0
Insikter
FAQ
Flights to Szczecin

Hitta billiga flyg till Szczecin

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
Tue 5/3
Tue 12/3

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender för flygresor till Szczecin

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Szczecin och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Szczecin?

Den billigaste veckodagen att flyga till Szczecin är en tisdag då du kan hitta priser så låga som 2 312 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Flyg från Sverige till Szczecin en lördag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 3 680 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Szczecin?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Szczecin oftast är de som avgår på morgonen. Våra användare har hittat flyg till Szczecin med avgång på morgonen för så lite som 2 829 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Szczecin på eftermiddagen då priserna ligger på omkring 4 758 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Szczecin

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Szczecin från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Szczecin

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Szczecin

Stockholm (STO) till Szczecin (SZZ)

Vanligtvis är flyg till Szczecin från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Szczecin Goleniow, vilket i genomsnitt kostar 2 359 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN SZCZECIN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari46% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Szczecin kostar i genomsnitt bara 1 552 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL SZCZECIN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember75% dyrareDet kostar omkring 4 997 kr för flyg till Szczecin från Stockholm Arlanda flygplats i september
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL SZCZECIN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli100% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Szczecin från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Szczecin

Hur lång tid tar det att flyga till Szczecin?

Det brukar ta mellan 10 och 13 timmar att flyga mellan Stockholm Arlanda och Szczecin, Polen. Flygningar som går från Göteborg Landvetter till staden brukar inklusive mellanlandningen vara lite kortare, i genomsnitt mellan nio och 11 timmar. För dig som flyger från Malmö Sturup tar det cirka 15 timmar och det kan löna sig att åka över till Köpenhamn och resa från Kastrup i stället. Då kan du räkna med att resan tar ungefär sju timmar.

Varifrån kan du flyga direkt till Szczecin?

Det finns tyvärr inga direktflyg till Solidarity Szczecin–Goleniów Airport, Szczecin från svenska städer, men ofta är det möjligt att resa med bara en mellanlandning, eller max två. Om du reser från Stockholm Arlanda kan du flyga med flygbolaget LOT och mellanlanda i Warszawa. När du utgår från Göteborg kan du flyga med Lufthansa till Frankfurt och sedan vidare med samma flygbolag till Warszawa där du byter till LOT för den sista sträckan fram till Szczecin. Om du väljer att flyga från Malmö är det mest praktiska att först flyga till Stockholm och utgå därifrån eller att välja ett av flera flygerbjudanden från Köpenhamn i stället. Då kan du flyga med Air France till Paris, resa med samma flygbolag till Krakow och sedan vidare till Szczecin med Ryanair.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Szczecin?

Den billigaste månaden att flyga till Szczecin från Sverige är september. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 417 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att flyga till Szczecin i september är november ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Szczecin under november ligger i genomsnitt på 1 593 kr.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Szczecin Goleniow flygplats?

Priserna för flyg till Szczecin Goleniow flygplats uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Szczecin Goleniow flygplats?

Från och med februari 2024 finns det 1 bolag att välja mellan för flyg till Szczecin Goleniow flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Szczecin Goleniow flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Szczecin Goleniow flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Szczecin Goleniow flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Szczecin Goleniow flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Visumkrav för att besöka Szczecin

Behöver man pass och visum när man åker till Szczecin?

Polen är medlemmar både i EU och i Schengen, så det är mycket enkelt för oss som svenskar att resa dit. Det enda som behövs är ett pass eller nationellt ID-kort som är giltigt i upp till 90 dagar efter att du anländer i landet. Du får nämligen vistas i Polen som turist i upp till tre månader utan att registrera att du är där. Det behövs inget visum. Allt du behöver göra är att boka din biljett och ha med pass eller nationellt ID-kort.


De bästa sakerna att se och göra i Szczecin

Vad kan man se och göra i Szczecin?

Szczecin är en pittoresk stad som är perfekt att ströva omkring i och upptäcka till fots. Det finns många fina hus och spännande arkitektur att beundra och fotografera, till exempel slottet som på engelska brukar kallas Pomeranian Duke’s Castle. Slottet byggdes på 1500-talet och i början av 1700-talet bodde den polska drottningen där. Numera är det ett museum. En annan spännande byggnad som är ett måste att åtminstone se från utsidan när du är i Szczecin är konserthuset. Det är designat av arkitekter från Barcelona och har vunnit priser för sitt häftiga utseende. Gamla Stan i Szczecin är också värd ett besök. Egentligen är ingenting särskilt gammalt där, precis som i många andra polska städer, då stadskärnorna blev sönderbombade under Andra världskriget, men det är uppbyggt i en gammal stil med fina hus och mysiga kaféer. På tal om kriget finns det även guidade turer att gå i underjordiska gångar som både användes på 1940-talet som skydd och senare under Kalla kriget, när man fruktade kärnvapenkrig.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Szczecin?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Szczecin när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Szczecin, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Kan jag hitta flyg till Szczecin ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Szczecin så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Szczecin?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Szczecin.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Szczecin ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Szczecin. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Szczecin

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Szczecin

Populära städer i Polen
Populära flyg enligt klick de senaste 7 dagarna på momondo


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Flyg till Szczecin
1 vuxen
Tue 5/3
Tue 12/3
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners