Insikter
Senaste erbjudandena
JÀmförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i ZĂŒrich, Zurich

Vill du hyra en bil billigt i ZĂŒrich, Zurich? Sök och jĂ€mför priser hĂ€r!

ZĂŒrich, Schweiz
5 apr — 12 apr
ZĂŒrich, Schweiz
fre 5/4
12:00
fre 12/4
12:00
Förarens Älder:

Erbjudanden frÄn hyrbilsfirmor pÄ över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bÀsta reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i ZĂŒrich

AnvĂ€ndbara insikter som hjĂ€lper dig att boka den perfekta hyrbilen i ZĂŒrich

Vilken Ă€r den billigaste hyrbilsfirman i ZĂŒrich?

De billigaste hyrbilarna i ZĂŒrich hittas generellt genom Alamo. NĂ€r du bokar med Alamo kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser sĂ„ lĂ„ga som 373 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i ZĂŒrich Ă€r 580 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i ZĂŒrich?

keddy by Europcar har flest uthyrningskontor i ZĂŒrich med 11 komtor.

Vilken bil vĂ€ljer flest att hyra i ZĂŒrich?

För ett genomsnittspris pĂ„ 877 kr/dag (och sĂ„ lite som 373 kr/dag), Ă€r hyrbilar av modellen Volkswagen Polo i ZĂŒrich de mest populĂ€ra bilarna bland vĂ„ra anvĂ€ndare. Att hyra modellen Ford Fiesta i ZĂŒrich för 847 kr/dag i genomsnitt (598 kr/dag med ett billigt erbjudande) Ă€r ett annat populĂ€rt val.

De bĂ€sta erbjudandena för hyrbilar i ZĂŒrich, Zurich

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mĂ€ngd populĂ€ra hyrbilstyper i ZĂŒrich, Zurich
Kompakt520 kr per dag
Medelstor534 kr per dag
Standard775 kr per dag
Mini464 kr per dag
Premium1 385 kr per dag
Kompakt SUV523 kr per dag
Kompakt kombi544 kr per dag
Medelstor SUV592 kr per dag
Mellanstor kombi738 kr per dag
Standard kombi775 kr per dag
Kombi premium1 673 kr per dag
Kombi lyx1 791 kr per dag
De bÀsta priserna som hittats av momondo-anvÀndare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i ZĂŒrich

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Zurich?

För att hyra bil i Zurich ligger ÄldersgrÀnsen vanligtvis pÄ 19 Är men flera biluthyrningar hyr inte ut till förare under 21. Det Àr dock vanligt att biluthyrningar lÀgger till en avgift för unga förare som Àr under 24 Är gamla. Denna avgift kan ligga pÄ upp till 180 kronor per dag. Sök hos momondo för att jÀmföra priser mellan olika hyrbilar, men tÀnk pÄ att sökresultatens priser inte tar hÀnsyn till eventuella avgifter för unga förare. Det kan dÀrför vara svÄrt att hyra bil billigt i Zurich om du Àr under 24.

Viktigt att veta om trafikregler i Zurich

Om du ska Äka pÄ de schweiziska motorvÀgarna mÄste du ha en vignette, ett sÀrskilt klistermÀrke, pÄ bilen. Detta kostar runt 400 kronor, men ingÄr nÀstan alltid nÀr du hyr bil. MÀrket visar att du betalat vÀgavgifter och vÀgskatter. HastighetsbegrÀnsningen ligger pÄ 120 kilometer i timmen pÄ motorvÀgar och 50 kilometer i timmen i stÀder. Inne i Zurich finns flera trÄnga gator vilket gör att det kan bli bilköer. Det rekommenderas dÀrför för det mesta att parkera bilen i anslutning till kollektivtrafik för att ta sig runt med buss och tunnelbana nÀr du rör dig som mest centralt i staden. Schweiz Àr kÀnt för att ha mÄnga rondeller och i dessa gÀller regeln att föraren som kommer frÄn vÀnster har företrÀde. Barn under 7 Är mÄste ha en barnstol under fÀrden.

