Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Gdansk, Pomorze

Vill du hyra en bil billigt i Gdansk, Pomorze? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
mån 24/6
mån 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Gdansk, Pomorze

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Gdansk, Pomorze
Ekonomi145 kr per dag
Kompakt162 kr per dag
Standard251 kr per dag
Mini125 kr per dag
Kompakt SUV191 kr per dag
Kompakt kombi217 kr per dag
Medelstor SUV253 kr per dag
Standard kombi275 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Gdansk

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Gdansk

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Gdansk?

De billigaste hyrbilarna i Gdansk hittas generellt genom Flex To Go. När du bokar med Flex To Go kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 56 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Gdansk är 141 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Gdansk?

SURPRICE CAR RENTAL har flest uthyrningskontor i Gdansk med 10 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Gdansk?

För ett genomsnittspris på 276 kr/dag (och så lite som 162 kr/dag), är hyrbilar av modellen Citroen C3 i Gdansk de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Ford Focus Wagon i Gdansk för 135 kr/dag i genomsnitt (68 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

Erbjudanden på hyrbilar i Gdansk, Pomorze

Hitta rätt hyrbil för dig i Gdansk

Liten bilar

133 kr - 287 kr

Alla biltyper

191 kr - 418 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Gdansk, Polen är 207 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Gdansk, Polen är januari. Då är priset 37% lägre än under resten året och ligger på bara 133 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 28 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Gdansk. Genomsnittspriset för en hyrbil i Gdansk kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Gdansk av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Gdansk, Polen är 348 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Gdansk, Polen är december. Då är priset 59% lägre än under resten året och ligger på bara 144 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 18% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Gdansk. Genomsnittspriset för en hyrbil i Gdansk kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Gdansk av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Gdansk, Polen är 624 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Gdansk, Polen är oktober. Då är priset 43% lägre än under resten året och ligger på bara 356 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 55% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Gdansk. Genomsnittspriset för en hyrbil i Gdansk kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Gdansk, Polen är 345 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Gdansk, Polen är januari. Då är priset 57% lägre än under resten året och ligger på bara 151 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 18% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Gdansk. Genomsnittspriset för en hyrbil i Gdansk kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Gdansk av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Gdansk, Polen är 526 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Gdansk, Polen är maj. Då är priset 42% lägre än under resten året och ligger på bara 306 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 46% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Gdansk. Genomsnittspriset för en hyrbil i Gdansk kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

125 kr/dag

(30 jun - 5 jul)
Smart Fortwo
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

145 kr/dag

(30 jun - 5 jul)
Opel Corsa
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

162 kr/dag

(30 jun - 5 jul)
Toyota Corolla

Hyrbilsleverantörer i Gdansk

Alla större biluthyrningsfirmor i Gdansk, Pomorze

Express Rent a Car

4 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Avis

2 platser

GREEN MOTION

4 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

10,0

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

7,0

Bäst

10,0

Panek

5 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

9,3

Övergripande

6,6

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

10,0

Car Net

2 platser

SURPRICE CAR RENTAL

10 platser

ADDCAR RENTAL

5 platser

AbbyCar Car Rentals

3 platser

Bra att veta om hyrbilar i Gdansk

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Gdansk.

Mest populära uthyrningsföretag

Flex To Go

Populära biltyper

Economy, Compact, SUV

Billigaste hyrbilen

108 kr

Mest populära modellen

Citroen C3
Den mest populära biluthyrningsfirman i Gdansk som hittats på momondo den här månaden är Flex To Go. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Kaizen Rent A Car Inc och Wheego
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Gdansk under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, SUV.
Det lägsta priset för en hyrbil i Gdansk är 108 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 202 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Gdansk under de senaste 7 dagarna är av modellen Citroen C3. Våra användare föredrar också Ford Focus Wagon som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Gdansk – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Gdansk och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Gdansk, Polen i juli?

För att hyra en bil i Gdansk för en weekend i juli, hittade vi så låga priser som 106 kr med genomsnittspriset 390 kr. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 56 kr till 423 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Gdansk, Polen?

När du hyr en bil i Gdansk kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Gdansk. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Gdansk under juli månad?

Vi rekommenderar att hyra en ekonomisk, mindre bil när du besöker Gdansk i juli månad. Även om en mindre bil som denna inte hanterar is och snö särskilt bra är det en bra bil för milda temperaturer och regn. I juli ligger temperaturerna i Gdansk oftast kring 15 °C med en nederbörd på 90 mm – perfekta förhållanden för att hyra en lite mindre bil. Att hyra en Ekonomi i Gdansk kommer i genomsnitt kosta dig 144 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Gdansk, Polen?

Hastighetsgränsen i Gdansk är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Gdansk är 100 km/t respektive 140 km/t. Om du hyr en bil i Gdansk bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut BMW X5 i Gdansk?

Hur är vädret i Gdansk, Polen i juni?

I juni får Gdansk vanligtvis en nederbörd på 60 mm och har en medeltemperatur på 14 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Gdansk då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Är vädret i Gdansk representativt för resten av Pomorze?

Klimatet i Pomorze under juni månad har vanligtvis en temperatur på 14 °C med en förväntad nederbörd på 61,5 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Gdansk till omgivande områden kan ha nytta av denna information.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Gdansk?

Priser för bilar i Gdansk uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Gdansk?

Från och med juni 2024 finns det 115 bolag att välja mellan för bilar i Gdansk.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Gdansk?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Gdansk. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Gdansk?

För att få hyra en bil i Gdansk måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Gdansk?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Gdansk kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Gdansk?

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Gdansk. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Gdansk med gratis avbokning?

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Gdansk som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Gdansk på momondo?

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Gdansk.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Gdansk som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Du kan specifikt filtrera efter förhöjd rengöring av hyrbilar i Gdansk på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Gdansk med obegränsat kilometertal på momondo?

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Gdansk.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Gdansk

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
mån 24/6
12:00
mån 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Gdansk

Populära hyrbilstyper i Gdansk