Flyg till Khon Kaen

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 29/11
mån 6/12

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Khon Kaen.
Visa nuvarande reserestriktioner för Thailand

Billigaste flygen till flygplatser i Khon Kaen

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Khon Kaen från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Khon Kaen

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Khon Kaen

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Khon Kaen (KKC)

Vanligtvis är flyg till Khon Kaen från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Khon Kaen, vilket i genomsnitt kostar 6 489 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KHON KAEN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari27% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Khon Kaen kostar i genomsnitt bara 4 732 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KHON KAEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari39% dyrareDet kostar omkring 8 994 kr för flyg till Khon Kaen från Stockholm Arlanda flygplats i februari
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KHON KAEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars540% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Khon Kaen från Stockholm Arlanda flygplats i mars än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Khon Kaen?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Khon Kaen?

  Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Khon Kaen för 267 kr/person, vilket är 89 % billigare än för genomsnittsflyget till Khon Kaen. För att hitta de billigaste priserna till Khon Kaen från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Khon Kaen?

  Generellt är augusti den billigaste månaden att flyga från Sverige till Khon Kaen. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 4 813 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Khon Kaen under augusti, är det även billigt att resa från Sverige i oktober. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 5 092 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Khon Kaen?

  Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Khon Kaen från Sverige en lördag. momondo-användare har hittat biljetter för lördagsavgångar för så lite som 5 738 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Flyg från Sverige till Khon Kaen en måndag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 8 396 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Khon Kaen?

  De som flyger till Khon Kaen kan potentiellt hitta bättre priser för Udon Thani flygplats(105 km från stadskärnan i Khon Kaen), Roi Et Muang flygplats(107 km från stadskärnan i Khon Kaen), Buri Ram flygplats(143 km från stadskärnan i Khon Kaen) eller Sakon Nakhon flygplats(159 km från stadskärnan i Khon Kaen) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Khon Kaen?

  Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Khon Kaen Buri Ram flygplats med ett genomsnittspris på 170 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Khon Kaen från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Khon Kaen

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Khon Kaen.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Khon Kaen.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Khon Kaen.

Dokument
Thailand Pass - Thailand Pass är ett webbaserat system för thailändska och utländska resenärer som ska fylla i sin rese- och hälsoinformation och ladda upp relaterade dokument innan de reser. Detta system är i drift och kommer att ersätta COE-systemet den 1 november 2021. COE kommer dock att fortsätta att användas för vissa grupper av resenärer.

MorChana App - Varningsapplikation och kontaktspårningsapp ska användas när du är i Thailand. Du kan ladda ner dessa via Apple Store eller Google Play Store.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Khon Kaen?

Returresa till Sverige från Khon Kaen

Testkrav för COVID-19
Besökare från Khon Kaen måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Khon Kaen behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Khon Kaen inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Khon Kaen?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Khon Kaen
 • Vilka bolag flyger till Khon Kaen?

  Thai Airways är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Khon Kaen. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Khon Kaen med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.


Börja planera din resa till Khon Kaen