Hitta billiga flyg till Porto Alegre

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 4/4
tis 11/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Porto Alegre

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Porto Alegre och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Porto Alegre?

Den billigaste månaden att flyga till Porto Alegre från Sverige är maj. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 8 027 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. juli är en annan bra månad för att besöka Porto Alegre med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 9 065 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Porto Alegre?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Porto Alegre för 904 kr/person, vilket är 34 % billigare än för genomsnittsflyget till Porto Alegre. För att hitta de billigaste priserna till Porto Alegre från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Porto Alegre?

Vår data visar att tisdag är den billigaste dagen att flyga till Porto Alegre. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 11 579 kr. Flyg från Sverige till Porto Alegre en måndag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 14 884 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Porto Alegre?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Porto Alegre är på eftermiddagen. Flyg från Sverige till Porto Alegre kan då kosta så lite som 12 752 kr. Det är mer efterfrågan på flyg på kvällen till Porto Alegre, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 14 546 kr per biljett.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Porto Alegre?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Porto Alegre från Sverige är 31 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 14 043 kr.

Vanliga frågor om att flyga till Porto Alegre

Du som ska ta ett flyg från Stockholm till Porto Alegre, Brasilien får som lägst räkna med en resa på lite mindre än 19 timmar. Med de flygningar som finns från Göteborg till Salgado Filho International Airport i Porto Alegre kommer det som snabbast att gå på lite mer än 23 timmar. Det snabbaste av de flygerbjudanden som finns från Malmö går på lite mindre än 27 timmar.

Det finns tyvärr inte några direktflyg mellan Sverige och Porto Alegre. Du som ska flyga från Stockholm kan bland annat åka med Air France och Azul. Du börjar då med att flyga med Air France från Stockholm till Paris. Från Paris fortsätter du sedan till Sao Paulo, också det med Air France. Du flyger därefter med Azul från Sao Paulo till Porto Alegre. Du som ska flyga från Göteborg kan bland annat åka med Lufthansa och Azul. Du börjar då med att flyga med Lufthansa från Göteborg till Frankfurt. Från Frankfurt fortsätter du sedan till Sao Paulo, också det med Lufthansa och sedan flyger du från Sao Paulo till Porto Alegre med Azul. Från Malmö kan du bland annat flyga med Air Leap, Lufthansa, LATAM Airlines och Azul. Du börjar då med att flyga från Malmö till Stockholm med Air Leap. Från Stockholm fortsätter du sedan till Frankfurt med Lufthansa och därefter från Frankfurt till Sao Paulo med LATAM Airlines. Resans sista rutt från Sao Paulo till Porto Alegre flyger du sedan med Azul.


Andra kabinklasser för flyg till Porto Alegre

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Porto Alegre

Vilka bolag flyger till Porto Alegre?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Porto Alegre

Visumkrav för att besöka Porto Alegre

Under en period på 180 dagar får svenska medborgare som mest vistas i 90 dagar i Brasilien utan att behöva något visum. Ska du stanna i längre tid än så kommer du dock att behöva ansöka om ett visum innan avresa till Brasilien. Detta kan du göra hos en brasiliansk ambassad.


Börja planera din resa till Porto Alegre


De bästa sakerna att se och göra i Porto Alegre

Porto Alegre är en stad med många intressanta platser att besöka, och där det finns mycket att göra. Ett av dessa ställen är kafét Agridoce Café. Här finner du väggar prydda med allt från en dissekerad byrå till välanvända resväskor och annan retroutrustning. Här kan du dessutom njuta av både mat och dryck i absolut toppklass. Är du sugen på att gå ut och roa dig? Då kan vi rekommendera baren Dirty Old Man. Låt inte det ovanliga namnet skrämma bort dig, detta är nämligen en av de bästa barerna som finns i Porto Alegre. Här kan du njuta av ett mycket bra urval samt ett klientel som inkluderar alla tänkbara typer av människor. Det kan också vara värt att göra ett besök till Mercado Público. Denna livliga marknad har ett rikt utbud av brasilianska maträtter och andra spännande lokala varor. Ett annat ställe värt ett besök är Museu de Arte do Rio Grande do Sul. Här finner du främst verk av lokala konstnärer. Muséet är även hem till Bistrot de MARGS som bland annat är ett mycket bra ställe för lunch. Fotbollsarenan Arena do Gremio kan också vara värt ett besök. Vid sidan av att vara hem till fotbollslaget Grêmio Foot-Ball Porto Alegrense brukar här också hållas konserter.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Porto Alegre.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Porto Alegre ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.