Flyg till Trat

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 11/7
mån 18/7

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

När är den bästa tiden att flyga till Trat?

Du hittar billiga flyg till Trat under hösten då staden har sin lågsäsong. Du kan också hitta billiga flygbiljetter till Trat under sommaren då det är färre som bokar flygstolar och priserna därför sjunker. Dyrast är det att köpa flygbiljetter till Trat under vinterns högsäsong. Särskilt under högsäsongen bör du undvika att köpa biljetter i sista minuten då priserna är extra höga.

Den billigaste veckodagen att flyga till Trat är en måndag då du kan hitta priser så låga som 8 391 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en onsdag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 11 470 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Trat.

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Trat på kvällen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Trat på kvällen för så lite som 7 393 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Försök att inte köpa biljetter på morgonen eftersom de ligger runt 10 006 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.Hitta billiga flygbiljetter till Trat

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Trat
0

Vilka bolag flyger till Trat?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Trat

Vilka bolag flyger till Trat?

Qatar Airways är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Trat. Thai Airways och Finnair är också populära val för att flyga till Trat från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Trat med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med Qatar Airways till Trat

I genomsnitt avgår 7 flyg med Qatar Airways till Trat varje vecka.De flesta av dem flyger från Bangkok Suvarnabhumi till Trat vilket är den mest populära rutt som trafikeras av Qatar Airways till Trat. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med Qatar Airways till Trat som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 6 647 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. Qatar Airways är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 7,9/10 i betyg av 328 av våra användare.


Flygplatser nära Trat

Nedan hittar du alla flygplatser i Trat tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Trat landar på Trat Airport som är belägen drygt 35 km väster om Trat. De flesta resenärer som reser till flygplatsen är på väg till semesterorter som Koh Chang, Koh Mak eller Koh Kood och det finns därför minibussar som går direkt till Ao Thammachat-piren där färjor avgår till de olika öarna. Minibussarna till piren tar ungefär 20 min. För att ta dig in till Trat kostar det ungefär 800 THB (241 SEK) och bilfärden tar ungefär 40 min. Det finns hyrbilsföretag på flygplatsen och priserna ligger på ungefär 1400 THB (422 SEK) per dygn. För att resa till Trat billigt från flygplatsen kan du ta en minibuss för ungefär 500 THB (151 SEK).


Så tar du dig runt i Trat

För att ta dig runt i Trat billigt är det sorng-taa-ou, minibussar, som gäller. Dessa kostar från 20 THB (6 SEK) beroende på destination och antal passagerare. Inne i centrala Trat kan du även ta motorcykeltaxi vilket är relativt billigt så länge du gör kortare stopp. Dessa kostar mellan 20-30 THB (6-9 SEK) per resa. Många besökare väljer även att själva hyra motorcyklar då detta är ett effektivt sätt att ta sig fram. Att hyra en motorcykel kostar 150-200 THB (45-60 SEK) per dag. Uthyrning av motorcyklar hittar du längs med Th Sukhumvit. Inne i Trats stadskärna är det dock allra bäst att ta sig fram till fots då avstånden i centrum inte är stora.


Visumkrav för att besöka Trat

Du behöver inte ansöka om något visum när du reser till Trat givet att din resa är kortare än 30 dagar och du kan visa en biljett för din returresa. Då får du ett tillstånd att vistas i landet när du landar på flygplatsen i Thailand. Ditt pass måste vara giltigt i minst sex månader för att du ska få ditt inresetillstånd.


Börja planera din resa till Trat


De bästa sakerna att se och göra i Trat

Trat är framförallt en genomfartsstad för resenärer som ska till semesterorter ute på öarna, men staden har en gammeldags charm med fina trähus och vacker kuststräcka. Missa inte templet Wat Buppharam och Wat Plai Klong som hör till stadens sevärdheter.

Se till att ha en reseförsäkring som täcker sjukvårdskostnader som annars kan bli mycket dyra i Thailand.

Nej, koka först kranvattnet eller köp vatten på flaska.

Det förväntas att du lämna ungefär 10 % i dricks.

Trevliga små affärer i Trat perfekta för souvenirer hittar du på Bang Bao Bridge.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Trat.

Du kan hitta flyg till Trat ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Trat genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Trat erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Trat och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.