Hitta billiga flyg till Abu Dhabi

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 25/3
lör 1/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Abu Dhabi

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Abu Dhabi

Bästa priset för enkelresa

1 355 kr

Bästa priset för tur- och returresa

2 720 kr

Snabbast flygtid

9t 20m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Abu Dhabi från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 355 kr (Stockholm Arlanda till Abu Dhabi Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Abu Dhabi från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 720 kr (Stockholm Arlanda till Abu Dhabi Intl).
Det snabbaste flyget till Abu Dhabi från Sverige tar 9t 20m (Stockholm Arlanda till Abu Dhabi Intl).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Abu Dhabi, inklusive Turkish Airlines, Pegasus Airlines och Etihad Airways.

Trender för flygresor till Abu Dhabi

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Abu Dhabi och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Abu Dhabi?

september är generellt den billigaste månaden att flyga till Abu Dhabi från Sverige med priser runt 3 854 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Abu Dhabi i september är det också billigt att flyga i mars. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 4 284 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Abu Dhabi?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Abu Dhabi från Muskat för 241 kr. Detta är 96 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Abu Dhabi. För att hitta de billigaste priserna till Abu Dhabi från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Abu Dhabi?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Abu Dhabi är en torsdag. Resenärer som väljer att resa till Abu Dhabi på en torsdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 5 195 kr. För en avgång en måndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 5 875 kr från Sverige till Abu Dhabi.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Abu Dhabi?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Abu Dhabi oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Abu Dhabi med avgång på kvällen för så lite som 3 173 kr. Flyg mitt på dagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 5 700 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Abu Dhabi?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Abu Dhabi beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Dubai Intl tar i genomsnitt 6t 35m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Dubai Intl i genomsnitt ligger på 13t 15m. Dubai Intl är den mest populära flygplatsen i Abu Dhabi.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Abu Dhabi?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Abu Dhabi från Sverige är 40 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 5 405 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Abu Dhabi

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Abu Dhabi från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Abu Dhabi

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Abu Dhabi

Stockholm (STO) till Abu Dhabi (AUH)

Vanligtvis är flyg till Abu Dhabi från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Abu Dhabi Intl, vilket i genomsnitt kostar 5 417 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ABU DHABI TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars20% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Abu Dhabi kostar i genomsnitt bara 4 431 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ABU DHABI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember39% dyrareDet kostar omkring 7 708 kr för flyg till Abu Dhabi från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ABU DHABI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember480% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Abu Dhabi från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Abu Dhabi

Abu Dhabis högsäsong infaller under vinterhalvåret då du möts av varma men behagliga temperaturer och fint badväder. Under denna tid är det dock folktätt på stränderna och priserna stiger. Under sommaren når temperaturerna upp emot 40 grader vilket gör det svårt att vara utomhus, men många nöjen i Abu Dhabi är anpassade efter detta. Exempelvis kan du shoppa eller roa dig i något av de stora varuhusen. Under vår och höst kan det vara bäst att åka om du vill undvika högsäsongens priser men ändå slippa den värsta värmen.

När hittar du lägst priser på flyg till Abu Dhabi?

Billiga priser på flygstolar hittar du online hos momondo där du kan jämföra priser mellan olika datum. Billiga resor hittar du i januari och november vilket dessutom är en bra tid att resa på med tanke på väder och temperatur. Hos momondo kan du även leta efter resor med hotell om du vill boka allt på samma gång.

Abu Dhabi Intl flygplats, Dubai Al Maktoum Intl flygplats, Al Ain flygplats, Dubai Intl flygplats eller Sharjah flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Abu Dhabi.

Den billigaste flygplatsen i närheten av Abu Dhabi är generellt Sharjah flygplats med ett genomsnittspris på 4 062 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Abu Dhabi

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Abu Dhabi
Flera flygbolag
11 apr.
ARN05:20Stockholm Arlanda
25t 35m
2 stopp
AUH06:55Abu Dhabi Intl
18 apr.
AUH16:00Abu Dhabi Intl
25t 40m
2 stopp
ARN17:40Stockholm Arlanda
2 720 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
11 apr.
ARN16:45Stockholm Arlanda
19t 30m
1 stopp
AUH12:15Abu Dhabi Intl
18 apr.
AUH16:00Abu Dhabi Intl
25t 40m
2 stopp
ARN17:40Stockholm Arlanda
2 898 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
4 apr.
ARN03:05Stockholm Arlanda
11t 45m
1 stopp
AUH14:50Abu Dhabi Intl
18 apr.
AUH16:00Abu Dhabi Intl
25t 40m
2 stopp
ARN17:40Stockholm Arlanda
3 266 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
10 apr.
ARN07:00Stockholm Arlanda
30t 25m
3 stopp
AUH13:25Abu Dhabi Intl
18 apr.
AUH16:00Abu Dhabi Intl
25t 40m
2 stopp
ARN17:40Stockholm Arlanda
3 287 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 apr.
ARN12:25Stockholm Arlanda
26t 20m
1 stopp
AUH14:45Abu Dhabi Intl
18 apr.
AUH16:00Abu Dhabi Intl
25t 40m
2 stopp
ARN17:40Stockholm Arlanda
3 308 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
11 apr.
ARN03:50Stockholm Arlanda
27t 05m
3 stopp
AUH06:55Abu Dhabi Intl
18 apr.
AUH16:00Abu Dhabi Intl
25t 40m
2 stopp
ARN17:40Stockholm Arlanda
3 371 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Abu Dhabi

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Abu Dhabi, visa några av våra erbjudanden nedan av Pegasus Airlines
Flera flygbolag
23 maj
ARN16:45Stockholm Arlanda
19t 30m
1 stopp
AUH12:15Abu Dhabi Intl
1 355 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
23 maj
ARN19:05Stockholm Arlanda
18t 55m
2 stopp
AUH14:00Abu Dhabi Intl
1 659 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
30 mars
ARN02:40Stockholm Arlanda
28t 15m
2 stopp
AUH06:55Abu Dhabi Intl
1 838 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Abu Dhabi?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Abu Dhabi

Vilka bolag flyger till Abu Dhabi?

Emirates är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Abu Dhabi. Turkish Airlines, Pegasus Airlines och Lufthansa är också populära val för att flyga till Abu Dhabi från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Abu Dhabi med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med SWISS till Abu Dhabi

Det mest populära flygbolaget för flyg till Abu Dhabi på momondo är SWISS som flyger 6 flyg i denna riktning varje vecka. De flesta avgår från Zürichs internationella, och det bästa erbjudandet för flyg med SWISS till Abu Dhabi ligger på 6 422 kr (tur och retur, Stockholm Arlanda till Abu Dhabi enligt momondosökningar inom de senaste 72 timmarna). Av 184 omdömen har SWISS ett betyg på 8,3 bland momondos användare.

Flyg med Qatar Airways till Abu Dhabi

3 945 kr är det bästa erbjudandet för Qatar Airways tur och retur till Abu Dhabi som hittats på momondo under de senaste dagarna. Detta erbjudande avgick från Stockholm Arlanda. Qatar Airways har 23 avgående flyg till Abu Dhabi under de flesta veckor, med priser som varierar beroende på tillgänglighet. 344 momondoanvändare har recenserat Qatar Airways och ger flygbolaget 7,8/10 i genomsnittsbetyg.


Populära flygresor till Abu Dhabi

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Abu Dhabi som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Abu Dhabi
Snabbaste flygtid11t 00m
Billigaste pris2 720 kr

Så tar du dig runt i Abu Dhabi

Det första du bör veta när du ska ta dig runt i Abu Dhabi är att många gator omnämns med två olika namn tack vare ett nytt initiativ till att byta namnen på stadens gator. Detta betyder att gatorna kan ha olika namn beroende på om du tittar på en ny eller lite äldre karta. Bäst är att i förväg kolla upp huvudgator i staden och dess olika namn för att kunna navigera dig oavsett karta. Abu Dhabis lokaltrafik består av bussar som trafikerar 14 olika linjer dygnet runt. Vid busstationerna kan du köpa laddningsbara kort som du sedan validerar när du går på och av bussen.

Testa på att ta en gratis vattentaxi för att åka mellan någon av de femstjärniga hotellen vid Kor Al Maqta eller Souck Qaryat Al Beri. Om du vill passa på att vara aktiv under semestern finns det också bra cykelvägar och du hyr cykel på Funride cycle-hire-stationer som är utspridda över hela staden. Om du vill ta taxi går det bra att vinka in dessa direkt från gatan.


Visumkrav för att besöka Abu Dhabi

När du reser till Abu Dhabi behöver du inte något visum om din resa är kortare än 90 dagar. Viktigt att tänka på är att du måste ha med ett pass som är giltigt i minst 6 månader räknat från utresan ur landet. Om ditt pass har kortare giltighetstid kommer du att nekas inträde i landet. Detsamma gäller om ditt pass är trasigt. Kolla alltid upp de senaste inresebestämmelserna innan du åker då regler om pass och visum snabbt kan komma att förändras.


Börja planera din resa till Abu Dhabi


De bästa sakerna att se och göra i Abu Dhabi

Du hittar billiga priser på flygbiljetter genom att jämföra priser för olika datum och flygbolag via momondos priskalender.

Populära sevärdheter består av Sheikh Zayed Moskéen, kuststräckan Corniche och Emirates palatset.

För säkerhetsskull bör du köpa vatten på flaska.

Nej, men om du får extra bra service kan du avrunda uppåt.

Passa på att shoppa i de enorma galleriorna Marina Mall, Dalma Mall och The Galleria.


Hitta billiga flyg till andra städer i Förenade Arabemiraterna

Förenade Arabemiraterna har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Abu Dhabi. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Abu Dhabi så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

När du väl ser alla flygalternativ för Abu Dhabi låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Abu Dhabi. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.