Flyg till Bratislava

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
sön 23/1
sön 30/1

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Bratislava.
Visa nuvarande reserestriktioner för Slovakien

Billigaste flygen till flygplatser i Bratislava

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bratislava från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Bratislava

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bratislava

Stockholm (STO) till Bratislava (BTS)

Vanligtvis är flyg till Bratislava från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Bratislava - M. R. Štefánik, vilket i genomsnitt kostar 2 026 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BRATISLAVA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember45% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Bratislava kostar i genomsnitt bara 1 118 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BRATISLAVA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli188% dyrareDet kostar omkring 5 890 kr för flyg till Bratislava från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BRATISLAVA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari1 100% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Bratislava från Stockholm Arlanda flygplats i januari än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Bratislava?

Flyg till Bratislava mellan april och oktober för att få så bra väder som möjligt när du är i den slovakiska huvudstaden. Under sommaren infaller många festivaler och kulturella evenemang, särskilt mellan juni och augusti då många semestersökare väljer att boka flyg till staden. Under tidig höst infaller även den populära jazzfestivalen. Mitt under sommaren kan temperaturerna dock nå upp emot 30 °C vilket kanske gör det för varmt för sightseeing. Under sen vår och tidig höst ligger gradtalen istället mellan 17-25 °C. Under december sjunker temperaturerna ner mot 3 °C men den mysiga julstämningen lockar ändå många till att boka flygresor under juletid.

När är det billigast att boka flyg till Bratislava?

Billiga flyg till Bratislava hittar du under våren. Det är stadens lågsäsong. Under våren finns därför billiga flygbiljetter till Bratislava, särskild under årets första månader. Allra dyrast är flygbiljetter till Bratislava under sommaren. Det är stadens högsäsong, och trots höga temperaturer är det mycket aktiviteter i staden. Hos momondo kan du jämföra priser på flygstolar till Slovakien för att hitta ett bra datum för flyg till Bratislava.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Bratislava?

  Generellt är mars den billigaste månaden att flyga från Sverige till Bratislava. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 667 kr. Om du inte vill besöka Bratislava i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till maj månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 1 344 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Bratislava?

  Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Bratislava från Sverige en torsdag. momondo-användare har hittat biljetter för torsdagsavgångar för så lite som 1 651 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Flyg från Sverige till Bratislava en tisdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 4 565 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Bratislava?

  Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Bratislava är på kvällen. Flyg från Sverige till Bratislava kan då kosta så lite som 2 040 kr. Det är mer efterfrågan på flyg mitt på dagen till Bratislava, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 4 065 kr per biljett.


Kan jag flyga till Bratislava - M. R. Štefánik från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Bratislava - M. R. Štefánik

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Bratislava - M. R. Štefánik.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige är inte skyldiga att presentera ett negativt COVID-19-PCR-test eller antigentestresultat vid ankomsten till Bratislava - M. R. Štefánik.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Bratislava - M. R. Štefánik.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Bratislava - M. R. Štefánik?

Returresa till Sverige från Bratislava - M. R. Štefánik

Testkrav för COVID-19
Besökare från Bratislava - M. R. Štefánik måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Bratislava - M. R. Štefánik behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Bratislava inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Bratislava

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Bratislava
Flera flygbolag
15 apr.
ARN10:20Stockholm Arlanda
6t 25m
1 stopp
BTS16:45Bratislava - M. R. Štefánik
18 apr.
BTS18:35Bratislava - M. R. Štefánik
13t 10m
1 stopp
ARN07:45Stockholm Arlanda
1 768 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 apr.
NYO11:20Stockholm Skavsta
8t 45m
2 stopp
BTS20:05Bratislava - M. R. Štefánik
3 apr.
BTS12:30Bratislava - M. R. Štefánik
15t 00m
2 stopp
NYO03:30Stockholm Skavsta
1 371 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 apr.
ARN02:45Stockholm Arlanda
14t 00m
1 stopp
BTS16:45Bratislava - M. R. Štefánik
3 apr.
BTS06:45Bratislava - M. R. Štefánik
12t 50m
1 stopp
ARN19:35Stockholm Arlanda
2 047 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
6 feb.
ARN10:10Stockholm Arlanda
24t 50m
1 stopp
BTS11:00Bratislava - M. R. Štefánik
13 feb.
BTS05:00Bratislava - M. R. Štefánik
2t 20m
ARN07:20Stockholm Arlanda
2 489 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
27 feb.
ARN14:50Stockholm Arlanda
26t 20m
2 stopp
BTS17:10Bratislava - M. R. Štefánik
13 mars
BTS06:00Bratislava - M. R. Štefánik
2t 20m
ARN08:20Stockholm Arlanda
2 390 kr
Hitta liknande
Ryanair
8 feb.
GOT14:45Göteborg Landvetter
18t 10m
1 stopp
BTS08:55Bratislava - M. R. Štefánik
10 feb.
BTS05:50Bratislava - M. R. Štefánik
10t 50m
1 stopp
GOT16:40Göteborg Landvetter

