Hitta billiga flyg till Rijeka

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 28/11
mån 5/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Rijeka

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Rijeka

Bästa priset för tur- och returresa

2 636 kr

Snabbast flygtid

5t 15m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Rijeka från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 636 kr (Göteborg Landvetter till Rijeka).
Det snabbaste flyget till Rijeka från Sverige tar 5t 15m (Göteborg Landvetter till Rijeka).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Rijeka, inklusive Lufthansa.

Trender för flygresor till Rijeka

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Rijeka och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Rijeka?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Rijeka för 88 kr/person, vilket är 96 % billigare än för genomsnittsflyget till Rijeka. För att hitta de billigaste priserna till Rijeka från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Rijeka?

Vår data visar att torsdag är den billigaste dagen att flyga till Rijeka. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 1 004 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Rijeka är onsdag, med genomsnittliga biljettpriser runt 5 649 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Rijeka?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Rijeka från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 1 332 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Flyg till Rijeka är dyrare på eftermiddagen med ett genomsnittligt biljettpris på 4 043 kr. Avgångar på eftermiddagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Rijeka?

Flygtider från Sverige till Rijeka varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Zagreb Franjo Tuđman (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 13t 45m. En annan populär rutt från Sverige till Rijeka är att flyga från Göteborg Landvetter till Zagreb Franjo Tuđman, vilket i runda slängar tar 2t 20m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.


Billigaste flygen till flygplatser i Rijeka

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Rijeka från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Zagreb

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Rijeka

Stockholm (STO) till Zadar (ZAD)

Vanligtvis är flyg till Rijeka från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Zadar, vilket i genomsnitt kostar 2 483 kr


Vanliga frågor om att flyga till Rijeka

Juli-september är de dyraste månaderna att boka flyg till Rijeka men boka gärna tidigare så kan du fortfarande komma undan billigare. Om du är ute efter billiga flygbiljetter till Rijeka kan du även boka innan högsäsongen har börjat i maj månad. Flyg till Rijeka kostar vanligtvis cirka 2500-3500 SEK per person, tur och retur. Om du reser från Stockholm kan det vara värt att flyga från Skavsta flygplats och boka flygbiljetter till Rijeka som kostar endast 100-1500 SEK per person beroende på när du ska flyga. Du kan ta dig till Skavsta flygplats från Stockholms centralstation med tåg som tar cirka 2 t och kostar ungefär 150-200 SEK per person.

De som flyger till Rijeka kan potentiellt hitta bättre priser för Pula flygplats(63 km från stadskärnan i Rijeka), Zagreb Franjo Tuđman flygplats(134 km från stadskärnan i Rijeka) eller Zadar flygplats(153 km från stadskärnan i Rijeka) beroende på månad och avgångsflygplats.

Du kan hitta erbjudanden för Zadar flygplats för i genomsnitt 1 980 kr, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Rijeka

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Rijeka
0

Andra kabinklasser för flyg till Rijeka

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Rijeka

Vilka bolag flyger till Rijeka?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Rijeka

Vilka bolag flyger till Rijeka?

Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Rijeka från Sverige Ryanair, Lufthansa, Scandinavian Airlines och Austrian Airlines. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.

Flyg med Lufthansa till Rijeka

I genomsnitt avgår 3 flyg med Lufthansa till Rijeka varje vecka.De flesta av dem flyger från München-Franz Josef Strauss till Rijeka vilket är den mest populära rutt som trafikeras av Lufthansa till Rijeka. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med Lufthansa till Rijeka som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 1 961 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. Lufthansa är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 7,2/10 i betyg av 442 av våra användare.


Flygplatser nära Rijeka

Nedan hittar du alla flygplatser i Rijeka tillsammans med avståndet från stadens centrum

Från Rijekas flygplats, Rijeka International Airport, är det ungefär 27 km in till centrum. Du kan ta bussen, åka taxi eller hyra bil. Det snabbaste sättet är att ta en taxi på flygplatsen som kostar cirka 255 HRK (cirka 370 SEK) för upp till fyra personer och cirka 355 HRK (cirka 500 SEK) för upp till åtta personer. Det billigaste är dock att ta bussen som tar cirka 40 min in till stan. En bussbiljett kostar ungefär 50 HRK (cirka 70 SEK) per person. Du betalar sedan ungefär 10 HRK (cirka 14 SEK) för bagageplats. Bussbiljetter köper du ombord på bussen. Du har även möjlighet att hyra bil direkt på flygplatsen och det finns ett stort utbud av biluthyrning.


Populära flygresor till Rijeka

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Rijeka som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Rijeka
Snabbaste flygtid5t 15m
Billigaste pris2 636 kr
Flyg från Stockholm till Rijeka
Snabbaste flygtid16t 20m
Billigaste pris4 622 kr

Så tar du dig runt i Rijeka

Rijeka är en väldigt gångvänlig stad och du kan därför promenera till det mesta, särskilt i stan. Du kan även hyra en cykel, ta taxi eller använda dig av bussarna som finns i staden. Om du vill utforska staden med en cykel kan du göra detta via bland annat Public Bycicles, Kvarner-rent samt Bri rent-a-bike. Att hyra cykel kostar ungefär 10-25 HRK (cirka 14-36 SEK) per timme eller cirka 75-275 HRK (cirka 110-395 SEK) per dag. Bussarna i Rijeka kör i olika zoner och du köper biljetter därefter. En zon kostar cirka 15,50 HRK (cirka 22 SEK) och priset ökar sedan med cirka 4-5 HRK (cirka 6-7 SEK) per zon. Du har dessutom möjlighet att köpa biljetter som gäller för en dag eller en hel vecka. För en 24 t biljett betalar du ungefär 20-32 HRK (cirka 29-46 SEK) och för en veckobiljett betalar du ungefär 80-160 HRK (cirka 115-230 SEK) beroende på hur många zoner du vill använda biljetten i.


Visumkrav för att besöka Rijeka

Det går bra att resa till Rijeka utan pass och visum som medborgare i ett EU-land, samt hela Schengenområdet vilket inkluderar Sverige. Du kan stanna i Rijeka upp till 90 dagar som turist och därefter måste du registrera dig hos myndigheterna. Det går även bra att resa med provisoriskt pass samt ett giltigt nationellt id-kort.


Börja planera din resa till Rijeka


De bästa sakerna att se och göra i Rijeka

Att se i Rijeka

Rijeka, som betyder hav, har många sevärdheter att bjuda på. Du bör bland annat se Trsat-slottet som har anor från den romerska tiden och är beläget cirka 138 m ovanför havet. Du bör även besöka St. Vitus-katedralen samt Ivan Kobler-torget. Glöm inte heller bort de vackra stränderna såsom Grcevo och Sablicevo.

Aktiviteter med barn

Om du reser med barn kan du bland annat besöka Natural History Museum Rijeka, Happy Land nöjespark och Fox in a Box där hela familjen kan delta i olika spel och lösa gåtor tillsammans.


Hitta billiga flyg till andra städer i Kroatien

Kroatien har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Rijeka. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Rijeka.

När du väl ser alla flygalternativ för Rijeka låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Rijeka. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.