Parkering

Gatuparkering Àr nÀst intill omöjligt inne i Zurich dÄ de tillgÀngliga parkeringsplatserna Àr till för boenden som har sÀrskilt tillstÄnd att stÀlla bilen pÄ gatan. Om du ska stÀlla bilen inne i centrum rekommenderas dÀrför att anvÀnda parkeringshus eller större allmÀnna parkeringsplatser. Annars gÀller att stadens blÄ zoner har gratis parkering i en timmes tid mellan klockan 8 pÄ morgonen och 7 pÄ kvÀllen. Om du stÀller bilen i stadens utkanter, nÀra kollektivtrafiken, finns sÀrskilda kollektivtrafiksparkeringar som Àr billigare Àn annan parkering. Det kostar ungefÀr 40 kronor per dag att stÀlla bilen pÄ dessa. I stadens centrala parkeringshus betalar du istÀllet cirka 20 till 30 kronor per timme.

UtflyktsmÄl i och omkring Zurich

Om du hyr en bil under vistelsen i Zurich Àr det enkelt att upptÀcka stadens omgivningar. Ta dig upp i de nÀrliggande schweiziska alperna för en hÀrlig tur genom vackra landskap. Under sommaren Àr kan du ta bilen upp till nÄgon av alpernas vandringsleder och under vintern kan du besöka de populÀra skidorterna. Alperna ligger sÄ pass nÀra staden att du kan göra en dagsutflykt upp till bergen.

Vilka försÀkringar ska man ha?

För att hyra bil i Zurich mÄste du ha en försÀkring som tÀcker eventuell eldsvÄda samt en tredjepartsförsÀkring. TredjepartsförsÀkringen tÀcker skador som uppkommer pÄ andra bilar och personer vid eventuell krock. Dessa försÀkringar ingÄr nÀstan alltid i biluthyrningarnas erbjudanden dÄ de Àr obligatoriska för att fÄ hyra bil i Zurich. De flesta biluthyrningar har Àven erbjudanden gÀllande tillÀggsförsÀkringar som sjÀlvriskreducering, stöldriskreducering och sjÀlvriskeliminering. Innan du köper till nÄgra extra tillÀggsförsÀkringar ska du kolla med din hemförsÀkring om denna tÀcker eventuella skador pÄ hyrbil utomlands. Du kan ocksÄ se om din bank eller ditt kreditkort har nÄgon automatisk försÀkring om du bokar din hyrbil med deras kort. PÄ detta sÀtt undviker du att betala dubbelt för en försÀkring som du redan har.

Kan man anvÀnda sitt svenska körkort i Zurich, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Det gÄr bra att anvÀnda det svenska körkortet för att hyra bil i Zurich och för att köra i landet. Du behöver inte visa upp nÄgot internationellt körkort under resan.

Var i Zurich kan man hÀmta och lÀmna sin hyrbil?

Det Àr vanligt att resenÀrer vÀljer att hÀmta upp och lÀmna bilen pÄ Zurichs flygplats dÄ detta för mÄnga Àr det smidigaste sÀttet att hÀmta och lÀmna hyrbilen. Hos momondo kan du dock anpassa din sökning efter hyrbilar beroende pÄ var du vill hÀmta och lÀmna bilen. Du kan tillexempel vÀlja att hÀmta upp bilen pÄ flygplatsen i Zurich och lÀmna den pÄ en flygplats i en annan schweizisk stad. Via momondos sökning kan du hitta hyrbilar som har den kapacitet och de funktioner som du önskar genom att filtrera din sökning. Du kan Àven lÀgga till tillbehör som GPS och cykelstÀll till din bokning för att ytterligare anpassa hyrbilen till din resa. Via momondos sökning jÀmför du enkelt priser mellan olika bilar för att hyra en bil billigt. Du kan hitta en hyrbil med fria mil, billig kilometerkostnad och eventuella vÀgavgifter förbetalda.


