Biluthyrning i Poznan, Polen

Vill du hyra en bil billigt i Poznan, Polen? Sök och jämför priser här

Poznan, Polen
4 dec — 11 dec
Samma avlämingsplats
Poznan, Polen
lör 4/12
12:00
lör 11/12
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Poznan

Alla större biluthyrningsfirmor i Poznan, Polen
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
7 platser
4 platser
4 platser
4 platser
3 platser
3 platser
3 platser

Avstånd till populära hotell från Poznan, Polen

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Wrocław-Copernicus flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Poznan

Hittills denna månad har vi gjort 15 sökningar för användare som letar efter hyrbilar i Poznan.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Poznan för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Poznan även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Avis och Budget.. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Poznan har lägst priser för hyrbilar?

Den billigaste biluthyraren i Poznan är Global Rent A Car med en daglig genomsnittlig uthyrningsavgift på 114 kr från dess 2 uthyrningskontor i Poznan. Det absolut billigaste erbjudandet användare på momondo hittat är Global Rent A Car i Poznan för 111 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Poznan, Polen?

Varje biluthyrningsföretag i Poznan har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Poznan är Avis, Budget och GREEN MOTION , så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

Vad är hastighetsgränsen i Poznan, Polen?

Hastighetsgränsen i Poznan är 50 km/t om inget annat anges. Poznan har en hastighetsgräns på 100 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Poznan ligger hastighetsgränsen generellt på 140 km/t.

Vilken bil väljer flest att hyra i Poznan?

För ett genomsnittspris på 588 kr/dag (och så lite som 471 kr/dag), är hyrbilar av modellen Ford Galaxy i Poznan de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Toyota Corolla i Poznan för 316 kr/dag i genomsnitt (209 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

Hur är vädret i Poznan, Polen i november?

I november får Poznan vanligtvis en nederbörd på 40 mm och har en medeltemperatur på 3 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Poznan då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i november?

Vädret i Poznan under november kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Poznan. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Poznan tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Ford Galaxy, Toyota Corolla och Hyundai i10.

Är vädret i Poznan representativt för resten av Storpolens vojvodskap?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Poznan omkring i Storpolens vojvodskap eller runt de omgivande områdena under november månad bör förvänta sig temperaturer runt 3 °C och en eventuell nederbörd på 40 mm under månaden.


Hyra bil i andra städer i Polen

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Gdansk, Warszawa och Kraków i Polen

Hyrbilar på flygplatser i Poznan

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Poznan

Börja planera din resa till Poznan