Hitta billiga flyg till San Salvador

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 3/10
tis. 10/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till San Salvador

Utforska inblicksdata för ditt flyg till San Salvador och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till San Salvador?

Den billigaste månaden att flyga till San Salvador från Sverige är februari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 10 330 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att besöka San Salvador under februari, är det även billigt att resa från Sverige i april. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 10 330 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till San Salvador?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till San Salvador är en fredag då man kan hitta priser så låga som 10 554 kr. Undvik att boka avgångar för en lördag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till San Salvador för flygningar en lördag på 14 877 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till San Salvador?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till San Salvador är på morgonen då man kan köpa flyg för så lite som 12 102 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till San Salvador på kvällen då priserna ligger på omkring 14 591 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till San Salvador?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till San Salvador är att boka 26 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 11 502 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i San Salvador

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i San Salvador från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
San Salvador

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL San Salvador

Stockholm (STO) till San Salvador (SAL)

Vanligtvis är flyg till San Salvador från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till San Salvador Comalapa Intl., vilket i genomsnitt kostar 11 502 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN SAN SALVADOR TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril23% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till San Salvador kostar i genomsnitt bara 9 007 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL SAN SALVADOR FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli30% dyrareDet kostar omkring 15 159 kr för flyg till San Salvador från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL SAN SALVADOR FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember486% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till San Salvador från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till San Salvador

När är det billigast att boka flyg till San Salvador?

Du hittar billiga flyg till San Salvador under hösten då staden har sin lågsäsong. Billiga flygbiljetter till San Salvador kan du även hitta under vintern då färre flygstolar bokas men vädret är perfekt för en härlig semester. Allra dyrast är det att resa under vår och sommar då priserna på flygbiljetter till San Salvador stiger. Hos momondo kan du jämföra priser på flyg till San Salvador för att hitta lämpliga datum att resa på.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av San Salvador?

De som flyger till San Salvador kan potentiellt hitta bättre priser för San Salvador Comalapa Intl. flygplats(33 km från stadskärnan i San Salvador) beroende på månad och avgångsflygplats.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till San Salvador Comalapa Intl. flygplats?

Priserna för flyg till San Salvador Comalapa Intl. flygplats uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till San Salvador Comalapa Intl. flygplats?

Av september 2023 finns det 11 bolag att välja mellan för flyg till San Salvador Comalapa Intl. flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till San Salvador Comalapa Intl. flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till San Salvador Comalapa Intl. flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till San Salvador Comalapa Intl. flygplats?

De rese- och hälsodokument du behöver för din resa till San Salvador Comalapa Intl. flygplats kan skilja sig åt beroende på din resplan och personliga situation. Vanligtvis bör du ha flera dokument till hands, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till San Salvador Comalapa Intl. flygplats. Det är alltid bra att rådfråga ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till San Salvador

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till San Salvador
Air Canada
GOTGöteborg Landvetter
38t 18m
SALSan Salvador Comalapa Intl.

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till San Salvador

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till San Salvador, visa några av våra erbjudanden nedan av Air Canada
Air Canada
GOTGöteborg Landvetter
38t 18m
SALSan Salvador Comalapa Intl.

Vilka bolag flyger till San Salvador?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till San Salvador

Vilka bolag flyger till San Salvador?

Flyg med Delta till San Salvador

Delta är ett populärt val för användare som reser till San Salvador. De flyger 7 flyg i veckan till San Salvador, oftast från Atlanta Hartsfield Jackson. Biljettpriserna för Delta beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 9 262 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 1 565 omdömen har momondos användare betygsatt Delta med ett genomsnittligt betyg på 7,8/10.

Flyg med KLM till San Salvador

Ett annat populärt val för flyg till San Salvador är KLM (7,5/10, 355 omdömen). De flesta flyg med KLM som landar i San Salvador anländer från Atlanta Hartsfield Jackson, men det finns 7 flyg med KLM till San Salvador från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med KLM på momondo den här veckan låg på 10 132 kr (Stockholm Arlanda till San Salvador, tur och retur).


Populära flygresor till San Salvador

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till San Salvador som hittats av användare
Flyg från Göteborg till San Salvador
Snabbaste flygtid38t 18m
Billigaste pris13 053 kr

Så tar du dig runt i San Salvador

San Salvador har ett enormt nätverk av minibussar som tar dig över hela staden. Dessa går fram till klockan 21 t med färre avgångar efter 19 t 30 min. Enkelbiljetter kostar mellan 0,3-0,35 USD (2,8-3 SEK). Bussarna utgår från Plaza Barrios i centrum, men en god idé är att hoppa på ett kvarter från det centrala torget för att undvika trängsel. Att köra bil inne i de centrala delarna av staden rekommenderas inte då det är mycket trafik och svårt att parkera. Ett bättre alternativ är att ta taxi, och om du reser kvällstid när bussarna slutat gå är detta även det enda alternativet. Du behöver förhandla om priserna och en resa inom centrum bör kosta mellan 5-10 USD (47-94 SEK) under dagtid och några dollar mer under kvällar och nätter. Om registreringsnumret för bilen börjar med ett ”A” är det en registrerad och säker taxi.


Visumkrav för att besöka San Salvador

Du behöver inte ansöka om något visum innan du reser till El Salvador givet att du har ett svenskt pass. Ditt pass måste ha två tomma sidor där du kan få in- och utresestämplar för resan. Utan visum kan du vistas i El Salvador i 90 dagar. Många flyg till San Salvador mellanlandar i USA och då ska du tänka på att du måste ansöka om ett inresetillstånd till USA innan resan.


Börja planera din resa till San Salvador


De bästa sakerna att se och göra i San Salvador

Vad ska man se i San Salvador?

Några av stadens största sevärdheter är den botaniska trädgården Jardin Botanico La Laguna, katedralen Iglesa El Rosario och konstmuseet Museo de Arte de El Salvador.

Ska man köpa reseförsäkring?

Ja, du bör ha en försäkring som täcker eventuella stölder, hemtransport och sjukvård.

Kan man dricka kranvattnet?

Nej, drick vatten på flaska.

Ska man lämna dricks?

Lägg på 10 % i dricks.

Var ska man shoppa?

För souvenirer och traditionellt konsthantverk är det marknaden Mercado Nacional de Aresanias som gäller. För mode är det Centro Comercial Galerias och Muliplaza som rekommenderas.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till San Salvador?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till San Salvador. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till San Salvador ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till San Salvador så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till San Salvador?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till San Salvador. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till San Salvador ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du inte är redo att boka ett flyg till San Salvador just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till San Salvador och meddelar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till San Salvador

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.