Hitta billiga flyg till Osijek

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 17/8
ons 24/8

När är den bästa tiden att flyga till Osijek?

Med de flygerbjudanden som finns från Stockholm går det som snabbast att med flyg ta sig till Osijek, Kroatien på lite mer än sju timmar. Den snabbaste av de flygningar som avgår från Göteborg går också på lite mer än sju timmar. Från Malmö kan du som snabbast flyga till Osijek Airport på lite mer än 12 timmar.

Tyvärr går det inte några direktflyg från Sverige till Osijek, utan du måste mellanlanda längs vägen. Du som ska flyga från Stockholm kan bland annat åka med Norwegian och Croatia Airlines. Du börjar då med att flyga med Norwegian från Stockholm till Split. Från Split fortsätter du sedan till Pula med Croatia Airlines, och därefter från Pula till Osijek, också det med Croatia Airlines. Från Göteborg går det att åka med Lufthansa och Croatia Airlines. Du börjar då med att flyga med Lufthansa från Göteborg till Frankfurt. Från Frankfurt åker du sedan med Croatia Airlines till Zagreb. Du fortsätter därefter från Zagreb till Osijek, även det med Croatia Airlines. Från Malmö kan du bland annat flyga med SAS, Lufthansa och Croatia Airlines. Du inleder denna resa med att flyga från Malmö till Stockholm med SAS. Från Stockholm fortsätter du sedan till Frankfurt med Lufthansa och sedan åker du från Frankfurt till Zagreb med Croatia Airlines. Du avslutar resan med att åka med Croatia Airlines från Zagreb till Osijek.Användbar information för att hitta flygerbjudande för Osijek

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Osijek med momondo?

    Genom att använda verktyg som vår "Priskalender" kan du hitta den bästa dagen att flyga tur och retur för dina resor. Vårt verktyg "Prisprognos" använder AI-teknologi för att förutsäga om du bör köpa eller avvakta med din bokning för potentiellt billigare priser. Explore visar dig alla flygalternativ från en stad eller flygplats så att du kan skapa ditt eget unika äventyr. Bloggen Discover ger också värdefull insikt i hur du kan spara pengar när du bokar din upplevelse. Efter sökningen kan du aktivera "Prisbevakning" för att hålla koll på priserna för en viss flygning och boka i rätt ögonblick.

  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Osijek?

    Sök flygerbjudanden till Osijek. Under tiden som du söker genom erbjudandena kan du skapa en prisbevakning.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi visar priser från över 700 konkurrenter med endast ett klick. Med alternativ från flygbolag och resebyråer från våra 30 internationella marknader har vi möjligheten att visa dig ett brett utbud av erbjudanden för ditt nästa äventyr.


Flygplatser nära Osijek

Nedan hittar du alla flygplatser i Osijek tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur kommer man till centrala Osijek från Osijek Airport?

Det går att ta sig från Osijek Airport till centrala Osijek med buss eller taxi. Centrala Osijek ligger inte särskilt långt från flygplatsen vilket innebär att du inte behöver färdas någon längre sträcka. Resan med taxi från flygplatsen in till centrum tar ungefär en kvart.


Visumkrav för att besöka Osijek

Eftersom Kroatien är med i EU behöver svenska medborgare inte ha eller ansöka om något visum för att besöka landet. Självklart måste dock ditt pass eller annan typ av ID-handling vara giltigt under den period då du besöker landet.


Börja planera din resa till Osijek


De bästa sakerna att se och göra i Osijek

Trots att Osijek inte ligger vid havet går det att få tillgång till sol och bad i staden. I dess Copacabana Complex kan du nämligen välja mellan flera olika pooler. Det går också att bada i floden Drava om du så önskar. Vi kan också rekommendera ett besök till Trg Ante Starčevića under tiden du vistas i Osijek. Detta är stadens huvudtorg där du bland annat finner Hotel Central och Prandua-Normann Palace. Det finns också gott om affärer och kaféer på torget samt de sidogator som löper från det. Bredvid torget finner du dessutom Church of St. Peter and St. Paul. Med sin höga höjd är denna kyrka ett av stadens främsta landmärken, och den högsta byggnaden i Kroatien utanför huvudstaden Zagreb. Kyrkan skadades tyvärr allvarligt under kriget i det forna Jugoslavien, men har sedan dess restaurerats. Ett annat ställe i Osijek som är värt ett besök är Tvrđa som är Osijeks gamla stad. Den består av de bäst bevarade och den största samlingen av barockbyggnader i Kroatien. Detta är centrum för det administrativa, pedagogiska och kulturella livet i både själva staden såväl som den omkringliggande regionen. I denna del av staden finner du bland annat Habsburg Star Fort som byggdes 1687. De flesta av dess murar har rivits, men dess torn står fortfarande kvar uppe på den kulle där fortet ligger. Fortets interiör är numera navet för Osijeks nattliv, här finns nämligen flera barer och restauranger. Själva floden Drava är också den värd ett besök. Du finner långa trottoarer på båda sidor av den vilket gör det till en utmärkt plats för promenader och cykling.


Hitta billiga flyg till andra städer i Kroatien

Kroatien har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Osijek. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Osijek så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Osijek genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Osijek och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Andra kabinklasser för flyg till Osijek

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Osijek

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.