Hyrbilar på Split flygplats

Är du på jakt efter billiga hyrbilserbjudanden på Split flygplats? Sök här!

Split, Kroatien - Split (SPU)
23 jun — 26 jun
Samma avlämingsplats
Split, Kroatien - Split (SPU)
fre 23/6
12:00
mån 26/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Split flygplats

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Split flygplats

Vilken bil väljer flest att hyra på Split flygplats?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra på Split flygplats är Volkswagen up!, följt av modellen Opel Corsa. Våra användare har hittat erbjudanden för Volkswagen up! på Split flygplats för i genomsnitt 222 kr per dag, och så billigt som 54 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 343 kr per dag att hyra modellen Opel Corsa på Split flygplats, även om du kan hitta priser för så lite som 130 kr per dag.

Vilken är den mest populära bilen att hyra på Split flygplats?

Den mest populära biltypen att hyra på Split flygplats är Ekonomi. Under det senaste året sökte 30 % av momondo-användare efter bilklassen Ekonomi på Split flygplats. Det mest populära biluthyrningsföretaget som erbjuder bilklassen Ekonomi på denna flygplats är Ok Mobility för så låga priser som 156 kr/dag. Om du väljer mellan bilar i klassen Ekonomi på Split flygplats, överväg en Opel Corsa eller Volkswagen Polo då de båda är populära val bland andra resenärer.

När är den bästa tidpunkten att hyra bil på Split flygplats?

Enligt våra data är den bästa tiden att hyra en bil på Split flygplats 50 dagar före ditt upphämtningsdatum när priserna i genomsnitt ligger på 228 kr/dag. Under det senaste året upptäckte momondo-användare att priserna på hyrbilar under helgerna på Split flygplats var 545 kr/dag och priserna under veckodagarna låg på 270 kr/dag. Överväg att hyra en bil under november (den billigaste månaden) när biluthyrningserbjudandena i genomsnitt ligger på 119 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Split flygplats

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Split flygplats
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

111 kr/dag

(14 jun - 28 jun)
Mini Hatch
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

133 kr/dag

(14 jun - 28 jun)
Mercedes-Benz A-Class
Toyota Auris
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

216 kr/dag

(18 jun - 25 jun)
Toyota Auris
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

287 kr/dag

(4 sep - 13 sep)
Mini Hatch
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

165 kr/dag

(14 jun - 28 jun)
Mercedes-Benz A-Class
Volkswagen T-ROC
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

175 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Volkswagen T-ROC
Fiat Panda
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

108 kr/dag

(26 jun - 5 jul)
Fiat Panda
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

173 kr/dag

(14 jun - 28 jun)
Mercedes-Benz GLA
Citroen C4 Picasso
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

250 kr/dag

(27 jun - 4 jul)
Citroen C4 Picasso

Information om biluthyrning i Split flygplats

När det kommer till att hyra en bil finns det några saker man behöver ta med sig. För svenska medborgare behövs ett pass som är giltigt. Detta kopieras i receptionen för att spara dina uppgifter. Ska man köra en hyrbil eller bil överhuvudtaget behövs även ett körkort, personer utan ett körkort som är utfärdat inom EU behöver ordna ett internationellt körkort för att kunna använda hyrbilar. Utöver körkortet krävs ett giltigt kreditkort. Detta är en säkerhet för bolaget utifall din hyrbil skulle skadas eller dylikt. Självklart finns försäkringar för att undvika stora kostnader vid oväntade skador. Vanligen bokas en summa på ditt konto som återbetalas vid avslutet på din biluthyrning. För personer utan kreditkort finns det ibland lösningar där man kan använda sitt vanliga kontokort istället, dock kan det behövas lite extra pengar på kontot vid en sådan lösning.

Anländer man vid obekväma tider kan det ibland vara svårt att hitta en billig hyrbil, många flygplatser stänger igen över natten vilket ställer till det. I Split erbjuds biluthyrning dygnet runt, även om det inte gäller alla biluthyrningsbyråer. Det går även bra att förboka din bil, ett enkelt sätt att vara säker på att allt är ordnat när du väl är på plats. Vissa uthyrningar erbjuder dig även att ta med din hyrbil till angränsande länder, säg till i förväg så kan du teckna en försäkring som gäller även i utlandet. Ska man hålla sig i Kroatien är det inget man behöver tänka på.


Erbjudanden på hyrbilar i Split flygplats

Hitta rätt hyrbil för dig på Split flygplats

Biltyp: Liten

89 kr - 563 kr

Alla biltyper

89 kr - 730 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Split flygplats är 234 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Split flygplats är november. Då är priset 62% lägre än under resten året och ligger på bara 89 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 19 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Split flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Split flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Split flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Split flygplats är 353 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Split flygplats är mars. Då är priset 16% lägre än under resten året och ligger på bara 299 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 19% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Split flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Split flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Split flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Split flygplats är 294 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Split flygplats är mars. Då är priset 21% lägre än under resten året och ligger på bara 235 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 3% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Split flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Split flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Split flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Volkswagen up!
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

108 kr/dag

(26 jun - 5 jul)
Volkswagen up!
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

111 kr/dag

(14 jun - 28 jun)
Opel Corsa
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

133 kr/dag

(14 jun - 28 jun)
Renault Captur

Hyrbilsleverantörer i Split flygplats

Alla större biluthyrningsfirmor på Split flygplats
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

4,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

5,0

Bäst

6,0
Översikt

Renlighet

7,6

Comfort

6,9

Övergripande

4,2

Upphämtning/avlämning

4,2

Bäst

4,6

FLEET

2 platser

Pulse Rent-a-Car

2 platser

XL Rent A Car

2 platser

AbbyCar Car Rentals

1 plats

ACTIVE RENT A CAR

1 plats

ADDCAR RENTAL

1 plats

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Split

Nedan visas de mest populära hotellen i Split

Hyr bil i andra städer i Kroatien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i regioner som Split, Zagreb och Zadar i Kroatien

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Split

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i Split

Börja planera din resa till Split flygplats


Varför använda momondo?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Split flygplats eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

När du har sökt efter en hyrbil i Split flygplats visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka tryggt
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedvetenhet
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.