Biluthyrning i Rijeka, Kroatien

Vill du hyra en bil billigt i Rijeka, Kroatien? Sök och jämför priser här

Rijeka, Kroatien
7 dec — 14 dec
Samma avlämingsplats
Rijeka, Kroatien
tis 7/12
12:00
tis 14/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Rijeka, Kroatien

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

97 kr - 683 kr

Alla biltyper

104 kr - 683 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Rijeka, Kroatien är 146 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Rijeka, Kroatien är oktober. Då är priset 34 % lägre än andra tider på året och kostar bara 97 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 3 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Rijeka. Genomsnittspriset för en hyrbil i Rijeka kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Rijeka av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Rijeka

Alla större biluthyrningsfirmor i Rijeka, Kroatien
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

9,0

Valuta för pengarna

9,0
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

9,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

10,0
2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

6,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Valuta för pengarna

2,0
3 platser
3 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Rijeka, Kroatien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Zagreb Franjo Tuđman flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Rijeka

Hittills denna månad har vi gjort 9 sökningar för användare som letar efter hyrbilar i Rijeka.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Rijeka för att motverka spridningen av COVID-19?

Många biluthyrningsföretag i Rijeka har för din säkerhets skull infört nya rengöringskrav för att säkerställa att ditt fordon är desinficerat. Detta alternativ för förhöjd rengöring erbjuds nu på uthyrningskontor som Alamo, Enterprise och Thrifty. Använd vårt filter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring i Rijeka. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Rijeka, Kroatien i december?

För december i Rijeka, var genomsnittspriset för att hyra bil en weekend 102 kr - men vissa användare hittade erbjudanden så låga som 87 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Rijeka i december hittade ett genomsnittspris på 110 kr - men priser så låga som 99 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Vilka hyrbilsfirmor i Rijeka har lägst priser för hyrbilar?

Det är billigast att hyra bil i Rijeka med Sixt på deras uthyrningskontor i staden. Det bästa priset per dag som momondo hittat är 82 kr, men generellt får du räkna med att din biluthyrning kommer kosta omkring 307 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Rijeka, Kroatien?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Rijeka har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Rijeka, så som Alamo, Enterprise och Thrifty erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vad är hastighetsgränsen i Rijeka, Kroatien?

Om du hyr ett fordon i Rijeka tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 50 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Rijeka ligger hastighetsgränsen runt 90 km/t. Om du kör på motorvägen i Rijeka ligger hastighetsgränsen på 130 km/t.

Hur är vädret i Rijeka, Kroatien i november?

I november får Rijeka vanligtvis en nederbörd på 180 mm och har en medeltemperatur på 10 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Rijeka då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i november?

Klimatet i Rijeka under november bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Rijeka. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Rijeka tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Ett exempel på en liten bil tillgänglig för uthyrning är Ford Focus Wagon.

Är vädret i Rijeka representativt för resten av Primorje-Gorski kotars län?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Rijeka omkring i Primorje-Gorski kotars län eller runt de omgivande områdena under november månad bör förvänta sig temperaturer runt 10 °C och en eventuell nederbörd på 180,5 mm under månaden.


Hyra bil i andra städer i Kroatien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Split, Zagreb och Dubrovnik i Kroatien

Hyrbilar på flygplatser i Rijeka

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Rijeka

Börja planera din resa till Rijeka