Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Genève, Geneve

Vill du hyra en bil billigt i Genève, Geneve? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
mån 24/6
mån 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Genève, Geneve

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Genève, Geneve
Ekonomi592 kr per dag
Kompakt637 kr per dag
Mini574 kr per dag
Premium1 021 kr per dag
Kompakt SUV746 kr per dag
Kompakt kombi808 kr per dag
Medelstor SUV859 kr per dag
Standard-SUV978 kr per dag
Standard kombi1 026 kr per dag
Stor kombi1 188 kr per dag
Kombi premium1 201 kr per dag
Kombi lyx1 286 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Genève

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Genève

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Genève?

De billigaste hyrbilarna i Genève hittas generellt genom Avis. När du bokar med Avis kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 226 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Genève är 478 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Genève?

Sunnycars har flest uthyrningskontor i Genève med 7 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Genève?

Bilmodellen Jeep Compass är den mest populära bilen att hyra i Genève enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Jeep Compass för så lite som 575 kr/dag i Genève, men generellt kan du vänta dig priser på runt 724 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Genève är modellen Fiat 500 för ett genomsnittspris på 595 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 467 kr/dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Genève, Geneve

Hitta rätt hyrbil för dig i Genève

Liten bilar

424 kr - 829 kr

Alla biltyper

480 kr - 1 052 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Genève, Schweiz är 631 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Genève, Schweiz är april. Då är priset 33% lägre än under resten året och ligger på bara 424 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 23 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Genève. Genomsnittspriset för en hyrbil i Genève kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Genève av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Genève, Schweiz är 965 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Genève, Schweiz är april. Då är priset 55% lägre än under resten året och ligger på bara 442 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 16% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Genève. Genomsnittspriset för en hyrbil i Genève kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Genève av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Genève, Schweiz är 1 031 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Genève, Schweiz är maj. Då är priset 79% lägre än under resten året och ligger på bara 225 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 21% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Genève. Genomsnittspriset för en hyrbil i Genève kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Genève av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Genève, Schweiz är 803 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Genève, Schweiz är maj. Då är priset 39% lägre än under resten året och ligger på bara 491 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 2 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Genève. Genomsnittspriset för en hyrbil i Genève kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Genève av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Genève, Schweiz är 916 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Genève, Schweiz är september. Då är priset 8% lägre än under resten året och ligger på bara 998 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 11% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Genève. Genomsnittspriset för en hyrbil i Genève kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Genève, Schweiz är 1 133 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Genève, Schweiz är maj. Då är priset 81% lägre än under resten året och ligger på bara 225 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 28% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Genève. Genomsnittspriset för en hyrbil i Genève kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Genève av typen lyxigt bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

574 kr/dag

(1 jul - 4 jul)
Smart Fortwo
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

592 kr/dag

(1 jul - 4 jul)
Skoda Fabia
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

637 kr/dag

(8 jul - 17 jul)
Toyota Corolla

Hyrbilsleverantörer i Genève

Alla större biluthyrningsfirmor i Genève, Geneve

Europcar

2 platser
Översikt

Renlighet

9,5

Comfort

9,0

Övergripande

8,6

Upphämtning/avlämning

8,8

Bäst

8,5

Enterprise Rent-A-Car

2 platser

Alamo

2 platser
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

8,4

Övergripande

8,1

Upphämtning/avlämning

7,8

Bäst

7,6

Dollar

3 platser
Översikt

Renlighet

8,3

Comfort

8,3

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

8,6

Bäst

6,3

Sixt

7,6
Bra
1 omdöme3 platser
Översikt

Renlighet

8,1

Comfort

8,3

Övergripande

7,5

Upphämtning/avlämning

7,9

Bäst

7,2

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

7,9

Övergripande

7,7

Upphämtning/avlämning

7,5

Bäst

7,9

Hertz

5 platser
Översikt

Renlighet

8,3

Comfort

8,1

Övergripande

7,5

Upphämtning/avlämning

7,7

Bäst

7,5

Thrifty

3 platser
Översikt

Renlighet

7,9

Comfort

7,1

Övergripande

6,7

Upphämtning/avlämning

6,7

Bäst

6,9

Bra att veta om hyrbilar i Genève

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Genève.

Mest populära uthyrningsföretag

Alamo

Populära biltyper

Compact, SUV, Passenger Van

Billigaste hyrbilen

391 kr

Mest populära modellen

Jeep Compass
Den mest populära biluthyrningsfirman i Genève som hittats på momondo den här månaden är Alamo. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Europcar och Avis
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Genève under de senaste 72 timmarna: Compact, SUV, Passenger Van.
Det lägsta priset för en hyrbil i Genève är 391 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 580 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Genève under de senaste 7 dagarna är av modellen Jeep Compass. Våra användare föredrar också Fiat 500 som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Genève – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Genève och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Genève, Schweiz i juli?

Vår data visar att du för biluthyrning under helger i juli i Genève kan förvänta dig att betala cirka 638 kr. Ett riktigt bra erbjudande kan ligga runt 441 kr, vilket är det lägsta priset vi hittat i Genève. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Genève i juli hittade ett genomsnittspris på 0 kr - men priser så låga som 0 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Genève, Schweiz?

Varje biluthyrningsföretag i Genève har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Genève är Alamo, Europcar och Hertz, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Genève under juli månad?

Med en genomsnittstemperatur på 20 °C och en nederbörd kring 82 mm i juli gör du bäst i att överväga hyrning av en standardbil i Genève. En standardbil kan hantera temperaturförändringar och regn under juli månad och är ett populärt alternativ bland resenärer som besöker Genève. Att hyra en Standard i Genève kommer i genomsnitt kosta dig 1 020 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Genève, Schweiz?

Hastighetsgränsen i Genève är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Genève är 80 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Mazda CX-30 i Genève?

Hur är vädret i Genève, Schweiz i juni?

Den som letar efter en hyrbil i Genève under månaden juni kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 18 °C och en nederbörd på cirka 92 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Är vädret i Genève representativt för resten av Geneve?

Om du letar efter en hyrbil i Genève för en bilresa till närliggande områden under juni månad är det viktigt att veta att resten av Geneve vanligtvis har en temperatur på 18 °C och en nederbörd på omkring 92 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Genève?

Priserna för bilar i Genève uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Genève?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Genève är 62 från och med juni. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Genève?

Bland olika länder, inklusive Genève, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Genève?

Alla förare måste ha ett giltigt fullständigt körkort för att hyra en bil i Genève. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Det är alltid lämpligt att kontrollera vad som gäller med det enskilda uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Genève?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Genève eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Genève?

När du har sökt efter en hyrbil i Genève visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Genève med gratis avbokning?

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i Genève som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Genève på momondo?

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Genève.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Genève som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Genève med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Genève med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan visa dig biluthyrningsalternativ med obegränsat kilometertal i Genève.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Genève

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
mån 24/6
12:00
mån 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Genève

Populära hyrbilstyper i Genève