Flyg till Porto Alegre

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 4/12
lör 11/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Porto Alegre.
Visa nuvarande reserestriktioner för Brasilien

När är den bästa tiden att flyga till Porto Alegre?

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Porto Alegre?

  Den billigaste månaden att flyga till Porto Alegre från Sverige är maj. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 6 960 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. mars är en annan bra månad för att besöka Porto Alegre med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 7 088 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Porto Alegre?

  Vår data visar att onsdag är den billigaste dagen att flyga till Porto Alegre. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 7 148 kr. Flyg från Sverige till Porto Alegre en lördag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 9 331 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Porto Alegre?

  Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Porto Alegre är på eftermiddagen. Flyg från Sverige till Porto Alegre kan då kosta så lite som 8 726 kr. Det är mer efterfrågan på flyg på morgonen till Porto Alegre, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 10 889 kr per biljett.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Porto Alegre?

  De som flyger till Porto Alegre kan potentiellt hitta bättre priser för Caxias do Sul Campo dos Bugres flygplats(93 km från stadskärnan i Porto Alegre) beroende på månad och avgångsflygplats.


Kan jag flyga till Porto Alegre Salgado Filho från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Porto Alegre Salgado Filho

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Porto Alegre Salgado Filho.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 timmar för RT-PCR (NAAT) och 24 timmar för Antigen (snabbtest) innan avgången till Porto Alegre Salgado Filho.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Porto Alegre Salgado Filho.

Dokument
Hälsodeklarationsformulär - Resenärer måste innan ombordstigning uppvisa bevis (tryckt eller elektroniskt) på att de fyllt i resenärens hälsodeklaration (DVS) för flygbolaget som ansvarar för flygningen inom högst 24 timmar före ombordstigningen på flyget till Brasilien. Sanitära åtgärder måste följas under den period resenären befinner sig i landet.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Porto Alegre Salgado Filho?

Returresa till Sverige från Porto Alegre Salgado Filho

Testkrav för COVID-19
Besökare från Porto Alegre Salgado Filho måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Porto Alegre Salgado Filho behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Porto Alegre inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Porto Alegre?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Porto Alegre
 • Vilka bolag flyger till Porto Alegre?

  TAP AIR PORTUGAL, LATAM Airlines, Lufthansa och KLM är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Porto Alegre enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Porto Alegre med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Börja planera din resa till Porto Alegre