Hitta billiga flyg till Saudiarabien från 7 460 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
mån 4/12
mån 11/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Saudiarabien

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Saudiarabien

Bästa priset för tur- och returresa

7 460 kr

Snabbast flygtid

11t 50m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Saudiarabien från Sverige under de senaste 72 timmarna är 7 460 kr (Göteborg Landvetter till Dammam King Fahad Intl).
Det snabbaste flyget till Saudiarabien från Sverige tar 11t 50m (Göteborg Landvetter till Dammam King Fahad Intl).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Saudiarabien, inklusive Turkish Airlines.

Trender för flygresor till Saudiarabien

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Saudiarabien och lägg upp den ultimata resplanen

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Saudiarabien?

Saudiarabien har några av världens mest välbesökta städer. Den mest populära staden att resa till i Saudiarabien är Jeddah, vilken momondos användare väljer som landningsdestination 65% oftare än andra städer. De näst populäraste städerna i Saudiarabien är Riyadh och Medina.

Vilka flygbolag flyger till Saudiarabien?

Utav de 13 flygbolag som flyger till Saudiarabien, är Turkish Airlines, Pegasus Airlines och Qatar Airways de mest populära baserat på våra data. Turkish Airlines är det mest populära flygbolaget då 56% av våra användare väljer det för att flyga till Saudiarabien.

De billigaste flygen till städer i Saudiarabien

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Saudiarabien från Sverige
Jeddah
Jeddah

Användbar information om ditt flyg till Saudiarabien

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Saudiarabien

Vilken är den bästa flygplatsen att landa på för att besöka Masjid an-Nabawi?

Den närmsta flygplatsen till Masjid an-Nabawi är Medina flygplats som ligger i Medina. Om du planerar att besöka eller bo i detta område är det smidigast att flyga till Medina flygplats.

Vilket är det billigaste flyget till Saudiarabien?

Om du vill flyga till Saudiarabien så billigt som möjligt ta då en titt på flygbolag som flyadeal, Wizz Air och SAUDIA med priser från 513 kr, 644 kr respektive 1 002 kr.

Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Saudiarabien?

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Saudiarabien?

Priserna för flyg till Saudiarabien uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Saudiarabien?

Av november 2023 finns det 21 bolag att välja mellan för flyg till Saudiarabien.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Saudiarabien?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Saudiarabien.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Saudiarabien?

De rese- och hälsodokument du behöver för din resa till Saudiarabien kan skilja sig åt beroende på din resplan och personliga situation. Vanligtvis bör du ha flera dokument till hands, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Saudiarabien. Det är alltid bra att rådfråga ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


De senaste flygen hittade till populära städer i Saudiarabien

Hitta flyg till dessa populära städer i Saudiarabien, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Saudiarabien

Dessa rutter har de billigaste flygen till Saudiarabien som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
GöteborgDammam20t 00m7 460 kr
JönköpingDammam12t 35m9 756 kr
ÖrebroTaif29t 50m11 563 kr
NorrköpingTaif24t 20m44 716 kr

De bästa sakerna att se och göra i Saudiarabien

Vilka flygbolag flyger direkt till Saudiarabien?

Flyg till Saudiarabien mellanlandar under vägen från Sverige då det inte går några direkta rutter mellan länderna. Du kan bland annat flyga från Arlanda flygplats i Stockholm till King Khaled International Airport i Riyadh med Lufthansa som mellanlandar i Frankfurt. Du kan också flyga från Arlanda flygplats i Stockholm till Mohammad Abdulaziz Airport i Medina med Emirates som mellanlandar i Dubai.

Hur många timmar tar det att flyga till Saudiarabien?

Hur lång tid det tar med flyg till Saudiarabien beror på vilken rutt du tar och hur pass många och långa mellanlandningar du gör under resan. Med en smidig mellanlandning ligger restiden på ungefär 10 timmar medan billiga flygrutter ligger på mellan 15 och 20 timmars restid. Hos momondo kan du jämföra olika rutter för att se vad som lönar sig att boka.

Vilken tid på året ska man resa till Saudiarabien?

Den bästa tiden att resa till Saudiarabien är mellan november och april. Den genomsnittliga temperaturen i landet ligger då mellan 15 till 25 grader. Om du reser till kusten mot Röda Havet går det att bada och dyka året om, men de bästa förhållanden för just dykning hittar du under sommaren. Under april råder flera sandstormar i delar av landet.

Kan man resa till Saudiarabien utan pass eller visum?

För att resa från Sverige till Saudiarabien behöver du ett visum. Du ansöker om detta innan avresa via konsulärservice i Stockholm och du behöver då lämna fingeravtryck. Tänk på att du inte kan ha några resestämplar från Israel i ditt pass då du i så fall blir nekad inresa i Saudiarabien på grund av ländernas spända relationer.


Användbar information för att hitta flygerbjudande för Saudiarabien

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Saudiarabien?

    Bekräfta dina resedetaljer och sök efter de senaste erbjudandena. När du går igenom sökresultaten har du möjlighet att skapa en prisbevakning. Du kommer därefter få uppdateringar när priserna för rutten stiger eller sjunker.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Saudiarabien med momondo?

    Genom att använda verktyg som vår "Priskalender" kan du hitta den bästa dagen att flyga tur och retur för dina resor. Vårt verktyg "Prisprognos" använder AI-teknologi för att förutsäga om du bör köpa eller avvakta med din bokning för potentiellt billigare priser. Explore visar dig alla flygalternativ från en stad eller flygplats så att du kan skapa ditt eget unika äventyr. Bloggen Discover ger också värdefull insikt i hur du kan spara pengar när du bokar din upplevelse. Efter sökningen kan du aktivera "Prisbevakning" för att hålla koll på priserna för en viss flygning och boka i rätt ögonblick.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi hämtar våra priser från fler än 700 konkurrenter bland flygbolag och resebyråer. Vi är verksamma på över 30 internationella marknader för att kunna förse dig med ett brett utbud av resealternativ.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Saudiarabien?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Saudiarabien.

Kan jag hitta flyg till Saudiarabien ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Saudiarabien.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Saudiarabien?

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Saudiarabien genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Saudiarabien ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Saudiarabien på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Saudiarabien

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.