Hitta billiga flyg till Longyearbyen

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
mån 4/12
mån 11/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Longyearbyen

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Longyearbyen och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Longyearbyen?

Om du inte har möjlighet att resa till Longyearbyen i september är det också billigt att flyga i oktober. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 3 075 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Longyearbyen?

Enligt våra data är lördag den billigaste veckodagen att flyga till Longyearbyen från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en lördag var 3 005 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Den dyraste veckodagen att flyga till Longyearbyen är torsdag, med genomsnittliga biljettpriser runt 4 184 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Longyearbyen?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Longyearbyen från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 3 088 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Flyg på morgonen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 3 665 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Longyearbyen?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Longyearbyen från Sverige är större om du bokar 20 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Longyearbyen för ungefär 3 684 kr om du gör din sökning 20 dagar innan.

Billigaste flygen till flygplatser i Longyearbyen

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Longyearbyen från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Longyearbyen

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Longyearbyen

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Longyearbyen (LYR)

Vanligtvis är flyg till Longyearbyen från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Longyearbyen Svalbard, vilket i genomsnitt kostar 3 473 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LONGYEARBYEN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember22% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Longyearbyen kostar i genomsnitt bara 2 712 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LONGYEARBYEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj24% dyrareDet kostar omkring 4 332 kr för flyg till Longyearbyen från Stockholm Arlanda flygplats i maj
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LONGYEARBYEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli500% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Longyearbyen från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Longyearbyen

Hur lång tid tar det att flyga till Longyearbyen?

Det tar någonstans mellan sex och sju timmar att flyga till Longyearbyen, Norge från Stockholm. Att ta flyg från Göteborg eller Malmö brukar ta lite längre tid, och ofta får man räkna med åtminstone 10 timmar. Eftersom det krävs ett eller flera stopp på vägen beror restiden mycket på hur länge du behöver vänta mellan dina flygningar. Det finns olika flygerbjudanden tillgängliga olika veckodagar, så jämför gärna olika datum för att hitta en så bra resa som möjligt.

Varifrån kan du flyga direkt till Longyearbyen?

Tyvärr finns det inga direktflyg som går från svenska flygplatser till Svalbard Airport, Longyearbyen. Men ofta är det möjligt att ta flyg med bara en mellanlandning. Till exempel kan du flyga från Arlanda med SAS och mellanlanda i Oslo. För dig som flyger från Göteborg eller Malmö är det oftast bäst att först flyga till Stockholm och utgå därifrån. Ett annat alternativ kan vara att ta dig till Köpenhamn Kastrup och flyga därifrån till Oslo och sedan vidare till Longyearbyen. Om du befinner dig i Malmötrakten går det snabbare att ta tåget över till Danmark än att flyga till Stockholm.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Longyearbyen Svalbard flygplats?

Priserna för flyg till Longyearbyen Svalbard flygplats uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Longyearbyen Svalbard flygplats?

Det finns 2 bolag tillgängliga för flyg till Longyearbyen Svalbard flygplats från och med november. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Longyearbyen Svalbard flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Longyearbyen Svalbard flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Longyearbyen Svalbard flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Longyearbyen Svalbard flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Longyearbyen

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Longyearbyen
Scandinavian Airlines
GOTGöteborg Landvetter
31t 30m
LYRLongyearbyen Svalbard

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Longyearbyen

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Longyearbyen, visa några av våra erbjudanden nedan av Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
GOTGöteborg Landvetter
31t 30m
LYRLongyearbyen Svalbard

Visumkrav för att besöka Longyearbyen

Behöver man pass och visum när man åker till Longyearbyen?

Det enda du behöver ha med dig i form av resehandlingar när du flyger till Norge är ett pass eller ett nationellt ID-kort. Även om det inom Norden tekniskt sätt ska gå att resa med till exempel ett körkort som legitimation så rekommenderar Polismyndigheten att man har pass eller nationellt ID-kort eftersom det står på dem vilket medborgarskap man har. För att få rätt till akut sjukvård och tandvård i Norge behöver du ha med dig ett EU-kort utfärdat av Försäkringskassan. Det gäller i Norge även om landet inte är medlem i EU, eftersom det är ett EES-land.


De bästa sakerna att se och göra i Longyearbyen

Vad kan man se och göra i Longyearbyen?

Longyearbyen är det perfekta stället att bo på när du vill utforska Svalbard. Stadens läge nära nordpolen gör att den kan skryta med att vara den nordligaste staden i världen. Naturen runt omkring är oslagbar, och man kan uppleva exempelvis norrsken och åka hundsläde. Även om det inte bor så många i Longyearbyen så händer det mycket där eftersom det är en populär turistort. Året runt hålls festivaler och aktiviteter och det finns gott om barer och restauranger där du kan umgås med resenärer från världens alla hörn. När du har utforskat vildmarken och blir shoppingsugen kan du handla i någon av taxfree-butikerna där det säljs lite allt möjligt till bra priser. Ett spännande ställe att göra en utflykt till är Pyramiden. Det är en övergiven sovjetisk by där kolgruvarbetare bodde förr. Den grundades 1910 av Sverige men såldes till Sovjetunionen på 20-talet. Verksamheten stängdes ner 1998 och efter det blev det en spökstad där alla byggnader finns kvar och konserveras av det kalla klimatet. Nu för tiden bor bara en handfull människor i Pyramiden och det är ett intressant ställe om man gillar historia och övergivna byggnader. Fortsätt det historiska temat med ett besök på Svalbard Museum.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Longyearbyen?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Longyearbyen. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Longyearbyen ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till Longyearbyen ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Longyearbyen?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Longyearbyen. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Longyearbyen ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Longyearbyen på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Longyearbyen

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.