Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Phuket

Vill du hyra en bil billigt i Phuket? Sök och jämför priser här!

Phuket, Thailand
8 mar — 15 mar
Phuket, Thailand
fre 8/3
12:00
fre 15/3
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i Phuket

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Phuket

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Phuket?

De billigaste hyrbilarna i Phuket hittas generellt genom ASAP Car Rentals. När du bokar med ASAP Car Rentals kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 189 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Phuket är 243 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Phuket?

Sunnycars har flest uthyrningskontor i Phuket med 4 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Phuket?

De flesta av momondos användare hyr modellen Toyota Yaris i Phuket, även om typen Toyota Corolla är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Toyota Yaris ligger priserna generellt på 222 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Toyota Yaris i Phuket för så lite som 208 kr per dag. Hyrbilar av modellen Toyota Corolla i Phuket kostar i genomsnitt 256 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 253 kr per dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Phuket

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Phuket
Ekonomi233 kr per dag
Kompakt271 kr per dag
Medelstor370 kr per dag
Standard347 kr per dag
Stor bil355 kr per dag
Stor SUV590 kr per dag
Medelstor SUV470 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Phuket

Det finns knappt 5 hyrbilsställen i Phuket City och dess närområde. Du har alltså några alternativ att välja mellan när du ska hyra bil i Phuket City. När du väl sitter bakom ratten kommer du att dra nytta av den självständighet som ett eget fordon ger; du kan ta dig ut på någon av de större närliggande vägarna, som till exempel 402 eller 4029, för att få tillgång till platser utanför stadens gränser, eller så kan du parkera och utforska områdena till fots. Du kanske vill tillbringa tid i och runt Phuket Thai Hua Museum eller köpa färska råvaror som en lokalbo på Phuket Town Central Market. Parkeringsmöjligheterna är inte lika många som i många andra städer, men centrala platser, som de som finns i Talat Yai-området, är bra ställen att ställa din billiga hyrbil i Phuket City på under tiden du är på upptäcktsfärd. Se bara till att hålla utkik efter motorcyklister när du sitter bakom ratten eller promenerar - det finns nämligen en hel del av dem.

Är det klokt att hyra ett fordon när man besöker Phuket City?

Phuket City ligger på den sydöstra kusten av ön Phuket, men eftersom ön är så liten kan du ta dig till en stor del av ön på mindre än ett par timmar med en hyrbil i Phuket City. Du kan till exempel utan problem hoppa in i bilen och åka upp till Sirinat National Park på den nordvästra delen av ön, eller svänga förbi Nai Harn Beach, ett litet semesterområde på öns allra sydligaste spets. När du bor i staden så är bil ett bra sätt att ta dig runt, men du måste parkera på en plats i närheten och gå därifrån om du vill utforska söndagsmarknaden Sunday Walking Street Market, som äger rum längs Thalang Rd.

Vilka är de viktigaste trafikreglerna som man bör tänka på när man kör i Phuket City?

Om du funderar på att hyra en bil i Phuket City måste du först och främst ta reda på vilka trafikregler som gäller i Thailand, eftersom de skiljer sig från dem som du kanske är van vid. En person som har en alkoholhalt i blodet - ofta förkortat BAC - på 0,05 % får till exempel inte köra ett motorfordon. Dessutom måste personer som reser i hyrbilar i Phuket City alltid använda ett ordentligt fastspänt säkerhetsbälte, annars kan de få böter. Hastighetsgränserna på ön stämmer ganska väl överens med större vägar i andra länder, men du bör följa vad som står på skyltarna, eftersom polisen här ofta sätter upp hastighetsfällor. Innan du ger dig ut på din resa är det alltid bäst att kolla med stadens trafikverk för att ta reda på om det tillkommit några nya riktlinjer eller om det har skett några ändringar i trafikreglerna på senare tid.

Behöver man ett särskilt tillstånd eller körkort för att köra en hyrbil i Phuket City om man kommer från utlandet?

En hyrbil i Phuket City är ett mycket bra sätt att se staden och den större delen av ön. Alla utländska förare måste ha ett kreditkort från ett större bolag som har ett tillräckligt stort tillgängligt saldo, ett pass och ett internationellt körkort. Tillståndet, eller IDP som det ibland kallas, gäller inte på egen hand - det måste kompletteras med ett körkort som är utfärdat i ditt hemland. Du måste vara 21 år eller äldre för att få köra en hyrbil i Phuket City, men vissa kända hyrbilsfirmor kan tillåta dig som är 20 år eller äldre att hyra bil.


