Flyg till Sao Paulo

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Sao Paulo (GRU)
tors 17/6
tors 24/6
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Sao Paulo. Nuvarande restriktioner för Sao Paulo baseras på reserestriktioner för Brasilien.
Visa nuvarande reserestriktioner för Brasilien

Billigaste flygen till flygplatser i Sao Paulo

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Sao Paulo från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Sao Paulo Cumbica internationella flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Sao Paulo

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Sao Paulo Cumbica internationella flygplats (GRU)

Vanligtvis är flyg till Sao Paulo från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Sao Paulo Cumbica internationella, vilket i genomsnitt kostar 6 149 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN SAO PAULO TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember20% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Sao Paulo kostar i genomsnitt bara 4 994 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL SAO PAULO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember31% dyrareDet kostar omkring 8 215 kr för flyg till Sao Paulo från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL SAO PAULO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember692% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Sao Paulo från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Sao Paulo?

Den bästa tiden under året att boka flyg till brasilianska Sao Paulo är mellan mars och maj samt mellan oktober och november då temperaturerna i staden är som mest behagliga. Under dessa månader ligger temperaturerna i staden på ungefär 25 °C och vädret är som torrast. Mitt under sommaren sjunker temperaturerna i Sao Paulo ner mot 15 °C. I kontrast till detta står vintrarna då det kan bli upp emot 28 °C. Många väljer dock att ta flyg till Sao Paulo under varma december då stränderna i staden är fullsmockade.

När är det billigast att boka flyg till Sao Paulo?

Lägst priser på flygstolar hittar du mellan januari och mars månad. Allra dyrast är det att köpa flygbiljetter till Sao Paulo från Sverige under mitten av sommaren då många är lediga. Under maj och september kan du hitta relativt billiga flyg till Sao Paulo och reser då under behagliga säsonger. Jämför priser mellan olika datum hos momondo för att hitta avresedatum som passar.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Sao Paulo?

250 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Sao Paulo på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Amsterdam och är 93 % billigare än de flesta andra flyg till Sao Paulo. För att hitta det billigaste priset till Sao Paulo från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Sao Paulo?

Generellt är mars den billigaste månaden att flyga från Sverige till Sao Paulo. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 5 560 kr. Om du inte har möjlighet att resa i mars kan du istället boka flyg till Sao Paulo från Sverige för april. Flyg till Sao Paulo i april är kanske inte lika billiga som i mars, men genomsnittet ligger fortfarande runt 5 693 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Sao Paulo?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Sao Paulo är 27 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 6 494 kr. Kom ihåg att du fortfarande kan hitta billiga biljetter till Sao Paulo även utanför denna tidsram. Faktum är att momondo-användare nyligen hittat flyg från Sverige till Sao Paulo för 4 636 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Sao Paulo?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Sao Paulo från Sverige en onsdag. momondo-användare har hittat biljetter för onsdagsavgångar för så lite som 6 345 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Och andra sidan är lördag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 6 996 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Sao Paulo?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Sao Paulo är mitt på dagen. Flyg från Sverige till Sao Paulo kan då kosta så lite som 6 745 kr. Flyg till Sao Paulo är dyrare på kvällen med ett genomsnittligt biljettpris på 7 426 kr. Avgångar på kvällen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Sao Paulo?

Sao Paulo Cumbica internationella flygplats eller Sao Paulo Viracopos flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Sao Paulo.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Sao Paulo?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Sao Paulo São Paulo-Congonhas flygplats med ett genomsnittspris på 2 344 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Sao Paulo?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Brasilien resor till Sao Paulo. Inreserestriktioner

Utländska medborgare får resa in i Brasilien med flyg. Detta gäller enligt gällande regler. Brasilien har ställt in flygningar från Storbritannien och Sydafrika. Brasilianska medborgare och dess makar, partners, barn, föräldrar eller vårdnadshavare till en medborgare i Brasilien och resenärer med permanent uppehållstillstånd utfärdat av Brasilien som under de senaste 14 dagarna har varit i eller transiterat genom Storbritannien eller Sydafrika får komma in i eller resa genom Brasilien. Inresa för utländska resenärer som stannar i upp till 90 dagar är för närvarande tillåtet.

Inträdeskrav

Resenärer måste uppvisa ett medicinskt intyg med negativt resultat från ett COVID-19 RT-PCR-test som utfärdats inom 72 timmar före avgång. Barn under 2 år och barn under 12 år som reser tillsammans med en eller flera vuxna som har bevis för att testet är negativt är undantagna från att uppvisa ett COVID-19 RT-PCR-testresultat. Resenärer och flygbesättningar måste fylla i ett formulär för hälsodeklaration för resande inom 72 timmar efter ombordstigning och visa upp detta vid ankomsten.

Karantänskrav

Medborgare i Brasilien och deras makar, partners, barn, föräldrar eller vårdnadshavare till en medborgare i Brasilien och resenärer med permanent uppehållstillstånd utfärdat av Brasilien som har varit i eller transiterat genom Sydafrika eller Storbritannien under de senaste 14 dagarna omfattas av karantän i 14 dagar. Flygbesättningen måste sitta i karantän på ett hotell fram till nästa flygning.

Transiteringsregler

Resenärer får fritt resa om de inte lämnar det internationella flygplatsområdet och har en biljett för vidare resor.

