Hitta billiga flyg till Kavála

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tis 12/12
tis 19/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Kavála

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Kavála och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Kavála?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Kavála är en måndag. Resenärer som väljer att resa till Kavála på en måndag kan ofta hitta biljetter för så lite som 4 798 kr. För en avgång en fredag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 4 861 kr från Sverige till Kavála.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Kavála?

Hur lång tid tar det att flyga till Kavála?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Kavála (Thessaloniki Makedonia), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 3t 10m respektive 5t 05m.

Billigaste flygen till flygplatser i Kavála

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Kavála från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Thessaloníki

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Kavála

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Thessaloníki (SKG)

Vanligtvis är flyg till Kavála från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Thessaloniki Makedonia, vilket i genomsnitt kostar 2 038 kr


Vanliga frågor om att flyga till Kavála

Hur lång tid tar det att flyga till Kavala?

Från Stockholm Arlanda tar det som kortast ungefär åtta timmar att anlända till Kavala International Airport Alexander The Great, vilket inkluderar minst en mellanlandning i en annan europeisk stad. Flyger man från Göteborg Landvetter kan man hitta flyg med kortare mellanlandning och hela resan kan ta ungefär sju timmar. I dagsläget finns det inte flygningar tillgängliga med en mellanlandning mellan Malmö Sturup och Kavala International Airport, utan det krävs vanligtvis minst två stopp för att nå slutdestinationen och flygtiden är därför oftast som kortast ungefär 11 timmar.

Varifrån kan du flyga direkt till Kavala?

Tyvärr finns det inga direktflyg från några av Sveriges städer till Kavala, Grekland. Man måste oftast mellanlanda minst en gång på vägen, och det är vanligt med flyg som mellanlandar i Aten, framförallt för de flyg som lyfter från Stockholm. Det finns ett flertal flygerbjudanden från Stockholm Arlanda och även från Göteborg Landvetter med enbart en mellanlandning, men det är svårare att hitta det från Malmö Sturup. Bor man därför i Malmö kan det vara ett alternativ att åka över till Danmark och i stället flyga från Köpenhamn Kastrup vilket ofta både är snabbare och billigare då det finns fler flyg till Aten, varifrån man sedan kan ta sig vidare till Kavala.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Kavála?

Thessaloniki Makedonia flygplats, Alexandroupolis Demokritos flygplats eller Város Limnos flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Kavála.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Kavála Megas Alexandros flygplats?

Priserna för flyg till Kavála Megas Alexandros flygplats uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Kavála Megas Alexandros flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Kavála Megas Alexandros flygplats är 1 från och med december. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Kavála Megas Alexandros flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Kavála Megas Alexandros flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Kavála Megas Alexandros flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Kavála Megas Alexandros flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Kavála Megas Alexandros flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Visumkrav för att besöka Kavála

Behöver man pass och visum när man åker till Grekland?

Kavala ligger i Grekland som är en del av EU och kräver därför inget visum för att resa in i landet för svenska medborgare. Det krävs dock ett giltigt pass. Passets giltighetstid behöver vara längre än din vistelse i landet.


De bästa sakerna att se och göra i Kavála

Vad kan man se och göra i Kavala?

Kavalas gamla stad är en av de mest populära områdena i staden. Den ligger på Panagia-halvön och du hittar bland annat ett historiskt hotell, flera grekiska tavernor och en väg full av färgglada, traditionella hus upp till stadens slott. Ett av de mest karaktäristiska monumenten är den välvda akvedukten Kamares som inte går att missa när man besöker centrum. Besöker du Kavala på sommaren finns det ett flertal stränder i regionen, där en populär strand med gott om strandbarer är Ammolofoi som ligger utanför staden. För fler naturupplevelser kan man exempelvis besöka Nestosfloden på väg till Xanthi, kalkstensgrottor i Maras och Alistrati och berget Pangeon. För den som söker efter historiska upplevelser kan man ta sig till den antika staden Philippi som är en del av UNESCO:s världsarv och ofta toppar listan på sevärdheter i området. Där kan man till exempel utforska den välbevarade amfiteatern där det ibland även hålls festivaler och föreställningar, den gamla marknaden, aposteln Paulus fängelse och ruinerna av en kyrka från den tidiga kristna perioden. Många som besöker Kavala gör det för att ta sig vidare till ön Thassos som är en populär turistdestination i regionen. Färjorna avgår från hamnen i Keramoti som ligger utanför Kavala.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Kavála?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Kavála ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Kavála ​​för just dig.

Kan jag hitta flyg till Kavála ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Kavála ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Kavála?

När du söker efter flyg till Kavála hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Kavála ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Kavála. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Kavála

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.