Hitta billig biluthyrning i Málaga, Spanien

Vill du hyra en bil billigt i Málaga, Spanien? Sök och jämför priser här

Málaga, AN, Spanien
21 apr — 28 apr
Samma avlämingsplats
Málaga, AN, Spanien
ons 21/4
12:00
ons 28/4
12:00

Erbjudanden på hyrbilar i Málaga, Spanien

Hitta den rätta hyrbilen

Små bilar kategoriseras vanligtvis som ekonomiska bilar, kompakta bilar och bilar något mindre än genomsnittet. Du kan förvänta dig att få betala 165 kr per dag för att hyra en liten bil i Málaga. Nedan är de bästa priserna som hittats på momondo under den senaste veckan.

Kia Rio Hatchback
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
44 kr/dag
8 maj - 15 maj
Málaga
Malaga Airport
Kia Rio Hatchback
44 kr/dag
8 maj - 15 maj
Visa erbjudande
Kia Rio Hatchback
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
44 kr/dag
8 maj - 15 maj
Málaga
Malaga Airport
Kia Rio Hatchback
44 kr/dag
8 maj - 15 maj
Visa erbjudande
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
51 kr/dag
14 maj - 25 maj
Málaga
Malaga Airport
Chevrolet Sonic Sedan
51 kr/dag
14 maj - 25 maj
Visa erbjudande
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
55 kr/dag
16 maj - 21 maj
Málaga
Malaga Airport
Chevrolet Sonic Sedan
55 kr/dag
16 maj - 21 maj
Visa erbjudande
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
59 kr/dag
8 maj - 15 maj
Málaga
Malaga Airport
Chevrolet Sonic Sedan
59 kr/dag
8 maj - 15 maj
Visa erbjudande
Citroen C2
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2-3 dörrar
60 kr/dag
14 maj - 25 maj
Málaga
Malaga Ap Parking
Citroen C2
60 kr/dag
14 maj - 25 maj
Visa erbjudande

När är det billigast att hyra en bil i Málaga?

Alla

9 kr - 650 kr

Familj

49 kr - 221 kr

Ekonomi

36 kr - 147 kr

I november månad är det billigast att hyra en bil i Málaga, Spanien. Priset ligger då 62% lägre än under resten av året, på bara 51 kr per dag. Den dyraste månaden är april. Om du söker en särskilt typ av bil, överväg att hyra en ekonomi-bil i november. Om du behöver mer plats för familjen så är större fordon, med fler än 6 säten, vanligtvis billigast i november. Priset för en hyrbil i Málaga kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet, och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Leverantörer av hyrbilar i Málaga

Alla större biluthyrningsfirmor i Málaga, Spanien
Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 10.0

Betyg baserat på 2 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 9.1

Betyg baserat på 6 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 9.0

Betyg baserat på 15 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.8

Betyg baserat på 7 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.1

Betyg baserat på 19 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.9

Betyg baserat på 25 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.6

Betyg baserat på 25 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.5

Betyg baserat på 12 recensioner


Information om din resa till Málaga

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Malaga?

För att hyra bil i Malaga behöver du vara 21 år och ha ett giltigt körkort. Observera dock att hos många biluthyrare är åldersgränsen 23 år. Om du är under 25 är det vanligt att det tillkommer en avgift på ungefär 20 EUR (ca. 200 SEK) per dag för att hyra bil i Malaga. I Spanien finns det inte någon övre åldersgräns för biluthyrning.

Viktigt att veta om trafikregler i Malaga

I Spanien finns flera motorvägar med vägavgifter och dessa betalar du med kort. Du behöver då stanna vid de olika biltullarna, men du kan även köpa en slags transponder för att inte behöva stanna vid vägtullarna. Avgiftsbelagda motorvägar kallas för Autopista och avgiftsfria vägar kallas för Autovia. När det kommer till fartgränser gäller generellt sätt att du får böta ungefär 100 EUR (ca. 1000 SEK) om du kör mer än 10 kilometer över fartgränsen. Ta alltid reda på vad de lokala fartgränserna, men för det mesta gäller 50 kilometer i timmen i tätorter och 90 kilometer i timmen på landsbygden. I Spanien kan du också råka på böter om du talar i telefon samtidigt som du kör bil, om du inte använder din handsfree.

Parkering

Att parkera din hyrbil i centrala Malaga kan vara problematiskt då det finns få parkeringsplatser. Det bästa är att lämna bilen vid ditt boende eller i ett parkeringshus och istället promenera omkring då avstånden i centrum inte är särskilt stora. Om du ska använda gatuparkering inne i centrum gäller att du kan ställa bilen i max 2 timmar och det kostar ungefär 2 EUR (ca. 20 SEK) i timmen. I parkeringshusen betalar du mellan 1 – 4 EUR (ca. 10 – 40 SEK) per timme beroende på plats och tidpunkt, men här är det betydligt lättare att hitta en plats att ställa bilen.

