Hitta billiga flyg till Longyearbyen

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 7/2
tis 14/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Longyearbyen

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Longyearbyen

Bästa priset för tur- och returresa

3 852 kr

Snabbast flygtid

20t 25m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Longyearbyen från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 852 kr (Göteborg Landvetter till Longyearbyen Svalbard).
Det snabbaste flyget till Longyearbyen från Sverige tar 20t 25m (Göteborg Landvetter till Longyearbyen Svalbard).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Longyearbyen, inklusive Scandinavian Airlines och Norwegian.

Trender för flygresor till Longyearbyen

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Longyearbyen och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Longyearbyen?

Om du inte har möjlighet att resa till Longyearbyen i oktober är det också billigt att flyga i november. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 3 509 kr.

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Longyearbyen?

Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Longyearbyen från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 3 722 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Den dyraste veckodagen att flyga till Longyearbyen är fredag, med genomsnittliga biljettpriser runt 4 521 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Longyearbyen?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Longyearbyen från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 3 403 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Flyg på kvällen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 4 583 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Longyearbyen?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Longyearbyen från Sverige är större om du bokar 39 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Longyearbyen för ungefär 4 591 kr om du gör din sökning 39 dagar innan.

Billigaste flygen till flygplatser i Longyearbyen

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Longyearbyen från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Longyearbyen

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Longyearbyen

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Longyearbyen (LYR)

Vanligtvis är flyg till Longyearbyen från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Longyearbyen Svalbard, vilket i genomsnitt kostar 4 322 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LONGYEARBYEN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober21% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Longyearbyen kostar i genomsnitt bara 3 415 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LONGYEARBYEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj24% dyrareDet kostar omkring 5 372 kr för flyg till Longyearbyen från Stockholm Arlanda flygplats i maj
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LONGYEARBYEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni460% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Longyearbyen från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Longyearbyen

Det tar någonstans mellan sex och sju timmar att flyga till Longyearbyen, Norge från Stockholm. Att ta flyg från Göteborg eller Malmö brukar ta lite längre tid, och ofta får man räkna med åtminstone 10 timmar. Eftersom det krävs ett eller flera stopp på vägen beror restiden mycket på hur länge du behöver vänta mellan dina flygningar. Det finns olika flygerbjudanden tillgängliga olika veckodagar, så jämför gärna olika datum för att hitta en så bra resa som möjligt.

Tyvärr finns det inga direktflyg som går från svenska flygplatser till Svalbard Airport, Longyearbyen. Men ofta är det möjligt att ta flyg med bara en mellanlandning. Till exempel kan du flyga från Arlanda med SAS och mellanlanda i Oslo. För dig som flyger från Göteborg eller Malmö är det oftast bäst att först flyga till Stockholm och utgå därifrån. Ett annat alternativ kan vara att ta dig till Köpenhamn Kastrup och flyga därifrån till Oslo och sedan vidare till Longyearbyen. Om du befinner dig i Malmötrakten går det snabbare att ta tåget över till Danmark än att flyga till Stockholm.


Hitta billiga flygbiljetter till Longyearbyen

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Longyearbyen
Scandinavian Airlines
2 mars
GOT14:25Göteborg Landvetter
47t 35m
2 stopp
LYR14:00Longyearbyen Svalbard
5 mars
LYR02:35Longyearbyen Svalbard
16t 15m
2 stopp
GOT18:50Göteborg Landvetter
3 852 kr
Hitta liknande
Scandinavian Airlines
20 apr.
GOT15:25Göteborg Landvetter
47t 30m
2 stopp
LYR14:55Longyearbyen Svalbard
24 apr.
LYR10:45Longyearbyen Svalbard
18t 30m
2 stopp
GOT05:15Göteborg Landvetter
4 644 kr
Hitta liknande
Scandinavian Airlines
20 apr.
GOT15:25Göteborg Landvetter
47t 30m
2 stopp
LYR14:55Longyearbyen Svalbard
24 apr.
LYR10:45Longyearbyen Svalbard
18t 00m
1 stopp
GOT04:45Göteborg Landvetter
4 758 kr
Hitta liknande
Scandinavian Airlines
2 mars
GOT14:25Göteborg Landvetter
47t 35m
2 stopp
LYR14:00Longyearbyen Svalbard
5 mars
LYR02:35Longyearbyen Svalbard
8t 25m
1 stopp
GOT11:00Göteborg Landvetter
4 893 kr
Hitta liknande
Scandinavian Airlines
2 mars
GOT14:25Göteborg Landvetter
47t 35m
2 stopp
LYR14:00Longyearbyen Svalbard
5 mars
LYR09:55Longyearbyen Svalbard
8t 55m
3 stopp
GOT18:50Göteborg Landvetter
5 581 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
20 apr.
GOT15:25Göteborg Landvetter
47t 30m
2 stopp
LYR14:55Longyearbyen Svalbard
24 apr.
LYR08:15Longyearbyen Svalbard
33t 40m
3 stopp
GOT17:55Göteborg Landvetter
5 924 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Longyearbyen

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Longyearbyen, visa några av våra erbjudanden nedan av Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
GOTGöteborg Landvetter
17t 05m
LYRLongyearbyen Svalbard

Andra kabinklasser för flyg till Longyearbyen

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Longyearbyen

Vilka bolag flyger till Longyearbyen?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Longyearbyen

Vilka bolag flyger till Longyearbyen?

Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Longyearbyen från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Scandinavian Airlines och Norwegian. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Longyearbyen på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.

Flyg med Scandinavian Airlines till Longyearbyen

Det avgår 1 flyg med Scandinavian Airlines till Longyearbyen under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Oslo, Gardermoen och det bästa biljettpriset med Scandinavian Airlines som hittats på momondo är 2 457 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Longyearbyen). Scandinavian Airlines har ett betyg på 7,1 från 355 användaromdömen på momondo.


Flygplatser nära Longyearbyen

Nedan hittar du alla flygplatser i Longyearbyen tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Longyearbyens flygplats till centrum?

Det enklaste sättet att ta dig in till själva Longyearbyen från flygplatsen är att ta skyttelbussen. Det går en buss för varje plan som anländer till flygplatsen och den stannar vid alla hotell och turistbostäder som finns i samhället. Biljetten kan betalas antingen med norska kronor kontant eller med kort och har ett rimligt pris. Barn och studenter får rabatt på biljetten. Det finns också möjlighet att ta en taxi som gärna bokas i förväg, och att hyra bil på flygplatsen. Även hyrbilar bör reserveras i förväg.


Populära flygresor till Longyearbyen

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Longyearbyen som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Longyearbyen
Snabbaste flygtid47t 30m
Billigaste pris3 852 kr

Visumkrav för att besöka Longyearbyen

Det enda du behöver ha med dig i form av resehandlingar när du flyger till Norge är ett pass eller ett nationellt ID-kort. Även om det inom Norden tekniskt sätt ska gå att resa med till exempel ett körkort som legitimation så rekommenderar Polismyndigheten att man har pass eller nationellt ID-kort eftersom det står på dem vilket medborgarskap man har. För att få rätt till akut sjukvård och tandvård i Norge behöver du ha med dig ett EU-kort utfärdat av Försäkringskassan. Det gäller i Norge även om landet inte är medlem i EU, eftersom det är ett EES-land.


Börja planera din resa till Longyearbyen


De bästa sakerna att se och göra i Longyearbyen

Longyearbyen är det perfekta stället att bo på när du vill utforska Svalbard. Stadens läge nära nordpolen gör att den kan skryta med att vara den nordligaste staden i världen. Naturen runt omkring är oslagbar, och man kan uppleva exempelvis norrsken och åka hundsläde. Även om det inte bor så många i Longyearbyen så händer det mycket där eftersom det är en populär turistort. Året runt hålls festivaler och aktiviteter och det finns gott om barer och restauranger där du kan umgås med resenärer från världens alla hörn. När du har utforskat vildmarken och blir shoppingsugen kan du handla i någon av taxfree-butikerna där det säljs lite allt möjligt till bra priser. Ett spännande ställe att göra en utflykt till är Pyramiden. Det är en övergiven sovjetisk by där kolgruvarbetare bodde förr. Den grundades 1910 av Sverige men såldes till Sovjetunionen på 20-talet. Verksamheten stängdes ner 1998 och efter det blev det en spökstad där alla byggnader finns kvar och konserveras av det kalla klimatet. Nu för tiden bor bara en handfull människor i Pyramiden och det är ett intressant ställe om man gillar historia och övergivna byggnader. Fortsätt det historiska temat med ett besök på Svalbard Museum.


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Longyearbyen. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Alla flyg till Longyearbyen ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Longyearbyen. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Longyearbyen på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.