Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Málaga, Andalusien

Vill du hyra en bil billigt i Málaga, Andalusien? Sök och jämför priser här!

Málaga, Andalusien, Spanien
25 apr — 2 maj
Málaga, Andalusien, Spanien
tors 25/4
12:00
tors 2/5
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Málaga, Andalusien

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Málaga, Andalusien
Ekonomi122 kr per dag
Kompakt131 kr per dag
Medelstor131 kr per dag
Mini139 kr per dag
Minibuss229 kr per dag
Kompakt SUV160 kr per dag
Medelstor SUV181 kr per dag
Kompakt kombi213 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Erbjudanden på hyrbilar i Málaga, Andalusien

Hitta rätt hyrbil för dig i Málaga

Liten bilar

130 kr - 412 kr

Alla biltyper

209 kr - 656 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Málaga, Spanien är 279 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Málaga, Spanien är november. Då är priset 54% lägre än under resten året och ligger på bara 130 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 39 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Málaga. Genomsnittspriset för en hyrbil i Málaga kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Málaga av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Málaga, Spanien är 417 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Málaga, Spanien är november. Då är priset 45% lägre än under resten året och ligger på bara 231 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 9 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Málaga. Genomsnittspriset för en hyrbil i Málaga kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Málaga av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Málaga, Spanien är 850 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Málaga, Spanien är november. Då är priset 55% lägre än under resten året och ligger på bara 390 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 47% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Málaga. Genomsnittspriset för en hyrbil i Málaga kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Málaga, Spanien är 332 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Málaga, Spanien är november. Då är priset 45% lägre än under resten året och ligger på bara 185 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 27 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Málaga. Genomsnittspriset för en hyrbil i Málaga kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Málaga av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Málaga, Spanien är 688 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Málaga, Spanien är november. Då är priset 51% lägre än under resten året och ligger på bara 338 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 34% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Málaga. Genomsnittspriset för en hyrbil i Málaga kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Málaga av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Málaga, Spanien är 1 241 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Málaga, Spanien är november. Då är priset 73% lägre än under resten året och ligger på bara 345 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 64% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Málaga. Genomsnittspriset för en hyrbil i Málaga kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Málaga, Spanien är 711 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Málaga, Spanien är november. Då är priset 71% lägre än under resten året och ligger på bara 211 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 37% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Málaga. Genomsnittspriset för en hyrbil i Málaga kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

122 kr/dag

(6 maj - 15 maj)
Opel Corsa
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

131 kr/dag

(6 maj - 15 maj)
Toyota Corolla
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

139 kr/dag

(23 apr - 7 maj)
Smart Fortwo

Trender och insikter om att hyra bil i Málaga

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Málaga

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Málaga?

De billigaste hyrbilarna i Málaga hittas generellt genom Goldcar Rental SP. När du bokar med Goldcar Rental SP kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 78 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Málaga är 187 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Málaga?

Sunnycars har flest uthyrningskontor i Málaga med 12 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Málaga?

Bilmodellen Fiat Panda är den mest populära bilen att hyra i Málaga enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Fiat Panda för så lite som 49 kr/dag i Málaga, men generellt kan du vänta dig priser på runt 191 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Málaga är modellen Vauxhall Mokka för ett genomsnittspris på 226 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 72 kr/dag.

Hyrbilsleverantörer i Málaga

Alla större biluthyrningsfirmor i Málaga, Andalusien

Thrifty

4 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

9,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

Alamo

2 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

8,8

Övergripande

8,4

Upphämtning/avlämning

8,5

Bäst

8,0

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

8,7

Övergripande

8,5

Upphämtning/avlämning

7,7

Bäst

8,2

Enterprise Rent-A-Car

4 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

8,2

Övergripande

7,5

Upphämtning/avlämning

7,6

Bäst

7,5

Hertz

4 platser
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

7,9

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

7,1

Bäst

7,0

Europcar

3 platser
Översikt

Renlighet

7,5

Comfort

7,5

Övergripande

6,5

Upphämtning/avlämning

7,5

Bäst

6,0

Avis

2 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

6,3

Övergripande

5,2

Upphämtning/avlämning

5,8

Bäst

5,2

Sunnycars

11 platser

Bra att veta om hyrbilar i Málaga

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Málaga.

Mest populära uthyrningsföretag

Delpaso

Populära biltyper

Economy, Compact, Intermediate

Billigaste hyrbilen

127 kr

Mest populära modellen

Toyota Aygo
Den mest populära biluthyrningsfirman i Málaga som hittats på momondo den här månaden är Delpaso. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Goldcar Rental SP och Record Go
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Málaga under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, Intermediate.
Det lägsta priset för en hyrbil i Málaga är 127 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 287 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Málaga under de senaste 7 dagarna är av modellen Toyota Aygo. Våra användare föredrar också Fiat 500 som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Málaga – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Málaga och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Málaga, Spanien i maj?

För att hyra en bil en weekend i Málaga i maj, var genomsnittspriset 251 kr, med billigare erbjudanden från 127 kr. För en veckas biluthyrning, Málaga priser i maj är i genomsnitt 332 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 111 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Málaga, Spanien?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Málaga har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Málaga, så som Centauro, Wiber och Alamo erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Málaga under maj månad?

Det bästa sättet att njuta av omgivningarna i Málaga under maj månad är att hyra en cabriolet. Risken är liten att det regnar eller är kallt då Málaga har en medeltemperatur på 22 °C och en genomsnittlig nederbörd på 12 mm i maj. Att hyra en Cabriolet i Málaga kommer i genomsnitt kosta dig 410 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Málaga, Spanien?

Hastighetsgränsen i Málaga är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Málaga är 100 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Málaga bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Citroen C4 Cactus i Málaga?

Hur är vädret i Málaga, Spanien i april?

Under april är medeltemperaturen i Málaga 16 °C och den förväntade nederbörden är 41 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Málaga.

Är vädret i Málaga representativt för resten av Andalusien?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Málaga omkring i Andalusien eller runt de omgivande områdena under april månad bör förvänta sig temperaturer runt 15 °C och en eventuell nederbörd på 42,5 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Málaga?

Priserna för bilar i Málaga uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Málaga?

Från och med april 2024 finns det 133 bolag att välja mellan för bilar i Málaga.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Málaga?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Málaga. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Málaga?

Vid biluthyrning i Málaga måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Málaga?

Att boka en hyrbil i Málaga via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Málaga?

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Málaga genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Málaga med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Málaga.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Málaga på momondo?

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Málaga på momondo.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Málaga som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Málaga.

Kan jag söka efter hyrbilar i Málaga med obegränsat kilometertal på momondo?

Hyrbilar med obegränsat kilometertal är ett alternativ som momondo erbjuder för hyrbilar i Málaga.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Málaga

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tors 25/4
12:00
tors 2/5
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Málaga