Hitta billig biluthyrning i Washington, D.C.

Vill du hyra en bil billigt i Washington, D.C.? Sök och jämför priser här

Washington, D.C., DC, USA
4 mar — 11 mar
Samma avlämingsplats
Washington, D.C., DC, USA
tors 4/3
12:00
tors 11/3
12:00

När är det billigast att hyra en bil i Washington, D.C.?

Alla

248 kr - 501 kr

I januari månad är det billigast att hyra en bil i Washington, D.C.. Priset ligger då 21% lägre än under resten av året, på bara 248 kr per dag. Den dyraste månaden är juli. Priset för en hyrbil i Washington, D.C. kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet, och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Leverantörer av hyrbilar i Washington, D.C.

Alla större biluthyrningsfirmor i Washington, D.C.
Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.5

Betyg baserat på 217 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.2

Betyg baserat på 163 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.3

Betyg baserat på 172 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.2

Betyg baserat på 590 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.2

Betyg baserat på 192 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.9

Betyg baserat på 449 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.2

Betyg baserat på 50 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 9.0

Betyg baserat på 24 recensioner


Information om din resa till Washington, D.C.

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Washington DC?

Olika biluthyrningsföretag har olika regler gällande åldersgräns för att hyra bilar men även om det varierar brukar den lägsta åldern vara 21 år, med en extra avgift för unga förare som ännu inte fyllt 25. Övre åldersgränser för att hyra bil i Washington DC kan ligga på 75 år på vissa kontor.

Viktigt att veta om trafikregler i Washington DC

Precis som i övriga USA råder det högertrafik i Washington DC. Gatorna i centrum är stora och breda, men räkna med lite köer under rusningstrafik. En viktig trafikregel som skiljer sig från Sverige är att det, om inget annat skyltas, är tillåtet att svänga höger i korsningar när det är rött ljus. Promillegränsen ligger på 0.8 och du får i regel köra i 30 mph (38 km/h) inne i staden, men detta varierar mellan stadsdelar och gator så var uppmärksam på skyltarna. Det finns inga vägavgifter inne i Washington DC, det är krav på säkerhetsbälte och du får inte prata i handhållen mobiltelefon medan du kör.

Parkering

Det finns många privatägda parkeringsgarage i staden och beroende på hur länge du parkerar får du räkna med avgifter mellan 10–30 USD (94–283 SEK) för en dag. Du kan även hitta markerade parkeringsplatser på gatorna. Parkeringstiderna varierar så kontrollera alltid skyltarna noggrant för att se vilka regler om gäller. Du kan betala i parkeringsautomaten med kontanter, betalkort och mobilen. Utöver detta har de flesta stora hotell parkeringsmöjligheter.

Utflyktsmål i och omkring Washington DC

Med hyrbil i Washington DC tar du dig enkelt till USA:s tredje presidents privata herrgård, Thomas Jefferson’s Monticello. Idag kan du som besökare besöka huset och promenera runt på den närliggande plantagen och trädgårdarna. Med en guidad tur kan du lära dig mer om Thomas Jefferson, hans anställda och USA:s historia. Om du bestämmer dig för att hyra bil i Washington DC kan du även ta dig till Brookside Gardens cirka en halvtimmes körning från staden. Dessa prisbelönta trädgårdar erbjuder en lummig oas i kontrast till det hektiska storstadslivet. Här kan du bland annat njuta av de färgglada fjärilarna i orangeriet och upptäcka de olika trädgårdarna som har något för alla. Lek i barnens trädgård, andas in väldoften i rosenträdgården eller beundra bonsaiträden i den japanska trädgården. Avsluta dagen med en kopp te och utsikt över grönskan.

Vilka försäkringar ska man ha?

Oftast är det enklast och billigast att boka bil och försäkringar hemifrån Sverige om du bestämmer dig för att hyra bil i Washington DC då många hyrbilsbolag försöker erbjuda tilläggsförsäkringar utöver de obligatoriska tredjepartsförsäkringarna. Självriskeliminering kan vara värt att överväga då detta skyddar dig mot kostnaden för självrisken om hyrbilen skulle bli skadad. Ta även en extra titt i kontraktet efter tillägg som till exempel bilbarnstol.

Kan man använda sitt svenska körkort i Washington DC, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Ditt svenska körkort fungerar bra för körning i Washington DC så länge det är giltigt och minst ett år gammalt. Du behöver inget internationellt körkort.

Var i Washington DC kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Det finns många alternativ för biluthyrning i Washington DC och alla stora biluthyrningsföretag finns representerade i stadens centrum. Om du landar på en av Washington DC:s tre internationella flygplatser kan du även hämta upp din bil där. Ronald Reagan Washington National Airport, DCA, har till exempel alla biluthyrningskontor i garage A. Flyger du in till Washington Dulles International Airport, IAD, tar du dig ner från ankomsthallen till dörr 2, 4 eller 6 där uthyrningsföretagens egna kostnadsfria bussar tar dig till respektive uthyrningskontor. Landar du på den tredje flygplatsen Baltimore/Washington International Thurgood Marshall, BWI, avgår det en gratis buss från flygplatsterminalerna till biluthyrningskontoren på Stoney Run Road och New Ridge Road. Alla tre flygplatser har stora företag som Hertz, Avis, Budget, Alamo, Enterprise, Advantage, Dollar, Thrifty och Zipcar. Vill du lämna in din bil på ett annat kontor i slutet av din resa kan du söka efter detta på momondo när du bokar din bil. (Information kontrollerad: 05/06/2019).


Avstånd till populära hotell från Washington, D.C.

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Washington, D.C. Dulles Intl flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Washington, D.C.

Hittills denna månad har vi gjort 119 sökningar för användare som letar efter hyrbilar i Washington, D.C..

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Washington, D.C. för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Washington, D.C. även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Alamo, Enterprise och Avis. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Washington, D.C.?

Varje biluthyrningsföretag i Washington, D.C. har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Washington, D.C. är Alamo, Enterprise och Avis, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Washington, D.C. under mars månad?

För resor till Washington, D.C. i mars månad rekommenderar vi att hyra en mindre, ekonomisk bil för att vara så bra förberedd som möjligt på vädret och vägförhållandena. Dessa bilar klarar av de både våta och torra vägar som ofta förekommer i Washington, D.C. under mars månad då temperaturen och nederbörden i genomsnitt ligger på 14 °C respektive 79 mm. Att hyra en Ekonomi i Washington, D.C. kommer i genomsnitt kosta dig 291 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Hertz i Washington, D.C.?

Det finns 6 uthyrningskontor i Washington, D.C.. På Hertzs uthyrningskontor kan användare på momondo ofta hitta hyrbilar för 346 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Washington, D.C.?

Resenärer som hyr bil i Washington, D.C. bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 40 km/t. I förorterna runt Washington, D.C. ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Hur är vädret i Washington, D.C., DC i februari?

I februari får Washington, D.C. vanligtvis en nederbörd på 66 mm och har en medeltemperatur på 4 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Washington, D.C. då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i februari?

Klimatet i Washington, D.C. under februari bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Washington, D.C.. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Washington, D.C. tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Chevrolet Spark, Hyundai Accent och Ford Fiesta.

Är vädret i Washington, D.C. representativt för resten av District of Columbia?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Washington, D.C. omkring i District of Columbia eller runt de omgivande områdena under februari månad bör förvänta sig temperaturer runt 4 °C och en eventuell nederbörd på 66 mm under månaden.


Planera din resa till Washington, D.C.