Hitta billig biluthyrning i Montreux, Schweiz

Vill du hyra en bil billigt i Montreux, Schweiz? Sök och jämför priser här

Montreux, Schweiz
18 apr — 25 apr
Samma avlämingsplats
Montreux, Schweiz
sön 18/4
12:00
sön 25/4
12:00

Avstånd till populära hotell från Montreux, Schweiz

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Genèves internationella flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Montreux

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Montreux för att motverka spridningen av COVID-19?

Avis, Budget, och Europcar är några av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Montreux. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Montreux som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Montreux, Schweiz?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Montreux har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Montreux, så som Avis, Budget och Europcar erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vad är hastighetsgränsen i Montreux, Schweiz?

Resenärer som hyr bil i Montreux bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Montreux ligger hastighetsgränsen generellt på 80 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Hur är vädret i Montreux, Schweiz i april?

Under april är medeltemperaturen i Montreux 9 °C och den förväntade nederbörden är 109 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Montreux.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i april?

Klimatet i Montreux under april bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Montreux.

Är vädret i Montreux representativt för resten av Vaud?

Den som vill hyra en bil i Montreux för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Vaud under april månad vanligtvis ligger runt 9 °C med en nederbörd på omkring 109 mm.


Hyra bil i andra städer i Schweiz

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Zürich, Genève och Basel i Schweiz

Hyrbilar på flygplatser i Montreux

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Montreux

Planera din resa till Montreux