Flyg till Gdansk

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tors 2/12
tors 9/12

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Gdansk.
Visa nuvarande reserestriktioner för Polen

Billigaste flygen till flygplatser i Gdansk

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Gdansk från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Gdansk

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Gdansk

Stockholm Skavsta flygplats (NYO) till Gdansk (GDN)

Vanligtvis är flyg till Gdansk från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Skavsta till Gdańsk-Lech Wałęsa, vilket i genomsnitt kostar 528 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN GDANSK TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars19% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Gdansk kostar i genomsnitt bara 984 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL GDANSK FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti34% dyrareDet kostar omkring 1 632 kr för flyg till Gdansk från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL GDANSK FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril601% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Gdansk från Stockholm Arlanda flygplats i april än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Gdansk?

Resor till Gdansk är framför allt populära under sommaren, då temperaturerna är högre och vädret soligt och behagligt. Även under december, kring jul och nyår, är det många som väljer att besöka den polska staden. Högsäsongen medför också högre priser, både vad gäller flygbiljetter till Gdansk och resor med hotell. Använd dig av momondos priskalender på nätet för att jämföra priser mellan olika avresedatum och hitta en flygstol till billigt pris.

När är det billigast att boka flyg till Gdansk? Billiga flyg till Gdansk hittar du under april och augusti vilket gör att du kan få ett bra pris på din resa, men ändå åka under perioden i anslutning till stadens högsäsong. Bäst pris får du dessutom om du bokar din biljett ungefär två månader innan avresa istället för att vänta till sista minuten.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Gdansk?

  91 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Gdansk på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Benidorm och är 79 % billigare än de flesta andra flyg till Gdansk. För att hitta det billigaste priset till Gdansk från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Gdansk?

  februari är generellt den billigaste månaden att flyga till Gdansk från Sverige med priser runt 383 kr. Om du inte har möjlighet att resa i februari kan du istället boka flyg till Gdansk från Sverige för mars. Flyg till Gdansk i mars är kanske inte lika billiga som i februari, men genomsnittet ligger fortfarande runt 383 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Gdansk?

  Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Gdansk ungefär 28 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 644 kr. Kom dock ihåg att du när som helst kan hitta billigare flyg till Gdansk. Faktum är att momondo-användare hittat flyg för så lite som 82 kr under de senaste 72 timmarna.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Gdansk?

  Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Gdansk är en lördag. Resenärer som väljer att resa till Gdansk på en lördag kan ofta hitta biljetter för så lite som 538 kr. För en avgång en torsdag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 783 kr från Sverige till Gdansk.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Gdansk?

  Den billigaste tiden på dygnet att resa till Gdansk är på morgonen då man kan köpa flyg för så lite som 681 kr. Det är mer efterfrågan på flyg mitt på dagen till Gdansk, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 1 223 kr per biljett.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Gdansk?

  Bydgoszcz flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Gdansk.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Gdansk?

  Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Gdansk Bydgoszcz flygplats med ett genomsnittspris på 432 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Gdańsk-Lech Wałęsa från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Gdańsk-Lech Wałęsa

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Gdańsk-Lech Wałęsa.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Gdańsk-Lech Wałęsa.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Gdańsk-Lech Wałęsa.

Dokument
Traveler Locator Form - Fyll i kortet före resan, under resan eller innan incheckning.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Gdańsk-Lech Wałęsa?

Returresa till Sverige från Gdańsk-Lech Wałęsa

Testkrav för COVID-19
Besökare från Gdańsk-Lech Wałęsa måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Gdańsk-Lech Wałęsa behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Gdansk inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Gdansk

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Gdansk
Wizz Air
11 jan.
MMX17:25Malmö
0t 55m
GDN18:20Gdańsk-Lech Wałęsa
13 jan.
GDN06:05Gdańsk-Lech Wałęsa
1t 00m
MMX07:05Malmö
Ryanair
17 dec.
VXO12:40Växjö
0t 55m
GDN13:35Gdańsk-Lech Wałęsa
20 dec.
GDN09:00Gdańsk-Lech Wałęsa
1t 05m
VXO10:05Växjö
Ryanair
13 dec.
GOT16:20Göteborg Landvetter
1t 10m
GDN17:30Gdańsk-Lech Wałęsa
20 dec.
GDN14:45Gdańsk-Lech Wałęsa
1t 10m
GOT15:55Göteborg Landvetter
Wizz Air
9 dec.
NYO13:10Stockholm Skavsta
1t 05m
GDN14:15Gdańsk-Lech Wałęsa
16 dec.
GDN11:20Gdańsk-Lech Wałęsa
1t 15m
NYO12:35Stockholm Skavsta
Ryanair
24 dec.
GOT09:05Göteborg Landvetter
1t 10m
GDN10:15Gdańsk-Lech Wałęsa
26 dec.
GDN15:20Gdańsk-Lech Wałęsa
1t 10m
GOT16:30Göteborg Landvetter
Wizz Air
7 dec.
NYO02:45Stockholm Skavsta
1t 05m
GDN03:50Gdańsk-Lech Wałęsa
14 dec.
GDN01:00Gdańsk-Lech Wałęsa
1t 15m
NYO02:15Stockholm Skavsta

