Flyg till Szczecin

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tors 2/12
tors 9/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Szczecin.
Visa nuvarande reserestriktioner för Polen

Billigaste flygen till flygplatser i Szczecin

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Szczecin från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Szczecin

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Szczecin

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Szczecin (SZZ)

Vanligtvis är flyg till Szczecin från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Szczecin Goleniow, vilket i genomsnitt kostar 1 301 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN SZCZECIN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli19% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Szczecin kostar i genomsnitt bara 966 kr i juli
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL SZCZECIN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril84% dyrareDet kostar omkring 2 197 kr för flyg till Szczecin från Stockholm Arlanda flygplats i april
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL SZCZECIN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember974% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Szczecin från Stockholm Arlanda flygplats i september än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Szczecin?

  • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Szczecin?

    Den billigaste månaden att flyga till Szczecin från Sverige är maj. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 130 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att flyga till Szczecin i maj är oktober ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Szczecin under oktober ligger i genomsnitt på 1 203 kr.

  • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Szczecin?

    Den billigaste veckodagen att flyga till Szczecin är en måndag då du kan hitta priser så låga som 1 173 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Flyg från Sverige till Szczecin en onsdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 1 830 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.


Kan jag flyga till Szczecin Goleniow från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Szczecin Goleniow

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Szczecin Goleniow.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Szczecin Goleniow.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Szczecin Goleniow.

Dokument
Traveler Locator Form - Fyll i kortet före resan, under resan eller innan incheckning.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Szczecin Goleniow?

Returresa till Sverige från Szczecin Goleniow

Testkrav för COVID-19
Besökare från Szczecin Goleniow måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Szczecin Goleniow behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Szczecin inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Szczecin?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Szczecin
  • Vilka bolag flyger till Szczecin?

    Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Szczecin från Sverige, men det mest populära bland våra användare ärLOT SAS och Ryanair. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Szczecin på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.


Börja planera din resa till Szczecin