Sök och hitta billiga flyg till Förenade Arabemiraterna

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 4/10
tis 11/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Förenade Arabemiraterna

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Förenade Arabemiraterna

Bästa priset för enkelresa

759 kr

Bästa priset för tur- och returresa

2 073 kr

Snabbast flygtid

9t 25m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Förenade Arabemiraterna från Sverige under de senaste 72 timmarna är 759 kr (Stockholm Arlanda till Abu Dhabi Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Förenade Arabemiraterna från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 073 kr (Stockholm Arlanda till Abu Dhabi Intl).
Det snabbaste flyget till Förenade Arabemiraterna från Sverige tar 9t 25m (Göteborg Landvetter till Dubai Intl).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Förenade Arabemiraterna, inklusive Pegasus Airlines och Wizz Air.

Trender för flygresor till Förenade Arabemiraterna

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Förenade Arabemiraterna och lägg upp den ultimata resplanen

Hur mycket kostar flyg till Förenade Arabemiraterna?

Det billigaste flyget till Förenade Arabemiraterna som nyligen hittades på momondo läg på 916 kr. Även om du inte hittar ett lika billigt flyg som detta, kom ihåg att allt under 12 380 kr ses som ett bra pris för flyg till Förenade Arabemiraterna. 13 144 kr är genomsnittskostnaden för att flyga till Förenade Arabemiraterna, medan 84 158 kr är den dyraste.
See prices from:

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Förenade Arabemiraterna?

Bland momondos användare är den populäraste staden i Förenade Arabemiraterna Dubai, och besöks omkring 362% mer än någon annan stad i Förenade Arabemiraterna. Andra städer som resenärer ofta reser till är Abu Dhabi och Sharjah.

Hur långt är flyget från Sverige till Förenade Arabemiraterna?

Flygtider från Sverige till Förenade Arabemiraterna varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Dubai Intl (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 6t 40m. En annan populär rutt från Sverige till Förenade Arabemiraterna är att flyga från Göteborg Landvetter till Dubai Intl, vilket i runda slängar tar 9t 25m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Vilka flygbolag flyger till Förenade Arabemiraterna?

Emirates är det mest populära flygbolaget som flyger till Förenade Arabemiraterna, och 47% av våra användare väljer att flyga med dem för att ta sig till Förenade Arabemiraterna. Andra populära val inkluderar Norwegian och Turkish Airlines. Det finns för närvarande totalt 20 olika flygbolag som flyger till Förenade Arabemiraterna.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Förenade Arabemiraterna? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De billigaste flygen till städer i Förenade Arabemiraterna

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Förenade Arabemiraterna från Sverige

Användbar information om ditt flyg till Förenade Arabemiraterna

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Förenade Arabemiraterna

Den närmsta flygplatsen till Dubai Mall är Dubai flygplats som ligger i Dubai. Om du planerar att besöka eller bo i detta område är det smidigast att flyga till Dubai flygplats.

Om du vill flyga till Förenade Arabemiraterna så billigt som möjligt ta då en titt på flygbolag som Wizz Air Abu Dhabi, Wizz Air och flydubai med priser från 632 kr, 1 214 kr respektive 1 529 kr.De senaste flygen hittade till populära städer i Förenade Arabemiraterna

Hitta flyg till dessa populära städer i Förenade Arabemiraterna, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Förenade Arabemiraterna

Dessa rutter har de billigaste flygen till Förenade Arabemiraterna som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmAbu Dhabi9t 50m2 073 kr
StockholmDubai6t 40m2 266 kr
GöteborgDubai9t 25m3 048 kr
StockholmSharjah8t 35m4 577 kr
NorrköpingDubai29t 55m11 919 kr
GöteborgAl Ain31t 35m12 848 kr

