Sök och hitta billiga flyg till Kambodja

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 3/12
lör 10/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Kambodja

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Kambodja

Bästa priset för tur- och returresa

15 372 kr

Snabbast flygtid

23t 10m
Det bästa priset för tur- och returflyg till Kambodja från Sverige under de senaste 72 timmarna är 15 372 kr (Stockholm Arlanda till Phnom Penh Pochentong).
Det snabbaste flyget till Kambodja från Sverige tar 23t 10m (Stockholm Arlanda till Phnom Penh Pochentong).

Trender för flygresor till Kambodja

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Kambodja och lägg upp den ultimata resplanen

Hur mycket kostar flyg till Kambodja?

Kostnaden för att flyga till Kambodja varierar beroende på olika faktorer, men du kan förvänta dig att hitta priser så låga som 5 369 kr eller höga som 54 918 kr. Baserat på nya flygdata har vi sett att en biljett till Kambodja för 15 142 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande medan genomsnittskostnaden ligger på 15 413 kr.
Se priser från:

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Kambodja?

Kambodja är fullt av spännande städer att besöka om du är intresserad av att resa runt i landet. Majoriteten av våra användare (155%) besöker Phnom Penh mest av alla landets städer, men andra populära destinationer i Kambodja är Siem Reap och Sihanoukville.

Hur långt är flyget från Sverige till Kambodja?

I genomsnitt tar det 24t 35m att flyga från Sverige till Kambodja om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Phnom Penh Pochentong (den mest populära flygplatsen i Kambodja). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Phnom Penh Pochentong ligger flygtiden på omkring .

Vilka flygbolag flyger till Kambodja?

Det finns totalt 10 flygbolag som flyger till och från Kambodja, av vilka Thai Airways är det mest populära alternativet. Uppskattningsvis väljer 36% av de som flyger till Kambodja att flyga med Thai Airways. Om du inte lyckas hitta biljetter med Thai Airways, ta då en titt på Singapore Airlines och Air China som också är populära flygbolag att flyga med.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Kambodja? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De billigaste flygen till städer i Kambodja

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Kambodja från Sverige
Phnom Penh
Phnom Penh

Användbar information om ditt flyg till Kambodja

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Kambodja

De billigaste flygen till Kambodja som nyligen hittats av momondos användare är 341 kr med Lanmei Airlines, 484 kr med JC Airlines och 518 kr med Cambodia Airways.


De senaste flygen hittade till populära städer i Kambodja

Hitta flyg till dessa populära städer i Kambodja, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Kambodja

Dessa rutter har de billigaste flygen till Kambodja som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmPhnom Penh24t 35m15 331 kr

De bästa sakerna att se och göra i Kambodja

Flyg till Kambodja mellanlandar under vägen från Sverige och det finns inte några flygrutter som går direkt. Du kan bland annat flyga från Arlanda flygplats i Stockholm till Siem Reap-Angkor International Airport i Siem Reap med Thai Airways som mellanlandar i Bangkok. Du kan även flyga med Emirates från Arlanda flygplats i Stockholm till Pochentogn Airport i Phnom Penh.

Med en smidig mellanlandning tar flyg till Kambodja lite drygt 13 timmar.

Under vintermånaderna är vädret som mest behagligt i landet och klimatet liknar det vid Medelhavet. Under april och maj stiger temperaturen upp emot 40 grader. Mellan maj och september infaller landets regnsäsong. Det ger härliga gröna landskap men ett varmt och fuktigt klimat. Temperaturerna sjunker sedan och i oktober och november kan du med fördel åka för lägre temperaturer och torrare väder. Under dessa månader är det särskilt populärt att besöka landets sydkust.

För att resa från Sverige till Kambodja behöver du ett visum. När du reser på en semester under 30 dagar kan du ansöka om visumet online och får det skickat till dig elektroniskt. Du skriver sedan ut visumet och tar med dig på resan. Det går även att ansöka om visumet på plats i Kambodja men då ska du se till att ha med dig ett passfoto. Passet som du har med dig under resan ska vara giltigt och gälla i ett halvår från och med utresan ur landet.


Internationella flygrutter till Kambodja

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Phnom Penh
Snabbaste flygtid24t 35m
Billigaste pris15 331 kr

Hitta flyg till Kambodja

Välj en flygdestination nedan

Flyg till regioner i Kambodja

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Kambodja


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Kambodja när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Kambodja, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Kambodja så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Kambodja genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Kambodja. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.