Erbjudanden pĂ„ hyrbilar i ZĂŒrich, Zurich

Hitta rĂ€tt hyrbil för dig i ZĂŒrich

Liten bilar

485 kr - 1 146 kr

Alla biltyper

774 kr - 1 773 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i ZĂŒrich, Schweiz Ă€r 809 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i ZĂŒrich, Schweiz Ă€r november. DĂ„ Ă€r priset 41% lĂ€gre Ă€n under resten Ă„ret och ligger pĂ„ bara 485 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil Ă€r typiskt 27 % billigare Ă€n den genomsnittliga hyrbilen i ZĂŒrich. Genomsnittspriset för en hyrbil i ZĂŒrich kan variera beroende pĂ„ ett antal faktorer sĂ„ som utbud, fordonets popularitet och hur lĂ„ngt i förvĂ€g som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bĂ€sta priserna för hyrbilar i ZĂŒrich av typen liten bil som hittats pĂ„ momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i ZĂŒrich, Schweiz Ă€r 1 087 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i ZĂŒrich, Schweiz Ă€r februari. DĂ„ Ă€r priset 30% lĂ€gre Ă€n under resten Ă„ret och ligger pĂ„ bara 765 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil Ă€r typiskt 2 % billigare Ă€n den genomsnittliga hyrbilen i ZĂŒrich. Genomsnittspriset för en hyrbil i ZĂŒrich kan variera beroende pĂ„ ett antal faktorer sĂ„ som utbud, fordonets popularitet och hur lĂ„ngt i förvĂ€g som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bĂ€sta priserna för hyrbilar i ZĂŒrich av typen medel bil som hittats pĂ„ momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i ZĂŒrich, Schweiz Ă€r 2 399 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i ZĂŒrich, Schweiz Ă€r oktober. DĂ„ Ă€r priset 55% lĂ€gre Ă€n under resten Ă„ret och ligger pĂ„ bara 1 096 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil Ă€r typiskt 54% dyrare Ă€n den genomsnittliga hyrbilen i ZĂŒrich. Genomsnittspriset för en hyrbil i ZĂŒrich kan variera beroende pĂ„ ett antal faktorer sĂ„ som utbud, fordonets popularitet och hur lĂ„ngt i förvĂ€g som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bĂ€sta priserna för hyrbilar i ZĂŒrich av typen stor bil som hittats pĂ„ momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i ZĂŒrich, Schweiz Ă€r 1 050 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i ZĂŒrich, Schweiz Ă€r januari. DĂ„ Ă€r priset 46% lĂ€gre Ă€n under resten Ă„ret och ligger pĂ„ bara 572 kr per dag. En hyrbil av typen SUV Ă€r typiskt 6 % billigare Ă€n den genomsnittliga hyrbilen i ZĂŒrich. Genomsnittspriset för en hyrbil i ZĂŒrich kan variera beroende pĂ„ ett antal faktorer sĂ„ som utbud, fordonets popularitet och hur lĂ„ngt i förvĂ€g som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bĂ€sta priserna för hyrbilar i ZĂŒrich av typen SUV som hittats pĂ„ momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skĂ„pbil i ZĂŒrich, Schweiz Ă€r 2 097 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skĂ„pbil i ZĂŒrich, Schweiz Ă€r oktober. DĂ„ Ă€r priset 63% lĂ€gre Ă€n under resten Ă„ret och ligger pĂ„ bara 794 kr per dag. En hyrbil av typen skĂ„pbil Ă€r typiskt 48% dyrare Ă€n den genomsnittliga hyrbilen i ZĂŒrich. Genomsnittspriset för en hyrbil i ZĂŒrich kan variera beroende pĂ„ ett antal faktorer sĂ„ som utbud, fordonets popularitet och hur lĂ„ngt i förvĂ€g som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i ZĂŒrich, Schweiz Ă€r 1 864 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i ZĂŒrich, Schweiz Ă€r oktober. DĂ„ Ă€r priset 43% lĂ€gre Ă€n under resten Ă„ret och ligger pĂ„ bara 1 070 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil Ă€r typiskt 41% dyrare Ă€n den genomsnittliga hyrbilen i ZĂŒrich. Genomsnittspriset för en hyrbil i ZĂŒrich kan variera beroende pĂ„ ett antal faktorer sĂ„ som utbud, fordonets popularitet och hur lĂ„ngt i förvĂ€g som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bĂ€sta priserna för hyrbilar i ZĂŒrich av typen lyxigt bil som hittats pĂ„ momondo den senaste veckan.

Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

464 kr/dag

(28 apr - 30 apr)
Smart Fortwo
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

520 kr/dag

(27 apr - 29 apr)
Renault Captur
Skoda Rapid
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

527 kr/dag

(27 apr - 29 apr)
Skoda Rapid

Hyrbilsleverantörer i ZĂŒrich

Alla större biluthyrningsfirmor i ZĂŒrich, Zurich

Budget

3 platser
Översikt

Renlighet

8,9

Comfort

8,9

Övergripande

9,1

UpphÀmtning/avlÀmning

8,8

BĂ€st

8,4

Europcar

8 platser
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

8,6

Övergripande

8,4

UpphÀmtning/avlÀmning

8,4

BĂ€st

7,5

Thrifty

5 platser
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

8,5

Övergripande

8,1

UpphÀmtning/avlÀmning

8,3

BĂ€st

7,9

Hertz

5 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

8,6

Övergripande

8,1

UpphÀmtning/avlÀmning

8,2

BĂ€st

8,1

Dollar

5 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,2

Övergripande

7,5

UpphÀmtning/avlÀmning

7,5

BĂ€st

7,5

Avis

3 platser
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

8,0

Övergripande

7,5

UpphÀmtning/avlÀmning

7,5

BĂ€st

6,2

Sixt

3 platser
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

8,4

Övergripande

7,4

UpphÀmtning/avlÀmning

7,3

BĂ€st

6,9

Alamo

2 platser
Översikt

Renlighet

8,1

Comfort

8,1

Övergripande

7,2

UpphÀmtning/avlÀmning

7,5

BĂ€st

7,2

Bra att veta om hyrbilar i ZĂŒrich

FĂ„ en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populĂ€ra biluthyrningsföretag och de bĂ€sta hyrbilstyperna för ditt besök i ZĂŒrich.

Mest populÀra uthyrningsföretag

Alamo

PopulÀra biltyper

Economy, Compact, SUV

Billigaste hyrbilen

491 kr

Mest populÀra modellen

Volkswagen Polo
Den mest populĂ€ra biluthyrningsfirman i ZĂŒrich som hittats pĂ„ momondo den hĂ€r mĂ„naden Ă€r Alamo. Andra toppval för biluthyrningsföretag Ă€r Hertz och GREEN MOTION
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i ZĂŒrich under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, SUV.
Det lĂ€gsta priset för en hyrbil i ZĂŒrich Ă€r 491 kr/dag. För det hĂ€r omrĂ„det kan du förvĂ€nta dig genomsnittliga priser frĂ„n 646 kr/dag.
Den mest populĂ€ra biltypen att hyra i ZĂŒrich under de senaste 7 dagarna Ă€r av modellen Volkswagen Polo. VĂ„ra anvĂ€ndare föredrar ocksĂ„ Ford Fiesta som ett alternativ.

Hyr en bil nĂ€ra ett av dessa populĂ€ra hotell i ZĂŒrich

Nedan visas de mest populĂ€ra hotellen i ZĂŒrich
Radisson Blu Hotel, Zurich Airport

