Hitta billiga flyg till Khon Kaen

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
fre 2/12
fre 9/12

Trender för flygresor till Khon Kaen

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Khon Kaen och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Khon Kaen?

Generellt är januari den billigaste månaden att flyga från Sverige till Khon Kaen. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 7 129 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Khon Kaen under januari, är det även billigt att resa från Sverige i mars. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 7 140 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Khon Kaen?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Khon Kaen för 269 kr/person, vilket är 95 % billigare än för genomsnittsflyget till Khon Kaen. För att hitta de billigaste priserna till Khon Kaen från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Khon Kaen?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Khon Kaen från Sverige en tisdag. momondo-användare har hittat biljetter för tisdagsavgångar för så lite som 7 842 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Flyg från Sverige till Khon Kaen en torsdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 14 660 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.


Billigaste flygen till flygplatser i Khon Kaen

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Khon Kaen från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Udon Thani

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Khon Kaen

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Udon Thani (UTH)

Vanligtvis är flyg till Khon Kaen från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Udon Thani, vilket i genomsnitt kostar 8 799 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KHON KAEN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari14% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Khon Kaen kostar i genomsnitt bara 6 474 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KHON KAEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni63% dyrareDet kostar omkring 12 208 kr för flyg till Khon Kaen från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KHON KAEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni918% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Khon Kaen från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Khon Kaen

Flygtiderna från Sverige varierar mycket till flygplatsen Khon Kaen Airport. Flyg från Stockholm Arlanda tar exempelvis ungefär 15 timmar med ett byte. Från Göteborg Landvetter tar flygresan oftast som kortast 17 timmar med två byten innan man når slutdestinationen Khon Kaen, och från Sturup flygplats i Malmö tar det också oftast minst 17 timmar med två byten.

Det finns tyvärr inga direktflyg från svenska flygplatser till Khon Kaen Airport. Alla flygningar kräver minst en mellanlandning och byten sker oftast i Bangkok på Suvarnabhumi Airport. Flyger man från Stockholm Arlanda räcker oftast ett byte, medan flyg från Göteborg Landvetter och Malmö Sturup flygplats kräver ofta fler byten, till exempel först att resa till Stockholm eller en annan europeisk storstad innan man flyger till Thailand. För den som bor i Malmö eller någon annanstans i Skåne är det ibland bättre att flyga från Kastrup i Köpenhamn där det finns flygningar till Thailand med byte i Bangkok. Det är svårt att hitta flygerbjudanden under Sveriges sommarhalvår då det är lågsäsong i Thailand, de flesta flygerbjudanden hittas under Sveriges vinterhalvår och framförallt under december månad.

De som flyger till Khon Kaen kan potentiellt hitta bättre priser för Udon Thani flygplats(105 km från stadskärnan i Khon Kaen), Roi Et Muang flygplats(107 km från stadskärnan i Khon Kaen), Buri Ram flygplats(143 km från stadskärnan i Khon Kaen) eller Sakon Nakhon flygplats(159 km från stadskärnan i Khon Kaen) beroende på månad och avgångsflygplats.

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Khon Kaen Roi Et Muang flygplats med ett genomsnittspris på 763 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Andra kabinklasser för flyg till Khon Kaen

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Khon Kaen

Vilka bolag flyger till Khon Kaen?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Khon Kaen

Vilka bolag flyger till Khon Kaen?

Thai Airways är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Khon Kaen. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Khon Kaen med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med Thai Airways till Khon Kaen

Thai Airways flyger till Khon Kaen omkring 28 gånger under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med Thai Airways, men priser så låga som 6 937 kr har hittats för Stockholm Arlanda till Khon Kaen. Thai Airways har fått ett betyg på 7,6/10 från momondos användaromdömen.


Flygplatser nära Khon Kaen

Nedan hittar du alla flygplatser i Khon Kaen tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Khon Kaens flygplats till centrum?

Khon Kaen Airport ligger nära stadens centrum. Det finns två vanliga alternativ att ta sig från Khon Kaen till centrum. Det första är att ta en flygbuss från flygplatsen som är flygplatsens officiella transferalternativ. Du kan köpa ett busskort på flygplatsen och även tredagarspass som gäller för bussarna i staden. Bussarna från flygplatsen åker vanligtvis hela dagen, från tidigt på morgonen till sent på kvällen. Ett annat alternativ är att ta en taxi och rekommendationen är att boka den i förväg. Taxibilarna hittas utanför ankomsthallen och det är fasta priser mellan stadens centrum och flygplatsen. Flygbussen är det billigare alternativet men det kan vara förmånligare att ta taxi om det är flera personer som delar, och det är även det snabbare alternativet. Det finns även biluthyrningsfirmor på flygplatsen.


Visumkrav för att besöka Khon Kaen

Khon Kaen ligger i Thailand och svenska medborgare som besöker Thailand i turiständamål behöver vanligtvis inget visum om man stannar i högst 30 dagar samt kan uppvisa en utresebiljett inom dessa 30 dagar. Vill du stanna längre behöver du ansöka om ett visum. Du måste även ha ett pass som är giltigt i minst sex månader efter inresa.


Börja planera din resa till Khon Kaen


De bästa sakerna att se och göra i Khon Kaen

Khon Kaen, Thailand ligger i den nordöstra delen av landet och är ett rishandelscentrum på järnvägen mellan Nakhon Ratchasima och Udon Thani. I själva staden Khon Kaen rekommenderar vi ett besök i Wat Nong Wang, ett thailändskt kungligt tempel med hela nio våningar och är det mest kända templet i Khon Kaen. Det ligger i södra delen av staden på gatan Klangmuang Road. För naturupplevelser är den centrala sjön Bueng Khan Nakhon värt ett besök som du kan promenera eller cykla runt eller hyra trampbåtar. De mest populära sevärdheterna ligger utanför centrum och passar bra som dagsutflykter. Mest känt är Phu Wiang nationalpark som ligger utanför staden och är en vanlig destination för familjeresenärer med barn. Det är ett perfekt besök för dinosauriefantasten då det är en av världens största dinosauriekyrkogårdar, och det finns även ett dinosauriemuseum i parken. Det finns dessutom Khmer-tempel och ett zoo i parken. En annan populär nationalpark är Phu Pha Man nationalpark som ligger några timmars körsträcka från Khon Kaen. I denna park kan man exempelvis besöka grottor, vattenfall och klippor. En populär anledning att besöka denna park är att se tusentals fladdermöss lämna grottorna samtidigt på kvällen.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Khon Kaen ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Khon Kaen ​​för just dig.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Khon Kaen ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Khon Kaen. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Khon Kaen och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.