Hitta billiga flyg till Alexandroupolis

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 25/3
lör 1/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Alexandroupolis

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Alexandroupolis och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Alexandroupolis?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Alexandroupolis från Aten för 1 276 kr. Detta är 69 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Alexandroupolis. För att hitta de billigaste priserna till Alexandroupolis från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Alexandroupolis?

Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Alexandroupolis från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 3 105 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Den dyraste veckodagen att flyga till Alexandroupolis är söndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 4 954 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Alexandroupolis?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Alexandroupolis är på morgonen. Flyg från Sverige till Alexandroupolis kan då kosta så lite som 2 822 kr. Det är mer efterfrågan på flyg mitt på dagen till Alexandroupolis, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 4 161 kr per biljett.

Vanliga frågor om att flyga till Alexandroupolis

Att flyga till Alexandroupolis, Grekland brukar ta lite mindre än 14 timmar om du flyger från Stockholm, och det tar ungefär lika lång tid att flyga från Göteborg. Om du bor i södra Sverige kan det vara ett alternativ att flyga från Köpenhamn Kastrup. Därifrån kan du ta dig till Alexandroupolis på mindre än 10 timmar.

Det finns tyvärr inga svenska direktflyg till Alexandroupolis National Airport. Däremot brukar det gå lätt att hitta flygningar med bara en mellanlandning. Om du flyger från Stockholm kan du till exempel flyga med SAS från Arlanda till Aten och därifrån ta ett flyg till Alexandroupolis med Olympic Air. Om du flyger från Göteborg Landvetter finns liknande flygerbjudanden, fast du får mellanlanda i Warszawa på väg till Aten. Du kan resa dit med LOT. Smidigast är det att flyga från Köpenhamn Kastrup, eftersom du bara behöver göra en mellanlandning i Aten och i regel inte behöver vänta så länge mellan dina flyg. Du kan flyga hela vägen från Köpenhamn med Aegean Airlines.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Alexandroupolis. Om du planerar att flyga till Alexandroupolis, överväg då även att boka flyg till Kavála Megas Alexandros flygplats(106 km från stadskärnan i Alexandroupolis) eller Város Limnos flygplats(117 km från stadskärnan i Alexandroupolis).

Med ett genomsnittspris på 2 779 kr per person, är Város Limnos flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Alexandroupolis. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Andra kabinklasser för flyg till Alexandroupolis

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Alexandroupolis

Vilka bolag flyger till Alexandroupolis?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Alexandroupolis

Vilka bolag flyger till Alexandroupolis?

När det gäller flyg från Sverige till Alexandroupolis bokar de flesta av momondos användare med populära flygbolag som Lufthansa och Eurowings. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.


Visumkrav för att besöka Alexandroupolis

När du åker till Grekland behöver du inte ordna med något visum eller liknande, utan det enda som behövs är en ID-handling i form av ett pass eller ett nationellt ID-kort. Kontrollera så att passet eller det nationella ID-kortet är giltigt under hela tiden som du har tänkt vara borta. Beställ även ett så kallat EU-kort kostnadsfritt från Försäkringskassan, så du kan få billig sjukvård om du skulle behöva uppsöka läkare eller tandläkare under din resa. Annars kan det bli dyrt då du får stå för hela kostnaden själv.


Börja planera din resa till Alexandroupolis


De bästa sakerna att se och göra i Alexandroupolis

Alexandroupolis är en ganska liten grekisk stad, men det är just det som gör den till ett så bra resmål för turister som vill ta sig bort från de klassiska turistorterna. Staden är charmig och det finns gott om saker att titta på när du promenerar genom centrum och längsmed kusten. Till exempel finns det en fin fyr du kan ta kort på och det finns också spännande grottor att utforska. Om du gillar att vandra kan du bege dig till Dadia-skogen, som ligger strax utanför staden. Alexandroupolis har också ett etnologiskt museum, där du bland annat kan se traditionella, grekiska kläder och lära dig mer om den lokala kulturen och dess historia. Dessutom finns det fina stränder som passar bra att ta det lugnt på när du känner för att sola och bada.


Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Alexandroupolis så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Alexandroupolis.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Alexandroupolis. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.