Biluthyrning i Wrocław, Polen

Vill du hyra en bil billigt i Wrocław, Polen? Sök och jämför priser här

Wrocław, Polen
2 dec — 9 dec
Samma avlämingsplats
Wrocław, Polen
tors 2/12
12:00
tors 9/12
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Wrocław

Alla större biluthyrningsfirmor i Wrocław, Polen
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

6,0

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Valuta för pengarna

7,0
9 platser
6 platser
3 platser
3 platser
3 platser
3 platser

Avstånd till populära hotell från Wrocław, Polen

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Wrocław-Copernicus flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Wrocław

6 användare har letat efter hyrbilar i Wrocław med momondo i november.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Wrocław för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet för biluthyrningsföretag. Avis, Alamo och Budget är några av företagen som implementerar nya säkerhetsrutiner för att se till att ditt fordon är desinficerat. Sök igenom vår sajt för att se efter om det finns ett alternativ som erbjuder förhöjd rengöring av ditt fordon i Wrocław. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Wrocław har lägst priser för hyrbilar?

Du kan förvänta dig att hitta de bästa erbjudandena från GREEN MOTION när du besöker Wrocław. Med en genomsnittskostnad på 271 kr per dag från deras 3 uthyrningskontor är GREEN MOTION ett bra företag att hyra din bil från.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Wrocław, Polen?

När du hyr en bil i Wrocław kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Wrocław. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vad är hastighetsgränsen i Wrocław, Polen?

Om du hyr ett fordon i Wrocław tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 50 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Wrocław ligger hastighetsgränsen runt 100 km/t. Om du kör på motorvägen i Wrocław ligger hastighetsgränsen på 140 km/t.

Hur är vädret i Wrocław, Polen i november?

I november får Wrocław vanligtvis en nederbörd på 30 mm och har en medeltemperatur på 3 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Wrocław då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i november?

Vädret i Wrocław under november kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Wrocław. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Wrocław tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Ett exempel på en liten bil tillgänglig för uthyrning är Volkswagen Golf.

Är vädret i Wrocław representativt för resten av Dolny Śląsk vojvodskap?

Om du letar efter en hyrbil i Wrocław för en bilresa till närliggande områden under november månad är det viktigt att veta att resten av Dolny Śląsk vojvodskap vanligtvis har en temperatur på 3 °C och en nederbörd på omkring 30 mm.


Hyra bil i andra städer i Polen

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Gdansk, Warszawa och Kraków i Polen

Hyrbilar på flygplatser i Wrocław

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Wrocław

Börja planera din resa till Wrocław