Erbjudanden på hyrbilar i Phuket

Hitta rätt hyrbil för dig i Phuket

Liten cars

208 kr - 336 kr

Alla biltyper

210 kr - 494 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten car i Phuket, Thailand är 251 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten car i Phuket, Thailand är september. Då är priset 18% lägre än under resten året och ligger på bara 208 kr per dag. En hyrbil av typen liten car är typiskt 28 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Phuket. Genomsnittspriset för en hyrbil i Phuket kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten car i Phuket som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel car i Phuket, Thailand är 276 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel car i Phuket, Thailand är oktober. Då är priset 24% lägre än under resten året och ligger på bara 346 kr per dag. En hyrbil av typen medel car är typiskt 21 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Phuket. Genomsnittspriset för en hyrbil i Phuket kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel car i Phuket som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor car i Phuket, Thailand är 470 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor car i Phuket, Thailand är oktober. Då är priset 0% lägre än under resten året och ligger på bara 471 kr per dag. En hyrbil av typen stor car är typiskt 27% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Phuket. Genomsnittspriset för en hyrbil i Phuket kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen stor car i Phuket som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Phuket, Thailand är 470 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Phuket, Thailand är mars. Då är priset 18% lägre än under resten året och ligger på bara 389 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 27% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Phuket. Genomsnittspriset för en hyrbil i Phuket kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Phuket som hittats på momondo under den senaste veckan.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

233 kr/dag

(14 mar - 10 apr)
Mini Hatch
Skoda Rapid
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

271 kr/dag

(14 mar - 10 apr)
Skoda Rapid

Hyrbilsleverantörer i Phuket

Alla större biluthyrningsfirmor i Phuket

Drive Car Rental

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Chic Car Rent

1 plats
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Avis

2 platser

Hertz

1 plats
Översikt

Renlighet

9,7

Comfort

9,2

Övergripande

8,7

Upphämtning/avlämning

9,2

Bäst

9,7

National

2 platser

keddy by Europcar

1 plats
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

8,4

Övergripande

8,4

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

Sixt

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

9,6

Övergripande

8,3

Upphämtning/avlämning

7,6

Bäst

8,3

Budget

3 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

7,3

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

7,3

Bra att veta om hyrbilar i Phuket

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Phuket.

Mest populära uthyrningsföretag

THAIRENTACAR

Populära biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigaste hyrbilen

213 kr

Mest populära modellen

Toyota Yaris
Den mest populära biluthyrningsfirman i Phuket som hittats på momondo den här månaden är THAIRENTACAR . Andra toppval för biluthyrningsföretag är Hertz och Budget
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Phuket under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, Mini.
Det lägsta priset för en hyrbil i Phuket är 213 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 236 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Phuket under de senaste 7 dagarna är av modellen Toyota Yaris. Våra användare föredrar också Toyota Corolla som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Phuket

Nedan visas de mest populära hotellen i Phuket
Panwaburi Beachfront Resort - Sha Extra Plus

Panwaburi Beachfront Resort - Sha Extra Plus

8/2 Moo.8, Ao-Yon Khaokhad Road, T.Wichit, Mueang, Phuket City, Thailand

7,5 km från stadskärnan

Four Points by Sheraton Phuket Patong Beach Resort (SHA Plus+)

Four Points by Sheraton Phuket Patong Beach Resort (SHA Plus+)

198 8-9 Taweewong Road Patong, Phuket City, Thailand

10,7 km från stadskärnan

The Westin Siray Bay Resort & Spa, Phuket

The Westin Siray Bay Resort & Spa, Phuket

21/4 Moo 1 T.Rasada A.Muang, Phuket City, Thailand

4,2 km från stadskärnan

Stay Wellbeing & Lifestyle Resort (Sha Plus+)

Stay Wellbeing & Lifestyle Resort (Sha Plus+)

Soi Suksan2, Wiset Rd., T.Rawai, A.Muang Phuket, Phuket City, Thailand

10,4 km från stadskärnan

Seabed Grand Hotel Phuket (SHA Plus+)

Seabed Grand Hotel Phuket (SHA Plus+)