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Gdansk

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Gdansk, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair och Wizz Air
Wizz Air
6 dec.
NYO12:25Stockholm Skavsta
1t 05m
GDN13:30Gdańsk-Lech Wałęsa
Wizz Air
12 feb.
NYO02:45Stockholm Skavsta
1t 05m
GDN03:50Gdańsk-Lech Wałęsa
Wizz Air
11 dec.
NYO02:50Stockholm Skavsta
1t 05m
GDN03:55Gdańsk-Lech Wałęsa

Vilka bolag flyger till Gdansk?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Gdansk
 • Vilka bolag flyger till Gdansk?

  Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Gdansk från Sverige Wizz Air, Ryanair, LOT och SAS. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.


Flygplatser nära Gdansk

Nedan hittar du alla flygplatser i Gdansk tillsammans med avståndet från stadens centrum

På Gdansk Lech Walesa Airport landar en mängd flyg, framför allt från de nordiska länderna. Flygplatsen är Polens tredje största med ungefär tolv miljoner resenärer per år. Du tar dig enkelt in till staden på mellan en halvtimme och en timme beroende på vilket färdmedel du väljer att resa med. Om du inte vill åka kollektivt finns det både biluthyrning och taxistation på flygplatsen.


Populära flygresor till Gdansk

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Gdansk som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Gdansk
Snabbast flygtid1t 10m
Billigaste pris109 kr
Flyg från Stockholm till Gdansk
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris137 kr
Flyg från Malmö till Gdansk
Snabbast flygtid0t 55m
Billigaste pris201 kr
Flyg från Växjö till Gdansk
Snabbast flygtid0t 55m
Billigaste pris82 kr
Flyg från Köpenhamn till Gdansk
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris182 kr

Så tar du dig runt i Gdansk

Kollektivtrafiken i staden består av bussar och spårvagnar. Du köper enkelt biljetterna antingen från chaufförerna eller från automater vid stationerna. Glöm inte att validera din biljett när du kliver ombord. Detta gör du genom att sticka in biljetten i en orange låda som finns både på stationerna och ombord på buss och spårvagn. Om du inte validerar din biljett kan du åka på höga avgifter vid biljettkontroller.

Att ringa efter en taxi är ofta billigare än att vinka in en bil från gatan, så se till att få telefonnumret till ett taxibolag från ditt hotell. Under sommarhalvåret finns det även trevliga färjor som kan ta dig runt staden, vilket inte är det snabbaste transportmedlet men ett av de gemytligaste.


Visumkrav för att besöka Gdansk

När du reser mellan olika EU-länder behöver du inte något visum för en turistresa om du själv är EU-medborgare. Eftersom både Polen och Sverige är medlemmar i unionen behöver du alltså inte tänka på krångliga visumansökningar inför din resa till Gdansk. När du flyger behöver du dock kunna legitimera dig vilket du gör antingen med pass eller med ett nationellt id-kort som utfärdas av den svenska polisen. Observera att detta id-kort skiljer sig från vanlig legitimation och körkort då det visar ditt medborgarskap. Ett vanligt id-kort räcker alltså inte under resan. Innan din vistelse ska du dock alltid kolla upp vad det är för bestämmelser som gäller angående pass och visum, antingen hos den polska ambassaden i Stockholm eller hos de polska myndigheterna. Detta eftersom bestämmelser angående inresa, pass och visum alltid kan förändras.


Börja planera din resa till Gdansk


De bästa sakerna att se och göra i Gdansk

Intresserad av sevärdheter i Gdansk?

I charmiga Gdansk ska du inte missa en promenad kring den gamla stadskärnan, ett besök till nationalmuseet med flera polska mästerverk samt en tur i stadens stora pariserhjul.

Vad bör jag packa för min resa?

Packa med en sjal för blåsiga turer med stadens färja.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

För att undvika höga kostnader för internetanvändning kan det vara smart att skaffa ett lokalt SIM-kort.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka kranvattnet i Gdansk.

Ska jag dricksa i Gdansk?

Avrunda uppåt eller lägg till ungefär tio procent.