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Bratislava

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Bratislava, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair och Wizz Air
Flera flygbolag
7 feb.
ARN03:55Stockholm Arlanda
7t 05m
1 stopp
BTS11:00Bratislava - M. R. Štefánik
Flera flygbolag
3 feb.
NYO16:35Stockholm Skavsta
14t 25m
2 stopp
BTS07:00Bratislava - M. R. Štefánik
Ryanair
3 feb.
ARN15:50Stockholm Arlanda
15t 10m
1 stopp
BTS07:00Bratislava - M. R. Štefánik

Vilka bolag flyger till Bratislava?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Bratislava
 • Vilka bolag flyger till Bratislava?

  Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Bratislava från Sverige Ryanair, Wizz Air och Austrian Airlines. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.


Flygplatser nära Bratislava

Nedan hittar du alla flygplatser i Bratislava tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Bratislava landar på Milan Rastislav Sefanik Bratislava Airport som ligger belägen knappt 14 km nordöst om stadens centrum. Snabbast är att ta bil eller taxi in till city och du hittar taxibilar väntandes vid flygplatsen oavsett när under dygnet ditt flyg landar. En taxiresa från flygplatsen in till centrum kostar mellan 15-20 EUR (159-212 SEK). Det finns även hyrbilar på flygplatsen där de stora europeiska uthyrningskedjorna är representerade. Med bil tar resan in till centrum ungefär en kvart. För att resa till Bratislava billigt tar du buss nr 61 från flygplatsen in till stadens järnvägsstation. Med buss tar resan mellan 30-60 min beroende på trafik och bussbiljetten kostar 0,9 EUR (9,5 SEK).


Populära flygresor till Bratislava

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Bratislava som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Bratislava
Snabbast flygtid2t 20m
Billigaste pris676 kr
Flyg från Göteborg till Bratislava
Snabbast flygtid18t 10m
Billigaste pris722 kr

Så tar du dig runt i Bratislava

Om du bor i Bratislavas centrala gamla stad behöver du sällan använda dig av kollektivtrafiken då det mesta är inom gångavstånd. Kollektivtrafiken i staden består bland annat av ett stort nätverk av spårvagnar och bussar. Dessa är lättnavigerade och tar dig över hela staden. Samma biljetter används på samtliga färdmedel så du kan dessutom enkelt byta mellan dem. Biljetter köps för olika tidsperioder på 15, 30 eller 60 min och kostar respektive 0,7 EUR (7,4 SEK), 0,9 EUR (9,5 SEK) och 1,2 EUR (12,7 SEK). Om du ska resa flera gånger på en dag kan du köpa ett dagspass för 6,9 EUR (73 SEK). Biljetter köper du i automater vid stationerna eller i tidningskiosker runt om staden. Kom alltid ihåg att validera din biljett när du går ombord för att inte råka på böter. Användbara linjer för besökare är buss 93 som går från centralstationen till Hodzovo nam, spårvagn 207 mellan Hodzovo nam till Bratislava slott och spårvagn 210 från centralstationen till Bratislavas centrala busstation.


Visumkrav för att besöka Bratislava

När du reser till Slovakien behöver du ingen visering då båda länderna är med i EU. Du behöver kunna legitimera dig under inresan i landet men det räcker med ett nationellt id-kort som visar ditt medborgarskap om du inte vill ta med ditt pass. Kontrollera alltid vilka regler som gäller innan avresa då inresebestämmelser alltid kan förändras med kort varsel.


Börja planera din resa till Bratislava


De bästa sakerna att se och göra i Bratislava

Vad ska man se i Bratislava?

Sevärdheter som den gamla stadskärnan, Bratislava slott och museet för Bratislavas stadshistoria är att rekommendera när du är på besök i staden.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Ta med barnen på en cykelutflykt i Koliba eller en skidtur under vintern.

Ska man köpa reseförsäkring?

Det europeiska sjukförsäkringskortet gäller i Slovakien och täcker sjukvårdskostnader. Kontrollera vad som ingår i din hemförsäkring innan du köper till någon extra reseförsäkring.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka kranvattnet.

Ska man lämna dricks?

Det är normalt att lämna ungefär 5 % i dricks på notan.

Var ska man shoppa?

Shoppa i varuhuset Eurovea som har både större kedjor och mer exklusiva butiker nära den gamla stadskärnan.


Hitta billiga flyg till andra städer i Slovakien

Slovakien har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?