Hyrbilar i Jeddah, Mekka

Vill du hyra en bil billigt i Jeddah, Mekka? Sök och jämför priser här!

Jeddah, Saudiarabien
5 dec — 12 dec
Jeddah, Saudiarabien
tis 5/12
12:00
tis 12/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Jeddah

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Jeddah

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Jeddah?

De billigaste hyrbilarna i Jeddah hittas generellt genom Avis. När du bokar med Avis kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 262 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Jeddah är 393 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Jeddah?

Budget har flest uthyrningskontor i Jeddah med 21 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Jeddah?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i Jeddah är Chevrolet Spark, följt av modellen Toyota Yaris. Våra användare har hittat erbjudanden för Chevrolet Spark i Jeddah för i genomsnitt 458 kr per dag, och så billigt som 452 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 414 kr per dag att hyra modellen Toyota Yaris i Jeddah, även om du kan hitta priser för så lite som 390 kr per dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Jeddah, Mekka

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Jeddah, Mekka
Ekonomi476 kr per dag
Kompakt460 kr per dag
Medelstor507 kr per dag
Stor SUV832 kr per dag
Lyx1 231 kr per dag
Kompakt SUV706 kr per dag
Medelstor SUV730 kr per dag
Lyx-SUV1 415 kr per dag
Stor kombi1 510 kr per dag
Standard-SUV1 595 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Jeddah

Jeddah har fantastiska historiska sevärdheter och museer samt många moderna attraktioner som temaparken Shallal och Mall of Arabia. Om du vill njuta av din resa och besöka så många platser som möjligt ska du kolla in biluthyrning i Jeddah och hyra en bil. Det finns mer än 10 hyrbilsställen, så det kommer inte att vara svårt att hitta den hyrbil du vill ha. Du kan hyra elbilar, ekonomibilar, personbilar och lyxbilar i Jeddah. Att hitta en parkeringsplats i Jeddah kommer inte att vara något problem eftersom det finns många parkeringsplatser över hela staden. Jeddah i Makkah är promenadvänlig och det finns vandringsturer som du kan delta i, till exempel Yanbu Trip och Jeddah Trip. Det är också både enkelt och roligt att köra runt i staden.

Är det värt att hyra en bil när jag besöker Jeddah?

Jeddah är en stor stad med många sevärdheter. För att få ut så mycket som möjligt av din tid i staden och se så många sevärdheter som möjligt bör du hyra en bil. Satsa på en billig hyrbil i Jeddah, så att du slipper göra hål i plånboken. När du befinner dig i stadens centrum kan du behöva leta efter en parkeringsplats, vissa är avgiftsbelagda medan andra är gratis. Det finns offentliga parkeringsplatser och parkeringsplatser på flygplatser och hotell. För att hitta en gratis parkeringsplats måste du vara beredd på att gå en bit. Parkeringsavgifterna i Jeddah är billiga, så du behöver inte oroa dig särskilt mycket för det. En hyrbil i Jeddah kommer också väl till pass om du vill ta dig ut ur staden och njuta av landsbygden. Var dock försiktig med sanden. Du kan lätt fastna i sanden om du har en liten, mindre kraftfull bil. Försök att hålla dig på de asfalterade vägarna. Hyrbilsfirmorna i Jeddah är professionella och pålitliga, så du behöver inte oroa dig för att du får en hyrbil av dålig kvalitet. Det är klokt att boka en hyrbil innan du anländer, så boka din hyrbil i Jeddah via momondo före din resa.

Vilka olika trafikregler bör jag tänka på när jag kör i Jeddah?

Som besökare i Jeddah måste du och dina passagerare ha säkerhetsbältet på, särskilt de som sitter i framsätet. Små barn måste också sitta i bilbarnstolar. När du vill köra om måste du köra om till vänster om den bil som kör framför dig. Det är inte tillåtet att köra om där det finns två heldragna linjer i mitten av vägen. Innan du ger dig ut på vägen ska du se till att du har med dig dina försäkringsuppgifter, registreringsbevis och körkort, eftersom trafikpolisen kan komma att stoppa dig och be dig att visa upp dem. I Jeddah är hastighetsgränserna skrivna på arabiska. Det är bra att känna till vilka hastighetsgränser som gäller, så att du inte överskrider dem. Det bästa är att kolla med Jeddahs trafikverk för att se om det har skett några ändringar i trafikreglerna på senare tid.

Vilken typ av körkort behöver du för att hyra en bil i Jeddah?

Du måste vara 18 år eller äldre för att få köra hyrbilar i Jeddah. De körkort som är tillåtna i Jeddah är körkort från länder som Nya Zeeland, Australien, Kanada, USA, EU och GCC-staterna som Förenade Arabemiraten, Oman, Kuwait och Bahrain. Du kan använda dessa körkort i upp till tre månader. Om du har ett internationellt körkort får du använda det i 12 månader. När tiden går ut måste du byta ut ditt körkort till ett saudiarabiskt körkort för att kunna fortsätta köra i Jeddah. Din biluthyrningsfirma bör hjälpa dig när det gäller frågor om körkort i Jeddah.


