Hitta billig biluthyrning i Zürich, Schweiz

Vill du hyra en bil billigt i Zürich, Schweiz? Sök och jämför priser här

Zürich, Schweiz
21 apr — 28 apr
Samma avlämingsplats
Zürich, Schweiz
ons 21/4
12:00
ons 28/4
12:00

Leverantörer av hyrbilar i Zürich

Alla större biluthyrningsfirmor i Zürich, Schweiz
Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.0

Betyg baserat på 120 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.8

Betyg baserat på 73 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.7

Betyg baserat på 73 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.7

Betyg baserat på 76 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.5

Betyg baserat på 33 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.2

Betyg baserat på 55 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 9.7

Betyg baserat på 4 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.8

Betyg baserat på 22 recensioner


Information om din resa till Zürich

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Zurich?

För att hyra bil i Zurich ligger åldersgränsen vanligtvis på 19 år men flera biluthyrningar hyr inte ut till förare under 21. Det är dock vanligt att biluthyrningar lägger till en avgift för unga förare som är under 24 år gamla. Denna avgift kan ligga på upp till 180 kronor per dag. Sök hos momondo för att jämföra priser mellan olika hyrbilar, men tänk på att sökresultatens priser inte tar hänsyn till eventuella avgifter för unga förare. Det kan därför vara svårt att hyra bil billigt i Zurich om du är under 24.

Viktigt att veta om trafikregler i Zurich

Om du ska åka på de schweiziska motorvägarna måste du ha en vignette, ett särskilt klistermärke, på bilen. Detta kostar runt 400 kronor, men ingår nästan alltid när du hyr bil. Märket visar att du betalat vägavgifter och vägskatter. Hastighetsbegränsningen ligger på 120 kilometer i timmen på motorvägar och 50 kilometer i timmen i städer. Inne i Zurich finns flera trånga gator vilket gör att det kan bli bilköer. Det rekommenderas därför för det mesta att parkera bilen i anslutning till kollektivtrafik för att ta sig runt med buss och tunnelbana när du rör dig som mest centralt i staden. Schweiz är känt för att ha många rondeller och i dessa gäller regeln att föraren som kommer från vänster har företräde. Barn under 7 år måste ha en barnstol under färden.

Parkering

Gatuparkering är näst intill omöjligt inne i Zurich då de tillgängliga parkeringsplatserna är till för boenden som har särskilt tillstånd att ställa bilen på gatan. Om du ska ställa bilen inne i centrum rekommenderas därför att använda parkeringshus eller större allmänna parkeringsplatser. Annars gäller att stadens blå zoner har gratis parkering i en timmes tid mellan klockan 8 på morgonen och 7 på kvällen. Om du ställer bilen i stadens utkanter, nära kollektivtrafiken, finns särskilda kollektivtrafiksparkeringar som är billigare än annan parkering. Det kostar ungefär 40 kronor per dag att ställa bilen på dessa. I stadens centrala parkeringshus betalar du istället cirka 20 till 30 kronor per timme.

Utflyktsmål i och omkring Zurich

Om du hyr en bil under vistelsen i Zurich är det enkelt att upptäcka stadens omgivningar. Ta dig upp i de närliggande schweiziska alperna för en härlig tur genom vackra landskap. Under sommaren är kan du ta bilen upp till någon av alpernas vandringsleder och under vintern kan du besöka de populära skidorterna. Alperna ligger så pass nära staden att du kan göra en dagsutflykt upp till bergen.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil i Zurich måste du ha en försäkring som täcker eventuell eldsvåda samt en tredjepartsförsäkring. Tredjepartsförsäkringen täcker skador som uppkommer på andra bilar och personer vid eventuell krock. Dessa försäkringar ingår nästan alltid i biluthyrningarnas erbjudanden då de är obligatoriska för att få hyra bil i Zurich. De flesta biluthyrningar har även erbjudanden gällande tilläggsförsäkringar som självriskreducering, stöldriskreducering och självriskeliminering. Innan du köper till några extra tilläggsförsäkringar ska du kolla med din hemförsäkring om denna täcker eventuella skador på hyrbil utomlands. Du kan också se om din bank eller ditt kreditkort har någon automatisk försäkring om du bokar din hyrbil med deras kort. På detta sätt undviker du att betala dubbelt för en försäkring som du redan har.

Kan man använda sitt svenska körkort i Zurich, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Det går bra att använda det svenska körkortet för att hyra bil i Zurich och för att köra i landet. Du behöver inte visa upp något internationellt körkort under resan.

Var i Zurich kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Det är vanligt att resenärer väljer att hämta upp och lämna bilen på Zurichs flygplats då detta för många är det smidigaste sättet att hämta och lämna hyrbilen. Hos momondo kan du dock anpassa din sökning efter hyrbilar beroende på var du vill hämta och lämna bilen. Du kan tillexempel välja att hämta upp bilen på flygplatsen i Zurich och lämna den på en flygplats i en annan schweizisk stad. Via momondos sökning kan du hitta hyrbilar som har den kapacitet och de funktioner som du önskar genom att filtrera din sökning. Du kan även lägga till tillbehör som GPS och cykelställ till din bokning för att ytterligare anpassa hyrbilen till din resa. Via momondos sökning jämför du enkelt priser mellan olika bilar för att hyra en bil billigt. Du kan hitta en hyrbil med fria mil, billig kilometerkostnad och eventuella vägavgifter förbetalda.


Avstånd till populära hotell från Zürich, Schweiz

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Zürich flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Zürich

134 användare har letat efter hyrbilar i Zürich med momondo i april.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Zürich för att motverka spridningen av COVID-19?

Alamo, Enterprise och Avis är några av biluthyrningsföretagen som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i Zürich till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i Zürich. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Zürich har lägst priser för hyrbilar?

Dollar Har generellt de billigaste dagspriserna i Zürich på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 428 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 208 kr per dag för deras hyrbilar i Zürich.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Zürich, Schweiz?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Zürich erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Alamo, Enterprise och Avis har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Zürich under maj månad?

Med en genomsnittstemperatur på 16 °C och en nederbörd kring 128 mm i maj gör du bäst i att överväga hyrning av en standardbil i Zürich. En standardbil kan hantera temperaturförändringar och regn under maj månad och är ett populärt alternativ bland resenärer som besöker Zürich. Att hyra en Standard i Zürich kommer i genomsnitt kosta dig 532 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Europcar i Zürich?

Europcar är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Zürich, Schweiz. Med 8 uthyrningskontor i Zürich, Schweiz hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 881 kr per dag från Europcar.

Vad är hastighetsgränsen i Zürich, Schweiz?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Zürich när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Zürich är 80 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Zürich du befinner dig.

Hur är vädret i Zürich, Schweiz i april?

I april får Zürich vanligtvis en nederbörd på 83 mm och har en medeltemperatur på 9 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Zürich då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i april?

Vädret i Zürich under april kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Zürich. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Zürich tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Volkswagen Golf, Ford Fiesta och Opel Corsa.

Är vädret i Zürich representativt för resten av Zurich?

Den som vill hyra en bil i Zürich för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Zurich under april månad vanligtvis ligger runt 9 °C med en nederbörd på omkring 83 mm.


Hyra bil i andra städer i Schweiz

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Genève, Basel och Bern i Schweiz

Hyrbilar på flygplatser i Zürich

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Zürich

Planera din resa till Zürich