Hyrbilar i Södertälje, Stockholms län

Vill du hyra en bil billigt i Södertälje, Stockholms län? Sök och jämför priser här!

Södertälje, Sverige
3 dec — 10 dec
Samma avlämingsplats
Södertälje, Sverige
lör 3/12
12:00
lör 10/12
12:00
Förarens ålder:

Viktig information om hyrbilar i Södertälje

När du har en hyrbil är det praktiskt att utforska Södertälje med omnejd, men ibland vill du kanske ta en avstickare till grannländerna som är Norge, Finland och Danmark. Det är vanligtvis inte tillåtet att köra över gränsen om du inte har meddelat detta innan. Det betraktas oftast som att du bryter mot reglerna i hyresavtalet. Om det uppstår skador på bilen är det inte säkert att detta täcks av försäkringen och du kan bli betalningsskyldig. Ofta vill biluthyrningsföretaget att du meddelar om dina planer och de tar i sådant fall ut en avgift. Ibland gäller avgiften per land, men också per zon. Reglerna kan också variera beroende på vilket värde din aktuella hyrbil har. Kolla upp detta med företaget innan du kör in i andra länder. Se gärna också över de andra ländernas trafikregler så att du inte får böter.

Om du är ute efter att hyra bil i Södertälje är kreditkort den vanligaste betalmetoden och ofta att föredra för att ditt bokningsavtal ska vara så smidigt och tryggt som möjligt. Betalningen görs vanligtvis i förskott och ibland accepteras både bankkort och kreditkort. Din bokning står endast i ditt namn och därför är det vanligt att biluthyrare kontrollerar att namnet på kortet stämmer överens med det som står på ditt ID. När du sedan lämnar tillbaka hyrbilen enligt överenskommelse kan du antingen debiteras för extra timmar eller avverkade mil på kortet. I en del fall kan du också återbetalas en del av summan om du inte har använt upp alla mil enligt avtalet för biluthyrning. Om det uppstått skador på hyrbilen blir du debiterad extra för detta, och därför väljer många att teckna en skadeförsäkring för en mindre avgift. Det kan vara värt att göra detta så du slipper stå för hela kostnaden själv.

Det gäller samma regler för dig som kör hyrbil som alla andra fordon. I Sverige är alla trafikregler nationella men det kan finnas enstaka lokala bestämmelser gällande exempelvis parkering. När du kör ut ur Södertälje finns det trefiliga motorvägar och som standard är det viktigt att hålla längst till höger om du inte tänkt att köra om framförvarande fordon. Denna fil gäller också för bussar och lastbilar som håller en något lägre hastighet. Det är också viktigt att observera de gångfartsområden som finns i Södertälje och här finns det många barnfamiljer och lekande barn som inte har alltid har uppsikt över trafiken. Håll också utkik efter skyltar som uppger stoppförbud centralt i Södertälje. Övriga svenska regler som är viktiga att lägga på minnet är att promillegränsen är låg och det är bäst att låta bilen stå hela dagen om du druckit alkohol kvällen innan.

Det du bör tänka på när du letar efter billiga hyrbilar är att ha med dig körkort för att intyga att du har rätt ålder. Det står också på körkortet hur länge du haft det, vilket en del biluthyrare kan vilja undersöka. Det är inte säkert att alla får hyra, eftersom man ska ha haft en viss körvana först. I Sverige inleds varje körkortsinnehav med ett pars års prövotid. Turister kan behöva ha med sig passet för att styrka deras identitet och nationalitet ytterligare. Förvara också hyresavtalet lättillgängligt så att du kan visa att du hyrt bilen. På så sätt försäkrar du dig mot eventuella missförstånd kring ägaren av fordonet.  


Erbjudanden på hyrbilar i Södertälje, Stockholms län

Hitta rätt hyrbil för dig i Södertälje

Bilar i Liten

285 kr - 649 kr

Alla biltyper

605 kr - 1 945 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Södertälje, Sverige är 512 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Södertälje, Sverige är januari. Då är priset 45% lägre än under resten året och ligger på bara 285 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 51 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Södertälje. Genomsnittspriset för en hyrbil i Södertälje kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Södertälje, Sverige är 853 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Södertälje, Sverige är november. Då är priset 38% lägre än under resten året och ligger på bara 531 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 19 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Södertälje. Genomsnittspriset för en hyrbil i Södertälje kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Södertälje, Sverige är 1 253 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Södertälje, Sverige är mars. Då är priset 69% lägre än under resten året och ligger på bara 393 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 17% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Södertälje. Genomsnittspriset för en hyrbil i Södertälje kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Södertälje, Sverige är 650 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Södertälje, Sverige är december. Då är priset 46% lägre än under resten året och ligger på bara 351 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 38 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Södertälje. Genomsnittspriset för en hyrbil i Södertälje kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Södertälje, Sverige är 989 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Södertälje, Sverige är september. Då är priset 20% lägre än under resten året och ligger på bara 795 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 6 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Södertälje. Genomsnittspriset för en hyrbil i Södertälje kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Södertälje, Sverige är 1 805 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Södertälje, Sverige är januari. Då är priset 55% lägre än under resten året och ligger på bara 822 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 43% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Södertälje. Genomsnittspriset för en hyrbil i Södertälje kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Södertälje

Alla större biluthyrningsfirmor i Södertälje, Stockholms län

keddy by Europcar

13 platser

Sunnycars

2 platser

Ace

1 plats

Budget

1 plats

Europcar

1 plats

Hertz

1 plats

MABI

1 plats

Sixt

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Södertälje

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Södertälje.

Mest populära uthyrningsföretag

Avis

Populära biltyper

Compact, Economy, SUV

Billigaste hyrbilen

265 kr

Mest populära modellen

Toyota Yaris
Den mest populära biluthyrningsfirman i Södertälje som hittats på momondo den här månaden är Avis. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Sixt och Hertz
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Södertälje under de senaste 72 timmarna: Compact, Economy, SUV.
Det lägsta priset för en hyrbil i Södertälje är 265 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 427 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Södertälje under de senaste 7 dagarna är av modellen Toyota Yaris. Våra användare föredrar också Mercedes-Benz A-Class som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Södertälje

Nedan visas de mest populära hotellen i Södertälje

Att köra med hyrbil i Södertälje – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Södertälje och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

För att hyra en bil i Södertälje för en weekend i december, hittade vi så låga priser som 871 kr med genomsnittspriset 871 kr. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 0 kr till 0 kr.

Generellt sett har Budget de billigaste dagspriserna med ett genomsnittligt pris på 317 kr per dag för hyrbilar i Södertälje. Det absolut billigaste priset som hittats på deras uthyrningskontor i Södertälje är 219 kr per dag.

Resenärer som hyr bil i Södertälje bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 60 km/t. I förorterna runt Södertälje ligger hastighetsgränsen generellt på 100 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Den som vill hyra en bil i Södertälje för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Stockholms län under november månad vanligtvis ligger runt 1 °C med en nederbörd på omkring 53 mm.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Södertälje

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Södertälje

Hyrbilstyper som är extra populära i Södertälje

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Södertälje

Börja planera din resa till Södertälje


Varför använda momondo?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Södertälje eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i Södertälje. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Södertälje som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Södertälje.

Det kan du absolut göra. momondo har ett dedikerat filter för förhöjd rengöring för alla biluthyrningsplatser, inklusive Södertälje.

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Södertälje på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.