Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Dubrovnik, Dubrovnik-Neretvas län

Vill du hyra en bil billigt i Dubrovnik, Dubrovnik-Neretvas län? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
mån 24/6
mån 1/7
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Dubrovnik, Dubrovnik-Neretvas län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Dubrovnik, Dubrovnik-Neretvas län
Ekonomi155 kr per dag
Kompakt194 kr per dag
Medelstor280 kr per dag
Mini155 kr per dag
Minibuss975 kr per dag
Medelstor SUV217 kr per dag
Kompakt SUV223 kr per dag
Kompakt kombi243 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Dubrovnik

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Dubrovnik

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Dubrovnik?

De billigaste hyrbilarna i Dubrovnik hittas generellt genom GREEN MOTION . När du bokar med GREEN MOTION kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 89 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Dubrovnik är 254 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Dubrovnik?

Sunnycars har flest uthyrningskontor i Dubrovnik med 5 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Dubrovnik?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i Dubrovnik är Volkswagen Polo, följt av modellen Renault Clio. Våra användare har hittat erbjudanden för Volkswagen Polo i Dubrovnik för i genomsnitt 256 kr per dag, och så billigt som 123 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 355 kr per dag att hyra modellen Renault Clio i Dubrovnik, även om du kan hitta priser för så lite som 84 kr per dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Dubrovnik, Dubrovnik-Neretvas län

Hitta rätt hyrbil för dig i Dubrovnik

Liten bilar

120 kr - 488 kr

Alla biltyper

120 kr - 672 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Dubrovnik, Kroatien är 225 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Dubrovnik, Kroatien är november. Då är priset 47% lägre än under resten året och ligger på bara 120 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 33 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Dubrovnik. Genomsnittspriset för en hyrbil i Dubrovnik kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Dubrovnik av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Dubrovnik, Kroatien är 428 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Dubrovnik, Kroatien är december. Då är priset 58% lägre än under resten året och ligger på bara 184 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 22% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Dubrovnik. Genomsnittspriset för en hyrbil i Dubrovnik kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Dubrovnik av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Dubrovnik, Kroatien är 670 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Dubrovnik, Kroatien är september. Då är priset 42% lägre än under resten året och ligger på bara 391 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 50% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Dubrovnik. Genomsnittspriset för en hyrbil i Dubrovnik kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Dubrovnik, Kroatien är 294 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Dubrovnik, Kroatien är september. Då är priset 44% lägre än under resten året och ligger på bara 166 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 13 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Dubrovnik. Genomsnittspriset för en hyrbil i Dubrovnik kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Dubrovnik av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Dubrovnik, Kroatien är 677 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Dubrovnik, Kroatien är maj. Då är priset 16% lägre än under resten året och ligger på bara 574 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 51% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Dubrovnik. Genomsnittspriset för en hyrbil i Dubrovnik kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Dubrovnik av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

155 kr/dag

(22 jun - 26 jun)
Opel Corsa
Ford Ka
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

155 kr/dag

(22 jun - 26 jun)
Ford Ka
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

171 kr/dag

(23 jun - 29 jun)
Smart Fortwo

Hyrbilsleverantörer i Dubrovnik

Alla större biluthyrningsfirmor i Dubrovnik, Dubrovnik-Neretvas län

Autounion Car Rental

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Enterprise Rent-A-Car

2 platser
Översikt

Renlighet

9,4

Comfort

9,1

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

7,7

Bäst

7,7

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

7,9

Comfort

7,9

Övergripande

7,9

Upphämtning/avlämning

7,9

Bäst

7,9

Avantcar

2 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

2,9

Upphämtning/avlämning

3,9

Bäst

2,9

Mack

5 platser

Sunnycars

5 platser

Right Cars

4 platser

CarWiz

3 platser

Bra att veta om hyrbilar i Dubrovnik

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Dubrovnik.

Mest populära uthyrningsföretag

GREEN MOTION

Populära biltyper

Compact, Economy, SUV

Billigaste hyrbilen

141 kr

Mest populära modellen

Volkswagen Polo
Den mest populära biluthyrningsfirman i Dubrovnik som hittats på momondo den här månaden är GREEN MOTION . Andra toppval för biluthyrningsföretag är Avia Rent A Car och Avantcar
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Dubrovnik under de senaste 72 timmarna: Compact, Economy, SUV.
Det lägsta priset för en hyrbil i Dubrovnik är 141 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 251 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Dubrovnik under de senaste 7 dagarna är av modellen Volkswagen Polo. Våra användare föredrar också Opel Corsa som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Dubrovnik – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Dubrovnik och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Dubrovnik, Kroatien i juli?

För att hyra en bil i Dubrovnik för en weekend i juli, hittade vi så låga priser som 125 kr med genomsnittspriset 125 kr. För en veckas biluthyrning, Dubrovnik priser i juli är i genomsnitt 391 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 127 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Dubrovnik, Kroatien?

När du hyr en bil i Dubrovnik kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Dubrovnik. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Dubrovnik under juli månad?

Det bästa sättet att njuta av omgivningarna i Dubrovnik under juli månad är att hyra en cabriolet. Risken är liten att det regnar eller är kallt då Dubrovnik har en medeltemperatur på 24 °C och en genomsnittlig nederbörd på 38 mm i juli. Att hyra en Cabriolet i Dubrovnik kommer i genomsnitt kosta dig 782 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Dubrovnik, Kroatien?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Dubrovnik när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Dubrovnik är 90 km/t respektive 130 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Dubrovnik du befinner dig.

Hur är vädret i Dubrovnik, Kroatien i juni?

Under juni är medeltemperaturen i Dubrovnik 21 °C och den förväntade nederbörden är 48 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Dubrovnik.

Är vädret i Dubrovnik representativt för resten av Dubrovnik-Neretvas län?

Klimatet i Dubrovnik-Neretvas län under juni månad har vanligtvis en temperatur på 21 °C med en förväntad nederbörd på 32,5 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Dubrovnik till omgivande områden kan ha nytta av denna information.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Dubrovnik?

Priser för bilar i Dubrovnik uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Dubrovnik?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Dubrovnik är 92 från och med juni. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Dubrovnik?

Bland olika länder, inklusive Dubrovnik, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Dubrovnik?

För att få hyra en bil i Dubrovnik måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Dubrovnik?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Dubrovnik om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Dubrovnik?

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Dubrovnik genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Dubrovnik med gratis avbokning?

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Dubrovnik som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Dubrovnik på momondo?

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Dubrovnik.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Dubrovnik som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Dubrovnik.

Kan jag söka efter hyrbilar i Dubrovnik med obegränsat kilometertal på momondo?

Hyrbilar med obegränsat kilometertal är ett alternativ som momondo erbjuder för hyrbilar i Dubrovnik.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Dubrovnik

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
mån 24/6
12:00
mån 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Dubrovnik

Populära hyrbilstyper i Dubrovnik