Radisson Blu Hotel, Zurich Airport

PO Box 295, Zurich-Airport, Kloten, Zurich, Zurich, Zurich, Switzerland

8,9 km frÄn stadskÀrnan

Holiday Inn Express ZĂŒrich Airport

Holiday Inn Express ZĂŒrich Airport

Hofwisenstrasse 30, Zurich, Zurich, Switzerland

8,8 km frÄn stadskÀrnan

Hyatt Place Zurich Airport The Circle

Hyatt Place Zurich Airport The Circle

The Circle 1, Zurich, Zurich, Switzerland

8,8 km frÄn stadskÀrnan

Ruby Mimi Zurich

Ruby Mimi Zurich

4 Beatenpl., Zurich, Zurich, Switzerland

0,5 km frÄn stadskÀrnan

citizenM ZĂŒrich

citizenM ZĂŒrich

Talacker 42, Zurich, Zurich, Switzerland

0,9 km frÄn stadskÀrnan

Novotel Zurich Airport Messe

Novotel Zurich Airport Messe

Lindbergh - Platz 1, Zurich, Zurich, Switzerland

5,9 km frÄn stadskÀrnan

Central Plaza

Central Plaza

Central 1, Zurich, Zurich, Switzerland

0,5 km frÄn stadskÀrnan

ibis Styles Zurich City Center

ibis Styles Zurich City Center

Stampfenbachstrasse 60, Zurich, Zurich, Switzerland

0,9 km frÄn stadskÀrnan

Crowne Plaza Zurich

Crowne Plaza Zurich

Badenerstrasse 420, Zurich, Zurich, Switzerland

3,1 km frÄn stadskÀrnan

H+ Hotel ZĂŒrich

H+ Hotel ZĂŒrich

Badenerstrasse 537, Zurich, Zurich, Switzerland

3,6 km frÄn stadskÀrnan

Zurich Marriott Hotel

Zurich Marriott Hotel

Neumuehlequai 42, Zurich, Zurich, Switzerland

1,1 km frÄn stadskÀrnan

Five Zurich - Luxury City Resort

Five Zurich - Luxury City Resort

Doltschiweg 234, Zurich, Zurich, Switzerland

4,0 km frÄn stadskÀrnan

Hyatt Regency Zurich Airport Circle

Hyatt Regency Zurich Airport Circle

The Circle 41, Zurich, Zurich, Switzerland

8,6 km frÄn stadskÀrnan

Hotel Montana Zurich

Hotel Montana Zurich

Konradstrasse 39, Zurich, Zurich, Switzerland

1,2 km frÄn stadskÀrnan

ZĂŒri by Fassbind

ZĂŒri by Fassbind

Heinrichstrasse 254, Zurich, Zurich, Switzerland

2,6 km frÄn stadskÀrnan

Youth Hostel Zurich

Youth Hostel Zurich

Mutschellenstrasse 114, Zurich, Zurich, Switzerland

3,2 km frÄn stadskÀrnan

Holiday Inn Zurich Messe

Holiday Inn Zurich Messe

Wallisellenstrasse 48, Zurich, Zurich, Switzerland

4,2 km frÄn stadskÀrnan

ibis budget Zurich City West

ibis budget Zurich City West

Technoparkstrasse 2, Zurich, Zurich, Switzerland

2,9 km frÄn stadskÀrnan


Att köra med hyrbil i ZĂŒrich – Vanliga frĂ„gor & svar

Ta reda pĂ„ allt du behöver veta om att hyra bil i ZĂŒrich och förbered dig ordentligt inför din nĂ€sta resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i ZĂŒrich, Schweiz i april?

För att hyra en bil en weekend i ZĂŒrich i april, var genomsnittspriset 986 kr, med billigare erbjudanden frĂ„n 866 kr. AnvĂ€ndare som letat efter en veckas hyrbil i ZĂŒrich i april hittade ett genomsnittspris pĂ„ 548 kr - men priser sĂ„ lĂ„ga som 401 kr hittades, beroende pĂ„ datum och bilval.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i ZĂŒrich, Schweiz?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i ZĂŒrich erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Hertz, Alamo och Budget har en avbokningsavgift för resenĂ€rer vars resplan Ă€ndras i sista minuten.

Vilken biltyp Ă€r det bĂ€st att hyra i ZĂŒrich under april mĂ„nad?

Vi rekommenderar att hyra en ekonomisk, mindre bil nĂ€r du besöker ZĂŒrich i april mĂ„nad. Även om en mindre bil som denna inte hanterar is och snö sĂ€rskilt bra Ă€r det en bra bil för milda temperaturer och regn. I april ligger temperaturerna i ZĂŒrich oftast kring 13 °C med en nederbörd pĂ„ 123 mm – perfekta förhĂ„llanden för att hyra en lite mindre bil. Att hyra en Ekonomi i ZĂŒrich kommer i genomsnitt kosta dig 741 kr per dag.

Vad Ă€r hastighetsgrĂ€nsen i ZĂŒrich, Schweiz?

Var noga med att följa hastighetsgrĂ€nsen pĂ„ 50 km/t i ZĂŒrich nĂ€r du hyr bil i staden. HastighetsgrĂ€nsen för vĂ€gar i förorten samt pĂ„ motorvĂ€gen i ZĂŒrich Ă€r 80 km/t respektive 120 km/t. HĂ„ll utkik efter vĂ€gskyltar dĂ„ hastigheten kan komma att Ă€ndras beroende pĂ„ var i ZĂŒrich du befinner dig.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Seat Arona i ZĂŒrich?

Hur Ă€r vĂ€dret i ZĂŒrich, Schweiz i mars?

