Hitta billiga flyg till Siem Reap

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 11/2
lör 18/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Siem Reap

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Siem Reap och lägg upp den ultimata resplanen

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Siem Reap?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Siem Reap är en söndag då man kan hitta priser så låga som 8 854 kr. Och andra sidan är måndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 13 406 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Siem Reap?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Siem Reap oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Siem Reap med avgång på kvällen för så lite som 8 508 kr. Det är mer efterfrågan på flyg på eftermiddagen till Siem Reap, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 14 369 kr per biljett.

Vanliga frågor om att flyga till Siem Reap

Januari är en av de bästa månaderna att boka billiga flyg till Siem Reap. En flygstol från Stockholm Arlanda kostar cirka 6000-7000 SEK per person tur och retur, och från Göteborg hittar du flygbiljetter till Siem Reap för cirka 7500 SEK per person. Om du väljer en längre restid på ungefär 15-16 h kan du resa för cirka 6000 SEK, vilket är väldigt billigt för flyg till Siem Reap. I december kostar flygresor cirka 9000-10 000 SEK från Stockholm och Göteborg.

november är generellt den billigaste månaden att flyga till Siem Reap från Sverige med priser runt 7 379 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Siem Reap i november är februari ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Siem Reap under februari ligger i genomsnitt på 7 602 kr.


Andra kabinklasser för flyg till Siem Reap

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Siem Reap

Vilka bolag flyger till Siem Reap?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Siem Reap

Vilka bolag flyger till Siem Reap?

Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Siem Reap från Sverige Singapore Airlines och China Eastern. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.


Flygplatser nära Siem Reap

Nedan hittar du alla flygplatser i Siem Reap tillsammans med avståndet från stadens centrum

Siem Reaps flygplats, Siem Reap International Airport, ligger cirka 8 km från centrum. Det snabbaste sättet du kan ta dig in till stan på är med taxi. USD är den vanligaste valutan att betala med för turister och en taxiresa kostar cirka 10 USD (cirka 96 SEK). Resan in till stan tar ungefär 20 min med taxi. Du kan ta en taxi direkt på flygplatsen eller boka i förväg via PassApp samt Grap apparna och det kan vara billigare att boka i förväg. Vidare kan du ta tuk-tuk eller motorcykeltaxi som är ett bra alternativ om du inte har mycket bagage eller är i Siem Reap som backpacker. Tuk-tuk kostar cirka 4- 9 USD (cirka 38-86 SEK) och med motorcykeltaxi kostar det cirka 2-9 USD (cirka 19-86 SEK), det är billigare om du hittar dessa vid slutet av parkeringen. Kom gärna överens om pris innan, resan in till stan tar cirka 20 min.


Så tar du dig runt i Siem Reap

Tuk-tuks är det billigaste och enklaste sättet att ta dig runt på i Siem Reap. Dessa tar oftast upp till tre personer åt gången och kostar cirka 1-5 USD (cirka 10-50 SEK) per person i stan. Fråga gärna ditt hotell om olika alternativ då de ofta har bra information om olika tuk-tuks i staden, annars finns de att hitta lite här och var runt omkring stan. Om du vill hyra en bil kan du också fråga ditt hotell om tips eller redan på flygplatsen. Det kostar cirka 35 USD (cirka 350 SEK) per dag. Det går även bra att promenera, särskilt när du besöker olika områden med tempel som exempelvis Angkor. Trafiken är relativt lätt och inte så hektisk vilket gör att du även kan cykla eller hyra en moped.


Visumkrav för att besöka Siem Reap

Du behöver både pass och visum när du reser till Siem Reap. Ditt pass måste vara giltigt i minst sex månader efter utresa från landet. Visumet kostar cirka 37 USD (cirka 360 SEK) och är giltigt i tre månader efter godkänd ansökan. Du kan vistas i Siem Reap i 30 dagar med ett turistvisum.


Börja planera din resa till Siem Reap


De bästa sakerna att se och göra i Siem Reap

Du bör ha en bra reseförsäkring till Siem Reap. Kolla gärna med din hemförsäkring vad som ingår.

Köp alltid vatten på flaska i Siem Reap och drick inte kranvattnet.


Hitta billiga flyg till andra städer i Kambodja

Kambodja har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Siem Reap.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Siem Reap.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Siem Reap erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Siem Reap och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.