne beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Toulouse Blagnac (den mest populära flygplatsen i Carcassonne) ligger flygtiden på 5t 40m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Toulouse Blagnac ligger den genomsnittliga flygtiden på .

Billigaste flygen till flygplatser i Carcassonne

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Carcassonne från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Montpellier

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Carcassonne

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Toulouse (TLS)

Vanligtvis är flyg till Carcassonne från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Toulouse Blagnac, vilket i genomsnitt kostar 2 479 kr


Vanliga frågor om att flyga till Carcassonne

Med de flyg som finns från Stockholm kan du som snabbast räkna med att din resa till Carcassonne, Frankrike kommer att ta lite mer än 15 timmar. Med de flygningar som finns från Göteborg kommer det som snabbast ta dig lite mindre än 14 timmar att flyga till Carcassonne Airport, och de flygerbjudanden som finns från Malmö kommer att ge dig en flygtid på lite mindre än 18 timmar för att komma fram till Carcassonne.

Tyvärr finns det inte några direktflyg från Sverige till Carcassonne. Om du ska flyga från Stockholm kan du åka med Norwegian och Ryanair, och du börjar då med att flyga med Norwegian från Stockholm till Amsterdam. Från Amsterdam fortsätter du sedan med Ryanair till Dublin och du avslutar sedan resan genom att återigen flyga med Ryanair från Dublin till Carcassonne. Om du ska inleda din resa från Göteborg kan du åka med Ryanair. Du flyger då först från Göteborg till London, och därefter från London till Carcassonne. Om du ska flyga från Malmö kan du åka med SAS och Ryanair. Först åker du då med SAS från Malmö till Stockholm. Du fortsätter sedan från Stockholm till Köpenhamn, också det med SAS. Från Köpenhamn fortsätter du med Ryanair till Edinburgh och sedan från Edinburgh till Carcassonne, också det med Ryanair.


Andra kabinklasser för flyg till Carcassonne

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Carcassonne

Vilka bolag flyger till Carcassonne?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Carcassonne

Visumkrav för att besöka Carcassonne

Medborgare från EU-länder behöver inte något visum för att besöka Carcassonne och resten av Frankrike. Det kan det dock krävas att medborgare från länder utanför EU har. Ditt pass måste dock vara giltigt under hela den tid du tänkt spendera i Frankrike.


Börja planera din resa till Carcassonne


De bästa sakerna att se och göra i Carcassonne

Det finns många saker att se och göra i Carcassonne. Faktum är att Carcassonne är Europas största citadell omgivet av murar byggda av romarna. En av sevärdheterna i staden är därför The Jacobin Gate. Detta är den enda av murarnas ursprungliga fyra portar som finns kvar än till denna dag. En annan sevärdhet som är värd ett besök är Basilique St. Nazaire. Denna romerska/gotiska katedral byggdes på 500-talet och har bland annat fantastiska fönster. Också sjön Lac de la Cavayer är värd ett besök. Den ligger i närheten av Carcassonne, och här finns det bland annat många stränder där du kan bada. Passa även på att göra ett besök till St. Vincent’s Church. Om du orkar klättra upp för denna kyrkas kyrktorn kommer du att befinna dig på den högsta punkten i hela Carcassonne. Härifrån har du mycket fin utsikt över staden och det omkringliggande landskapet. Också statyn Lady Carkass Statue är något som vi kan rekommendera ett besök till. Detta är en staty av den legendariska hjältinnan Lady Carkass, och den står precis framför stadens vågbrygga. Också parken Le Parc Australien kan vi rekommendera ett besök till. Här finns det gott om djur att se samt flera aktiviteter för de små, bland annat finns här gott om lekparker. Passa även på att göra ett besök till restaurangen Bloc G. Denna restaurang är mycket populär bland lokalborna och serverar dig bland mycket annat det bästa som det franska köket har att erbjuda.


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Carcassonne. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Ja. Alla flyg till Carcassonne ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.