Utflyktsmål i och omkring Malaga

Genom att hyra bil billigt i Malaga kan du lätt ta dig runt i stadens omgivningar och göra flera dagsutflykter till närliggande sevärdheter och orter. En populär stad att besöka i närheten av Malaga är Granada där flera historiska byggnader med morisk arkitektur ligger. Besök bland annat 1300-tals palatset Alhambra som är en av Spaniens vackraste byggnader. En bilutflykt till solkustens mest glamorösa semesterort, Marbella, är också att rekommendera om du hyr bil under resan. Här hittar du exklusiva restauranger, lyxbåtar och lyxig shopping. Marbella har också en vacker gammal stadskärna där du kan promenera omkring i trånga gränder kantade av trevliga butiker och små caféer.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil i Malaga behöver du ha 3:e parts försäkring och en eldsförsäkring. Tredjepartsförsäkringen täcker kostnader för parter som skadas av din hyrbil medan eldsförsäkring täcker kostnader vid eventuell skada från eldsvåda. De flesta biluthyrare inkluderar dessa obligatoriska försäkringar när du bokar din hyrbil. Du kan även lägga till försäkringar som täcker skador på hyrbilen eller personer i hyrbilen. Erbjudanden kring detta hittar du också för det mesta via hyrbilsföretagen. Kolla alltid med din bank om en betalning med ditt kreditkort eller bankkort automatiskt ger dig tillgång till några försäkringar så att du inte betalar dubbelt.

Kan man använda sitt svenska körkort i Malaga, eller ska man ha ett internationellt körkort?

I Malaga går det bra att använda ditt svenska körkort då detta gäller även i Spanien. Tänk dock på att också ha med dig ditt pass eller ditt nationella id-kort om du skulle bli ombedd att visa ytterligare legitimation.

Var i Malaga kan man hämta och lämna sin hyrbil?

När du hyr bil i Malaga hämtar du och lämnar du din hyrbil på flygplatsen, Malaga Airport. Du kan antingen förboka hyrbilen eller boka först när du anländer på flygplatsen. För att förboka, vilket sparar dig tid vid ankomsten, kan du använda dig av momondos sökfunktion på nätet. Där ser du vilka platser det är möjligt att hämta och lämna hyrbilar på och kan dessutom jämföra priser för att hyra en bil billigt. Via sökfunktionen kan du hitta hyrbilar för långtidshyrning, kortare weekend-resor och hyrbil med fria mil.

Priser kontrollerade 21/09/2018.


Avstånd till populära hotell från Málaga, Spanien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Málaga flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Málaga

I april, fram till dagens datum, har 1 526 momondo-användare sökt efter billiga hyrbilar i Málaga.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Málaga för att motverka spridningen av COVID-19?

Enterprise, National och Avis är några av biluthyrningsföretagen som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i Málaga till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i Málaga. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Málaga, Spanien i maj?

För att hyra en bil en weekend i Málaga i maj, var genomsnittspriset 40 kr, med billigare erbjudanden från 18 kr. För en veckas biluthyrning, Málaga priser i maj är i genomsnitt 167 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 6 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Málaga, Spanien?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Málaga har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Málaga, så som Enterprise, National och Avis erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Málaga under maj månad?

Det bästa sättet att njuta av omgivningarna i Málaga under maj månad är att hyra en cabriolet. Risken är liten att det regnar eller är kallt då Málaga har en medeltemperatur på 22 °C och en genomsnittlig nederbörd på 12 mm i maj. Att hyra en Cabriolet i Málaga kommer i genomsnitt kosta dig 254 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Thrifty i Málaga?

Málaga, Spanien har 4 uthyrningskontor från Thrifty med ett genomsnittligt dagspris på 326 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Málaga, Spanien?

Hastighetsgränsen i Málaga är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Málaga är 100 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Málaga bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Hur är vädret i Málaga, Spanien i april?

Under april är medeltemperaturen i Málaga 16 °C och den förväntade nederbörden är 41 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Málaga.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i april?

Vädret i Málaga under april kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Málaga. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Málaga tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Ford Focus, Opel Corsa och Fiat 500.

Är vädret i Málaga representativt för resten av Andalusien?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Málaga omkring i Andalusien eller runt de omgivande områdena under april månad bör förvänta sig temperaturer runt 15 °C och en eventuell nederbörd på 43,8 mm under månaden.


Hyrbilar på flygplatser i Málaga

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Málaga

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Andalusien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Algeciras, Almería och Cádiz inom Andalusien

Planera din resa till Málaga