Hitta billiga flyg till Trat

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 3/10
tis. 10/10

Trender för flygresor till Trat

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Trat och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Trat?

Den billigaste veckodagen att flyga till Trat är en fredag då du kan hitta priser så låga som 11 262 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en torsdag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 13 133 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Trat.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Trat?


Vanliga frågor om att flyga till Trat

När är det billigast att boka flyg till Trat?

Du hittar billiga flyg till Trat under hösten då staden har sin lågsäsong. Du kan också hitta billiga flygbiljetter till Trat under sommaren då det är färre som bokar flygstolar och priserna därför sjunker. Dyrast är det att köpa flygbiljetter till Trat under vinterns högsäsong. Särskilt under högsäsongen bör du undvika att köpa biljetter i sista minuten då priserna är extra höga.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Trat flygplats?

Priserna för flyg till Trat flygplats uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Trat flygplats?

Av september 2023 finns det 2 bolag att välja mellan för flyg till Trat flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Trat flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Trat flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Trat flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Trat flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Vilka bolag flyger till Trat?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Trat

Vilka bolag flyger till Trat?

Flyg med Thai Airways till Trat

I genomsnitt avgår 14 flyg med Thai Airways till Trat varje vecka.De flesta av dem flyger från Bangkok Suvarnabhumi till Trat vilket är den mest populära rutt som trafikeras av Thai Airways till Trat. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med Thai Airways till Trat som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 10 650 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. Thai Airways är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 7,7/10 i betyg av 61 av våra användare.


Så tar du dig runt i Trat

För att ta dig runt i Trat billigt är det sorng-taa-ou, minibussar, som gäller. Dessa kostar från 20 THB (6 SEK) beroende på destination och antal passagerare. Inne i centrala Trat kan du även ta motorcykeltaxi vilket är relativt billigt så länge du gör kortare stopp. Dessa kostar mellan 20-30 THB (6-9 SEK) per resa. Många besökare väljer även att själva hyra motorcyklar då detta är ett effektivt sätt att ta sig fram. Att hyra en motorcykel kostar 150-200 THB (45-60 SEK) per dag. Uthyrning av motorcyklar hittar du längs med Th Sukhumvit. Inne i Trats stadskärna är det dock allra bäst att ta sig fram till fots då avstånden i centrum inte är stora.


Visumkrav för att besöka Trat

Du behöver inte ansöka om något visum när du reser till Trat givet att din resa är kortare än 30 dagar och du kan visa en biljett för din returresa. Då får du ett tillstånd att vistas i landet när du landar på flygplatsen i Thailand. Ditt pass måste vara giltigt i minst sex månader för att du ska få ditt inresetillstånd.


Börja planera din resa till Trat


De bästa sakerna att se och göra i Trat

Vad ska man se i Trat?

Trat är framförallt en genomfartsstad för resenärer som ska till semesterorter ute på öarna, men staden har en gammeldags charm med fina trähus och vacker kuststräcka. Missa inte templet Wat Buppharam och Wat Plai Klong som hör till stadens sevärdheter.

Ska man köpa reseförsäkring?

Se till att ha en reseförsäkring som täcker sjukvårdskostnader som annars kan bli mycket dyra i Thailand.

Kan man dricka kranvattnet?

Nej, koka först kranvattnet eller köp vatten på flaska.

Ska man lämna dricks?

Det förväntas att du lämna ungefär 10 % i dricks.

Var ska man shoppa?

Trevliga små affärer i Trat perfekta för souvenirer hittar du på Bang Bao Bridge.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Trat?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Trat.

Kan jag hitta flyg till Trat ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg till Trat ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Trat?

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Trat genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Trat ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Trat erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Trat och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Trat

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.