Biluthyrning i Houston, Texas

Vill du hyra en bil billigt i Houston, TX? Sök och jämför priser här

Houston, TX, USA
30 jan — 6 feb
Samma avlämingsplats
Houston, TX, USA
sön 30/1
12:00
sön 6/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Erbjudanden på hyrbilar i Houston, Texas

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

257 kr - 648 kr

Alla biltyper

257 kr - 787 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Houston, USA är 255 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Houston, USA är mars. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 257 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 37 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Houston. Genomsnittspriset för en hyrbil i Houston kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Houston av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Houston

Alla större biluthyrningsfirmor i Houston, TX
2 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

8,2

Övergripande

8,0

Bäst

8,0
46 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

7,3

Övergripande

7,0

Bäst

7,0
22 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

7,3

Övergripande

6,8

Bäst

6,8
21 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

7,4

Övergripande

6,7

Bäst

6,3
27 platser
Översikt

Renlighet

6,1

Comfort

6,2

Övergripande

5,5

Bäst

5,7
2 platser
Översikt

Renlighet

6,1

Comfort

6,3

Övergripande

5,7

Bäst

5,9
2 platser
Översikt

Renlighet

6,3

Comfort

6,0

Övergripande

5,1

Bäst

5,2
3 platser
Översikt

Renlighet

5,9

Comfort

5,8

Övergripande

5,0

Bäst

5,1

Avstånd till populära hotell från Houston, TX

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Houston Hobby flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Houston

 • Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Houston för att motverka spridningen av COVID-19?

  Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Houston även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Alamo, Enterprise och Budget. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

 • Hur mycket kostar det att hyra en bil i Houston, Texas i februari?

  Vår data visar att du för biluthyrning under helger i februari i Houston kan förvänta dig att betala cirka 319 kr. Ett riktigt bra erbjudande kan ligga runt 313 kr, vilket är det lägsta priset vi hittat i Houston. Erbjudanden är lite annorlunda för en veckolång uthyrning - priserna startar kring 269 kr, och genomsnittspriset är 269 kr.

 • Vilka hyrbilsfirmor i Houston har lägst priser för hyrbilar?

  Hertz Har generellt de billigaste dagspriserna i Houston på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 324 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 269 kr per dag för deras hyrbilar i Houston.

 • Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Houston, TX?

  Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Houston. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Houston när du gör din bokning med momondo.

 • Vilken biltyp är det bäst att hyra i Houston under februari månad?

  De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Houston under februari månad. Med en genomsnittstemperatur på 17 °C och en nederbörd på omkring 86 mm i februari innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Houston kommer i genomsnitt kosta dig 298 kr per dag.

 • Hur många uthyrningskontor har Hertz i Houston?

  Det finns 27 uthyrningskontor i Houston, TX. På Hertzs uthyrningskontor kan användare på momondo ofta hitta hyrbilar för 324 kr per dag.

 • Vad är hastighetsgränsen i Houston, TX?

  Hastighetsgränsen i Houston är 40 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Houston är 120 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Houston bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

 • Vilken hyrbilsfirma hyr ut Audi A4 i Houston?

  Om du är intresserad av att hyra modellen Audi A4 i Houston är Dollar den mest populära hyrbilsfirman som erbjuder denna bil (samt liknande bilar i klassen Lyx). Hyrbilar av modellen Audi A4 i Houston från Dollar kostar i genomsnitt 663 kr per dag.

 • Hur är vädret i Houston, TX i januari?

  I januari får Houston vanligtvis en nederbörd på 86 mm och har en medeltemperatur på 12 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Houston då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  Klimatet i Houston under januari bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Houston.

 • Är vädret i Houston representativt för resten av Texas?

  Resenärer som vill ta en roadtrip från Houston omkring i Texas eller runt de omgivande områdena under januari månad bör förvänta sig temperaturer runt 8 °C och en eventuell nederbörd på 50,8 mm under månaden.


Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Texas

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Austin, College Station och Dallas inom Texas

Börja planera din resa till Houston