Flyg till Brasilia

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 23/10
lör 30/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Brasilia.
Visa nuvarande reserestriktioner för Brasilien

När är den bästa tiden att flyga till Brasilia?

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Brasilia?

  Den billigaste månaden att flyga till Brasilia från Sverige är maj. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 6 525 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att flyga till Brasilia i maj är juli ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Brasilia under juli ligger i genomsnitt på 6 723 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Brasilia?

  Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Brasilia är en måndag. Resenärer som väljer att resa till Brasilia på en måndag kan ofta hitta biljetter för så lite som 7 592 kr. Flyg från Sverige till Brasilia en fredag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 10 120 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Brasilia?

  Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Brasilia från Sverige är på eftermiddagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 8 169 kr när de sökt efter flyg som avgår på eftermiddagen. Det är mer efterfrågan på flyg på kvällen till Brasilia, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 9 070 kr per biljett.


Kan jag flyga till Brasilia från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Brasilia

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Brasilia.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 timmar för RT-PCR (NAAT) och 24 timmar för Antigen (snabbtest) innan avgången till Brasilia.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Brasilia.

Dokument
Hälsodeklarationsformulär - Resenärer måste innan ombordstigning uppvisa bevis (tryckt eller elektroniskt) på att de fyllt i resenärens hälsodeklaration (DVS) för flygbolaget som ansvarar för flygningen inom högst 24 timmar före ombordstigningen på flyget till Brasilien. Sanitära åtgärder måste följas under den period resenären befinner sig i landet.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Brasilia?

Returresa till Sverige från Brasilia

Testkrav för COVID-19
Besökare från Brasilia måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Brasilia behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Brasilia inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Brasilia?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Brasilia
 • Vilka bolag flyger till Brasilia?

  Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Brasilia från Sverige TAP AIR PORTUGAL, Lufthansa, LATAM Airlines och Delta. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.


Börja planera din resa till Brasilia