Flyg till Nan

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 31/1
mån 7/2

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Nan.
Visa nuvarande reserestriktioner för Thailand

När är den bästa tiden att flyga till Nan?

  • Vilket är det absolut billigaste flyget till Nan?

    303 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Nan på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Bangkok och är 95 % billigare än de flesta andra flyg till Nan. För att hitta det billigaste priset till Nan från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

  • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Nan?

    Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Nan. Om du planerar att flyga till Nan, överväg då även att boka flyg till Phrae flygplats(97 km från stadskärnan i Nan), Lampang flygplats(145 km från stadskärnan i Nan) eller Chiang Rai flygplats(160 km från stadskärnan i Nan).

  • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Nan?

    Lampang flygplats har ett genomsnittspris på 5 734 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Nan. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Kan jag flyga till Nan från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Nan

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Nan.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Nan.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Nan.

Dokument
Thailand Pass - Thailand Pass är ett webbaserat system för thailändska och utländska resenärer som ska fylla i sin rese- och hälsoinformation och ladda upp relaterade dokument innan de reser. Detta system är i drift och kommer att ersätta COE-systemet den 1 november 2021. COE kommer dock att fortsätta att användas för vissa grupper av resenärer.

MorChana-appen - Varningsapplikation och kontaktspårningsapp ska användas när du är i Thailand. Du kan ladda ner dessa via Apple Store eller Google Play Store.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Nan?

Returresa till Sverige från Nan

Testkrav för COVID-19
Besökare från Nan måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Nan behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Nan inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Börja planera din resa till Nan