Erbjudanden på hyrbilar i Jeddah, Mekka

Hitta rätt hyrbil för dig i Jeddah

Liten cars

292 kr - 479 kr

Alla biltyper

468 kr - 4 558 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten car i Jeddah, Saudiarabien är 397 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten car i Jeddah, Saudiarabien är juni. Då är priset 27% lägre än under resten året och ligger på bara 292 kr per dag. En hyrbil av typen liten car är typiskt 73 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Jeddah. Genomsnittspriset för en hyrbil i Jeddah kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten car i Jeddah som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel car i Jeddah, Saudiarabien är 757 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel car i Jeddah, Saudiarabien är oktober. Då är priset 17% lägre än under resten året och ligger på bara 633 kr per dag. En hyrbil av typen medel car är typiskt 47 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Jeddah. Genomsnittspriset för en hyrbil i Jeddah kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel car i Jeddah som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor car i Jeddah, Saudiarabien är 1 872 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor car i Jeddah, Saudiarabien är januari. Då är priset 69% lägre än under resten året och ligger på bara 599 kr per dag. En hyrbil av typen stor car är typiskt 24% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Jeddah. Genomsnittspriset för en hyrbil i Jeddah kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen stor car i Jeddah som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Jeddah, Saudiarabien är 2 358 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Jeddah, Saudiarabien är juli. Då är priset 65% lägre än under resten året och ligger på bara 844 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 40% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Jeddah. Genomsnittspriset för en hyrbil i Jeddah kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Jeddah som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt car i Jeddah, Saudiarabien är 2 832 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt car i Jeddah, Saudiarabien är april. Då är priset 38% lägre än under resten året och ligger på bara 1 779 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt car är typiskt 50% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Jeddah. Genomsnittspriset för en hyrbil i Jeddah kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

460 kr/dag

(9 dec - 22 dec)
Mercedes-Benz A-Class
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

476 kr/dag

(3 dec - 3 jan)
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

476 kr/dag

(3 dec - 3 jan)
Opel Corsa

Hyrbilsleverantörer i Jeddah

Alla större biluthyrningsfirmor i Jeddah, Mekka

Best Rent A Car

5 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

National

1 plats

Thrifty

8 platser

Sixt

3 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,0

Payless

3 platser

Budget

21 platser
Översikt

Renlighet

5,3

Comfort

5,1

Övergripande

5,1

Upphämtning/avlämning

5,4

Bäst

5,2

Avis

6 platser
Översikt

Renlighet

5,2

Comfort

5,6

Övergripande

4,7

Upphämtning/avlämning

5,1

Bäst

5,1

Hertz

9 platser
Översikt

Renlighet

6,6

Comfort

6,0

Övergripande

4,6

Upphämtning/avlämning

4,6

Bäst

5,3

Bra att veta om hyrbilar i Jeddah

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Jeddah.

Mest populära uthyrningsföretag

Key Rent A Car

Populära biltyper

Mini, SUV, Compact

Billigaste hyrbilen

433 kr

Mest populära modellen

Chevrolet Spark
Den mest populära biluthyrningsfirman i Jeddah som hittats på momondo den här månaden är Key Rent A Car. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Europcar och Enterprise Rent-A-Car
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Jeddah under de senaste 72 timmarna: Mini, SUV, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Jeddah är 433 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 505 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Jeddah under de senaste 7 dagarna är av modellen Chevrolet Spark. Våra användare föredrar också Toyota Yaris som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Jeddah

Nedan visas de mest populära hotellen i Jeddah

Att köra med hyrbil i Jeddah – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Jeddah och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Jeddah, Saudiarabien?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Jeddah erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Best Rent A Car, Avis och Budget har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Vad är hastighetsgränsen i Jeddah, Saudiarabien?

Hastighetsgränsen i Jeddah är 90 km/t om inget annat anges. Jeddah har en hastighetsgräns på 120 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Jeddah ligger hastighetsgränsen generellt på 140 km/t.

Hur är vädret i Jeddah, Saudiarabien i november?

Den som letar efter en hyrbil i Jeddah under månaden november kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 27 °C och en nederbörd på cirka 20 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Är vädret i Jeddah representativt för resten av Mekka?

Om du letar efter en hyrbil i Jeddah för en bilresa till närliggande områden under november månad är det viktigt att veta att resten av Mekka vanligtvis har en temperatur på 27 °C och en nederbörd på omkring 20 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Jeddah?

Priser för bilar i Jeddah uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Jeddah?

Det finns 89 bolag tillgängliga för bilar i Jeddah från och med november. 2023.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Jeddah?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Jeddah. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Jeddah?

För att få hyra en bil i Jeddah måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Jeddah?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Jeddah kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Jeddah?

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Jeddah då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Jeddah med gratis avbokning?

Ja, momondo låter dig filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Jeddah som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Jeddah på momondo?

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Jeddah.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Jeddah som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Jeddah.

Kan jag söka efter hyrbilar i Jeddah med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Jeddah på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Jeddah

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.