Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Uppsala, Uppsala län

Vill du hyra en bil billigt i Uppsala, Uppsala län? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
mån 24/6
mån 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Uppsala, Uppsala län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Uppsala, Uppsala län
Ekonomi281 kr per dag
Kompakt337 kr per dag
Kompakt kombi391 kr per dag
Kompakt SUV467 kr per dag
Standard-SUV508 kr per dag
Stor kombi558 kr per dag
Mellanstor kombi581 kr per dag
Standard kombi629 kr per dag
Kombi premium732 kr per dag
Kombi lyx793 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Uppsala

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Uppsala

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Uppsala?

De billigaste hyrbilarna i Uppsala hittas generellt genom Hertz. När du bokar med Hertz kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 158 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Uppsala är 366 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Uppsala?

När du hyr en bil i Uppsala väljer de flesta av våra användare modellen Renault Clio för 381 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Kia Niro för ett genomsnittspris på 567 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Renault Clio i Uppsala för så lite som 266 kr/dag och modellen Kia Niro för så lite som 315 kr/dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Uppsala, Uppsala län

Hitta rätt hyrbil för dig i Uppsala

Liten bilar

377 kr - 688 kr

Alla biltyper

607 kr - 940 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Uppsala, Sverige är 485 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Uppsala, Sverige är oktober. Då är priset 23% lägre än under resten året och ligger på bara 377 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 38 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Uppsala. Genomsnittspriset för en hyrbil i Uppsala kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Uppsala av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Uppsala, Sverige är 914 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Uppsala, Sverige är maj. Då är priset 25% lägre än under resten året och ligger på bara 688 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 16% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Uppsala. Genomsnittspriset för en hyrbil i Uppsala kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Uppsala av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Uppsala, Sverige är 1 220 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Uppsala, Sverige är januari. Då är priset 34% lägre än under resten året och ligger på bara 808 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 37% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Uppsala. Genomsnittspriset för en hyrbil i Uppsala kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Uppsala av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Uppsala, Sverige är 736 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Uppsala, Sverige är april. Då är priset 27% lägre än under resten året och ligger på bara 538 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 5 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Uppsala. Genomsnittspriset för en hyrbil i Uppsala kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Uppsala av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Uppsala, Sverige är 1 642 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Uppsala, Sverige är november. Då är priset 39% lägre än under resten året och ligger på bara 1 002 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 53% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Uppsala. Genomsnittspriset för en hyrbil i Uppsala kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Uppsala, Sverige är 1 321 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Uppsala, Sverige är december. Då är priset 19% lägre än under resten året och ligger på bara 1 073 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 42% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Uppsala. Genomsnittspriset för en hyrbil i Uppsala kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Uppsala av typen lyxigt bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

281 kr/dag

(23 jul - 12 aug)
Skoda Fabia
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

337 kr/dag

(23 jul - 12 aug)
Toyota Corolla
Toyota Auris
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

391 kr/dag

(23 jul - 12 aug)
Toyota Auris

Hyrbilsleverantörer i Uppsala

Alla större biluthyrningsfirmor i Uppsala, Uppsala län

Ace

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Avis

2 platser

Sixt

8,2
Utomordentligt
1 omdöme2 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

7,7

Övergripande

8,2

Upphämtning/avlämning

8,5

Bäst

8,0

Budget

1 plats

MABI

2 platser

Hertz

3 platser

Europcar

4 platser

keddy by Europcar

4 platser

Bra att veta om hyrbilar i Uppsala

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Uppsala.

Mest populära uthyrningsföretag

Hertz

Populära biltyper

Compact, Economy, SUV

Billigaste hyrbilen

246 kr

Mest populära modellen

Renault Clio
Den mest populära biluthyrningsfirman i Uppsala som hittats på momondo den här månaden är Hertz. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Sixt och Europcar
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Uppsala under de senaste 72 timmarna: Compact, Economy, SUV.
Det lägsta priset för en hyrbil i Uppsala är 246 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 488 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Uppsala under de senaste 7 dagarna är av modellen Renault Clio. Våra användare föredrar också Kia Niro som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Uppsala – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Uppsala och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Uppsala, Sverige i juli?

En hyrbil för en weekend i Uppsala i juli kostar kring 666 kr, med billiga erbjudanden från 264 kr. För en veckas biluthyrning, Uppsala priser i juli är i genomsnitt 614 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 320 kr.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Uppsala under juli månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Uppsala under juli månad. Med en genomsnittstemperatur på 15 °C och en nederbörd på omkring 72 mm i juli innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Uppsala kommer i genomsnitt kosta dig 868 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Uppsala, Sverige?

Om du hyr ett fordon i Uppsala tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 60 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Uppsala ligger hastighetsgränsen runt 100 km/t. Om du kör på motorvägen i Uppsala ligger hastighetsgränsen på 120 km/t.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Mercedes-Benz CLA i Uppsala?

Hur är vädret i Uppsala, Sverige i juni?

I juni får Uppsala vanligtvis en nederbörd på 50 mm och har en medeltemperatur på 14 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Uppsala då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Är vädret i Uppsala representativt för resten av Uppsala län?

Den som vill hyra en bil i Uppsala för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Uppsala län under juni månad vanligtvis ligger runt 14 °C med en nederbörd på omkring 50 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Uppsala?

Priserna för bilar i Uppsala uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Uppsala?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Uppsala är 23 från och med juni. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Uppsala?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Uppsala. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Uppsala?

För att få hyra en bil i Uppsala måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Uppsala?

Att boka en hyrbil i Uppsala via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Uppsala?

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Uppsala. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Uppsala med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Uppsala.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Uppsala på momondo?

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Uppsala.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Uppsala som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Uppsala.

Kan jag söka efter hyrbilar i Uppsala med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Uppsala med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Uppsala

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
mån 24/6
12:00
mån 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Uppsala

Populära hyrbilstyper i Uppsala