Hitta billig biluthyrning i Luzern, Schweiz

Vill du hyra en bil billigt i Luzern, Schweiz? Sök och jämför priser här

Luzern, Schweiz
18 apr — 25 apr
Samma avlämingsplats
Luzern, Schweiz
sön 18/4
12:00
sön 25/4
12:00

Leverantörer av hyrbilar i Luzern

Alla större biluthyrningsfirmor i Luzern, Schweiz
Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 10.0

Betyg baserat på 2 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.9

Betyg baserat på 7 recensioner


Avstånd till populära hotell från Luzern, Schweiz

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Zürich flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Luzern

1 person har letat efter en hyrbil i Luzern i april.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Luzern för att motverka spridningen av COVID-19?

Avis, Hertz och Europcar är några av biluthyrningsföretagen som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i Luzern till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i Luzern. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Luzern, Schweiz?

När du hyr en bil i Luzern kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Luzern. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vad är hastighetsgränsen i Luzern, Schweiz?

Resenärer som hyr bil i Luzern bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Luzern ligger hastighetsgränsen generellt på 80 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Hur är vädret i Luzern, Schweiz i april?

Vanligtvis ligger temperaturen i Luzern under april månad på 8 °C och den förväntade nederbörden är 93 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i april?

Klimatet i Luzern under april bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Luzern. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Luzern tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Ett exempel på en liten bil tillgänglig för uthyrning är Fiat Panda.

Är vädret i Luzern representativt för resten av Luzern?

Klimatet i Luzern under april månad har vanligtvis en temperatur på 8 °C med en förväntad nederbörd på 93 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Luzern till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Hyra bil i andra städer i Schweiz

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Zürich, Genève och Basel i Schweiz

Hyrbilar på flygplatser i Luzern

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Luzern

Planera din resa till Luzern