Hitta billiga flyg till Förenade Arabemiraterna från 1 181 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
lör 2/12
lör 9/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Förenade Arabemiraterna

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Förenade Arabemiraterna

Bästa priset för enkelresa

1 181 kr

Bästa priset för tur- och returresa

2 665 kr

Snabbast flygtid

11t 50m

Flygs av

4 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Förenade Arabemiraterna från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 181 kr (Stockholm Arlanda till Dubai Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Förenade Arabemiraterna från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 665 kr (Stockholm Arlanda till Dubai Intl).
Det snabbaste flyget till Förenade Arabemiraterna från Sverige tar 11t 50m (Stockholm Arlanda till Dubai Intl).
Det finns 4 flygbolag som flyger till och från Förenade Arabemiraterna, inklusive LOT, Pegasus Airlines och Wizz Air Malta.

Trender för flygresor till Förenade Arabemiraterna

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Förenade Arabemiraterna och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det billigaste flyget till Förenade Arabemiraterna?

Om du vill flyga till Förenade Arabemiraterna så billigt som möjligt ta då en titt på flygbolag som Wizz Air Abu Dhabi, Wizz Air och flydubai med priser från 85 kr, 1 319 kr respektive 1 519 kr.
Se priser från:

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Förenade Arabemiraterna?

Bland momondos användare är den populäraste staden i Förenade Arabemiraterna Dubai, och besöks omkring 90% mer än någon annan stad i Förenade Arabemiraterna. Andra städer som resenärer ofta reser till är Abu Dhabi och Sharjah.

Hur långt är flyget från Sverige till Förenade Arabemiraterna?

Flygtider från Sverige till Förenade Arabemiraterna varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Dubai Intl (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 6t 40m. En annan populär rutt från Sverige till Förenade Arabemiraterna är att flyga från Göteborg Landvetter till Dubai Intl, vilket i runda slängar tar 9t 50m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Vilka flygbolag flyger till Förenade Arabemiraterna?

Emirates är det mest populära flygbolaget som flyger till Förenade Arabemiraterna, och 57% av våra användare väljer att flyga med dem för att ta sig till Förenade Arabemiraterna. Andra populära val inkluderar Turkish Airlines och Lufthansa. Det finns för närvarande totalt 15 olika flygbolag som flyger till Förenade Arabemiraterna.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Förenade Arabemiraterna? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De billigaste flygen till städer i Förenade Arabemiraterna

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Förenade Arabemiraterna från Sverige
Dubai
Dubai

Användbar information om ditt flyg till Förenade Arabemiraterna

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Förenade Arabemiraterna

Vilka sevärdeheter finns det i Förenade Arabemiraterna?

Vilken är den bästa flygplatsen att landa på för att besöka Dubai Mall?

Den närmsta flygplatsen till Dubai Mall är Dubai flygplats som ligger i Dubai. Om du planerar att besöka eller bo i detta område är det smidigast att flyga till Dubai flygplats.

Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Förenade Arabemiraterna?

Hur mycket kostar flyg till Förenade Arabemiraterna?

Det billigaste flyget till Förenade Arabemiraterna som nyligen hittades på momondo läg på 4 062 kr. Även om du inte hittar ett lika billigt flyg som detta, kom ihåg att allt under 14 129 kr ses som ett bra pris för flyg till Förenade Arabemiraterna. 15 795 kr är genomsnittskostnaden för att flyga till Förenade Arabemiraterna, medan 31 943 kr är den dyraste.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Förenade Arabemiraterna?

Priserna för flyg till Förenade Arabemiraterna uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Förenade Arabemiraterna?

Från och med november 2023 finns det 30 bolag att välja mellan för flyg till Förenade Arabemiraterna.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Förenade Arabemiraterna?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Förenade Arabemiraterna

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Förenade Arabemiraterna?

