Hitta billiga flyg till Jeddah

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 1/4
lör 8/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Jeddah

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Jeddah och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Jeddah?

Om du inte har möjlighet att besöka Jeddah under september, är det även billigt att resa från Sverige i oktober. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 5 721 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Jeddah?

623 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Jeddah på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Bukarest och är 88 % billigare än de flesta andra flyg till Jeddah. För att hitta det billigaste priset till Jeddah från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Jeddah?

Enligt våra data är torsdag den billigaste veckodagen att flyga till Jeddah från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en torsdag var 6 823 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Undvik att boka avgångar för en lördag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Jeddah för flygningar en lördag på 7 165 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Jeddah?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Jeddah är på kvällen. Flyg från Sverige till Jeddah kan då kosta så lite som 4 824 kr. Flyg på eftermiddagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 7 911 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Jeddah?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Jeddah från Sverige är 35 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 6 875 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Jeddah

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Jeddah från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Jeddah

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Jeddah

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Jeddah (JED)

Vanligtvis är flyg till Jeddah från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Jeddah King Abdulaziz Int, vilket i genomsnitt kostar 6 832 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN JEDDAH TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember21% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Jeddah kostar i genomsnitt bara 5 366 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL JEDDAH FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli17% dyrareDet kostar omkring 7 982 kr för flyg till Jeddah från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL JEDDAH FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember503% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Jeddah från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Jeddah

Du hittar billiga flyg till Jeddah under både sommaren och hösten då staden har sin lågsäsong. Då det är mycket varmt under denna period kan du hitta billiga flygbiljetter till Jeddah. Dyrast är att resa under vinter och höst då det är som mest populärt att boka flygbiljetter till Jeddah. Jämför priser på flyg till Jeddah hos momondo för att se under vilka av årets datum det är bäst att resa.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Jeddah. Om du planerar att flyga till Jeddah, överväg då även att boka flyg till Taif flygplats(139 km från stadskärnan i Jeddah).


Vilka bolag flyger till Jeddah?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Jeddah

I genomsnitt avgår 2 flyg med Aegean Airlines till Jeddah varje vecka.De flesta av dem flyger från Aten-Elefthérios Venizélos till Jeddah vilket är den mest populära rutt som trafikeras av Aegean Airlines till Jeddah. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med Aegean Airlines till Jeddah som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 3 868 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. Aegean Airlines är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 8,5/10 i betyg av 79 av våra användare.

Emirates flyger vanligtvis till Jeddah 35 gånger per vecka, vilket gör det till ett populärt flygbolag att flyga med, särskilt när du ska till Jeddah från Dubai Intl . Emirates (betyg: 8,2, 177 omdöme) varierar i pris beroende på när och vart du vill flyga från Jeddah. Det bästa biljettpriset för Emirates som hittats på momondo till Jeddah var från Stockholm Arlanda (7 856 kr tur och retur).


Så tar du dig runt i Jeddah

Kollektivtrafiken i Jeddah består av bussar och staden har ett modernt nätverk av busslinjer. Bussarna går från halv sex på morgonen fram till halv tolv på natten. En enkelbiljett kostar cirka 2 SAR (5 SEK). Bussarna har hållplatser längs vägen men du kan vinka in bussarna när som helst under deras rutt och även hoppa av när du vill under vägen. Att ta en taxi är det enda alternativet under nattetid och ett bra alternativ för enkel transport under dagen. För en kort resa inne i centrum kan du räkna med ett pris på 20 SAR (50 SEK). Uber finns även i Jeddah så du kan med fördel använda mobilappen för att beställa en bil. En annan mobilapp för taxi som är populär i Jeddah är Careem.


Visumkrav för att besöka Jeddah

Som svensk medborgare behöver du både pass och visum för att resa till Saudiarabien. Du ansöker om visering via Saudiarabiens ambassad i Stockholm. När du reser in i landet behöver du även lämna fingeravtryck. Tänk på att om du har stämplar eller viseringar till Israel i ditt pass kommer du nekas inresa till Saudiarabien.


Börja planera din resa till Jeddah


De bästa sakerna att se och göra i Jeddah

Många flyger till Jeddah för att ta sig vidare till Mekka, men staden har flera egna sevärdheter du inte ska missa. Besök bland annat Al Shafee-moskén eller ta en promenad längs med norra Jeddahs kustlinje.

Se till att ha en bra reseförsäkring som täcker sjukvård om du skulle behöva detta.


Hitta billiga flyg till andra städer i Saudiarabien

Saudiarabien har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Jeddah. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Ja. Alla flyg till Jeddah ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.