Flyg till Ubon Ratchathani

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 4/12
lör 11/12

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Ubon Ratchathani.
Visa nuvarande reserestriktioner för Thailand

När är den bästa tiden att flyga till Ubon Ratchathani?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Ubon Ratchathani?

  319 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Ubon Ratchathani på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Bangkok och är 91 % billigare än de flesta andra flyg till Ubon Ratchathani. För att hitta det billigaste priset till Ubon Ratchathani från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Ubon Ratchathani?

  Generellt är oktober den billigaste månaden att flyga från Sverige till Ubon Ratchathani. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 5 570 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Ubon Ratchathani i oktober är det också billigt att flyga i januari. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 5 863 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Ubon Ratchathani?

  Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Ubon Ratchathani från Sverige en måndag. momondo-användare har hittat biljetter för måndagsavgångar för så lite som 5 865 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Undvik att boka avgångar för en fredag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Ubon Ratchathani för flygningar en fredag på 9 113 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Ubon Ratchathani?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Ubon Ratchathani. Om du planerar att flyga till Ubon Ratchathani, överväg då även att boka flyg till Roi Et Muang flygplats(151 km från stadskärnan i Ubon Ratchathani).

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Ubon Ratchathani?

  Roi Et Muang flygplats har ett genomsnittspris på 3 730 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Ubon Ratchathani. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Kan jag flyga till Ubon Ratchathani från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Ubon Ratchathani

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Ubon Ratchathani.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Ubon Ratchathani.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Ubon Ratchathani.

Dokument
Thailand Pass - Thailand Pass är ett webbaserat system för thailändska och utländska resenärer som ska fylla i sin rese- och hälsoinformation och ladda upp relaterade dokument innan de reser. Detta system är i drift och kommer att ersätta COE-systemet den 1 november 2021. COE kommer dock att fortsätta att användas för vissa grupper av resenärer.

MorChana App - Varningsapplikation och kontaktspårningsapp ska användas när du är i Thailand. Du kan ladda ner dessa via Apple Store eller Google Play Store.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Ubon Ratchathani?

Returresa till Sverige från Ubon Ratchathani

Testkrav för COVID-19
Besökare från Ubon Ratchathani måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Ubon Ratchathani behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Ubon Ratchathani inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Ubon Ratchathani?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Ubon Ratchathani
 • Vilka bolag flyger till Ubon Ratchathani?

  För flygresor till Ubon Ratchathani från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med det populära flygbolaget: Thai Airways. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med detta populära flygbolag.


Börja planera din resa till Ubon Ratchathani