I mars fĂ„r ZĂŒrich vanligtvis en nederbörd pĂ„ 79 mm och har en medeltemperatur pĂ„ 5 °C. Denna information kan vara till stor hjĂ€lp nĂ€r du letar efter en hyrbil för ZĂŒrich dĂ„ det kan göra det enklare för dig att fatta rĂ€tt beslut.

Är vĂ€dret i ZĂŒrich representativt för resten av Zurich?

Den som vill hyra en bil i ZĂŒrich för en bilresa till nĂ€rliggande omrĂ„dena bör veta att temperaturerna i Zurich under mars mĂ„nad vanligtvis ligger runt 5 °C med en nederbörd pĂ„ omkring 79 mm.

NĂ€r uppdaterade momondo senast priserna för bilar i ZĂŒrich?

Priserna för bilar i ZĂŒrich uppdaterades senast idag.

Hur mĂ„nga bolag söker momondo efter bilar i ZĂŒrich?

Antalet tillgĂ€ngliga bolag för bilar i ZĂŒrich Ă€r 82 frĂ„n och med mars. 2024.

Hur gammal mĂ„ste du vara för att hyra en bil i ZĂŒrich?

Bland olika lĂ€nder, inklusive ZĂŒrich, varierar minimiĂ„ldern för förare. I flera EU-lĂ€nder mĂ„ste föraren vara minst 18 Ă„r. För att hyra en bil utomlands mĂ„ste du i allmĂ€nhet vara minst 21 Ă„r, och om du Ă€r under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du övervĂ€ger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i ZĂŒrich?

Alla förare mĂ„ste ha ett giltigt fullstĂ€ndigt körkort för att hyra en bil i ZĂŒrich. Om körkortet Ă€r skrivet pĂ„ ett annat sprĂ„k Ă€n det i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstĂ„nd krĂ€vas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du ocksĂ„ behöva uppvisa bevis pĂ„ returresa och boendeinformation under din vistelse. Det Ă€r alltid lĂ€mpligt att kontrollera vad som gĂ€ller med det enskilda uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför anvÀnda momondo?

Varför ska jag anvĂ€nda momondo för att boka en hyrbil i ZĂŒrich?

Du bör boka en hyrbil i ZĂŒrich med momondo eftersom det Ă€r snabbt, gratis och lĂ€tt att anvĂ€nda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra Ă€r att jĂ€mföra alternativen och vĂ€lja det som passar din resa.

Hur hjĂ€lper momondo mig att hitta det bĂ€sta hyrbilserbjudandet i ZĂŒrich?

NĂ€r du har sökt efter en hyrbil i ZĂŒrich visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bĂ€sta erbjudandet. Du kan bland annat begrĂ€nsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mĂ€ngd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i ZĂŒrich med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gĂ€ller bilar i ZĂŒrich eller nĂ„gon annanstans lĂ„ter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rĂ€ttvis brĂ€nslepolicy i ZĂŒrich pĂ„ momondo?

Du kan specifikt vĂ€lja rĂ€ttvisa brĂ€nslepolicyer pĂ„ momondo, sĂ„ att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i ZĂŒrich.

Kan jag hitta ett stĂ€lle för biluthyrning i ZĂŒrich som erbjuder förhöjd rengöring pĂ„ momondo?

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i ZĂŒrich.

Kan jag söka efter hyrbilar i ZĂŒrich med obegrĂ€nsat kilometertal pĂ„ momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegrĂ€nsat kilometertal för hyrbilar i ZĂŒrich pĂ„ momondo.


Ett enklare sĂ€tt att hantera din resa till ZĂŒrich

Vi gör det superenkelt att schemalĂ€gga, organisera och resa med vĂ€nner och familj. Trips Ă€r gratis – och tillgĂ€ngligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar nÀr du bokar hyrbilar med momondo
BĂ€sta hyrbilserbjudandena
BĂ€sta hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden frÄn uthyrningsfirmor pÄ över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spÄra priser.

Hitta bĂ€ttre resultat för din vistelse i ZĂŒrich


Bli meddelad nÀr priserna sjunker

Dagliga prisförĂ€ndringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
fre 5/4
12:00
fre 12/4
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden frÄn momondo och dess resepartners