Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Södertälje, Stockholms län

Vill du hyra en bil billigt i Södertälje, Stockholms län? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
Mon 24/6
Mon 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Södertälje, Stockholms län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Södertälje, Stockholms län
Ekonomi812 kr per dag
Kompakt821 kr per dag
Kompakt SUV821 kr per dag
Kompakt kombi1 032 kr per dag
Mellanstor kombi1 138 kr per dag
Standard kombi1 360 kr per dag
Medelstor SUV1 502 kr per dag
Kombi premium1 534 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Södertälje

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Södertälje

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Södertälje?

De billigaste hyrbilarna i Södertälje hittas generellt genom Europcar. När du bokar med Europcar kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 244 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Södertälje är 653 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Södertälje?

Hyrbilar av modellerna Volkswagen Multivan och Kia Niro i Södertälje är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Volkswagen Multivan i Södertälje kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 1 486 kr/dag och priser så låga som 930 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Kia Niro kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 398 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 270 kr/dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Södertälje, Stockholms län

Hitta rätt hyrbil för dig i Södertälje

Liten bilar

370 kr - 689 kr

Alla biltyper

498 kr - 1 068 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Södertälje, Sverige är 474 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Södertälje, Sverige är september. Då är priset 23% lägre än under resten året och ligger på bara 370 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 37 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Södertälje. Genomsnittspriset för en hyrbil i Södertälje kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Södertälje av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Södertälje, Sverige är 915 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Södertälje, Sverige är augusti. Då är priset 34% lägre än under resten året och ligger på bara 611 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 19% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Södertälje. Genomsnittspriset för en hyrbil i Södertälje kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Södertälje av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Södertälje, Sverige är 1 126 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Södertälje, Sverige är november. Då är priset 59% lägre än under resten året och ligger på bara 468 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 34% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Södertälje. Genomsnittspriset för en hyrbil i Södertälje kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Södertälje, Sverige är 614 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Södertälje, Sverige är februari. Då är priset 42% lägre än under resten året och ligger på bara 361 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 18 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Södertälje. Genomsnittspriset för en hyrbil i Södertälje kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Södertälje av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Södertälje, Sverige är 1 424 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Södertälje, Sverige är november. Då är priset 61% lägre än under resten året och ligger på bara 565 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 48% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Södertälje. Genomsnittspriset för en hyrbil i Södertälje kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Södertälje, Sverige är 996 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Södertälje, Sverige är maj. Då är priset 1% lägre än under resten året och ligger på bara 988 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 26% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Södertälje. Genomsnittspriset för en hyrbil i Södertälje kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Södertälje av typen lyxigt bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

812 kr/dag

(22 Jul - 5 Aug)
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

821 kr/dag

(27 Jul - 10 Aug)
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

906 kr/dag

(22 Jul - 5 Aug)
Volkswagen Golf

Hyrbilsleverantörer i Södertälje

Alla större biluthyrningsfirmor i Södertälje, Stockholms län

keddy by Europcar

13 platser

Europcar

5 platser

MABI

2 platser

Sunnycars

2 platser

Ace

1 plats

Budget

1 plats

Hertz

1 plats

Sixt

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Södertälje

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Södertälje.

Mest populära uthyrningsföretag

Sixt

Populära biltyper

Compact, SUV, Standard

Billigaste hyrbilen

369 kr

Mest populära modellen

Volkswagen Multivan
Den mest populära biluthyrningsfirman i Södertälje som hittats på momondo den här månaden är Sixt. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Europcar och Hertz
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Södertälje under de senaste 72 timmarna: Compact, SUV, Standard.
Det lägsta priset för en hyrbil i Södertälje är 369 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 632 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Södertälje under de senaste 7 dagarna är av modellen Volkswagen Multivan. Våra användare föredrar också Kia Niro som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Södertälje – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Södertälje och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Södertälje, Sverige i juli?

För att hyra en bil i Södertälje för en weekend i juli, hittade vi så låga priser som 1 072 kr med genomsnittspriset 1 481 kr. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 478 kr till 501 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Södertälje, Sverige?

Resenärer som hyr bil i Södertälje bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 60 km/t. I förorterna runt Södertälje ligger hastighetsgränsen generellt på 100 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut BMW X1 i Södertälje?

Är vädret i Södertälje representativt för resten av Stockholms län?

Den som vill hyra en bil i Södertälje för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Stockholms län under juni månad vanligtvis ligger runt 14 °C med en nederbörd på omkring 45 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Södertälje?

Priserna för bilar i Södertälje uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Södertälje?

Av juni 2024 finns det 27 bolag att välja mellan för bilar i Södertälje.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Södertälje?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Södertälje. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Södertälje?

För att få hyra en bil i Södertälje måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Södertälje?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Södertälje eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Södertälje?

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i Södertälje. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Södertälje med gratis avbokning?

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Södertälje som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Södertälje på momondo?

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Södertälje.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Södertälje som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Det kan du absolut göra. momondo har ett dedikerat filter för förhöjd rengöring för alla biluthyrningsplatser, inklusive Södertälje.

Kan jag söka efter hyrbilar i Södertälje med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Södertälje på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Södertälje

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Mon 24/6
12:00
Mon 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Södertälje

Populära hyrbilstyper i Södertälje