Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Saudiarabien

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Saudiarabien? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
週四 25/7
週四 1/8

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa en för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Saudiarabien

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Saudiarabien
Toyota Yaris
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

278 kr/dag

(26 7月 - 28 8月)
Toyota Yaris
Smart Forfour
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

281 kr/dag

(31 8月 - 10 9月)
Smart Forfour
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

306 kr/dag

(26 7月 - 28 8月)
Mercedes-Benz A-Class
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

341 kr/dag

(26 7月 - 28 8月)
Renault Captur
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

392 kr/dag

(31 8月 - 10 9月)
Mini Hatch
Skoda Octavia
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

407 kr/dag

(26 7月 - 28 8月)
Skoda Octavia
Skoda Rapid
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

430 kr/dag

(31 8月 - 10 9月)
Skoda Rapid
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

466 kr/dag

(31 8月 - 10 9月)
Renault Captur
Volkswagen Jetta
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

482 kr/dag

(31 8月 - 10 9月)
Volkswagen Jetta

Trender och insikter om att hyra bil i Saudiarabien

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Saudiarabien

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Saudiarabien?

Avis tenderar ha de billigaste hyrbilarna i Saudiarabien. Användare hittar ofta priser så låga som 282 kr/dag när de bokar via Avis. Sannolikheten är stor att du hittar hyrbilserbjudanden via Avis som är lägre än det genomsnittliga nationella priset på 350 kr/dag. Dessa priser kan variera beroende på vilken typ av bil du hyr och i vilken stad du gör det.

Vilken är den populäraste biluthyrningsfirman i Saudiarabien?

Avis är det populäraste biluthyrningsföretaget i Saudiarabien och 61 % av momondos användare valde denna hyrbilsfirma under den senaste månaden. Avis har 37 recensioneroch ett betyg på 5,5 av 10 vilket gör denna biluthyrningsfirma till ett populärt val bland resenärer.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Saudiarabien?

Hyrbilsfirman med flest uthyrningskontor i Saudiarabien är Budget. För närvarade har de 114 kontor på flygplatser och i städer runt omkring i landet. Är du inte säker på vilken stad du vill besöka men vet att du tänker hyra från Budget? Jeddah är den mest populära staden att besöka i Saudiarabien och har 22 hyrbilskontor från Budget.

Vilken är den mest populära hyrbilsmodellen i Saudiarabien?

Den populäraste hyrbilen bland resenärer i Saudiarabien är en Ekonomi. Enligt våra siffror föredrog 45 % av våra användare att hyra en Ekonomi istället för en annan sorts bil. Detta kan bero på inplanerade aktiviteter eller vädret i deras destinationsstad. När du hyr en Ekonomi i Saudiarabien kan du förvänta dig ett genomsnittspris på 483 kr per dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Saudiarabien

Hitta rätt hyrbil för dig i Saudiarabien

Liten bilar

311 kr - 497 kr

Alla biltyper

477 kr - 1 187 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Saudiarabien är 437 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Saudiarabien är juni. Då är priset 29% lägre än under resten året och ligger på bara 311 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 46 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Saudiarabien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Saudiarabien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Saudiarabien av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Saudiarabien är 761 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Saudiarabien är juni. Då är priset 35% lägre än under resten året och ligger på bara 496 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 6 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Saudiarabien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Saudiarabien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Saudiarabien av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Saudiarabien är 1 430 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Saudiarabien är januari. Då är priset 42% lägre än under resten året och ligger på bara 835 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 44% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Saudiarabien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Saudiarabien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Saudiarabien är 1 081 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Saudiarabien är juli. Då är priset 29% lägre än under resten året och ligger på bara 772 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 26% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Saudiarabien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Saudiarabien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Saudiarabien av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Saudiarabien är 1 253 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Saudiarabien är april. Då är priset 34% lägre än under resten året och ligger på bara 1 684 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 36% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Saudiarabien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Saudiarabien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Toyota Yaris
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

278 kr/dag

(26 7月 - 28 8月)
Toyota Yaris
Smart Forfour
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

281 kr/dag

(31 8月 - 10 9月)
Smart Forfour
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

306 kr/dag

(26 7月 - 28 8月)
Mercedes-Benz A-Class

Hyrbilsleverantörer i Saudiarabien

Alla större biluthyrningsfirmor i Saudiarabien

Budget

114 platser

keddy by Europcar

85 platser

Europcar

61 platser

Enterprise Rent-A-Car

34 platser

Avis

28 platser

Best Rent A Car

27 platser

Hertz

24 platser

Sixt

24 platser

Biluthyrning i Saudiarabien

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Saudiarabien och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vilken sida av vägen kör man på i Saudiarabien?

Oavsett om du hyr eller äger en bil i Saudiarabien måste du enligt lagen köra på höger sida av vägen. Kom ihåg att om du känner dig obekväm med att köra på denna sida av vägen kan du alltid ringa efter en taxi eller använda dig av en annan typ av transporttjänst.

Hur bra är vägarna i Saudiarabien?

Vägnätverket i Saudiarabien har fått 5 i betyg för sin kvalitet (1 är lägst, 7 högst). Detta gör att det hamnar som nummer 32 i världen bland 137 andra länder. Vägarna skiljer sig signifikant åt mellan landets olika regioner så använd betygsättningen som en fingervisning för jämförelse mellan länderna.

Vad är åldersgränsen för bilkörning och lagligt drickande i Saudiarabien?

Gränsen för alkoholhalt i blodet ligger på 0,00 ‰ i Saudiarabien, vilket gäller både besökande och lokalbefolkningen. Denna gräns är en mätning av procenten alkohol föraren har i blodet. Denna information används för att besluta hur påverkad personen i fråga är. Det är olagligt att köra ett fordon i Saudiarabien om du har en alkoholhalt som överstiger 0,00 ‰, och detta klassificeras som rattfylleri. Det är strikt förbjudet att dricka och köpa alkohol i Saudiarabien.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Saudiarabien?

Priserna för bilar i Saudiarabien uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Saudiarabien?

Det finns 499 bolag tillgängliga för bilar i Saudiarabien från och med juli. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Saudiarabien?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Saudiarabien. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Saudiarabien?

Vid biluthyrning i Saudiarabien måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Saudiarabien?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Saudiarabien. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Saudiarabien?

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Saudiarabien då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Saudiarabien med gratis avbokning?

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Saudiarabien och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Saudiarabien på momondo?

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Saudiarabien.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Saudiarabien som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Saudiarabien med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Saudiarabien med obegränsat kilometertal på momondo?

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Saudiarabien.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Saudiarabien

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
週四 25/7
12:00
週四 1/8
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Saudiarabien

Hitta hyrbilar i dessa populära städer i Saudiarabien