Om du redan planerar att resa till Sao Paulo inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Sao Paulo

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Sao Paulo
TAP AIR PORTUGAL
9 aug.
ARN14:50Stockholm Arlanda
15t 45m
1 stopp
GRU06:35Sao Paulo Cumbica internationella
18 aug.
GRU16:25Sao Paulo Cumbica internationella
16t 40m
1 stopp
ARN09:05Stockholm Arlanda
4 836 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
14 juli
ARN10:40Stockholm Arlanda
20t 00m
1 stopp
GRU06:40Sao Paulo Cumbica internationella
5 aug.
GRU19:50Sao Paulo Cumbica internationella
16t 45m
1 stopp
ARN12:35Stockholm Arlanda
5 302 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
6 aug.
ARN08:40Stockholm Arlanda
22t 00m
2 stopp
GRU06:40Sao Paulo Cumbica internationella
18 aug.
GRU13:15Sao Paulo Cumbica internationella
21t 55m
3 stopp
ARN11:10Stockholm Arlanda
4 744 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
11 aug.
ARN05:55Stockholm Arlanda
24t 30m
3 stopp
GRU06:25Sao Paulo Cumbica internationella
19 aug.
GRU10:05Sao Paulo Cumbica internationella
20t 35m
2 stopp
ARN06:40Stockholm Arlanda
5 277 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
9 aug.
ARN03:25Stockholm Arlanda
27t 15m
2 stopp
GRU06:40Sao Paulo Cumbica internationella
21 aug.
GRU18:50Sao Paulo Cumbica internationella
18t 25m
2 stopp
ARN13:15Stockholm Arlanda
5 102 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
9 aug.
ARN12:35Stockholm Arlanda
28t 20m
3 stopp
GRU16:55Sao Paulo Cumbica internationella
18 aug.
GRU13:15Sao Paulo Cumbica internationella
21t 55m
3 stopp
ARN11:10Stockholm Arlanda
4 844 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Sao Paulo

Om du letar efter enkelbiljetter till Sao Paulo, visa några av våra erbjudanden nedan.
Flera flygbolag
14 sep.
ARN10:40Stockholm Arlanda
20t 00m
1 stopp
GRU06:40Sao Paulo Cumbica internationella
4 428 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
13 dec.
GOT04:40Göteborg Landvetter
23t 45m
2 stopp
GRU04:25Sao Paulo Cumbica internationella
3 978 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
25 juni
ARN05:00Stockholm Arlanda
26t 29m
3 stopp
GRU07:29Sao Paulo Cumbica internationella
6 359 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Sao Paulo?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Sao Paulo

Flygresor från Sverige till Brasilien mellanlandar under vägen och det finns inte några direktflyg till Sao Paulo. Smidiga flyg till Sao Paulo hittar du med Lufthansa och KLM som mellanlandar i Frankfurt och Amsterdam. Dessa flygrutter har en restid på mellan 15-16 timmar. Billiga flygbiljetter till Sao Paulo gör flera mellanlandningar och restiden kan därför uppgå till mellan 30-40 timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Sao Paulo till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Sao Paulo plus avståndet till centrum

Flyg till Sao Paulo landar på Sao Paulo International Airport som ligger 25 km nordöst om stadens centrala delar. För att resa till Sao Paulo billigt när ditt Sao Paulo-flyg väl har landat tar du någon av de bussar som stannar utanför terminalerna. Bussarna tar dig antingen till Sao Paulos centrala tågstation eller till de största hotellområden i staden. Detta tar upp emot 50 min beroende på trafiken och kostar 24 BRL (57 SEK). Det smidigaste sättet att ta sig in till centrum är dock med taxi. Taxi in till centrum tar ungefär en halvtimme och kostar runt 110 BRL (262 SEK). De flesta taxibilar har fast pris från flygplatsen in till city.


Hur tar man sig runt i Sao Paulo?

Ett av de enklaste och snabbaste sätten att ta sig fram i staden är via tunnelbanan. Ett dagspass kostar 15 BRL (35 SEK) och en enkelresa kostar 4 BRL (10 SEK). Samma biljetter som gäller för tunnelbanan gäller även i stadens enorma nätverk av bussar. Bussarna kan vara mycket fullsatta, särskilt under rusningstid, och här ska du se upp för ficktjuvar. Om du väljer att ta taxi ska du se till att chauffören har på taxametern, men det är relativt ovanligt att detta skippas. Du kan vinka in bilar från gatan, alternativt kan du använda apparna Uber, 99Taxis eller EasyTaxi för att beställa en bil.


Kan man resa till Sao Paulo utan pass eller visum?

För en vistelse på under 90 dagar behöver svenska medborgare inte ansöka om något visum till Brasilien. Du måste dock ha med dig ditt svenska pass. Om du reser in i landet med minderåriga behövs ett godkännande på resan från den andra vårdnadshavaren om det endast är en vårdnadshavare med på resan.


Tips och råd om Sao Paulo

Vad ska man se i Sao Paulo?

I Sao Paulo hittar du allt från stränder och klubbar till kultur och konst. En populär sevärdhet bland arkitekturintresserade är den historiska byggnaden Edificio Copan utformad av modernisten Oscar Niemeyer. Missa inte ett besök till Sao Paulos konstmuseum och utsiktsplatsen Farol Santander.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Sao Paulos Zoo är mycket populärt bland barnfamiljer och även stadens vetenskapsmuseum är att rekommendera om du reser med barn.

Ska man köpa reseförsäkring?

Du ska se till att ha en reseförsäkring som täcker sjukvårdskostnader och eventuella hemtransporter.

Kan man dricka kranvattnet?

I Sao Paulo är det säkrast att dricka vatten på flaska.

Ska man lämna dricks?

Dricks är vanligt i Brasilien. Ofta är detta inräknat på restaurangnotor men se annars till att du lämnar minst 10 % i dricks.

Var ska man shoppa?

Stadsdelen Jardins är känd för sina exklusiva butiker medan centrums Rua 25 de Marco bjuder på fynd av alla slag i små butiker och affärer. (Priser kontrollerade 15/05/2019).


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass