Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Zadar, Zadars län

Vill du hyra en bil billigt i Zadar, Zadars län? Sök och jämför priser här!

Zadar, Kroatien
26 apr — 3 maj
Zadar, Kroatien
fre 26/4
12:00
fre 3/5
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Zadar, Zadars län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Zadar, Zadars län
Ekonomi98 kr per dag
Kompakt96 kr per dag
Medelstor154 kr per dag
Standard160 kr per dag
Mini102 kr per dag
Minibuss538 kr per dag
Medelstor SUV135 kr per dag
Kompakt SUV146 kr per dag
Kompakt kombi149 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Erbjudanden på hyrbilar i Zadar, Zadars län

Hitta rätt hyrbil för dig i Zadar

Liten bilar

94 kr - 535 kr

Alla biltyper

96 kr - 807 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Zadar, Kroatien är 215 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Zadar, Kroatien är februari. Då är priset 57% lägre än under resten året och ligger på bara 94 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 39 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Zadar. Genomsnittspriset för en hyrbil i Zadar kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Zadar av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Zadar, Kroatien är 339 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Zadar, Kroatien är februari. Då är priset 64% lägre än under resten året och ligger på bara 125 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 3 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Zadar. Genomsnittspriset för en hyrbil i Zadar kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Zadar av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Zadar, Kroatien är 703 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Zadar, Kroatien är oktober. Då är priset 10% lägre än under resten året och ligger på bara 638 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 51% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Zadar. Genomsnittspriset för en hyrbil i Zadar kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Zadar, Kroatien är 240 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Zadar, Kroatien är oktober. Då är priset 31% lägre än under resten året och ligger på bara 166 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 32 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Zadar. Genomsnittspriset för en hyrbil i Zadar kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Zadar av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Zadar, Kroatien är 714 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Zadar, Kroatien är oktober. Då är priset 18% lägre än under resten året och ligger på bara 590 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 52% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Zadar. Genomsnittspriset för en hyrbil i Zadar kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Zadar av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

96 kr/dag

(24 apr - 1 maj)
Volkswagen Golf
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

98 kr/dag

(27 apr - 7 maj)
Mini Hatch
Kia Cee'd SW
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

149 kr/dag

(27 apr - 7 maj)
Kia Cee'd SW

Trender och insikter om att hyra bil i Zadar

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Zadar

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Zadar?

De billigaste hyrbilarna i Zadar hittas generellt genom Avia Rent A Car. När du bokar med Avia Rent A Car kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 61 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Zadar är 173 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Zadar?

För ett genomsnittspris på 423 kr/dag (och så lite som 385 kr/dag), är hyrbilar av modellen Volkswagen Jetta i Zadar de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Audi Q3 i Zadar för 483 kr/dag i genomsnitt (460 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

Hyrbilsleverantörer i Zadar

Alla större biluthyrningsfirmor i Zadar, Zadars län

Enterprise Rent-A-Car

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Sixt

2 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

6,6

Övergripande

5,2

Upphämtning/avlämning

5,8

Bäst

4,8

SURPRICE CAR RENTAL

3 platser

Autounion Car Rental

2 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

AIR-RENTACAR

5 platser

Avia Rent A Car

4 platser

AbbyCar Car Rentals

3 platser

AVAX

3 platser

Bra att veta om hyrbilar i Zadar

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Zadar.

Mest populära uthyrningsföretag

Avia Rent A Car

Populära biltyper

Economy, Compact, SUV

Billigaste hyrbilen

102 kr

Mest populära modellen

Volkswagen Jetta
Den mest populära biluthyrningsfirman i Zadar som hittats på momondo den här månaden är Avia Rent A Car. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Ok Mobility och keddy by Europcar
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Zadar under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, SUV.
Det lägsta priset för en hyrbil i Zadar är 102 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 277 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Zadar under de senaste 7 dagarna är av modellen Volkswagen Jetta. Våra användare föredrar också Audi Q3 som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Zadar – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Zadar och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Zadar, Kroatien?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Zadar erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Enterprise Rent-A-Car, Dollar och Budget har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Vad är hastighetsgränsen i Zadar, Kroatien?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Zadar när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Zadar är 90 km/t respektive 130 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Zadar du befinner dig.

Hur är vädret i Zadar, Kroatien i april?

Under april är medeltemperaturen i Zadar 13 °C och den förväntade nederbörden är 50 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Zadar.

Är vädret i Zadar representativt för resten av Zadars län?

Den som vill hyra en bil i Zadar för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Zadars län under april månad vanligtvis ligger runt 13 °C med en nederbörd på omkring 50 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Zadar?

Priser för bilar i Zadar uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Zadar?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Zadar är 85 från och med april. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Zadar?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Zadar. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Zadar?

För att få hyra en bil i Zadar måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Zadar?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Zadar om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Zadar?

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Zadar tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Zadar med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gäller bilar i Zadar eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Zadar på momondo?

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Zadar.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Zadar som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Zadar.

Kan jag söka efter hyrbilar i Zadar med obegränsat kilometertal på momondo?

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Zadar.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Zadar

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
fre 26/4
12:00
fre 3/5
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Zadar

Populära hyrbilstyper i Zadar