0
Insikter
FAQ
Flights to Khon Kaen

Hitta billiga flyg till Khon Kaen

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
Tue 23/4
Tue 30/4
"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Trender för flygresor till Khon Kaen

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Khon Kaen och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Khon Kaen?

Generellt är augusti den billigaste månaden att flyga från Sverige till Khon Kaen. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 9 006 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Khon Kaen under augusti, är det även billigt att resa från Sverige i september. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 9 640 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Khon Kaen?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Khon Kaen från Sverige en torsdag. momondo-användare har hittat biljetter för torsdagsavgångar för så lite som 10 352 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Flyg från Sverige till Khon Kaen en söndag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 12 916 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Khon Kaen?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Khon Kaen oftast är de som avgår mitt på dagen. Våra användare har hittat flyg till Khon Kaen med avgång mitt på dagen för så lite som 11 403 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Khon Kaen på morgonen då priserna ligger på omkring 23 074 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Khon Kaen

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Khon Kaen från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Khon Kaen

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Khon Kaen

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Khon Kaen (KKC)

Vanligtvis är flyg till Khon Kaen från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Khon Kaen, vilket i genomsnitt kostar 11 237 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KHON KAEN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember18% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Khon Kaen kostar i genomsnitt bara 9 246 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KHON KAEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember40% dyrareDet kostar omkring 15 793 kr för flyg till Khon Kaen från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KHON KAEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars700% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Khon Kaen från Stockholm Arlanda flygplats i mars än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Khon Kaen

Hur lång tid tar det att flyga till Khon Kaen?

Flygtiderna från Sverige varierar mycket till flygplatsen Khon Kaen Airport. Flyg från Stockholm Arlanda tar exempelvis ungefär 15 timmar med ett byte. Från Göteborg Landvetter tar flygresan oftast som kortast 17 timmar med två byten innan man når slutdestinationen Khon Kaen, och från Sturup flygplats i Malmö tar det också oftast minst 17 timmar med två byten.

Varifrån kan du flyga direkt till Khon Kaen?

Det finns tyvärr inga direktflyg från svenska flygplatser till Khon Kaen Airport. Alla flygningar kräver minst en mellanlandning och byten sker oftast i Bangkok på Suvarnabhumi Airport. Flyger man från Stockholm Arlanda räcker oftast ett byte, medan flyg från Göteborg Landvetter och Malmö Sturup flygplats kräver ofta fler byten, till exempel först att resa till Stockholm eller en annan europeisk storstad innan man flyger till Thailand. För den som bor i Malmö eller någon annanstans i Skåne är det ibland bättre att flyga från Kastrup i Köpenhamn där det finns flygningar till Thailand med byte i Bangkok. Det är svårt att hitta flygerbjudanden under Sveriges sommarhalvår då det är lågsäsong i Thailand, de flesta flygerbjudanden hittas under Sveriges vinterhalvår och framförallt under december månad.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Khon Kaen flygplats?

Priserna för flyg till Khon Kaen flygplats uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Khon Kaen flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Khon Kaen flygplats är 4 från och med april. 2024.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Khon Kaen flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Khon Kaen flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Khon Kaen flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Khon Kaen flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Khon Kaen flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Khon Kaen?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Khon Kaen ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Khon Kaen ​​för just dig.

Kan jag hitta flyg till Khon Kaen ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan filtrera alla flygsökningar till Khon Kaen ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Khon Kaen?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Khon Kaen. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Khon Kaen ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Khon Kaen och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Khon Kaen

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
1 vuxen
Från?
Till?
Tue 23/4
Tue 30/4
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Khon Kaen

Populära städer i Thailand
Populära flyg enligt klick de senaste 7 dagarna på momondo