Flyg Asien Kambodja

Flyg till Kambodja

fre 28/2
fre 6/3
Alla månader
Jämför momondo med |

De billigaste flygen till städer i Kambodja

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Kambodja

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Kambodja? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet
Phnom Penh
Preah Barum Reachea Veang Chaktomuk Serei Mongko
Night Market
Independence Monument
Preah Sihanouk Garden
Tuol Sleng Genocide Museum
Siem Reap
Siem Reap
Angkor Wat
Cambodian Cultural Village
Psar Chaa
Royal Garden
Angkor
Sihanoukville
Otres Beach
Sokha Beach
Victory Beach
Ochheuteal Beach
Independence Beach

Billiga flyg till Kambodja

Se de billigaste flygresorna till Kambodja som hittats av momondos användare
Avgår Destination Bästa pris
Stockholm Phnom Penh 5 204 kr

Flygresor till Kambodja

Resor till Kambodja är som mest populära under landets högsäsong. Den infaller under vintermånaderna, mellan november och mars. Under denna period är vädret som mest behagligt. Det är både torrt och landet har temperaturer på över 20 grader. Priserna på flyg till Kambodja är dock som högst under vintern, särskilt under jul- och nyårsveckorna då många reser under sin ledighet. Dessa datum innebär även de högsta priserna på resor med hotell. Billigast flygbiljetter till Kambodja hittar du under sommarens lågsäsong. Landet har sin regnperiod då. Under denna tid kan du dock med fördel besöka landets tempel eller ta dig till landets sydkust. Där finns det flera populära stränder och semesterorter. För att besöka populära städer som Phnom Penh, Siem Reap eller Krong Preah Sihanouk passar tidig vår eller höst bäst. Temperaturen är lägre då men priserna är inte lika höga som under vintermånaderna. Jämför priser på flygresor till Kambodja i momondos priskalender på nätet för att hitta ett så bra erbjudande som möjligt att boka för din semester.

Vilka flygbolag flyger direkt till Kambodja?

Flyg till Kambodja mellanlandar under vägen från Sverige och det finns inte några flygrutter som går direkt. Du kan bland annat flyga från Arlanda flygplats i Stockholm till Siem Reap-Angkor International Airport i Siem Reap med Thai Airways som mellanlandar i Bangkok. Du kan även flyga med Emirates från Arlanda flygplats i Stockholm till Pochentogn Airport i Phnom Penh.

Hur många timmar tar det att flyga till Kambodja?

Med en smidig mellanlandning tar flyg till Kambodja lite drygt 13 timmar.

Vilken tid på året ska man resa till Kambodja?

Under vintermånaderna är vädret som mest behagligt i landet och klimatet liknar det vid Medelhavet. Under april och maj stiger temperaturen upp emot 40 grader. Mellan maj och september infaller landets regnsäsong. Det ger härliga gröna landskap men ett varmt och fuktigt klimat. Temperaturerna sjunker sedan och i oktober och november kan du med fördel åka för lägre temperaturer och torrare väder. Under dessa månader är det särskilt populärt att besöka landets sydkust.

Kan man resa till Kambodja utan pass eller visum?

För att resa från Sverige till Kambodja behöver du ett visum. När du reser på en semester under 30 dagar kan du ansöka om visumet online och får det skickat till dig elektroniskt. Du skriver sedan ut visumet och tar med dig på resan. Det går även att ansöka om visumet på plats i Kambodja men då ska du se till att ha med dig ett passfoto. Passet som du har med dig under resan ska vara giltigt och gälla i ett halvår från och med utresan ur landet.


Hitta flygbiljetter till populära städer i Kambodja

Upptäck städer som momondos användare älskar i Kambodja

Internationella flygrutter till Kambodja

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta de bästa priserna och dom bästa avgångstider
Flyg från Stockholm till Phnom Penh
Snabbaste flygtid
17t 40m
Billigast pris
5 204 kr
Flyg Asien Kambodja