63/63 Chaofah-Suanluang Wichit, Muang Phuket, Phuket City, Thailand

2,9 km från stadskärnan

Intercontinental Phuket Resort, An IHG Hotel

Intercontinental Phuket Resort, An IHG Hotel

Moo 3, Kamala Sub-district,Kamala Beach, Phuket City, Thailand

14,8 km från stadskärnan

Holiday Inn Resort Phuket

Holiday Inn Resort Phuket

52 Thaweewong Rd.,Patong Beach, Phuket City, Thailand

10,9 km från stadskärnan

Le Méridien Phuket Beach Resort

Le Méridien Phuket Beach Resort

29 Soi Karon Nui, Tambon Karon, Amphur Muang, Phuket City, Thailand

12,1 km från stadskärnan

Mövenpick Myth Hotel Patong Phuket

Mövenpick Myth Hotel Patong Phuket

27/9 Rat U Thit 200 Pee Road, Phuket City, Thailand

10,3 km från stadskärnan

Wyndham Grand Nai Harn Beach Phuket (SHA Plus+)

Wyndham Grand Nai Harn Beach Phuket (SHA Plus+)

15/328 Moo.1 Soi Naya, Phuket City, Thailand

14,1 km från stadskärnan

Avista Hideaway Phuket Patong - MGallery (Sha Plus+)

Avista Hideaway Phuket Patong - MGallery (Sha Plus+)

39/9 Muen Ngern Road, Phuket City, Thailand

12,5 km från stadskärnan

The Naka Island, a Luxury Collection Resort & Spa, Phuket (SHA Plus+)

The Naka Island, a Luxury Collection Resort & Spa, Phuket (SHA Plus+)

32 Moo 5, Phuket City, Thailand

20,7 km från stadskärnan

Phuket Marriott Resort and Spa, Nai Yang Beach (SHA Plus+)

Phuket Marriott Resort and Spa, Nai Yang Beach (SHA Plus+)

92, 92/1 Moo 3, Tambol Sakoo, Amphur, Talang, Phuket City, Thailand

24,9 km från stadskärnan

Avista Grande Phuket Karon - MGallery (Sha Plus+)

Avista Grande Phuket Karon - MGallery (Sha Plus+)

38 Soi Luang Phor Chuan Soi 1, Phuket City, Thailand

11,9 km från stadskärnan

Supicha Pool Access Hotel (Sha Plus+)

Supicha Pool Access Hotel (Sha Plus+)

999 Moo.2 Koh Kaew, Rassada, Phuket City, Thailand

8,3 km från stadskärnan

Andaman Beach Hotel Phuket - Handwritten Collection

Andaman Beach Hotel Phuket - Handwritten Collection

17/1-17/3 Soi Prabaramee 4, Phuket City, Thailand

10,6 km från stadskärnan

Sinae Phuket - Sha Extra Plus

Sinae Phuket - Sha Extra Plus

69/88-89 Moo 3, Ratsada, Phuket City, Thailand

4,5 km från stadskärnan

Courtyard by Marriott Phuket Town

Courtyard by Marriott Phuket Town

1 Soi Surin, Talat Yai, Phuket City, Thailand

0,2 km från stadskärnan


Att köra med hyrbil i Phuket – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Phuket och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Phuket, Thailand?

När du hyr en bil i Phuket kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Phuket. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Phuket under mars månad?

Med en genomsnittstemperatur på 28 °C och en nederbörd kring 160 mm i mars gör du bäst i att överväga hyrning av en standardbil i Phuket. En standardbil kan hantera temperaturförändringar och regn under mars månad och är ett populärt alternativ bland resenärer som besöker Phuket. Att hyra en Standard i Phuket kommer i genomsnitt kosta dig 605 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Phuket, Thailand?

Resenärer som hyr bil i Phuket bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 60 km/t. I förorterna runt Phuket ligger hastighetsgränsen generellt på 90 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Hur är vädret i Phuket, Thailand i februari?

Den som letar efter en hyrbil i Phuket under månaden februari kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 27 °C och en nederbörd på cirka 30 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Är vädret i Phuket representativt för resten av Phuket?

Klimatet i Phuket under februari månad har vanligtvis en temperatur på 27 °C med en förväntad nederbörd på 30 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Phuket till omgivande områden kan ha nytta av denna information.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Phuket?

Priser för bilar i Phuket uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Phuket?

Av februari 2024 finns det 28 bolag att välja mellan för bilar i Phuket.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Phuket?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Phuket. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Phuket?

Vid biluthyrning i Phuket måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Phuket?

Du bör boka en hyrbil i Phuket med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Phuket?

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Phuket genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Phuket med gratis avbokning?

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Phuket som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Phuket på momondo?

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Phuket.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Phuket som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Det kan du absolut göra. momondo har ett dedikerat filter för förhöjd rengöring för alla biluthyrningsplatser, inklusive Phuket.

Kan jag söka efter hyrbilar i Phuket med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Phuket med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Phuket

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Bilar i Phuket
fre 8/3
12:00
fre 15/3
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners