Flyg till Phuket

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Phuket (HKT)
tors 15/4
tors 22/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Phuket. Nuvarande restriktioner för Phuket baseras på reserestriktioner för Thailand.

Visa nuvarande reserestriktioner för Thailand

Billigaste flygen till flygplatser i Phuket

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Phuket från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Phuket

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Phuket

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Krabi (KBV)

Vanligtvis är flyg till Phuket från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Krabi, vilket i genomsnitt kostar 5 155 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN PHUKET TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj10% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Phuket kostar i genomsnitt bara 4 806 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL PHUKET FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember35% dyrareDet kostar omkring 7 260 kr för flyg till Phuket från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL PHUKET FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember554% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Phuket från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Phuket?

Resor till Phuket är framförallt populära under vinterhalvåret som därmed utgör ortens högsäsong. Säsongsvariationerna påverkar priserna på flygbiljetter till Phuket samt resor med hotell som är dyrare särskilt under jul och nyår. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra priser på flygresor till Phuket för att hitta en resa till billigt pris.

När är det billigast att boka flyg till Phuket? Billiga flyg till Phuket hittar du i maj och november då du undviker högsäsongens priser. Boka ungefär två månader innan du reser för att få det bästa priset på flygstolen. Dyrast är det att boka flygresor till Phuket under december och juli. Under lågsäsongen är det även lättare att hitta sista minuten biljetter till rimligt pris, något som är svårt under jul- och nyårsledigheterna.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Phuket?

Användare som bokade resor till Phuket från Peking hittade flyg som var 97 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Phuket. För att hitta det billigaste priset till Phuket från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Phuket?

Den billigaste månaden att flyga till Phuket från Sverige är maj. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 4 840 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa i maj kan du istället boka flyg till Phuket från Sverige för september. Flyg till Phuket i september är kanske inte lika billiga som i maj, men genomsnittet ligger fortfarande runt 4 840 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Phuket?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Phuket från Sverige är större om du bokar 0 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Phuket för ungefär 5 416 kr om du gör din sökning 0 dagar innan. Kom ihåg att du fortfarande kan hitta billiga biljetter till Phuket även utanför denna tidsram. Faktum är att momondo-användare nyligen hittat flyg från Sverige till Phuket för 5 225 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Phuket?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Phuket är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 5 307 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en fredag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 5 657 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Phuket.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Phuket?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Phuket är på eftermiddagen. Flyg från Sverige till Phuket kan då kosta så lite som 5 281 kr. Flyg mitt på dagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 5 480 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Phuket?

Krabi flygplats eller Trang flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Phuket.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Phuket?

Trang flygplats har ett genomsnittspris på 3 066 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Phuket. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Phuket?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Thailand resor till Phuket. Inreserestriktioner

Thailand har avbrutit alla reguljära kommersiella flygningar till flygplatser i Thailand, förutom vid speciella omständigheter. Den thailändska regeringen organiserar dock repatriationsflygningar för att thailändska medborgare ska kunna återvända till Thailand regelbundet och vissa flygbolag får flyga semi-kommersiella flyg till Thailand. Inresa till Thailand är tillåtet för vissa personer på en undantagslista, inklusive medborgare och invånare i Thailand, nära familj till en medborgare i Thailand, diplomater, icke-thailändska medborgare som har arbetstillstånd, studenter, icke-thailändska medborgare som behöver få medicinsk behandling i Thailand, inklusive deras medföljande personer, förutom behandling för COVID-19, icke-thailändska medborgare som får resa in i landet enligt ett särskilt avtal med det främmande landet eller efter att ha fått tillstånd av premiärministern. Thailand har också tillåtit utlänningar att komma in i landet med flyg under Special Tourist Visa och och undantag för turistvisum för turismändamål för långa vistelser.

Inträdeskrav

Alla resenärer måste registrera sig för ett inträdesintyg (COE) utfärdat av Royal Thai Embassy. Alla resenärer måste boka en Alternative State Quarantine (ASQ) på egen bekostnad. Alla resenärer måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19 RT-PCR-testresultat utfärdat högst 72 timmar före avresan. Utländska resenärer måste ha en försäkring för att täcka sjukvårdskostnader i Thailand med en täckningskostnad på minst 100 000 USD. Resenärer måste ha ett intygsintyg (COE) utfärdat av Royal Thai ambassad och ett Fit to Fly-hälsointyg utfärdat högst 72 timmar före avresa. Alla resenärer som har fått COE måste ladda ner och registrera sig via ThailandPlus-applikationen .

Karantänskrav

Resenärer måste genomgå en medicinsk kontroll vid ankomsten. Alla resenärer till Thailand måste fullfölja en 14 dagars karantän vid en statlig karantän eller alternativ karantän (ASQ) . Thailändska folkhälsobestämmelser kräver att resenärer som testar positivt för COVID-19 i karantän överförs till ett sjukhus för uppföljande behandling och testning. Sådana individer måste stanna på sjukhus tills de har godkänts för frisättning av folkhälsovården, ofta i minst 10 dagar. Resenärer ansvarar för alla kostnader i samband med detta sjukhusvistelse.

Om du planerarar att resa till Phuket inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Phukets internationella

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Phukets internationella
Qatar Airways
1 juli
12:15Stockholm Arlanda
16t 15m
1 stopp
04:30Phukets internationella
4 aug.
22:30Phukets internationella
15t 45m
1 stopp
14:15Stockholm Arlanda
7 499 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
10 juli
13:40Stockholm Arlanda
18t 15m
2 stopp
07:55Phukets internationella
23 juli
22:30Phukets internationella
15t 45m
1 stopp
14:15Stockholm Arlanda
6 960 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
27 juli
09:30Stockholm Arlanda
19t 00m
2 stopp
04:30Phukets internationella
9 aug.
22:30Phukets internationella
17t 45m
2 stopp
16:15Stockholm Arlanda
7 858 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 juli
08:40Stockholm Arlanda
21t 15m
2 stopp
05:55Phukets internationella
4 aug.
22:30Phukets internationella
15t 45m
1 stopp
14:15Stockholm Arlanda
7 063 kr
Hitta liknande
Qatar Airways
27 juli
04:55Stockholm Arlanda
23t 35m
1 stopp
04:30Phukets internationella
9 aug.
22:30Phukets internationella
15t 45m
1 stopp
14:15Stockholm Arlanda
7 114 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
27 juli
13:30Stockholm Arlanda
19t 50m
2 stopp
09:20Phukets internationella
10 aug.
15:10Phukets internationella
22t 10m
2 stopp
13:20Stockholm Arlanda
5 225 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Phukets internationella

Om du letar efter enkelbiljetter till Phuket, visa några av våra erbjudanden nedan av Turkish Airlines
Turkish Airlines
31 maj
13:45Stockholm Arlanda
19t 35m
2 stopp
09:20Phukets internationella
5 036 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
31 maj
13:30Stockholm-Bromma
56t 35m
3 stopp
22:05Phukets internationella
5 567 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
31 maj
12:15Stockholm Arlanda
58t 10m
3 stopp
22:25Phukets internationella
3 831 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Phuket?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Phuket

Både Malaysia Airlines och Emirates erbjuder billiga flyg till Phuket. Den billigaste rutten från Sverige går från Bromma flygplats belägen ungefär åtta kilometer väster om Stockholm. De mest populära flyglinjerna från Stockholm flygs av Thai Airways, Qatar Airways och Aeroflot Russian Airlines. Hos momondo kan du även jämföra priser mellan olika flygbolag samt rutter med olika många mellanlandningar.

Vem flyger direkt till Phuket? Du kan flyga direkt till thailändska Bangkok med Thai Airways och därifrån vidare till Phuket med inrikesflyg. Om du inte önskar mer än en mellanlandning kan du flyga med Aeroflot Russian Airlines som mellanlandar i Moskva under färden.

Hur många timmar tar det att flyga till Phuket? Beroende på hur lång din mellanlandning är tar en resa med en mellanlandning mellan 14 och 28 timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Phuket till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Phuket plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Phuket landar på Phuket International Airport som ligger på öns norra del, ungefär 32 kilometer norr om semesterorten Phuket. Flygplatsen är Thailands tredje största efter Bangkoks två internationella flygplatser. Varje år passerar ungefär 15 miljoner passagerare genom flygplatsens terminaler. Du tar dig enkelt till Phuket på mellan 30 och 45 minuter beroende på om du tar taxi eller flygbuss. Flygplatsen är bas för Bangkok Airways, Thai AirAsia och Thai Airways. Inne på flygplatsen hittar du en mängd butiker och restauranger om du behöver något vid ankomsten.


Hur tar man sig runt i Phuket?

Öns kollektivtrafik är inte den smidigaste, men består i stort sätt av olika busslinjer. På de flesta semesterorterna, till exempel i Phuket, kan du ta dig till de flesta sevärdheter och stränder till fots. Om du ska ta buss för att göra utflykter till andra orter på ön är Phuket en bra utgångspunkt då orten fungerar som centrum för busstrafiken. Om du ska ta dig mellan två andra orter på ön måste du oftast först ta dig in till Phuket.

För att ta dig runt kan du även ta en taxi eller tuk-tuk. Observera att dessa kan ta allt för höga priser, så om du tar en taxi ska du se till att chauffören använder en taxameter. Om du hittar en bra taxi kan det vara en god idé att ta chaufförens eller bolagets telefonnummer för att kunna använda deras bilar igen.


Kan man flyga till Phuket utan pass eller visum?

Svenska medborgare behöver inte ansöka om visum för att åka till Thailand som turister så länge vistelsen i landet inte är längre än 30 dagar. Vid ankomst behöver du dock kunna visa upp en utresebiljett ur landet så se till att ha bokat återresan i förväg. När du kommer till flygplatsen i Phuket får du ett inresetillstånd som gäller i 30 dagar. Under din resa kan du ansöka om att förlänga vistelsen i landet med ytterligare 30 dagar om du önskar. Detta gör du hos landets immigrationsmyndighet. När du reser måste du ha med dig ett giltigt pass och detta måste dessutom vara giltigt i ytterligare sex månader från och med inresan i landet. Innan du reser ska du dock alltid kolla upp de senaste bestämmelserna angående pass och visum online hos de thailändska myndigheterna eller på deras ambassad. Detta eftersom inreseregler alltid kan förändras.


Tips och råd om Phuket

Intresserad av sevärdheter i Phuket?

När du är i Phuket ska du se till att resa runt på ön för att se de största sevärdheterna. Missa inte den stora Buddhastatyn på Nakkerdkullarna som syns nästan från hela ön. Även templet Wat Karon, naturreservatet Khao Phra Kaew och utsiktsplatsen Laem Phromthep är värda ett besök.

Vad bör jag packa för min resa?

Packa med badkläderna för att njuta av de vackra sandstränderna.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för mobilsurf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Nej, drick hellre vatten på flaska.

Ska jag dricksa i Phuket?

Dricksa ungefär tio procent.


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass