Hitta billiga flyg till Szczecin

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 3/12
lör 10/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Szczecin

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Szczecin och lägg upp den ultimata resplanen

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Szczecin?

Den billigaste veckodagen att flyga till Szczecin är en tisdag då du kan hitta priser så låga som 1 217 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Flyg från Sverige till Szczecin en fredag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 3 036 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.


Vanliga frågor om att flyga till Szczecin

Det brukar ta mellan 10 och 13 timmar att flyga mellan Stockholm Arlanda och Szczecin, Polen. Flygningar som går från Göteborg Landvetter till staden brukar inklusive mellanlandningen vara lite kortare, i genomsnitt mellan nio och 11 timmar. För dig som flyger från Malmö Sturup tar det cirka 15 timmar och det kan löna sig att åka över till Köpenhamn och resa från Kastrup i stället. Då kan du räkna med att resan tar ungefär sju timmar.

Det finns tyvärr inga direktflyg till Solidarity Szczecin–Goleniów Airport, Szczecin från svenska städer, men ofta är det möjligt att resa med bara en mellanlandning, eller max två. Om du reser från Stockholm Arlanda kan du flyga med flygbolaget LOT och mellanlanda i Warszawa. När du utgår från Göteborg kan du flyga med Lufthansa till Frankfurt och sedan vidare med samma flygbolag till Warszawa där du byter till LOT för den sista sträckan fram till Szczecin. Om du väljer att flyga från Malmö är det mest praktiska att först flyga till Stockholm och utgå därifrån eller att välja ett av flera flygerbjudanden från Köpenhamn i stället. Då kan du flyga med Air France till Paris, resa med samma flygbolag till Krakow och sedan vidare till Szczecin med Ryanair.

Den billigaste månaden att flyga till Szczecin från Sverige är februari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 978 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att flyga till Szczecin i februari är mars ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Szczecin under mars ligger i genomsnitt på 1 467 kr.


Andra kabinklasser för flyg till Szczecin

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Szczecin

Vilka bolag flyger till Szczecin?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Szczecin

Vilka bolag flyger till Szczecin?

Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Szczecin från Sverige, men det mest populära bland våra användare är LOT och Scandinavian Airlines. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Szczecin på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.

Flyg med LOT till Szczecin

I genomsnitt avgår 12 flyg med LOT till Szczecin varje vecka.De flesta av dem flyger från Warszawa-Frédéric Chopin till Szczecin vilket är den mest populära rutt som trafikeras av LOT till Szczecin. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med LOT till Szczecin som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 823 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. LOT är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 7,2/10 i betyg av 205 av våra användare.


Flygplatser nära Szczecin

Nedan hittar du alla flygplatser i Szczecin tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Szczecins flygplats till centrum?

Det finns flera sätt att ta sig till centrum från flygplatsen. Dels kan du ta en taxi, vilket är praktiskt om du vill få skjuts hela vägen fram till ditt hotell. Det är särskilt smidigt om du kommer fram sent och inte vill behöva försöka hitta i staden. Om du däremot har tid på dig och hellre sparar pengar genom att resa kollektivt kan du ta bussen. Det finns en minibuss som går från flygplatsen regelbundet. Den går förbi Goleniów, som är en tåg- och busstation. Den går också förbi Szczecins busstation och sista hållplatsen är Plac Rodła som ligger mitt i centrum.


Visumkrav för att besöka Szczecin

Polen är medlemmar både i EU och i Schengen, så det är mycket enkelt för oss som svenskar att resa dit. Det enda som behövs är ett pass eller nationellt ID-kort som är giltigt i upp till 90 dagar efter att du anländer i landet. Du får nämligen vistas i Polen som turist i upp till tre månader utan att registrera att du är där. Det behövs inget visum. Allt du behöver göra är att boka din biljett och ha med pass eller nationellt ID-kort.


Börja planera din resa till Szczecin


De bästa sakerna att se och göra i Szczecin

Szczecin är en pittoresk stad som är perfekt att ströva omkring i och upptäcka till fots. Det finns många fina hus och spännande arkitektur att beundra och fotografera, till exempel slottet som på engelska brukar kallas Pomeranian Duke’s Castle. Slottet byggdes på 1500-talet och i början av 1700-talet bodde den polska drottningen där. Numera är det ett museum. En annan spännande byggnad som är ett måste att åtminstone se från utsidan när du är i Szczecin är konserthuset. Det är designat av arkitekter från Barcelona och har vunnit priser för sitt häftiga utseende. Gamla Stan i Szczecin är också värd ett besök. Egentligen är ingenting särskilt gammalt där, precis som i många andra polska städer, då stadskärnorna blev sönderbombade under Andra världskriget, men det är uppbyggt i en gammal stil med fina hus och mysiga kaféer. På tal om kriget finns det även guidade turer att gå i underjordiska gångar som både användes på 1940-talet som skydd och senare under Kalla kriget, när man fruktade kärnvapenkrig.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Szczecin när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Szczecin, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Szczecin så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Szczecin.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Szczecin. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.