De rese- och hälsodokument du behöver för din resa till Förenade Arabemiraterna kan skilja sig åt beroende på din resplan och personliga situation. Vanligtvis bör du ha flera dokument till hands, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Förenade Arabemiraterna. Det är alltid bra att rådfråga ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


De senaste flygen hittade till populära städer i Förenade Arabemiraterna

Hitta flyg till dessa populära städer i Förenade Arabemiraterna, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Förenade Arabemiraterna

Dessa rutter har de billigaste flygen till Förenade Arabemiraterna som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmDubai6t 40m2 519 kr
StockholmAbu Dhabi12t 25m2 978 kr
StockholmSharjah9t 55m3 835 kr
GöteborgDubai9t 50m4 097 kr
GöteborgAl Ain44t 55m11 464 kr
NorrköpingDubai32t 45m13 690 kr

De bästa sakerna att se och göra i Förenade Arabemiraterna

Vilka flygbolag flyger direkt till Förenade Arabemiraten?

Flyg till Förenade Arabemiraten går direkt från Stockholm till Dubai. För andra städer i landet, bland annat populära Abu Dhabi, behöver du mellanlanda under vägen. Från Arlanda flygplats i Stockholm kan du flyga direkt med både Norwegian och Emirates till Dubai International Airport i Dubai. Därifrån kan du flyga vidare till andra städer i Förenade Arab Emiraten.

Hur lång tid tar det att flyga till Förenade Arabemiraten?

Flygresor till Förenade Arabemiraten tar ungefär 7 timmar om du flyger direkt. Med en mellanlandning under vägen kan du räkna med ungefär 10 timmars flygtid om du gör ett relativt snabbt byte under vägen. Hos momondo kan du jämföra olika rutters priser och restider för att avgöra vilket alternativ som lönar sig för din resa.

Vilken tid på året ska man resa till Förenade Arabemiraten?

Den bästa tiden på året att resa till Förenade Arabemiraten är under vinterhalvåret, mellan november och mars, då temperaturerna är som mest behagliga och ligger på cirka 20 grader. Under denna tid är det både möjligt att åka på sol- och badsemestrar men även tillräckligt svalt för utflykter till ökenområdena.

Kan man resa till Förenade Arabemiraten utan pass eller visum?

Du behöver ett visum för att resa från Sverige till Förenade Arabemiraten. Detta behöver du dock inte ansöka om i förväg utan får vid inresan i landet. Det tillfälliga visumet gäller i 90 dagar och går inte att förlänga, men gäller i ett halvår.


Användbar information för att hitta flygerbjudande för Förenade Arabemiraterna

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Förenade Arabemiraterna?

    Bekräfta dina resedetaljer och sök efter de senaste erbjudandena. När du går igenom sökresultaten har du möjlighet att skapa en prisbevakning. Du kommer därefter få uppdateringar när priserna för rutten stiger eller sjunker.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Förenade Arabemiraterna med momondo?

    Få ut det bästa av år AI-teknologi med vårt verktyg “Prisprognos” som förutsäger om du gör bäst i att boka nu eller avvakta tills priserna sjunker. Du kan strategiskt välja den bästa dagen att flyga och spara pengar med hjälp av vår “Priskalender”. “Explore” visar en översikt över hur mycket det kostar att flyga var som helst från en vald stad eller flygplats. Vår blogg “Discover” är ett bra alternativ för reseinspiration och tips hur du kan spara pengar när du reser, medan verktyget "Prisbevakning" kommer att uppdatera dig när priserna ändras, så att du kan boka i precis rätt tillfälle.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi visar priser från över 700 konkurrenter med endast ett klick. Med alternativ från flygbolag och resebyråer från våra 30 internationella marknader har vi möjligheten att visa dig ett brett utbud av erbjudanden för ditt nästa äventyr.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Förenade Arabemiraterna?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Förenade Arabemiraterna. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Förenade Arabemiraterna ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till Förenade Arabemiraterna ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Förenade Arabemiraterna?

När du väl ser alla flygalternativ för Förenade Arabemiraterna låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Förenade Arabemiraterna ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Förenade Arabemiraterna på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Förenade Arabemiraterna

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.