De bästa sakerna att se och göra i Förenade Arabemiraterna

Resor till Förenade Arabemiraten är som mest populära att boka under vinterhalvåret då vädret är milt och behagligt. Under dessa månader ligger temperaturen i landet på dryga 20 grader. Många event, festivaler och sporttävlingar äger dessutom runt under vintermånaderna. Särskilt januari och december är allra mest populära och under dessa månader är det därför högre priser både på flygbiljetter till Förenade Arabemiraten och på resor med hotell. Något lägre priser på flyg till Förenade Arabemiraten hittar du mellan mars och maj samt i oktober, då temperaturerna är varmare och mer passande för badsemestrar. Populära destinationer i landet är städerna Dubai, Abu Dhabi och Ras al Khaimah. Under sommarmånaderna hittar du dock de allra lägsta priserna på flyg till Förenade Arabemiraten då temperaturerna i landet är mycket höga vilket gör att det inte är särskilt många turister under denna säsong. Om du reser under sommaren finns dock många inomhus aktiviteter i storstäderna, särskilt i Dubai där de stora shoppinghusen innehåller hundratals affärer och aktiviteter som nöjesparker och biografer. Via priskalendern hos momondo kan du jämföra priser mellan olika datum direkt på nätet för att avgöra när det är som billigast att boka hotell och flyg till Förenade Arabemiraten.

Vilka flygbolag flyger direkt till Förenade Arabemiraten?

Flyg till Förenade Arabemiraten går direkt från Stockholm till Dubai. För andra städer i landet, bland annat populära Abu Dhabi, behöver du mellanlanda under vägen. Från Arlanda flygplats i Stockholm kan du flyga direkt med både Norwegian och Emirates till Dubai International Airport i Dubai. Därifrån kan du flyga vidare till andra städer i Förenade Arab Emiraten.

Hur lång tid tar det att flyga till Förenade Arabemiraten?

Flygresor till Förenade Arabemiraten tar ungefär 7 timmar om du flyger direkt. Med en mellanlandning under vägen kan du räkna med ungefär 10 timmars flygtid om du gör ett relativt snabbt byte under vägen. Hos momondo kan du jämföra olika rutters priser och restider för att avgöra vilket alternativ som lönar sig för din resa.

Vilken tid på året ska man resa till Förenade Arabemiraten?

Den bästa tiden på året att resa till Förenade Arabemiraten är under vinterhalvåret, mellan november och mars, då temperaturerna är som mest behagliga och ligger på cirka 20 grader. Under denna tid är det både möjligt att åka på sol- och badsemestrar men även tillräckligt svalt för utflykter till ökenområdena.

Kan man resa till Förenade Arabemiraten utan pass eller visum?

Du behöver ett visum för att resa från Sverige till Förenade Arabemiraten. Detta behöver du dock inte ansöka om i förväg utan får vid inresan i landet. Det tillfälliga visumet gäller i 90 dagar och går inte att förlänga, men gäller i ett halvår.


Internationella flygrutter till Förenade Arabemiraterna

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Dubai
Snabbaste flygtid6t 40m
Billigaste pris2 266 kr
Flyg från Göteborg till Dubai
Snabbaste flygtid9t 25m
Billigaste pris3 048 kr
Flyg från Stockholm till Sharjah
Snabbaste flygtid8t 35m
Billigaste pris4 577 kr
Flyg från Köpenhamn till Dubai
Snabbaste flygtid6t 20m
Billigaste pris4 611 kr
Flyg från Stockholm till Abu Dhabi
Snabbaste flygtid9t 50m
Billigaste pris2 073 kr
Flyg från Stockholm till Dubai
Snabbaste flygtid10t 30m
Billigaste pris6 639 kr
Flyg från Los Angeles till Dubai
Snabbaste flygtid15t 55m
Billigaste pris9 563 kr
Flyg från Norrköping till Dubai
Snabbaste flygtid29t 55m
Billigaste pris11 919 kr

Hitta flyg till Förenade Arabemiraterna

Välj en flygdestination nedan

Flyg till regioner i Förenade Arabemiraterna

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Förenade Arabemiraterna


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Förenade Arabemiraterna. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Ja. Alla flyg till Förenade Arabemiraterna ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

När du väl ser alla flygalternativ för Förenade Arabemiraterna låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Förenade Arabemiraterna på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.